Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Αν είναι ο χλιμήντζουρας που έχω σταμπαρισμένο (παρέα με έναν χοντρό με άσπρη παπια...) ΔΕΝ θα περιοριστούμε μόνο στα λάστιχα ....![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:a19:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Αν είναι ο χλιμήντζουρας που έχω σταμπαρισμένο (παρέα με έναν χοντρό με άσπρη παπια...) ΔΕΝ θα περιοριστούμε μόνο στα λάστιχα ....![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:a19:
![]()
σπιτι μουΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Και που αράζουμε, αν επιτρέπεται ..???![]()
![]()
μπατσος εισαι αν επιτρεπετε?
θα μου απαντησει κανεις που μπορω να το βρω?
ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω δηλαδη οποιος εχει μηχανακι και ειναι απο τουμπα απο φοινικα η απο ευοσμο ειναι αλητης καγκουρας κτλ? αντε αρχιζει να κατανταει σπαστικο ειπαμε πλακα αλλα μεχρι ενα σημειο![]()
![]()
Ποτέ μην τα βάλεις με έναν ηλίθιο γιατί θα πέσεις στο επιπεδό του και θα σε νικήσει με την εμπειρία του!
σαφως και δεν ειναι ετσι φιλε μου........εγω μιλησα μονο για δυτικες συνοικιες οπου διεξαγονται τα δοκιμαστικα ........ και σιγουρα η περιοχη ειναι μια πιστα γκραν πρι .....παπιας και ΖΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ που ο παγκοσμιος πρωταθλητης θα σηκωσει την κουπα στην πλατεια και ολοι θα κανουμε burn out .......ειμαι ρεαλιστης νομιζω και πιστεψε με το εχω ψαξει ......
ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ...........![]()
Τωρα και ενα ασχετο με το θεμα αλλα εχω μεγαλο προβλημα με το μηχανακι εδω και περιπου 3 εβδομαδες.
Μιας και βλεπω αρκετη κινητικοτητα ας μου πει καποιος.
Οποιος ειναι απο Θεσσαλονικη και γνωριζει καλους μηχανικους θελω να μου δωσετε τα στοιχεια τους για να τους επισκεφτω την τεταρτη μιας και με την διαρροη που εχω και το λαθος ρυθμισμενο καρμπυρατερ δεν μπορω να κανω μια διαδρομη σαν ανθρωπος.
Οποιος ειναι ευχαριστημενος απο τον μηχανικο του στειλτε και προσωπικο μηνυμα αν σας βολευει περισσοτερο.
Σημερα με την βροχη μου εσβησε δυο φορες η μηχανη στην μεση του δρομου μεσα στην κινηση και στο τελος αφου εσβησε μια και καλα με πηγε η εξπρες σερβις στο σπιτι.
Τοσο καλα μου πανε ολα συνεχεια.
![]()
εχουμε κανει 3 σελιδες και η απορια μου δεν λυθηκε![]()
Ποτέ μην τα βάλεις με έναν ηλίθιο γιατί θα πέσεις στο επιπεδό του και θα σε νικήσει με την εμπειρία του!
Δεν ξερει και κανενας να σου πει που θα το βρεις αυτο το πραμα.Γιατι δεν ρωτας σε κανα μαγαζι?
www.tsakosart.gr
Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.
"Ξέρει", αλλά αν δεν μας πει που συχνάζει (και κάτω από ποια μπαλκόνια περνάει...) ΔΕΝ πρόκειται να του "πει" !!Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
Δεν ξερει και κανενας να σου πει που θα το βρεις αυτο το πραμα.![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
δεν συχναζω πουθενα βγαινω και κανω απλα την βολτα μου και το μηχανακι δεν προκαλει ηχορυπανση ειδικα την τελευταια βδομαδα γιατι ειναι στο συνεργειο για πειραγμα ουτε προκειτε να κανει θορυβο ποτε!εκτος αν παρω τετραχρονο
Όπααα ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Mr.μηχανάκης
εκτος αν παρω τετραχρονο
Σε δίχρονο μηχανάκι θέλεις να βάλεις το φλογοβόλο ??![]()
tha prepei na foras stoli apo amianto....vgazoun mpoliki akasyti ta diaolia ayta kai se to mixanaki xoris valvides e3agogis to vlepo na klanei...ase pou totra pou to skeftomai mporei na ftasei mexri to ntepozito sou kai.......![]()
Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.
σκεφτομαι να βαλω δεν ειναι σιγουρο αν κανει πολυ θορυβο δεν θα το βαλωΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Όπααα ...!!!
Σε δίχρονο μηχανάκι θέλεις να βάλεις το φλογοβόλο ??![]()
Απ' ότι κατάλαβα από τους παραπάνω, το πρόβλημα που θα σε απασχολήσει, δεν είναι ο θόρυβος. Θα είναι κάτι πολύ πιο επίπονο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Mr.μηχανάκης
σκεφτομαι να βαλω δεν ειναι σιγουρο αν κανει πολυ θορυβο δεν θα το βαλω![]()
Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!
Φιλαράκι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Mr.μηχανάκης
σκεφτομαι να βαλω δεν ειναι σιγουρο αν κανει πολυ θορυβο δεν θα το βαλω
Χωρίς ίχνος πλάκας, ΜΗΝ κάνεις καμιά μαλακία και βάλεις τέτοιο πράγμα σε δίχρονο μηχανάκι, γιατί θα ΤΙΝΑΧΤΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ !!!![]()
η γνωμη σας εγινε σεβαστη και αποδεκτη!