Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 70

Θέμα: ΟΤΕ.... ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.....

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Να κι ο ρατσισμός... σε όλο του το μεγαλείο...
    Δηλαδή όλοι μα όλοι όσοι δουλεύουν στο δημόσιο τι είναι και πρέπει να απέχουν; Δεν το αντιλαμβάνομαι αυτό!
    Δηλαδή όσοι εργάζονται τώρα στο δημόσιο να μην μιλάνε;;;;;
    Και γαμώ τις συζητήσεις δηλαδή... ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων...
    οχι φιλε μου αυτο δεν ειναι ρατσισμος... ειπα πιο πανω ποιοι ΔΕΝ θελουν τον ιδιωτη.... εχεις ΟΦΕΛΟΣ απο το μπουρδελο του ΠΟΤΕ γιατι να εισαι αντικειμενικός? εγω μιλαω μονο απο τη μερια του καταναλωτη και δεν εχω συμφερον περα απο αυτο της αναγκης για καλυτερη εξυπηρέτηση!

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    η τυχών ιδιωτικοποιηση του ΟΤΕ μπορει να μην αλλαξει σημαντικα την αγορά αλλα θα δικαιωθούν εστω ψυχολογικά οι εκατομμύρια απογοητευμένοι πελατες του ΠΟΤΕ!

Δε μπορω αλλο να περιμένω στην αναμονή του κεντρου τηλ εξυπηρέτησης... αντε γεια ΟΤΕ!!! Bye bye...
    φιλε ειναι κοντοφθαλμη η λογικη σου. Παρε το 13800 της τελλας η στο 13880 και χρονομετρησε ποσο θα περιμενεις.

ο ΟΤΕ δεν πρεπει να πουληθει και μην το βλεπετε ετσι επιφανιακα το θεμα....Μιλαμε για εναν ΚΟΛΟΣΣΟ με πολλες θυγατρικες...Σιγουρα εχει τα προβληματα του και το δημοσιουπαλληλικι δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα ρε παιδια την πιο κερδοφορα ΔΕΚΟ με κερδη το περασμενο 9μηνο της ταξης των 450 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ευρω δεν την πουλας στον <<ΟΤΕ>> της Ισπανιας και (δεν θυμαμαι την αλλη χωρα). Αυτο δεν ειναι λυση ουτε ανοιγμα της αγορας....

Υπαρχει θεμα ασφαλειας φυσικα οπως υπαρχει και θεμα κακοδιαχειρησης αλλα να τον δωσουμε για ενα κομματι ψωμι και χωρις κρατικο ελεγχο ειναι τουλαχιστον βλακεια....

τα "κερδη" του ΟΤΕ μετα απο τη μεταβαση απο το μονοπώλιο των τηλεπικοινωνιών θα ειναι τα ιδια τα επομενα χρονια? εχετε παρει χαμπαρι οτι σε λιγο θα εχουν δικες τους γραμμές πολλές εταιρίες?

αυτος ο γιγαντας (με το μικρο πουλι) μπορει να ανταγωνιστει τις ευέλικτες νεες εταιρείες?

στο μελλον ξερετε ποιες θα ειναι οι τεχνολογικες εξελίξεις στις τηλεπικοινωνίες?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    οχι φιλε μου αυτο δεν ειναι ρατσισμος... ειπα πιο πανω ποιοι ΔΕΝ θελουν τον ιδιωτη.... εχεις ΟΦΕΛΟΣ απο το μπουρδελο του ΠΟΤΕ γιατι να εισαι αντικειμενικός? εγω μιλαω μονο απο τη μερια του καταναλωτη και δεν εχω συμφερον περα απο αυτο της αναγκης για καλυτερη εξυπηρέτηση!

Οκ το παίρνω πίσω το σχόλιο του ρατσισμο'ύ και το αλλάζω με τον τίτλο της απολυτότητας!
    Δεν μπορείς να είσαι ρε τόσο απόλυτος, να κατηγοριοποιείς τ απάντα.
    Άλλο το δημόσιο δεν δουλεύει σωστά και άλλο δεν γίνεται τίποτα. Αυτή η θεώρηση ρε γαμώτο... όλα χάλια καιόλα στραβά...
    και μόλις παρουσιάζεται μία και καλά λύση τζουπ! Τρέχουμε όλοι την αρπάμε και μετά την τρώμε!!!!
    Τι να πω...
    Εγώ προτιμώ έναν ΟΤΕ κατά μεγάλο βαθμό ιδιωτικοποιημένο, ανταγωνιστικό κλπ αλλά για τη δική μου και τη δική σου και όλων μας την ασφάλεια δεν θέλω να είναι 100% σε ιδιώτη.
    Εσύ ειδικά που λατρεύεις την Ελλάδα και την έννοια του έθνους (δεν είναι ειρωνία ε!) θα έπρεπε να το καταλαβαίνεις αυτό!
    Οι τηλεπικοινωνίες μας σε άλλη εταιρεία ξένου κράτους; Τι λέτε ρε;
    Πως σου ακούγεται εσένα;;;;;;

Παλικαρια για να ξεκαθαρισουμε το θεμα της εθνικής ασφαλειας ξεχαστε το.

Ο αγοραστης του ΟΤΕ αγοραζει το εμπορικο κομματι + μερικο απο το τεχνολογικο.

Νευραλγικα κεντρα για την εθνικη ασφαλεια απλα δεν πωλουνται.

@αλχιμιστης
    τι λες μωρε τι ελλαδα και εθνος... μιλαμε για καταναλωτικο αγαθο και μάλιστα υπερ-τιμολογημένο λογο ΠΟΤΕ!

οπως ειπα και πιο πανω σε λιγο δε θα εχουμε καν σταθερα! γιατι τοσος ντορος με τα "εθνικα θεματα".... η τεχνολογια προχωρά... σε λιγο θα εχουμε ασυρματο ιντερνετ και στη ελλαδα ... με οτι συνεπάγεται με αυτο...

κατι ακουσα οτι ειναι ετοιμο και συστημα που θα χρησιμοποιει τις γραμες του ρευματος για μεταφορα δεδομενων και τηλεφωνια.... εσυ μεινε ακομα στα εθνικο ζήτημα... (και οι πετρες ξερουν οτι το πιο ΑΝ-ασφαλες μεσο επικοινωνίας ειναι το σταθερο τηλεφωνο... ακομα και ΕΓΩ μπορω να υποκλέψω συνομιλίες απο το «κουτι» εξω απο το σπιτι σου με εξοπλισμό 20-30 ευρω....)

τελικα ομως εμενα λιγο με απασχολη αν ειναι η οχι κερδοφορος στην τσεπι μου δεν μπενουν.

αλλα απο την τσεπι μου βγενουν ενα σκασμο λευτα για να πληρωνο της παροχες του καθε οτε χωρεις να εχω τηλεφονο και να χανω πελατες.

εμενα δεν με ενδιαφερει αν ειναι 10 κηφηνες η 110 εμενα με νιαζη να γηνετε η δουλια μου. πληρωνω 600 ευρω την δυμινια με της διαφημησεις στον χρυσο οδηγο κλπ στον οτε και αποτελεσμα οταν δη ο πελατης την διαφημηση να μην μπορει ν επικηνωνισει μαζι μας.

και χεστηκα αν τον πουληση η ΝΔ η το ΠΑΣΟΚ η οποιος τον πουλησει .

να πουληθη να ξεβρομηση η χωρα απο τους τεμπεληδες καλοπερασακιδες διμοσιους υπαλληλους.

και σε απαντηση του φιλου που ειπε οτι θα μηνουν ανεργοι.....

αμα δουλευεις και εισαι παραγωγικος εγω και ο καθε εγω που θα παρω τον οτε ειμαι μαλακας να επενδησω τοσα εκατομυρια στην επηχηριση και να διωξω αυτον που παραγει?

για τους κοπριτες ομως.......

ΟΥΟΥΟΥΟΥΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤ.....

Ναι εγω πιστευω οτι μπορει να ανταγωνιστει οποιαδηποτε εταιρια.Προσεξε δεν λεω οτι ο ΟΤΕ ειναι τελειος και δεν εχει προβληματα. Τα κερδη του ομως ειναι κερδη και ειναι μια εταιρια αξιας πολλων ΔΙΣ ευρω. Και στην τελικη αν δεν υπηρχε προοπτικη δεν θα τον αγοραζε καμμια ξενη εταιρια, δεν ειναι βλακες οι Ισπανοι και οι αλλοι....Αυτο που με πειραξε πιο πολυ παντως ειναι ο φωτογραφικος νομος που περασε η κυβερνηση ο οποιος προβλεπει την αλλαγη της εργασιακης σχεσης σε ΔΕΚΟ εαν ειναι 2 χρονια ελλειματικη και δεν υπαρξη συμφωνια διοικησης-υπαλληλων πανω σε αυτο.Ο ΟΤΕ τα προηγουμενα 2 χρονια ηταν ελλειματικος αφου πληρωσε την εθελουσια και τεραστια ποσα στους Ολυμπιακους Αγωνες σαν χορηγος. Κλικ σας θυμιζει κατι?

Και αμα θελει καποιος να επενδυσει στην Ελλαδα ας ερθει να τα ριξει και να φτιαξει την δικη του επιχειρηση οχι να φαει τα ετοιμα για μια χουφτα ευρω. Η αξια του ΟΤΕ σαν οργανισμου ειναι ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ(με τις θυγατρικες κτλ) το ξαναλεω...Αληθεια ποσο τον (ΞΕ)πουλανε...

Αυτο θα ειναι φαγοποτι παιδια και μαλιστα πολλων ΔΙΣ ευρω τα οποια ειναι ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΝΙΩΣΤΕ ΤΟ.....

Γιαγια περιμενα να εισαι πιο σοφος στην ηλικια σου

Οι πιθανοτεροι <<μνηστηρες>> ειναι η Ισπανικη Telefonica h France Telecom και η Γερμανικη(Deutche?) Telecom.......

Χρηματιστιριακη αξια ΟΤΕ 15,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ<-------------

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Ας τον ιδιωτικοποιήσουνε και τον ΟΤΕ. Ποιός ο λόγος να έχει τον έλεγχο των τηλεπικοινωνιών το κράτος, αφού πλέον πραγματικό κράτος δεν υπάρχει με την έννοια που ξέραμε παλαιότερα. Μήπως υπάρχει πατρίδα ; Μήπως υπάρχει διαφορά στις αντίπαλες πολιτικές παρατάξεις ;

Το κράτος σήμερα, ειδικά στις χώρες που αποκαλούμε δυτικές, είναι οι πολυεθνικές και οι γιγάντιοι οικονομικοί παράγοντες. Αυτοί διοικούν όχι μόνο την επαρχία της Ελλάδας αλλά όλο το κόσμο, αυτοί ορίζουν τις τιμές των αγαθών, αυτοί ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις με μηχανισμούς που είναι τόσο πολύπλοκοι, ωστέ ο περισσότερος κόσμος να μην καταλαβαίνει πως γίνεται το καθετί.

Ίσα ίσα που με το να υπάρχουν κάποιες κρατικές οντότητες δημιουργείται άλλοθι για αυτούς που φτιάξανε το κόσμο έτσι ώστε να ισχυρίζονται ότι υπάρχουν ακόμα κράτη και βάζουν εμάς στο τρυπάκι της πόλωσης.

Μήπως θα κάνει κακό στα εθνικά μας συμφέροντα; Ποιά εθνικά μας συμφέροντα; Υπάρχουν τέτοια; Και τόσα χρόνια που είχαμε κρατικό έλεγχο των τηλεπικοινωνιών οι πολιτικοί μας τι κέρδισαν στο τομέα της εξωτερικής πολιτικής ; Μήπως χάσαμε κι όλας.

Τέλος φανταστείτε, όσοι εργαστήκατε ή εργάζεστε σαν δημόσιοι υπάλληλοι, ότι στο μέλλον κανένας από τους υπόλοιπους πολίτες δεν θα σας δείχνει επιδεικτικά(δικαίως ή αδίκως) σαν υπεύθυνο των οικονομικών δεινών που τους "βρήκε". Θα απευθύνεται κατευθείαν εκεί που πρέπει , δηλαδή στο ψυχολόγο. Έτσι όπως συμβαίνει σε όλες τις μεγάλες δυτικές ανεπτυγμένες κοινωνίες.

Είχα επιτελέσει υπάλληλος τηλ.κέντρου για ενά (και κάτι) χρόνο και πραγματικά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι αρκετοί από τους πελάτες δεν χρειαζόντουσαν κάποιον να τους λύσει το πρόβλημα αλλά ... ψυχοθεραπεία. Να συζητούν με κάποιον που να συμφωνεί μαζί τους είτε είχαν δίκιο, είτε όχι.

Κανείς δεν κατέχει το σύνολο της αλήθειας. Το σίγουρο όμως είναι ότι για να αποκτήσουμε καλύτερη ποιότητα ζωής και μεγαλύτερη πραγματική ελευθερία θα πρέπει να την απωλέσουμε πρώτα, ώστε να συνειδητοποιήσουμε τι είχαμε και τι χάσαμε.

Πάντα όρθιοι

@αλχιμιστης
    τι λες μωρε τι ελλαδα και εθνος... μιλαμε για καταναλωτικο αγαθο και μάλιστα υπερ-τιμολογημένο λογο ΠΟΤΕ!

Τι εννοεί ο συγγραφέας εδώ;;;;;; Δεν κατάλαβα...

οπως ειπα και πιο πανω σε λιγο δε θα εχουμε καν σταθερα! γιατι τοσος ντορος με τα "εθνικα θεματα".... η τεχνολογια προχωρά... σε λιγο θα εχουμε ασυρματο ιντερνετ και στη ελλαδα ... με οτι συνεπάγεται με αυτο...

κατι ακουσα οτι ειναι ετοιμο και συστημα που θα χρησιμοποιει τις γραμες του ρευματος για μεταφορα δεδομενων και τηλεφωνια.... εσυ μεινε ακομα στα εθνικο ζήτημα... (και οι πετρες ξερουν οτι το πιο ΑΝ-ασφαλες μεσο επικοινωνίας ειναι το σταθερο τηλεφωνο... ακομα και ΕΓΩ μπορω να υποκλέψω συνομιλίες απο το «κουτι» εξω απο το σπιτι σου με εξοπλισμό 20-30 ευρω....)

Λατρεύω όταν δεν απαντάς σε αυτά που σου λένε. Για τηλέφωνα μιλάω εγώ;;;;; Το σύστημα τηλεπικοινωνιών είναι απλώς το κουτί σπίτι μας;;;;;;; ναι όπως κι ο κόσμος μας. Ένα κουτί!
    Άσε ρε idi. Κάνε διαμάχες για να χαίρεσαι...

στις διαμαχες δεν ειμαστε? τι θες να κανω κουλουρακια?

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
    τελικα ομως εμενα λιγο με απασχολη αν ειναι η οχι κερδοφορος στην τσεπι μου δεν μπενουν.

αλλα απο την τσεπι μου βγενουν ενα σκασμο λευτα για να πληρωνο της παροχες του καθε οτε χωρεις να εχω τηλεφονο και να χανω πελατες.

εμενα δεν με ενδιαφερει αν ειναι 10 κηφηνες η 110 εμενα με νιαζη να γηνετε η δουλια μου. πληρωνω 600 ευρω την δυμινια με της διαφημησεις στον χρυσο οδηγο κλπ στον οτε και αποτελεσμα οταν δη ο πελατης την διαφημηση να μην μπορει ν επικηνωνισει μαζι μας.

να πουληθη να ξεβρομηση η χωρα απο τους τεμπεληδες καλοπερασακιδες διμοσιους υπαλληλους.

αμα δουλευεις και εισαι παραγωγικος εγω και ο καθε εγω που θα παρω τον οτε ειμαι μαλακας να επενδησω τοσα εκατομυρια στην επηχηριση και να διωξω αυτον που παραγει?

ΟΥΟΥΟΥΟΥΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤ.....

με συγχωρείς φίλε μου αλλά άνευ παρεξήγησης η σκέψη σου είναι κομματάκι... παιδική.
    Δεν χωρίζονται τόσο εύκολα οι τεμπέληδες παό τους εργατικούς. Ούτε με μία εκποίηση όλα λύνονται.
    Είπα άλλωστε από την αρχή. Εκποίηση ναι. Όχι όμως χύμα στο κύμα. Γιατί αν κάνεις πώληση χύμα στο κύμα τότε το ίδιο θα είναι και τα αποτελέσματα...
    και τελικά εναντίον μας θα στραφούν με διάφορους τρόπους...

κριμα να αφηνεις την συγχηση σου να επιρρεαζει την κριση σου !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
    αμμεσα όχι αλλα εμμεσα μπαινουν !!!

ξερεις πολυ καλα οτι οταν εχεις να κανεις με τεχνολογια θα έχεις και βλάβες. ητε ΔΗΜΟΣΙΕΣ ητε ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ

σε βρισκω λίγο απολυτο

ΟΥΟΥΟΥΟΥΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤ.....
    Δηλαδη ο μεγαλο μανατζερ θα κατσει να δει ποιος ειναι παραγωγικος και ποιος οχι ?????

Νουμερα θα δει και νουμερα θα μειώσει.

στις διαμαχες δεν ειμαστε? τι θες να κανω κουλουρακια?

Ρε το μλκ... )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. και τωρα τι να παρω?
    από tkata στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2012, 18:35
  2. Το πρωινό κρύο σήμερα... να δούμε και τώρα το απόγευμα.
    από Gandalf dr685sm στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2011, 18:43
  3. Ledάκια εδώ και τώρα....
    από THEOD στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 01/05/2009, 13:22
  4. ΕΛΕΟΣ!!!ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!
    από MitsosNaked στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2007, 20:39
  5. ΑΡΨΑΜ εδω και τωρα