Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 65

Θέμα: Αλήτες μηχανόβιοι????

Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    Balleto

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

VGALETO

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum

Re: Re: Re: Αλήτες μηχανόβιοι????

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    +10 στον σπορο!

γκλουμ οκ εχεις μεγαλη εμπειρια στο τιμονι γιαυτο θα επρεπε να μπορεσεις να του δωσεις μισο-ενα μετρο να περασει!
    δε θα σε κανουμε ουτε πολιτικο,ουτε θα σε παστωσουμε,ουτε κ τη λαμπρου θα σου φερουμε στα ποδια σου, απλα στην επομενη προσπεραση διπλοτσεκαρε τα καθρευτακια, κυριως δε οταν εισαι φορτομενος με τις μπΟμπΟνιερες!
    Παιδιά δεν θα το ανέφερα καν αν δεν είχα 100% δίκιο...Δεν διπλοτσέκαρα απλά....τριπλοτσέκαρα..είναι τόσο δύσκολο να δείτε ότι μερικές φορές ΜΟΝΟ ένας είναι ο φταίχτης?Αν είσασταν εκει δεν θα λέγατε αν μπορούσα να του δώσω ένα μέτρο το οποίο είχε ήδη..Απλά ο τύπος ήταν κουραδομαγκίτης πράγμα που φάνηκε με την κίνηση του μετά.Αν ήθελε πραγματικά να προσπεράσει θα το είχε κάνει γιατί είχε και την ταχύτητα και τον χώρο.Το φρενάρισμα του το δαχτυλάκι του και γενικά όλη του η συμπεριφορά ήταν ανθρώπου "Πίσω και σε έφαγα".Σαν τους τύπους που κολλάνε πίσω από κάποιον και ενώ 3 λωρίδες είναι άδειες σου ανάβουν φώτα..Συγνώμη αλλά δεν ακούω τίποτα..Το τυπάκι είναι κατάπτυστος.και δεν σας το λέει "κουτάκιας"...Σας το λέει άνθρωπος που ζει και αναπνέει με μηχανή από τα 15 του... Καλή καρδιά
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Γιατι συνεχιζεις να με "στολιζεις" δεν εχω καταλαβει.
    Το θεωρεις ευκολο να φρεναρω γιατι απλα αργεις να προσπερασεις?
    Μπορουσες να περιμενεις 2/3 δευτ. να περασω και οχι να μου την βγεις στο κοψε γιατι "η εσυ η η μοτο θα περασει και οι δυο μαζι οχι"!
    οκ.δεν με ειδες...ΔΕΝ με Ακουγες?
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Μπορουσες να περιμενεις 2/3 δευτ. να περασω και οχι να μου την βγεις στο κοψε γιατι "η εσυ η η μοτο θα περασει και οι δυο μαζι οχι"!
    τελικα δεν εκανες πλακα...???...εσυ ησουν...???....γιατι ομως ρε χωρις κρανος στα 200..???

παντως το οτι σε ειπα καραγκιοζη που δεν φορας κρανος δεν το παιρνω πισω(η βρισια ηταν φιλικη...αν με καταλαβαινεις ).....για σενα το λεω....και μη μου πεις δικο μου ειναι το κεφαλι και το κανω οτι θελω.... (παντως ουτε επιδειξια ουτε μλκ σε ειπα.. )...

πως να περιμενει ρε ...???...αφου ειπε οτι καν δεν σε ειδε..

αυτο ειναι και εμενα που μου φαινετε παραξενο...

απο που του ηρθες..??

αν του ηρθες ευθεια απο πισω ...τοτε gloum εισαι λαθος...

πιο πολυ προσοχη....
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
    .γιατι ομως ρε χωρις κρανος στα 200..???
    δλδ αν φορουσε κρανος θα ειχε δικιο κ ξεκρανοτος το χανει???

αντιθετος πρεπει να βοηθησεις τον ξεκρανοτο γιατι εαν γινει η στραβη ο ξεκρανοτος θα τη πατησει χειροτερα απο αυτον που θα φορουσε κρανος!

ασε που στα 200 δε σε ζωσει το κρανος!!!!!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Μοτο απο καλιμπρα και δοκιμη για να πω την γνωμη μου (αν και νομιζω οτι τραβαγε δεξια).
    Τα πλαστικα δεν υπαρχουν γιατι απλα ειναι κομματια...δεν ηταν 200χλμ αλλα περιπου 230χλμ χαλαρα...στην Α.Ο
    Ερχομαι αριστερα (εννοειται οτι ολοι ακουνε το "αεροπλανο" που ερχεται ακομα και οι αλβανοι με τερμα το στερεοφωνικο)...και καποιος ακουει γλυκα,γλθκα γλυκια μου οταν χαλαρα βγαινει αριστερα οταν ηδη ερχομαι χαλαρα απο πισω και ειμαι στην ροπη της 5ης...
    Και φωτα και κορνες επαιξα,αν ειχα φωτοβολιδες θα τις ερηχνα...
    Ημουν μεσαια λωριδα μεχρι που λογω της παρακαμψης τραβηχτηκα αριστερα για να μην με κλεισουν...αρχηκα επαιξα φωτα,μετα κορνα και κατοπιν τα επαιξα κανονικα...
    Εδω ομως εχω αδικο γιατι πηγαινα σχεδον τα διπλα απο το οριο και μαλλον ο Γκλουμ δεν περιμενε κατι τετοιο....οταν οδηγεις αυτοκινητο εισαι πιο χαλαρος.

Μου εχει ξανατυχει με νταλικα διπλη αλλα σφηνωθηκα μεταξυ μπαρας και τρακτωρα...οταν τον περασα το "δαχτυλο" σηκωθηκε μονο του απο τον αερα και ο τυπος βαραγε τους τενορους
    μαλλον το εκανε για πλακα..
    Οσο για το κρανος.....τυχαινει καμμια φορα να μην φοραω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    στα 200 παλευεται ο αερας χωρις κρανος?

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    δλδ αν φορουσε κρανος θα ειχε δικιο κ ξεκρανοτος το χανει???

αντιθετος πρεπει να βοηθησεις τον ξεκρανοτο γιατι εαν γινει η στραβη ο ξεκρανοτος θα τη πατησει χειροτερα απο αυτον που θα φορουσε κρανος!

ασε που στα 200 δε σε ζωσει το κρανος!!!!!
    δεν συνδεσα το κρανος με το ολο σκηνικο...

απλα ειπα οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο στα 230 χωρις κρανος....

και ναι.... μπορει να σε σωσει το κρανος στα 230 αν δεν κτυπησεις σε σταθερο σημειο και εχεις μονο σουρσιμο... (χωρις θα ηταν 100% νεκρος)
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    Καποτε ειχα RGV 250 74cv και το κρανος το αφηνα σπιτι.(1994-5).Λιγο λοξω βλεμα και συνηθεια στα ματια,ουτε δακρυ οθτε τιποτα...τα εντομα ομως πονανε.

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    Παλευεται εφοσον εχεις τα φαιρινγκ και την ζελατινα,πραγμα που ο xrider δεν ειχε
    Keep spamming!!!:a13:

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Καποτε ειχα RGV 250 74cv και το κρανος το αφηνα σπιτι.(1994-5).Λιγο λοξω βλεμα και συνηθεια στα ματια,ουτε δακρυ οθτε τιποτα...τα εντομα ομως πονανε.
    Μερικα ειναι νοστιμα ομως(πχ μελισσες ):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Keep spamming!!!:a13:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    εγω ριχνω πολυ κλαμα παντως ,εριχνα δλδ γιατι τωρα πια φοραω συνεχεια,κ σε λιγα σχετικα χλμ.

τζιξερακια :rotflmao: :rotflmao:

εφαγα τη φρικη της ζωης μου οταν ειδα φωτος απο ατυχημα πριν λιγες μερες.κ ηταν κ σε αυτοκινητο!δεν ξεχωριζες προσωπο...πολυ αηδια κ δεν κανω αναλυτικη περιγραφη.κ εγινε με 160!αντιθετα εχω δει αλλες φωτος με κρανη που αντεξαν σε συγκρουση με παρομοιες ταχυτητες!

ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΕ ΛΟΓΙΚΑ ΟΡΙΑ...ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΤΡΑΒΗ,ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ
    Ομως τυχαινει καμμια φορα να κανουμε και μαλακιες...οσο λιγοτερες τοσο καλυτερα...για ολους.

Και επιμένω και ΘΑ επιμένω..Δεν ξέρω αν ήσουν εσύ η όχι αλλά όταν εγώ έκοψα αριστερά ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ υπήρχε μηχανή πίσω.Πολύ κοντά στο σημείο αυτό(το πρόσεξα χθες που ξαναπέρασα απο εκεί) έχει είσοδο).Ίσως ήρθε από εκεί.Ποσώς με ενδιαφέρει.Σημασία έχει ότι έτσι όπως οδηγεί μετράει μέρες και είναι προκλητικότατος.Ο τύπος φάνηκε ότι δεν ήθελε να προσπεράσει αλλα να μου "την πει". Μερικές φορές τα πράγματα δεν παίρνουν δεύτερη κουβέντα.

ΥΓ:Και μόνο που λές ότι τα πλαστικά δεν υπάρχουν μάλλον μιλάμε για άλλο περιστατικό.Εγώ σου μιλάω για μια R1 η οποία δεν είχε πλαστικά όχι κάποιο πιθανό γυμνό.Καλή καρδιά
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

και καποιος ακουει γλυκα,γλθκα γλυκια μου οταν χαλαρα βγαινει αριστερα οταν ηδη ερχομαι χαλαρα απο πισω και ειμαι στην ροπη της 5ης...
    Επίσης δεν ακούω τέτοια μουσική.Πράγμα που επιβεβαιώνει για μία ακόμα φορά ότι μιλάμε για δύο διαφορετικά περιστατικά

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2006, 22:45
  2. είστε όλοι αλήτες μηχανόβιοι
    από la_villa στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2006, 10:01
  3. αλητες μηχανοβιοι
    από sotpag στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16