ρε πας καλά..................................................?Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ρε λες......................................................?
![]()
![]()
ρε πας καλά..................................................?Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ρε λες......................................................?
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Έχοντας ενημερώσει το φόρουμ του "off-road.gr" για το πρόβλημά μου, η συμμετοχή μου κατέστη σπανιοφανέστερη της εμφάνισης λευκής φάλαινας στο Θερμαϊκό κόλπο...Αρχικά δημιουργήθηκε από lal
τα προβλήματα που αντιμετώπισες εσύ, τα αντιμετώπισαν και άλλοι, με αποτέλεσμα οι συμμετοχές να είναι λίγες για ένα τέτοιο ταξίδι. Αν είχες πάντως σκοπό να ταξιδέψεις ώς εκπληξη μαζί μας, θα στην χαλάγαμε.
Δυστυχώς σε ένα τέτοιο ταξίδι δεν πάς με πιθανότητες.
Θα ανακοινώσουμε νέα ημερομηνία.
Είσαι ευπρόσδεκτος.
Μελέτης
Απορώ πώς δεν ενημέρωσαν και οι υπόλοιποι ομοιοπαθείς μέσω του φόρουμ, ώστε να αντιμετωπίσω το ταξίδι ως αφηρημένο μεταφυσικό μέγεθος, τελών ως ναρκωμένος βόας σε ωκεανό χασμουρητών και όχι ως σαλταρισμένος από το άγχος να βρώ λύση μέχρι την ύστατη στιγμή για να "γαντσωθώ" στο πλοίο της αραπιάς σαν λιγούρικια βδέλα...
Την λύση "την είδα" μετά τις 31/12 αφού κατέθεσα τα χαρτιά μου για το διαβατήριο και αφού έψαξα ευλαβικά για τη λύση του προβλήματος, στους πάτους πολλών φιαλών κόκκινου νουβώ μέχρι το βράδυ της πρωτοχρονιάς!
Φυσικά και θα ενημέρωνα να μάθω νεώτερα για το πρόγραμμά σας εάν ήταν να αναχωρήσω.
Με πιθανότητες ΔΕΝ γίνεται ένα τέτοιο ταξίδι...
...με αποφασιστικότητα μουτζαχεντίν σαν την δικιά μου όμως σίγουρα θα γινόταν!
Δε σε θέλει η Αφρική ρε Βασίλη...![]()
(stay) Out of Africa...
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Νεπαλ ???![]()
Πες Ναι! Πες Ναι! :wacko:
Μαζί σου περνάω και από το ...Ιράκ!
![]()
![]()
![]()
Δουλεύει η αντλία της βενζίνης στα 20.000 πόδια ???Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Νεπαλ ???![]()
![]()
"αναχωρητικές" τάσεις διαβλέπω μάστορα...Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Νεπαλ ???![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Σσσσσσσ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
"αναχωρητικές" τάσεις διαβλέπω μάστορα...![]()
Πάρτον με το καλό...![]()
Ολοι εχουν δικαιωμα στ' ονειρο ρε φιλε ...![]()
Είπε κανείς το αντίθετο;
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
απλά η αποφασιστικότητα δεν φτάνει, απο την στιγμή κιόλας που κάποιος έχει την ευθύνη της διοργάνωσης και πρόκειται να ακούσει τα όποια σε περίπτωση αποτυχίας, βλάβης ή ατυχήματος εκτός απο την λαχτάρα να το κάνεις χρειάζονται και άλλα πράγματα. Μιλήσαμε στο τηλέφωμο μαζί, άν με είχες ενημερώσει ξανά, τουλάχιστον θα σου έστελνα και κανα ξινόμαυρο , έτσι για αλλαγήΑρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Έχοντας ενημερώσει το φόρουμ του "off-road.gr" για το πρόβλημά μου, η συμμετοχή μου κατέστη σπανιοφανέστερη της εμφάνισης λευκής φάλαινας στο Θερμαϊκό κόλπο...
Απορώ πώς δεν ενημέρωσαν και οι υπόλοιποι ομοιοπαθείς μέσω του φόρουμ, ώστε να αντιμετωπίσω το ταξίδι ως αφηρημένο μεταφυσικό μέγεθος, τελών ως ναρκωμένος βόας σε ωκεανό χασμουρητών και όχι ως σαλταρισμένος από το άγχος να βρώ λύση μέχρι την ύστατη στιγμή για να "γαντσωθώ" στο πλοίο της αραπιάς σαν λιγούρικια βδέλα...
Την λύση "την είδα" μετά τις 31/12 αφού κατέθεσα τα χαρτιά μου για το διαβατήριο και αφού έψαξα ευλαβικά για τη λύση του προβλήματος, στους πάτους πολλών φιαλών κόκκινου νουβώ μέχρι το βράδυ της πρωτοχρονιάς!
Φυσικά και θα ενημέρωνα να μάθω νεώτερα για το πρόγραμμά σας εάν ήταν να αναχωρήσω.
Με πιθανότητες ΔΕΝ γίνεται ένα τέτοιο ταξίδι...
...με αποφασιστικότητα μουτζαχεντίν σαν την δικιά μου όμως σίγουρα θα γινόταν!
Ολοι εχουν δικαιωμα στ' ονειρο ρε φιλε ...
Νεπαλ ???![]()
Πες Ναι! Πες Ναι! :wacko:
Dream on (depeche mode...)
...Blame it on your karmic curse
Oh shame upon the universe
It knows its lines
Its well rehearsed....
![]()
![]()
Αφού είπαμε:Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ολοι εχουν δικαιωμα στ' ονειρο ρε φιλε ...![]()
"...όταν εξωτερικεύεις τα όνειρά σου, αυτά γίνονται ΣΧΕΔΙΑ!"
![]()
![]()
![]()