Ο δίσκος λέγεται soulfly. Tον έχω σε limited black jewel case...Αρχικά δημιουργήθηκε από FLIPTOPBOX
Αλλα ο δισκος ειναι των SOULFLY οχι SEPULTURA
![]()
Ο δίσκος λέγεται soulfly. Tον έχω σε limited black jewel case...Αρχικά δημιουργήθηκε από FLIPTOPBOX
Αλλα ο δισκος ειναι των SOULFLY οχι SEPULTURA
![]()
εγω τον εχω αντιγραφη σε κασσετα, αρα παω πασο, μ'εχεις!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από bored
Ο δίσκος λέγεται soulfly. Tον έχω σε limited black jewel case...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Δεν νομιζω. Αν περναγες απο κει και απλα το εβλεπες, (δεν σε χτυπουσε εννοειται) και γυριζες και τον αρχιζες στα χαστουκια δεν θα σου ελεγαν τιποτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
ρε παίδες να ρωτήσω κάτι? ναι... ευχαριστώ...
Αν... αν πετύχεις κανένα τέτοιον οδηγόκαι κάνει κάτι τόσο πολύ κραυγαλέο και είναι και του χεριού σου φυσικά... αν τον πλακώσεις στις φάπες και τον κάνεις ασήκωτο και του κάνεις και λαμπόγυαλο το όχημά του...
θα σε πάνε μέσα, ε?![]()
Μα τον φουστη........ παει καιρος που το εχω δει αλλα οποτε το βλεπω με χτυπαει το αιμα στα μηνύγγια.
A!Εσυ εισαι καλος ρε..Αρχικά δημιουργήθηκε από bored
http://www.myspace.com/fliptopboxxx
καλα....ειναι ΤΡΕΛΛΟΣ????![]()
![]()
![]()
![]()
ετσι που τον ειδα κι έκανε αναστροφή νόμιζα πως η μαλακία που θα έκανε θα ήταν ΕΣΤΩ το ότι θα γυρίσει στην λορίδα ανάγκης πίσω αλλά εκανε ΤΟ τρελλό!!!!! ΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ!!!!!! ΌΞΩΩΩΩΩΩ!!!!!!
CALCULATOR ISLAND
+1000.Άντε με το κάθε μλκΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ΞΥΛΟ!!!!
...πολυ ξυλο ομως να λιωσει ο μπασταρδος....και σε περιπτωση υποτροπης κρεμαλα!!!
Αϊ σιχτιρ με τους δολοφονους!!!![]()
![]()
όπως και να έχει ο Max Cavallera δεν έχει φτιάξει τους Soulfly?(off topic mode off)Αρχικά δημιουργήθηκε από bored
(on topic mode on)Ο άνθρωπΑς πρέπει να έφαγε τέτοια μούτζα που θα έβαζε και στις κωλότσεπες...Εγκληματίας λέμε....
it's the Nexus of the crisis...and the origin of storms