Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
...............
Δεν μΕ λες ρε φιλαράκι...
Πολύ "στρίντζα" δεν είσαι τελευταία ???![]()
Φαινεται ε?![]()
![]()
![]()
Εμμμμ ....Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Φαινεται ε?![]()
![]()
![]()
![]()
Και εμείς αγαπήσαμε (και χυλοπιτιαστήκαμε...), αλλά δεν κάναμε έτσι !!!![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
Για για τους 2 σας! Βαριέμαι να κάνω quote!
![]()
μαλλον κακακια θελει να του κανεις για να στρωσει!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Το θες ξανα στις "Συναντησεις" καρντια μου ???![]()
Μηπως θες και καμμια παστουλα ισως ...![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
οντας ξεκωλιασμενος ηδη και με 10 μαντραχαλεους ενα γυρο?![]()
![]()
Οργια στο μοτο.γρου....
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Ποιος είναι ο σωστός τρόπος? Ευτυχώς το Transalp δεν μου έχει πέσει (φτου φτου μην το κακομελετάω)Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
ΝΑΙ την σηκωνει, ειδικα εφ' οσον γνωριζει τον σωστο τροπο πια !!!![]()
Μια φορα ανεβηκα σε πεζοδρομιο με την οπισθεν με το bandit και παταγα ακρη ακρη , οποτε καποια στιγμη πατησα δρομο και εγηρε μαζι μου η μηχανη. Εφτασε σχεδον οριζοντια αλλα δεν ακουμπησε κατω και τη σηκωσα!!!!!!! Βεβαια μετα εκανα 3-4 μερες να περπατησω με ανεση.......![]()
Και αλλη μια φορα δεν μου ειχε πεσει αλλα την κολησα σε αμμο και εκει ειναι ακομα χειροτερα.....
Προς Dim-Patra και αλλους....
Οτι μηχανακι και αν ειναι αν τσαντιστεις που επεσες το σηκωνεις σαν πουπουλο!!!
Και δεν μιλαω για το ΚΤΜακι που σηκωνετεγια πλακα, οποιοδηποτε μηχανακι πεσει και νευριασεις θα το σηκωσεις μετα!!
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Προς Dim-Patra και αλλους....
Οτι μηχανακι και αν ειναι αν τσαντιστεις που επεσες το σηκωνεις σαν πουπουλο!!!
Και δεν μιλαω για το ΚΤΜακι που σηκωνετεγια πλακα, οποιοδηποτε μηχανακι πεσει και νευριασεις θα το σηκωσεις μετα!!
![]()
Μανάρι μου όμορφο...
Άν και πάλι δεν συμφωνώ 100% με την άποψή σου, εγώ (και οι άλλοι) αναφερθήκαμε στην πτώση μιας μοτό και πώς τη σηκώνουμε! ΑΣΧΕΤΟΥ με το θέμα "τσαντίλας"!
Άλλωστε και αυτό που λές, θέμα ψυχολογίας είναι...άλλος στ @@δια του,άλλος κλαίει για κανένα μήνα! Όλα δεκτά!
Η μηχανή πλέον έχει πέσει,ότι ήταν να πάθει το έπαθε, προς τί λοιπόν η βιασύνη? Εκτός ποιά άν υπάρχει πράγματι λόγος να σηκωθεί! Π.Χ θέμα ασφάλειας!
Τέσπα, στο θέμα μας...
Υπάρχει τεχνική, συμφωνούμε σε αυτό? Φαντάζομαι πως "ναι"!
Ωραία, πόσοι την γνωρίζουν? Πόσοι μπορούν και την εφαρμόζουν?
Είναι πολύ πιθανών πάνω στη βιασύνη-στεναχώρια-άγχος για να τη σηκώσεις, να πάθεις καμμιά ζημιά!
Να σου πώ ότι στην περίπτωση μου, (που ανέφερε ο alximistis στο Αγκίστρι) πρίν μάθω πώς γίνεται, προσπάθησα 3 φορές να την σηκώσω χωρίς αποτέλεσμα!
Όποτε το ξανασκέφτομαι, θυμάμαι πως ήταν απλώς γελοίο το πόσο εύκολα μπορούσε σε εκείνο το σημείο να σηκωθεί, απλώς και μόνο πριστρέφωντάς την προς τη σωστή κλίση μιας και ήταν σε ανηφόρα!
![]()
Δεν διαφωνουμε και σιγουρα με το να βιαζεσε συνηθως παθαινεις ζημια!! Αν εκεινη την ωρα εχεις καθαρο μυαλο και την σηκωσεις με τροπο και οχι κοπο τοτε ειναι ολα καλυτερα. Αυτο που λεω ειναι οτι δεν ειναι και καποιο κατορθωμα το να τη σηκωσεις!!![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Δεν διαφωνουμε και σιγουρα με το να βιαζεσε συνηθως παθαινεις ζημια!! Αν εκεινη την ωρα εχεις καθαρο μυαλο και την σηκωσεις με τροπο και οχι κοπο τοτε ειναι ολα καλυτερα. Αυτο που λεω ειναι οτι δεν ειναι και καποιο κατορθωμα το να τη σηκωσεις!!![]()
Τώρα έγινες πιό ξεκάθαρος και συμφωνώ απόλυτα! Άλλωστε δεν το έπαιξα ΑΤΛΑΣ ούτε Πύρρος Δήμας! Αυτό προσπαθώ να πώ, τρόπο θέλει όχι κόπο!
Φιλακια τώρα...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και γω που περίμενα να δώ σε 3 σελίδες post, τον τρόπο που λετε όλοι... αλλα ειδα μονο μπινελίκια![]()
![]()
![]()
Τελικά υπάρχει καποιος που θα μας πει τον τρόπο ?![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shinji
Και γω που περίμενα να δώ σε 3 σελίδες post, τον τρόπο που λετε όλοι... αλλα ειδα μονο μπινελίκια![]()
![]()
![]()
Τελικά υπάρχει καποιος που θα μας πει τον τρόπο ?![]()
![]()
Κάπου υπάρχει, αν ψάξεις θα το βρείς! Εγω δεν τα πάω καλά με την "ευρεση"!![]()
![]()
ΕΧΕΤΕ ΟΝ-ΟΦ ΤΗΣ ΧΟΝΤΑ.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Εχουμε αντρικά μηχανακια εμεις ρε!!! Θέλουν @@δια!!!
ΚΑΓΚΟΥΡΑ!!!
![]()
ΤΑ ΑΝΤΡΙΚΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??????????ΟΕΟ!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...