Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 69

Θέμα: dinamik vs cbf 250

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan

Re: dinamik vs cbf 250

Αρχικά δημιουργήθηκε από Mr.μηχανάκης
    γεια σας παιδια,σκεφτομαι να αγορασω το καλοκαιρακι ενα dinamik 125 or to cbf 250 και θα ηθελα να μου πειτε πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα...(δεν με ενδιαφερουν τα χρηματα)
    Eυχαριστω
    P.S αν δεν το εβαλα σε σωστο μερος να αλλαχτει
    όπως σου τα λένε είναι φίλε μου, είσαι πολύ μικρός και μάλλον θα χτυπήσεις και είναι κρίμα. Οι πιθανότητες είναι πολύ εναντίον σου.

Καλύτερα 5 χρονάκια υπομονή και να πάρεις ένα 500 παρά τώρα να πάρεις οτιδήποτε. Δεν ήξερα την ηλικία σου γι' αυτό δε σου τα είπα πριν. Τώρα που πας στο σχολείο να ξέρεις ότι το 90% των συμμαθητών σου που έχουν παπιά, μετά το λύκειο θα έχουν αμαξάκι, δεν θα γίνουν μηχανόβιοι. Γιατί? Γιατί θα δουν / πάθουν πολλά και αυτοί και οι γονείς τους. Κράτα την αγάπη σου για τα δίτροχα μέσα σου και προσπάθησε να σκεφτείς -αν μπορείς, λόγω ηλικίας- μακροπρόθεσμα.

Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88

Re: Re: dinamik vs cbf 250

Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    Καλύτερα 5 χρονάκια υπομονή
    αυτο ειναι Αδυνατο.τουλαχιστον ηταν για μενα.

αν μπορει να κανει τωρα το παιδι θα ειναι για το καλο του(?)χμ..εγω δεν εχω τοσο καιρο διπλωμα αλλα εχω 3 χρονια εμπειρια..οποτε δε μετανιωνω.εφοσον δε μου κατσε καμια στραβη.

το καλυτερο θα ειναι να παρει 50αρι για να καλυπτεται νομικα.αλλα οχι να μεινει χωρις μηχανη.δε μαθαινει ετσι.

μηχανακι εγω εδω και 3 χρονια στην αρχη ενα honda lead 50 και τωρα sym jet 50.εχω οδηγησει αρκετα μηχανακια και τα πιο γρηγορα που εχω οδηγησει ειναι yamaha 125 DT kai Z.και μολις τελειωσει το σχολειο για φετος μιλαω το καλοκαιρι λεω να παρω λιγο ποιο γρηγορο μηχανακι...
    την μονη τρελα που εχω με τα μηχανακια ειναι οι μπαντες και θορυβος ΤΠΤ αλλο!
    για να μην παρεξηγιομαστε δεν ειμαι καγκουρας απλα εχω μια αδυναμια ανθρωπος ειμαι και εγω...
    Ποτέ μην τα βάλεις με έναν ηλίθιο γιατί θα πέσεις στο επιπεδό του και θα σε νικήσει με την εμπειρία του!

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum

την μονη τρελα που εχω με τα μηχανακια ειναι οι μπαντες και θορυβος ΤΠΤ αλλο!
    Kαι εγώ με την μπάντα μου έχουμε κατηγορηθεί ότι αντί για μουσική κάνουμε θόρυβο αλλά αυτό είναι μια παντελώς άλλη ιστορία :a13:
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    μετα θα μα πει ο nickmonstro αν βαζει το χερι του στη φωτια για τη δηλωση του "το εχει το φιλαράκι μου 2.5 χρονια κοντα (το CBF250) και δεν ειχε κανενα προβλημα!" :rotflmao:
    Ρε συ idako το βαχω το χερι μου στην φωτια.....

Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!

Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!

Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!

ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις...
    για να σας λυσω την ενδεχομενη απορια ειμαι μονο σε αυτα τα δυο μηχανακια για δεν εχω διπλωμα** και ειμαι 15.το καλο ειναι οτι το dinamik εχει δολοφονο και κανει κανενα σκασιμο το αλλο κανει κανενα σκασιμο,δεν ειμαι καγκουρα αλλα που και που θελω να ξεδινω
    P.S αλλιως θα επερνα αμαξι οχι μηχανακι

ισως φανει παλιομοδιτικο ,ισως συντηρητικο.δεν ξερω αλλαΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ??15 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΑΜΜΑΞΙ?ΣΥΜΜΑΖΕΕΕΕΕΕΨΟΥΟΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ Τ Ι Τ Ο Θ Ε Σ Τ Ο Α Μ Α Ξ Ι Α Π Ο Τ Α 15? ΣΤΑ 20 ΓΔΛΔ ΘΑ ΘΕΣ F16!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
    Kαι εγώ με την μπάντα μου έχουμε κατηγορηθεί ότι αντί για μουσική κάνουμε θόρυβο αλλά αυτό είναι μια παντελώς άλλη ιστορία :a13:

κοιτα να δεις συμπτωση !και εμεις το ιδιο.κατι για αναρθρες κραυγες μας λενε αλλα που μυαλο!!

την μονη τρελα που εχω με τα μηχανακια ειναι οι μπαντες
    για να μη λες ότι δε στα 'πανε...

Η φράση "Περαστικά σου αγόρι μου, μη φοβάσαι, είσαι μικρός και δένουν γρήγορα τα κόκαλα" είναι κάτι που είσαι έτοιμος να ακούσεις?
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas_k
    ισως φανει παλιομοδιτικο ,ισως συντηρητικο.δεν ξερω αλλαΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ??15 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΑΜΜΑΞΙ?ΣΥΜΜΑΖΕΕΕΕΕΕΨΟΥΟΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ Τ Ι Τ Ο Θ Ε Σ Τ Ο Α Μ Α Ξ Ι Α Π Ο Τ Α 15? ΣΤΑ 20 ΓΔΛΔ ΘΑ ΘΕΣ F16!!!!!!!!!
    για ξανατσεκαρε τα προηγουμενα ποστ δεν τα διαβασες καλα
    Ποτέ μην τα βάλεις με έναν ηλίθιο γιατί θα πέσεις στο επιπεδό του και θα σε νικήσει με την εμπειρία του!

Retired Rider Το avatar του/της 675
    Αρχικά δημιουργήθηκε από costas_k

οριστε? :hypnotize

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
    αλλα προσωπικα θα σου προτεινα να τα αποφυγεις για πολλους λογους...

και να ξερεις πως το cbfaki ειναι πολυ αξιοπρεπες μηχανακι...

πες μας μερικους απο τους πολλους λογους που πρεπει κανεις να αποφυγει τα διχρονα (καμμια 10ρια μου αρκουν)

και πες μας ποια ειναι τα πιο δυνατα σημεια του cbf 250 (επισης καμμια 10ρια μου αρκουν)

αιντε παντογνωστες....
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Φανταστικό μέλος Το avatar του/της Nrgman
    Εγώ μόνο δύο λόγοι μου φτάνουν για να μην έπερνα δίχρονο.
    Θόρυβος και μυρωδιά.

Όσο για το cbf νομίζω πολλά παίδια νέα στο forum που έχουν το cbf δεν έχουν προβλήματα. Σε σχέση με τους πάλιους cbfαδες.
    Ειμαι και πάλι πολίτης ... γαμώτο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    πες μας μερικους απο τους πολλους λογους που πρεπει κανεις να αποφυγει τα διχρονα (καμμια 10ρια μου αρκουν)

και πες μας ποια ειναι τα πιο δυνατα σημεια του cbf 250 (επισης καμμια 10ρια μου αρκουν)

αιντε παντογνωστες....
    Έτσι είμαστε εμείς οι παντογνώστες. Πόσα κιλά λόγους θες είπαμε? Μου έπεσε 1,4 να τους αφήσω?
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Παλαιό μέλος
    Βασικά αν είναι 15 ο νέος κακώς προτείνουμε οτιδήποτε... στα 16 όταν θα βγάλει δίπλωμα μοτοποδήλατου τα ξαναλέμε για κάποιο 50ρι. Στα 18 που θα μπορεί να βγάλει Α1 επίσης για κάποιο μέχρι 400 κυβικά και στα 21 και ανάλογα με τα λεφτά που να μπορεί να διαθέσει και τι μοντέλα θα κυκλοφορούν τότε αντίστοιχα. Η επιλογή βέβαια είναι δική του (και της οικογένειάς του αφού είναι ανήλικος) αλλά δεν το βρίσκω σωστό και ώριμο να προτρέπουμε κάποιον να παρανομήσει και ακόμα χειρότερα να κινδυνεύσει.

θα σας πω την φιλοσοφια του πατερα μου,μου δινει μηχανακι για να αρχισω να εξικιωνομαι στους δρομους,επισης στην πολη (θεσ/νικη) δεν με αφηνει να το κυκλοφορω παρα μονο στην χαλκιδικη και οταν φτασω σε μια ηλικια μην παρω ενα μηχανακι και τρεχω σαν τρελος και σκοτωθω δηλ να μου φυγει η τρελα σιγα σιγα.αν παω καλα με το σχολειο θα το παρω εννοειτε το καινουργιο...

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ybr 250 vs cbf 250
    από craven21gr στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2010, 20:29
  2. ninja 250 VS vtr 250 VS cbf 250
    από Pappios στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/09/2009, 02:18
  3. CBF-250 vs Varadero-125
    από oulas στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2005, 17:09
  4. Beverly 250 vs CBF 250
    από DrLo στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2005, 13:57
  5. Honda CBF-250 vs Cagiva Planet 125
    από Alchimistis στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2004, 21:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •