Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 59

Θέμα: Πέταγμα γάτας !?!

γιατι........ Το avatar του/της bartlal

Re: Re: Re: Re: Πέταγμα γάτας !?!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Δεν ανησυχώ...

Αν είσαι εσύ ακόμα και σαλιγγάρι προλαβαίνει να περάσει απέναντι

αρα εχουμε deal?

πότε ειπαμε οτι θα την βγαλεις εξω?
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

... Το avatar του/της dimzab

Re: Re: Πέταγμα γάτας !?!

Τι να πεις ρε φίλε, δίκιο έχεις..

Άκου θράσος τα βρωμόζωα να έχουν την αξίωση να κινηθούν στο δρόμο ΜΑΣ. Να ζήσουν στις πόλεις ΜΑΣ.
    Αντί να εξαφανιστούν απο μπροστά μας και να μας αφήσουν να κινούμαστε με την ασφαλή ταχύτητα των 80 χλμ/ω 100 μ πριν το σπίτι μας
    ΦΟΛΑ σε όλα τα βρωμόζωα που ούτε βλέπουν (ειδικά οι γάτες...) ούτε ακούνε τις εξατμίσιες μας (ηθικό δίδαγμα: βάλτε όλοι ξετάπωτες after για να μην κινδυνεύουμε απο τη μάστιγα των πόλεων).

Και ρε παιδί μου αυτό το κράτος το κάνει, ΠΩΣ αφήνει να κυκλοφορούν ελεύθερα ζώα σε χώρο που είναι αποκλειστικά για ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    Σα δε ντρεπόμαστε, ζούγκλα έχουμε γίνει, κινδυνεύουμε καθημερινά απο τα άγρια θηρία που μας περιβάλλουν και που όυτε βλέπουν (ειδικά οι γάτες) ούτε ακούνε.

Καταλαβαίνω τον πόνο σου και την αγωνία σου. Αν δεν μπορούμε να αισθανθούμε ασφαλείς στις πόλεις ΜΑΣ εμείς οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ αν δεν μπορούμε να προστατευτούμε απο τα ΚΩΛΟΖΩΑ, τότε που πήγε ο πολιτισμός που με τόσο κόπο και σε τόσες εκατοντάδες χιλιαδες νεκρά ζώα έχουμε οικοδομήσει...

Που οδηγούμεθα κύριοι....

Αν είναι οικόσιτη και τη μαγειρέψεις καλά δεν παθαίνεις τίποτε. Αλλιώς να φοβάσαι τη σαλμονέλα. Κάντην πικάντικη για ασφάλεια, σκοτώνει τα μικρόβια

Δεν ξέρω κατά πόσο ευθύνεται το κράτος και ο πολιτισμός μας, πάντως όταν κάποιο μικρό και όμορφο κ@λογατάκι πετάγεται μπροστά σου, εσύ σκέφτεσαι ότι το καημένο είναι και παιχνιδιάρικο και ήρθε για να παίξουμε??? :wacko:

Τι να σου πω, ίσως να έχω πιο ζωώδη ένστικτα, γιατί στη δική μου περίπτωση κυριάρχησε το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και στον ελάχιστο χρόνο αντίδρασης ενστικτωδώς πάτησα φρένα χωρίς να τα τερματίσω, ώστε να το χτυπήσω χωρίς να πέσω.

Μέλος Το avatar του/της possidi
    Πριν απο λιγους μηνες βγηκε ενα κωλοσκυλο σε δρομο επαρχιακο και ενω πηγαινα με περιπου 100 - 110 χλμ και ευτυχως ΕΥΤΥΧΩΣ ευτυχως που η μηχανη εχει ABS και ΔΕΝ ΚΟΚΑΛΩΣΕ...

Το κωλοσκυλο το χτυπησα σα να μην συνεβει τιποτα - τοσο ανετα - αλλα εγω εκανα καμια ωριτσα τουλαχιστον μεχρι να ηρεμησω ....

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: αν τρεχεις εχεις καθε λογο να φας τα μουτρα σου...

αντε ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ!!!!

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger

Re: Re: Πέταγμα γάτας !?!

Τι να πεις ρε φίλε, δίκιο έχεις..

Άκου θράσος τα βρωμόζωα να έχουν την αξίωση να κινηθούν στο δρόμο ΜΑΣ. Να ζήσουν στις πόλεις ΜΑΣ.
    Αντί να εξαφανιστούν απο μπροστά μας και να μας αφήσουν να κινούμαστε με την ασφαλή ταχύτητα των 80 χλμ/ω 100 μ πριν το σπίτι μας
    ΦΟΛΑ σε όλα τα βρωμόζωα που ούτε βλέπουν (ειδικά οι γάτες...) ούτε ακούνε τις εξατμίσιες μας (ηθικό δίδαγμα: βάλτε όλοι ξετάπωτες after για να μην κινδυνεύουμε απο τη μάστιγα των πόλεων).

Και ρε παιδί μου αυτό το κράτος το κάνει, ΠΩΣ αφήνει να κυκλοφορούν ελεύθερα ζώα σε χώρο που είναι αποκλειστικά για ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    Σα δε ντρεπόμαστε, ζούγκλα έχουμε γίνει, κινδυνεύουμε καθημερινά απο τα άγρια θηρία που μας περιβάλλουν και που όυτε βλέπουν (ειδικά οι γάτες) ούτε ακούνε.

Καταλαβαίνω τον πόνο σου και την αγωνία σου. Αν δεν μπορούμε να αισθανθούμε ασφαλείς στις πόλεις ΜΑΣ εμείς οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ αν δεν μπορούμε να προστατευτούμε απο τα ΚΩΛΟΖΩΑ, τότε που πήγε ο πολιτισμός που με τόσο κόπο και σε τόσες εκατοντάδες χιλιαδες νεκρά ζώα έχουμε οικοδομήσει...

Που οδηγούμεθα κύριοι....

Αν είναι οικόσιτη και τη μαγειρέψεις καλά δεν παθαίνεις τίποτε. Αλλιώς να φοβάσαι τη σαλμονέλα. Κάντην πικάντικη για ασφάλεια, σκοτώνει τα μικρόβια

+1

georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harlek
    Αρχικά δημιουργήθηκε από possidi
    Πριν απο λιγους μηνες βγηκε ενα κωλοσκυλο σε δρομο επαρχιακο και ενω πηγαινα με περιπου 100 - 110 χλμ...Το κωλοσκυλο το χτυπησα σα να μην συνεβει τιποτα - τοσο ανετα -
    Έχεις σκεφτεί την περίπτωση να είσαι κωλάνθρωπος και να σου αξίζει να πάθεις κάτι ανάλογο;

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Καλό είναι να μη γυρίσει η συζήτηση στα φιλοζωικά.

Δεν φταίει σε τίποτα ο κάθε αναβάτης να σκοτωθεί εξαιτίας κάποιου αδέσποτου.

Υπάρχουν κάποιες φιλοζωικές οργανώσεις - σύλογοι κλπ που λαμβάνουν θαυμασμό για τα φιλοζωικά ένστικτά τους και διάφορες επιδοτήσεις αλλά ποτέ κανένας δεν πάει να μαζέψει τα αδέσποτα από το δρόμο.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αγαπούν τα ζώα αλλά εκ του ασφαλούς (έξω από τα σπίτια τους).
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harlek
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kostisthegreek
    Δεν φταίει σε τίποτα ο κάθε αναβάτης να σκοτωθεί εξαιτίας κάποιου αδέσποτου.
    Γιατί φταίει το ζώο να σκοτωθεί εξαιτίας κάποιου αναβάτη;

Δεν ζητάμε να αποδωθούν ευθύνες σε ατυχή γεγονότα.

Σχολιάζω την αντιμετώπιση του ατυχήματος από ορισμένους ηλιθίους.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    ........................
    Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αγαπούν τα ζώα αλλά εκ του ασφαλούς (έξω από τα σπίτια τους).

Και πολλοι που τα αγαπουν εκ του ανασφαλους (μεσα στα σπιτια τους) ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    (...) αλλά ποτέ κανένας δεν πάει να μαζέψει τα αδέσποτα από το δρόμο.
    άντε για κανένα ουζάκι εσύ και καλό ύπνο :ZZZ:

... Το avatar του/της dimzab
    Αρχικά δημιουργήθηκε από harlek

Δεν ζητάμε να αποδωθούν ευθύνες σε ατυχή γεγονότα.

Σχολιάζω την αντιμετώπιση του ατυχήματος από ορισμένους ηλιθίους.

Σίγουρα δεν φταίει ποτέ το ζώο. Μάλλον θα φταίμε εμείς που είτε τρέχαμε ή δεν υπολογίσαμε την αντίδραση του ζώου.
    (Ο σκοπός που άνοιξα το thread ήταν να μάθω κάτι παραπάνω γι'αυτό, γιατί όντας νέος οδηγός, μου φάνηκε περίεργο που η γάτα πετάχτηκε μπροστά μου ενώ περίμενα να με έχει αντιληφθεί. οι απαντήσεις που δόθηκαν ήταν πολύ κατατοπιστικές)

Αλλά σε κάθε περίπτωση που κάτι πετάγεται ξαφνικά μπροστά σου, το θεωρώ δικαιολογημένη αντίδραση αγανάκτησης να του προσθέτεις το επίθετο "κωλο-". Πχ: Κωλόγατα, κωλόσκυλο, η ακόμη κωλόγρια και κωλοαυτοκίνητο κ.τ.λ.

Δε σημαίνει ότι δεν είσαι φιλόζωος όταν μια "κωλόγατα" πετάγεται μπροστά σου, όπως δεν είσαι και μισάνθρωπος όταν μια "κωλόγρια" πετάγεται μπροστά σου.

Μέλος Το avatar του/της possidi
    Το προθεμα "κωλο" εννοειται πως χαρακτηριζει ανθρωπο και ζωο που βρισκεται σε λαθος τοπο κ σε λαθος στιγμη... Συμφωνειτε φανταζομαι ολοι...

Για να γινω περισσοτερο αντιληπτος, εχω 2 γατες κ ενα σκυλο κ ευχαριστως θα τα πατουσα προκειμενου να σωσω το τομαρι μου...Και παλι στοιχηματιζω πως συμφωνειτε ολοι...

Και για να μη γινομαι κουραστικος...το 'πα κ προηγουμενως εξαλλου...ΟΠΟΙΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΣΑΝ @#$%#%^% ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ...με αλλα λογια το παθημα μου 'γινε μαθημα!

παντα ορθιοι ακομα και στους αντιρρησιες....

Αρχικά δημιουργήθηκε από harlek
    τι λες τωρα?

φυσικα κ θα στεναχωρηθω πολυ περισσοτερο για τον ανθρωπα, οσο μλκς κακος κ μεγαλο τσογλανι ηταν στη ζωη του παρα για ενα καημενο αδεσποτο.

σκεψου ποσα ατομα θα νιωσουν θλιψη απο το προσφιλες περιβαλλον ενος ανθρωπου κ ποση θλιψη θα μοιραστουν οι μεγαλοψυχοι φιλοζωοι για ενα αδεσποτο.

οκ κ γω τα αγαπαω τα ζωα (οχι ολα, ενα κωλοσκυλο με ειχε δαγκωσει πιτσιρικα κ αν βρω θα το τουφεκισω!) αλλα πιστευω πως ενα ζωο δεν μπορει να συγκριθει με εναν ανθρωπο (αν κ υπαρχουν ανθρωποι που οταν τους λες ζωα προσβαλλεις το ζωικο βασιλειο!!!!)
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzab
    Σίγουρα δεν φταίει ποτέ το ζώο. Μάλλον θα φταίμε εμείς που είτε τρέχαμε ή δεν υπολογίσαμε την αντίδραση του ζώου.
    (Ο σκοπός που άνοιξα το thread ήταν να μάθω κάτι παραπάνω γι'αυτό, γιατί όντας νέος οδηγός, μου φάνηκε περίεργο που η γάτα πετάχτηκε μπροστά μου ενώ περίμενα να με έχει αντιληφθεί. οι απαντήσεις που δόθηκαν ήταν πολύ κατατοπιστικές)

Αλλά σε κάθε περίπτωση που κάτι πετάγεται ξαφνικά μπροστά σου, το θεωρώ δικαιολογημένη αντίδραση αγανάκτησης να του προσθέτεις το επίθετο "κωλο-". Πχ: Κωλόγατα, κωλόσκυλο, η ακόμη κωλόγρια και κωλοαυτοκίνητο κ.τ.λ.

Δε σημαίνει ότι δεν είσαι φιλόζωος όταν μια "κωλόγατα" πετάγεται μπροστά σου, όπως δεν είσαι και μισάνθρωπος όταν μια "κωλόγρια" πετάγεται μπροστά σου.

Και σε σχολές ασφαλούς οδήγησης όξω (πχ στο MSF), στο πρώτο επίπεδο τονίζουν ότι τα ζώα είναι απρόβλεπτα, και σου λέει το σωστό τρόπο για να αποφύγεις ένα σκύλο -άν τον εντοπίσεις πρώτα.

Οι ρημάδες οι γάτες (έχω κι εγώ γάτες, αλλιώς θα εκφραζόμουνα πιο Γαλλικά), ειδικά στην επαρχία, πετάγονται ακριβώς στη ρόδα, και ο μόνος σίγουρος τρόπος να τις αποφύγεις είναι να μαρκάρεις περιοχές που συχνάζουν και να πηγαίνεις εκεί κότα, ειδικά το βράδυ.

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    Και σε σχολές ασφαλούς οδήγησης όξω (πχ στο MSF), στο πρώτο επίπεδο τονίζουν ότι τα ζώα είναι απρόβλεπτα, και σου λέει το σωστό τρόπο για να αποφύγεις ένα σκύλο -άν τον εντοπίσεις πρώτα.

Οι ρημάδες οι γάτες (έχω κι εγώ γάτες, αλλιώς θα εκφραζόμουνα πιο Γαλλικά), ειδικά στην επαρχία, πετάγονται ακριβώς στη ρόδα, και ο μόνος σίγουρος τρόπος να τις αποφύγεις είναι να μαρκάρεις περιοχές που συχνάζουν και να πηγαίνεις εκεί κότα, ειδικά το βράδυ.

Όχι ρε zireus, δηλαδή θες να πεις, ότι και οι αναβάτες - οδηγοί, πρέπει να σκεφτούν λίγο παραπάνω, έτσι ώστε να προλάβουν τυχόν καταστάσεις? Αυτό είναι μη αποδεκτό. Όλα πρέπει να λειτουργούν για την δική μας ευχαρίστηση και ασφάλεια. Άκου τι προτείνει ο άνθρωπος: να πηγαίνουμε "κότα". Άυτό είναι ανεπίτρεπτο και θα παρακαλούσα οι υπεύθυνοι του site, να βάλουν τον zireus στην θέση του.

Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Toy ΠΑΠΙΟΥ ,...ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ!!!
    από panagiotis dim στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2009, 18:01
  2. ματι γατας ...αναποδα
    από BAD BOY στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2007, 07:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα