αν αυτή είναι η ανάλυσή σου για τον Ολυμπιακό και προσομοιάζει με τις αναλύσεις των υπόλοιπων οπαδών της ομάδας σου τότε θα κάνετε να δείτε 3η θέση πολλές δεκάδες χρόνια....Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αυτο ζητησες...αυτο σου ειπα!
![]()
αν αυτή είναι η ανάλυσή σου για τον Ολυμπιακό και προσομοιάζει με τις αναλύσεις των υπόλοιπων οπαδών της ομάδας σου τότε θα κάνετε να δείτε 3η θέση πολλές δεκάδες χρόνια....Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αυτο ζητησες...αυτο σου ειπα!
![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
κατσε ρε κουμπαρε...Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
αν αυτή είναι η ανάλυσή σου για τον Ολυμπιακό και προσομοιάζει με τις αναλύσεις των υπόλοιπων οπαδών της ομάδας σου τότε θα κάνετε να δείτε 3η θέση πολλές δεκάδες χρόνια....
εγω σου ειπα οτι η ομαδα μου ειναι για το πεος και εσυ μου λες οτι δε σου κανει...πως θα συνενοηθουμε τωρα???
απλα λεω και ειναι η αποψη μου αυτη οτι στην ελλαδα εδω και μια 10ετια θεωρω οτι εχω καλυτερη ομαδα εκτος απο τη πρωτη χρονια που ειχες κυραστα προπονητη οπου παιζαμε στα ισα!!!
πες μου ποια χρονια θεωρεις οτι ειχες καλυτερη ομαδα απο τον ολυμπιακο στην τελευταια δεκαετια???
δε νομιζω οτι υπηρξε!!!
γνωμη μου!!!!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Βασικά το σωστό ειπώθηκε πριν...
Και τι έγινε που η ΑΕΚ θα βγεί στους 16 του CH.L(που μάλλον θα τα καταφέρει) και ο ΠΑΟ πρώτος στο UEFA , στον όμιλο του;.
Θα αλλάξει ο Ευρωπαϊκός χάρτης;... οχι βέβαια... χέστηκαν οι Ευρωπαίοι για τέτοια πράγματα.
Για να νιώσουν ομάδα , μόνο στην 4αδα και οχι σαν κομήτης... με συνεχείς παρουσίες τουλάχιστον στους 8.
Αυτό είναι Ευρωπαϊκό κατόρθωμα... αλλιώς είναι για εσωτερική κατανάλωση.
Αλλά δεν μπορείς να μην σταθείς , απέναντι σε ομάδα που εδώ και 10..10...10..10... συνεχείς χρονιές στο CH.L , ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ στους 16 έχει! Για να μην πιάσουμε το ρεκόρ αρνητικών εκτός έδρας αποτελεσμάτων. Αυτό είναι κατόρθωμα αρνητικό που ακόμα και αν σπάσει του χρόνου, δεν παύει να μένει στην ιστορία , μαζί με το 7-0 απο την Γιουβέντους.
Η ΑΕΚ που αν μη τι άλλο , μπορεί να μην είναι ίδιου μεγέθους οικονομικού και φιλάθλων με τον ΟΣΦΠ, όμως δείχνει οτι μέσα σε 4 "σπαστά" χρόνια στο CH.L καταφέρνει να πλησιάσει το όνειρο αρκετά πιο κοντά και με πολύ χαμηλότερα οικονομικά κριτήρια απο οτι ήταν σε άλλες εποχές.
Ο ΠΑΟ, αν και με παρουσία μηδενικής ποιότητας , έστω και απέναντι σε καφενεία καταφέρνει να περνάει πρώτος μέχρι στιγμής!!!! Που σημαίνει οτι μπορεί να αποφύγει τα μεγαθήρια του CH.L που έρχονται (Βλ. Βρέμη, Σαχτιάρ:rotflmao: :rotflmao: ) και να παίξει και πάλι με μικρότερης δυναμικότητος ομάδος , με ελπίδες για τους 16.
Τι θέλω να πώ;... οτι δεν είναι θέμα τύχης , πού κάποιοι φανατισμένοι κόκκινοι έχουν λιώσει σαν καραμέλα και παίρνουν την γεύση της. Είναι θέμα στρατηγικής προπονητή και management. Που περνάει σαν ψυχολογία στους παίκτες.
Ο ΟΣΦΠ χθες μετά το 70 , πέταξε πετσέτα... ΗΘΕΛΕ... αλλά δεν μπορούσε.... μηδέν ανάσες. Μηδέν ικανότητες, μηδέν οργάνωση. Πετάμε μπροστά και τρέχουμε... αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο...
Μόνο στην Ελλάδα ισχύει και μάλιστα με την ανοχή των Linesmen σε περιπτώσεις offside.
Θέλει ο κόκκινος να φτιάξει ομάδα;... Να το κάνει... αλλοίμονο.. είναι καμάρι για την Ελληνική πραγματικότητα , παίκτες σαν τον Ρίμπο (ξεθεώθηκε και κράτησε ενα ημίχρονο μόνος του την επίθεση) , σαν τον Σέζαρ (Φανταστικός σε άμυνα , στην θέση του αλλά δεν είναι πασπαρτού).
Ο Κόκκαλης μπορεί να δώσει τόσα και να πάρει παίκτες αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Θέλει απο την αρχή ξήλωμα η...ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ του είμαστε καλύτεροι με τις φανέλες. Θέλει ξήλωμα η σαπίλα που έχουν εκεί στα αποδυτήρια τους και ξεκινάει απο τους παρατρεχάμενους. Θέλει να πέφτει καμιά τιμωρία-σφαλιάρα όταν κάποιοι αποθρασσύνονται (βλ. Καστίγιο, Ουαντού, Γεωργάτος κτλ.)
Πρέπει να ξηλώσετε τον ΟΣΦΠ, να τον κάνετε ΠΦΣΟ και μετά ξανά ΟΣΦΠ... μόνο έτσι θα κάνετε κάτι... και φυσικά......
Να αφήσετε τις "μαγκιές" σε διαιτησίες , όπως και εμείς και οι πράσινοι για να δούμε λίγο μπάλα....
Αλλά σε ποιά χώρα θα γίνουν αυτά , δεν μας είπε κανείς!!!
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
η ομάδα του Κυράστα ήταν 100% καλύτερη από τη δική σαςΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
κατσε ρε κουμπαρε...
εγω σου ειπα οτι η ομαδα μου ειναι για το πεος και εσυ μου λες οτι δε σου κανει...πως θα συνενοηθουμε τωρα???
απλα λεω και ειναι η αποψη μου αυτη οτι στην ελλαδα εδω και μια 10ετια θεωρω οτι εχω καλυτερη ομαδα εκτος απο τη πρωτη χρονια που ειχες κυραστα προπονητη οπου παιζαμε στα ισα!!!
πες μου ποια χρονια θεωρεις οτι ειχες καλυτερη ομαδα απο τον ολυμπιακο στην τελευταια δεκαετια???
δε νομιζω οτι υπηρξε!!!
γνωμη μου!!!!
![]()
σας είχαμε κερδίσει 2-0 στο ΟΑΚΑ με απίστευτες ευκαιρίες...δεν είχατε πάρει ανάσα...δεν είχατε κάνει φάση....ατελείωτο πρέσινγκ ...απίστευτη ομάδα με πολή φθηνό προϋπολογισμό....με τον Κόλα παίζαμε και τον Σιπνιέφσκι...
στο δεύτερο γύρ με Ολυμπιακό γηπεδούχο ηρθε 2-2 και πάλι με απίστευτες ευκαιρίες.... προβολή Βαζέχα με άδειο τέρμα στο 90 κτλ...κτλ...
θυμάμαι ότι με το που έστρωσε η ομάδα (στην αρχή δεν τράβαγε λόγω βαριάς προετοιμασίας) έπαιζε πολύ καλό προδόσφαιρο....είχε ισοπεδώσει εδώ μέσα τη Λα Κορούνια και λόγω ατυχίας και χαμένων ευκαιριών δεν πέρασε....
επίσης η ομάδα της Ριζούπολης ήταν καλύτερη και εκείνο το πρωτάθλημα χάθηκε λόγω άλλων παραγόντων....
κανα δύο χρονιές η ΑΕΚ είχε καλύτερη ομάδα από εσας κ το πρωτάθλημα το έχασε στην ισοβαθμία...(αφού είχαν προηγηθεί κάποιες περίεργες αποφάσεις διαιτητών σε ματς του γαύρου)
επίσως πως εξηγείς ότι η ομάδα σου είναι για τον μπούτσο, είναι καλύτερη από άλλες τις άλλες ελληνικές...αλλά στην ευρώπη έχει τις χειρότερες επιδόσεις???
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
συμφωνω 100%Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Βασικά το σωστό ειπώθηκε πριν...
Και τι έγινε που η ΑΕΚ θα βγεί στους 16 του CH.L(που μάλλον θα τα καταφέρει) και ο ΠΑΟ πρώτος στο UEFA , στον όμιλο του;.
Θα αλλάξει ο Ευρωπαϊκός χάρτης;... οχι βέβαια... χέστηκαν οι Ευρωπαίοι για τέτοια πράγματα.
Για να νιώσουν ομάδα , μόνο στην 4αδα και οχι σαν κομήτης... με συνεχείς παρουσίες τουλάχιστον στους 8.
Αυτό είναι Ευρωπαϊκό κατόρθωμα... αλλιώς είναι για εσωτερική κατανάλωση.
Αλλά δεν μπορείς να μην σταθείς , απέναντι σε ομάδα που εδώ και 10..10...10..10... συνεχείς χρονιές στο CH.L , ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ στους 16 έχει! Για να μην πιάσουμε το ρεκόρ αρνητικών εκτός έδρας αποτελεσμάτων. Αυτό είναι κατόρθωμα αρνητικό που ακόμα και αν σπάσει του χρόνου, δεν παύει να μένει στην ιστορία , μαζί με το 7-0 απο την Γιουβέντους.
Η ΑΕΚ που αν μη τι άλλο , μπορεί να μην είναι ίδιου μεγέθους οικονομικού και φιλάθλων με τον ΟΣΦΠ, όμως δείχνει οτι μέσα σε 4 "σπαστά" χρόνια στο CH.L καταφέρνει να πλησιάσει το όνειρο αρκετά πιο κοντά και με πολύ χαμηλότερα οικονομικά κριτήρια απο οτι ήταν σε άλλες εποχές.
Ο ΠΑΟ, αν και με παρουσία μηδενικής ποιότητας , έστω και απέναντι σε καφενεία καταφέρνει να περνάει πρώτος μέχρι στιγμής!!!! Που σημαίνει οτι μπορεί να αποφύγει τα μεγαθήρια του CH.L που έρχονται (Βλ. Βρέμη, Σαχτιάρ:rotflmao: :rotflmao: ) και να παίξει και πάλι με μικρότερης δυναμικότητος ομάδος , με ελπίδες για τους 16.
Τι θέλω να πώ;... οτι δεν είναι θέμα τύχης , πού κάποιοι φανατισμένοι κόκκινοι έχουν λιώσει σαν καραμέλα και παίρνουν την γεύση της. Είναι θέμα στρατηγικής προπονητή και management. Που περνάει σαν ψυχολογία στους παίκτες.
Ο ΟΣΦΠ χθες μετά το 70 , πέταξε πετσέτα... ΗΘΕΛΕ... αλλά δεν μπορούσε.... μηδέν ανάσες. Μηδέν ικανότητες, μηδέν οργάνωση. Πετάμε μπροστά και τρέχουμε... αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο...
Μόνο στην Ελλάδα ισχύει και μάλιστα με την ανοχή των Linesmen σε περιπτώσεις offside.
Θέλει ο κόκκινος να φτιάξει ομάδα;... Να το κάνει... αλλοίμονο.. είναι καμάρι για την Ελληνική πραγματικότητα , παίκτες σαν τον Ρίμπο (ξεθεώθηκε και κράτησε ενα ημίχρονο μόνος του την επίθεση) , σαν τον Σέζαρ (Φανταστικός σε άμυνα , στην θέση του αλλά δεν είναι πασπαρτού).
Ο Κόκκαλης μπορεί να δώσει τόσα και να πάρει παίκτες αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Θέλει απο την αρχή ξήλωμα η...ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ του είμαστε καλύτεροι με τις φανέλες. Θέλει ξήλωμα η σαπίλα που έχουν εκεί στα αποδυτήρια τους και ξεκινάει απο τους παρατρεχάμενους. Θέλει να πέφτει καμιά τιμωρία-σφαλιάρα όταν κάποιοι αποθρασσύνονται (βλ. Καστίγιο, Ουαντού, Γεωργάτος κτλ.)
Πρέπει να ξηλώσετε τον ΟΣΦΠ, να τον κάνετε ΠΦΣΟ και μετά ξανά ΟΣΦΠ... μόνο έτσι θα κάνετε κάτι... και φυσικά......
Να αφήσετε τις "μαγκιές" σε διαιτησίες , όπως και εμείς και οι πράσινοι για να δούμε λίγο μπάλα....
Αλλά σε ποιά χώρα θα γίνουν αυτά , δεν μας είπε κανείς!!!
Gandalf
![]()
ηταν καλυτερη απο τη δικια μας...αλλα δεν ειχε την ψυχη!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
η ομάδα του Κυράστα ήταν 100% καλύτερη από τη δική σας
σας είχαμε κερδίσει 2-0 στο ΟΑΚΑ με απίστευτες ευκαιρίες...δεν είχατε πάρει ανάσα...δεν είχατε κάνει φάση....ατελείωτο πρέσινγκ ...απίστευτη ομάδα με πολή φθηνό προϋπολογισμό....με τον Κόλα παίζαμε και τον Σιπνιέφσκι...
στο δεύτερο γύρ με Ολυμπιακό γηπεδούχο ηρθε 2-2 και πάλι με απίστευτες ευκαιρίες.... προβολή Βαζέχα με άδειο τέρμα στο 90 κτλ...κτλ...
θυμάμαι ότι με το που έστρωσε η ομάδα (στην αρχή δεν τράβαγε λόγω βαριάς προετοιμασίας) έπαιζε πολύ καλό προδόσφαιρο....είχε ισοπεδώσει εδώ μέσα τη Λα Κορούνια και λόγω ατυχίας και χαμένων ευκαιριών δεν πέρασε....
επίσης η ομάδα της Ριζούπολης ήταν καλύτερη και εκείνο το πρωτάθλημα χάθηκε λόγω άλλων παραγόντων....
κανα δύο χρονιές η ΑΕΚ είχε καλύτερη ομάδα από εσας κ το πρωτάθλημα το έχασε στην ισοβαθμία...(αφού είχαν προηγηθεί κάποιες περίεργες αποφάσεις διαιτητών σε ματς του γαύρου)
επίσως πως εξηγείς ότι η ομάδα σου είναι για τον μπούτσο, είναι καλύτερη από άλλες τις άλλες ελληνικές...αλλά στην ευρώπη έχει τις χειρότερες επιδόσεις???
το οτι ο ολυμπιακος εμπαινε στο γυπεδο και ηξερες οτι θα κερδισει εστω με τη φανελα λεει πολλα.εσεις δεν ειχατε τη νοοτροπια του νικητη και ας ειχατε καλυτερη ομαδα!!!
οσο για την αεκ...δεν θυμαμαι να ειχε καλυτερη ομαδα αλλα και ετσι να ηταν ταλανιζοταν με προβληματα διοικησης με αποτελεσμα οι ποδοσφαιριστες της να μη μπορουν απροσκοπτα να παιξουνε μπαλα, σε εποχες που εμεις δεν αντιμετωπιζαμε προβληματα!!!
οσο για την ομαδα της ριζουπολης που ητανε καλυτερη...γελαμε!!!!
εφαγε 3 μπαλακια!!!!
δεν φτανει αυτο...ενω ητανε καλυτερη τη ξηλωσατε ολη!!!!!!!ΓΙΑΤΙ ????????
ΑΦΟΥ ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!!
να σου το εξηγησω και το τελευταιο που με ρωτας...
οπως δεν εχετε εσεις τη νοοτροπια του νικητη στην ελλαδα...το ιδιο συμβαινει με εμας στην ευρωπη!!!so simple!!!!!!!!!
![]()
Οσο για τον ξεκωλιαστή Φέλιξ Μπόρχα, για την ώρα οι πρωκτοί των αντιπάλων μπορούν να σφίγγουν ασφαλείς. Οχι όμως και τα τζάμια των πολυκατοικιών. Με την μπάλα που δείχνει να ξέρει, μπορεί να δοκιμάσει να κοντρολάρει την μπάλα στο ΟΑΚΑ και να σπάσει τζάμι πολυκατοικίας.
ΠΑΝΟΥΤΣΟΣ
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236
η ομάδα της Ριζούπολης είχε νοοτροπία νικητή...είχε πάρει όλα τα ντέρμπι...τι σουθ λέι αυτο..??Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ηταν καλυτερη απο τη δικια μας...αλλα δεν ειχε την ψυχη!!!
το οτι ο ολυμπιακος εμπαινε στο γυπεδο και ηξερες οτι θα κερδισει εστω με τη φανελα λεει πολλα.εσεις δεν ειχατε τη νοοτροπια του νικητη και ας ειχατε καλυτερη ομαδα!!!
οσο για την αεκ...δεν θυμαμαι να ειχε καλυτερη ομαδα αλλα και ετσι να ηταν ταλανιζοταν με προβληματα διοικησης με αποτελεσμα οι ποδοσφαιριστες της να μη μπορουν απροσκοπτα να παιξουνε μπαλα, σε εποχες που εμεις δεν αντιμετωπιζαμε προβληματα!!!
οσο για την ομαδα της ριζουπολης που ητανε καλυτερη...γελαμε!!!!
εφαγε 3 μπαλακια!!!!
δεν φτανει αυτο...ενω ητανε καλυτερη τη ξηλωσατε ολη!!!!!!!ΓΙΑΤΙ ????????
ΑΦΟΥ ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!!
να σου το εξηγησω και το τελευταιο που με ρωτας...
οπως δεν εχετε εσεις τη νοοτροπια του νικητη στην ελλαδα...το ιδιο συμβαινει με εμας στην ευρωπη!!!so simple!!!!!!!!!
![]()
γαύρο, τούμπα, κτλ κτλ....και με καθαρές άνετες νίκες...απλά σε μερικούς αγώνες με μικρές ομάδες δεν έπαιξε καλά και έχασε βαθμούς όπως είναι λογικό στο ποδόσφαιρο...αντίθετα ο γαύρος καθάριζε τους μικρους με την παράγκα, δεν έχανε βαθμούς πουθενά και κάλυψε τη διαφορά παό τους βαθμούς που έχασε στο ντέρμπι (ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν κ οι άλλοι να πανε να γ....) επίσης δεν ξέρω αν θυμάσε τη διαιτησία του ΠΑΟ στην Καλαμάτα λίγο πριν το τέλος του πρωταθλήματος....όλοι οι Παναθηναϊκοί τη θυμούνται πάντως....
ο αγώνας της Ριζούπολης δεν έπρεπε να γίνει....μπήκαν μέσα παίχτες τύπου Κόλκα, Χένρικσεν και περνάγανε οι γωτοβολίδες δίπλα από τα κεφάλια τους...μπήκαν για ζέσταμα με τα ΜΑΤ.....
πάνω από τη φισούνα χωροπηδούσαν κάφροι...
ο Χένρικσεν αναφερόταν σε αυτόν τον αγώνα στα ΜΜΕ της πατρίδας του ακόμα και μετά από δύο χρόνια....
το ξήλωμα της ομάδας της Ριζούπολης ήταν μεγάλο λάθος τη διοίκησης...και αποδείχτηκε ...και μην μου πεις για τους 50 κάφρους της διοίκησης που κυνήγαγαν τουςς παίχτες....τα λαμόγια...μεχρι κ τον Βαζέχα προπηλάκησαν....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Ώρα ψυχής..
Είναι στις 21.45 σήμερα που η ΑΕΚ θα δώσει τον δικό της αγώνα για να περάσει μια πρόκριση στους "16" με την βοήθεια πολλών συγκυριών και αποτελεσμάτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί φίλαθλοι της ΑΕΚ θα συγκεντρωθούν σε κλασσικές περιοχές και καφετέριες , παρόλο που το έχει η ΝΕΤ, για να πανυγηρίσουν την πιθανή πρόκριση.
Με την ψυχολογία στα ύψη μετά απο το σερί νικών στο πρωτάθλημα και την νίκη επί Μίλαν, με δεδομένη την απουσία του Δέλλα, αλλά με επιστροφή Γεωργέα και Παουτάσο, ο 18 χρονος Παπασταθόπουλος , θα κληθεί να στηρίξει το κέντρο της άμυνας , μπροστά σε μια πρόκριση που για τα δεδομένα της ΑΕΚ θα είναι ενας μικρός άθλος στο Ευρωπαϊκό στερέωμα, λαμβάνοντας υπόψη οτι είναι δημιουργία μόλις 3 ετών σαν νέα ομάδα και μισο΄έτους μόνο , μαζί με τον Φερέρ.
Είναι στα πόδια των παικτών της η πρόκριση στο CH.L και να συνεχίσει και μετά τις γιορτές... όπου όπως είπε κάποιος φίλος μου ..."Και Φλεβάρη ακόμα , κοντομάνικα θα φορέσω εγώ".
Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ , είναι σίγουρο οτι θα δώσουν βροντερό παρόν.. μιας και τα 1500 εισητήρια έγιναν άφαντα και σύμφωνα με πληροφορίες, πάρα πολλοί ομογενείς απο τις γύρω χώρες ακόμα (!!!!) ζητήσαν εισητήρια και πήραν, ανάμεσα στους φιλάθλους των Βέλγων. Υπολογίζεται χονδρικά οτι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα είναι κοντά στις 2500-3000 χιλιάδες μέσα στο γήπεδο.
Για να είμαι ειλικρινής, τον αγώνα γνωρίζουν όλοι , οτι έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας και κρατάνε πισινή , στο τι θα κάνει και η Μίλαν στο άλλο παιχνίδι. Αρκεί όμως μόνο η νίκη της ΑΕΚ, για να αδιαφορήσει για ότι άλλο.
Ας ελπίσουμε οτι η ομάδα μας θα τα καταφέρει και θα περάσει. Αν περάσει πάντως, να είσαστε σίγουροι για ενα τεράστιο SOLD OUT στο επόμενο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, με όποια αντίπαλο και αν είναι. Για να δούμε.... ο Φερέρ και οι παίκτες του, θα κάνουν τον δικέφαλο να πετάξει εκεί που ήταν και στον αγώνα με την Μίλαν;
Κλειδιά παίκτες για μένα σε αυτό το παιχνίδι, Παπασταθόπουλος, Ζήκος, Σορεντίνο και Λυμπερόπουλος-Σαίζαρ... αν τραβήξουν αυτοί, πολύ δύσκολα θα χάσει η ΑΕΚ.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Εδω διαφωνω!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
..............
...........
Η ΑΕΚ που αν μη τι άλλο , μπορεί να μην είναι ίδιου μεγέθους οικονομικού και φιλάθλων με τον ΟΣΦΠ......
Οχι στο οικονομικο αλλα στους φιλαθλους...
Ειμαι σιγουρος οτι ο ΟΣΦΠ δεν ειναι η πρωτη ομαδα σε φιλλαθλους,αυτα ειναι για δικη τους τερψη..
Κανε ενα στατιστικο στην παρεα σου και θα δεις ποσοι ειναι γαβροι..
Αυτα που κανουν με τα μελοι ειναι παπαριες.
Το -93 στο κλαμπ Ρεθυμνο ηταν ενα μελος ΜΟΝΟ και το ξερω γιατι γραφτηκε ενας φιλος και εβαλε και τον παππου του..ετσι εγιναν 3!!!Ολα αυτα οταν το κλαμπ της ΑΕΚ στο Ρεθυμνο ειχε το μισο Ρεθυμνο γραμμενο!!
Δεν ειμαι Ρεθυμνιωτης..ετυχε να εχω φιλους απο εκει.
Στην Αθηνα στο δημοτικο ημοασταν μονο 2 Αεκια,στο Λυκειο ηταν μονο 3 γαβροι...τωρα απο φιλους μονο 2 γαβρους εχω,ολοι οι υπολοιποι ειναι Βαζελοι και Αεκ.
Κανε στο φορουμ ενα στατιστικο και θα δεις οτι εχω δικιο.
![]()
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
ΟΙ ΜΕΝ ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΠΗΡΑΝ 4 ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΕ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ,ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΔΙΣ ΧΡΕΩΝ ,ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΝΟΝΤΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ (ΤΣΙΡΙΛΟ) ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ.ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΙΡΚΟ ΠΗΡΕ 3 ΠΕΝΑΛΤΥ ΑΠΟ ΤΟ 85 ΩΣ ΤΟ 90 ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΟ ΓΚΟΛ(ΞΑΝΘΗ,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,ΠΑΟΚ),ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ ΜΕ ΟΦΣΑΙΤ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΑΛΠΙΓΚΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΑΖΕΛΟΤΣΙΡΚΟΥΛΑ ΖΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΝΩ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ DVD ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΟΒΙΤΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ 45ΛΕΠΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΦΑΣΗ.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΣΤΕΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΛΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ 20 ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΕΝΑΛΤΥ;ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ 5 ΚΑΙ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ.ΤΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΤΕ ΡΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΚΟΥΠΕΣ;ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ.ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΜΕ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΗΓΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΟ ΚΑΙ ΑΕΚ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:ΘΡΥΛΟΣ 4 ΝΙΚΕΣ 5 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ 9 ΗΤΤΕΣ ΒΑΘΜΟΙ 17 ΤΕΡΜΑΤΑ 18-29,ΠΑΟ 4ΝΙΚΕΣ 5 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ 9 ΗΤΤΕΣ ΒΑΘΜΟΙ 17 ΤΕΡΜΑΤΑ 20-37 ΚΑΙ ΑΕΚ 2ΝΙΚΕΣ 9 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ 6 ΗΤΤΕΣ (ΛΕΙΠΕΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ) ΒΑΘΜΟΙ 13 ΤΕΡΜΑΤΑ 14-27.
ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ.ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΄Η ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΟΤΑΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΚΑΙ ΤΗ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ.ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ.
ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ.
ΓΙΑΝΝΗΣ(ΚΟΥΠΟΣΥΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzzz750!
ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΟΥ
χαλαρώστε ρε σεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Ώρα ψυχής..
ένα παιχνίδι είναι, τίποτε παραπάνω
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
γεια σου Τάκη με τα στοιχεία σου!Αρχικά δημιουργήθηκε από JohnSpy
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και δε μΕ λες ρε μάστορα
(αφήνουμε το οτι ο "συλλέκτης" γράφεται με 2 λλ)
τι ακριβώς κούπες συλλέγεις εσύ;
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ο γαυρος καθαριζε τους μικρους με τη παραγκα...Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
η ομάδα της Ριζούπολης είχε νοοτροπία νικητή...είχε πάρει όλα τα ντέρμπι...τι σουθ λέι αυτο..??
γαύρο, τούμπα, κτλ κτλ....και με καθαρές άνετες νίκες...απλά σε μερικούς αγώνες με μικρές ομάδες δεν έπαιξε καλά και έχασε βαθμούς όπως είναι λογικό στο ποδόσφαιρο...αντίθετα ο γαύρος καθάριζε τους μικρους με την παράγκα, δεν έχανε βαθμούς πουθενά και κάλυψε τη διαφορά παό τους βαθμούς που έχασε στο ντέρμπι (ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν κ οι άλλοι να πανε να γ....) επίσης δεν ξέρω αν θυμάσε τη διαιτησία του ΠΑΟ στην Καλαμάτα λίγο πριν το τέλος του πρωταθλήματος....όλοι οι Παναθηναϊκοί τη θυμούνται πάντως....
ο αγώνας της Ριζούπολης δεν έπρεπε να γίνει....μπήκαν μέσα παίχτες τύπου Κόλκα, Χένρικσεν και περνάγανε οι γωτοβολίδες δίπλα από τα κεφάλια τους...μπήκαν για ζέσταμα με τα ΜΑΤ.....
πάνω από τη φισούνα χωροπηδούσαν κάφροι...
ο Χένρικσεν αναφερόταν σε αυτόν τον αγώνα στα ΜΜΕ της πατρίδας του ακόμα και μετά από δύο χρόνια....
το ξήλωμα της ομάδας της Ριζούπολης ήταν μεγάλο λάθος τη διοίκησης...και αποδείχτηκε ...και μην μου πεις για τους 50 κάφρους της διοίκησης που κυνήγαγαν τουςς παίχτες....τα λαμόγια...μεχρι κ τον Βαζέχα προπηλάκησαν....
συμφωνοι...
ξερεις φυσικα οτι ητανε αντιποινα σε ολη τη βρωμια των προηγουμενων χρονων της παναθας!!!
επισης δεν κρινετε μια ομαδα απο 180 λεπτα...φετος στο οακα εχασα 1-0.εστω οτι με κερδιζεις και καραισκακη 1-0.εισαι καλυτερη ομαδα αν χανεις απο αρη(δε σας ειδα πουθενα μετα απο αυτο), ξανθη κλπ???
οσο για τα επεισοδια...μιας και παω πολλα χρονια γηπεδο...να σου πω οτι τα πραγματα δεν ητανε ετσι ακριβως εχουνε γινει πολυ χειροτερα στο παρελθον και δεν ελεγε κατι!!!στην τελικη κανεις δεν ανελαβε την ευθηνη να αποσυρθητε και αλλωστε το δΟΥρακι σας το πηρατε και εσεις μεσα στη λεωφορο!!!
ξερεις εκει που τη μεγαλη οπμαδα του κυραστα τη φιλοδωρησαμε με 4 κουνελια...θυμασε???
φιλε μου η κουβεντα δε βγαζει πουθενα...δυστυχως!!!
εσυ θα μου λες τη καραμελα σου και εγω τη δικια μου...
και επειδη πρεπει να παω και δουλεια...σας χαιρετω ολους και θα τα ξαναπουμε!!!
φιλικα...ασχοληθητε με τις ομαδες σας και αφηστε εμας να παμε να πνιγουμε...
![]()
ΈΠΑΙΖΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΑΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΕΚ CL??Αρχικά δημιουργήθηκε από JohnSpy
ΟΙ ΜΕΝ ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΠΗΡΑΝ 4 ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΕ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ,ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΔΙΣ ΧΡΕΩΝ ,ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΝΟΝΤΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ (ΤΣΙΡΙΛΟ) ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ.ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΙΡΚΟ ΠΗΡΕ 3 ΠΕΝΑΛΤΥ ΑΠΟ ΤΟ 85 ΩΣ ΤΟ 90 ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΟ ΓΚΟΛ(ΞΑΝΘΗ,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,ΠΑΟΚ),ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ ΜΕ ΟΦΣΑΙΤ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΑΛΠΙΓΚΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΑΖΕΛΟΤΣΙΡΚΟΥΛΑ ΖΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΝΩ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ DVD ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΟΒΙΤΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ 45ΛΕΠΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΦΑΣΗ.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΣΤΕΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΛΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ 20 ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΕΝΑΛΤΥ;ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ 5 ΚΑΙ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ.ΤΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΤΕ ΡΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΚΟΥΠΕΣ;ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ.ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΜΕ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΗΓΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΟ ΚΑΙ ΑΕΚ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:ΘΡΥΛΟΣ 4 ΝΙΚΕΣ 5 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ 9 ΗΤΤΕΣ ΒΑΘΜΟΙ 17 ΤΕΡΜΑΤΑ 18-29,ΠΑΟ 4ΝΙΚΕΣ 5 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ 9 ΗΤΤΕΣ ΒΑΘΜΟΙ 17 ΤΕΡΜΑΤΑ 20-37 ΚΑΙ ΑΕΚ 2ΝΙΚΕΣ 9 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ 6 ΗΤΤΕΣ (ΛΕΙΠΕΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ) ΒΑΘΜΟΙ 13 ΤΕΡΜΑΤΑ 14-27.
ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ.ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΄Η ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΟΤΑΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΚΑΙ ΤΗ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ.ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ.
ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ.
προφανώς έχει κάνει συμψηφισμό της παρουσίας της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού....:rotflmao: :rotflmao:
απίστευτος ο τύπος..
τα στοιχεία τα έχει η ΟΥΕΦΑ...και τα μετράει και βγάζει και κατάταξη για τα τελευταία 5 χρόνια....
για κοίτα την κατάταξη να πικραθείς....
και αν θες κοίτα για τα προηγούμενα 5 χρόνια μηπως σου κάνει....
και αν δεν σου κάνει πηγαινε πιο πίσω στην εποχή του λίθου όπου ο Ολυμπιακός έτρωσε 5 από τον Αθλητικό Όμιλο Νεάτερνταλ....![]()
....Αλμπερτ Αϊνστάιν