Πάντως αν ήμουν στη θέση σου, πιο πολύ θα με πείραζε το ότι οι πεζοί έμειναν άπραγοι.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
πειραιας 11.30 το πρωι.
ξεκιναω απο το σπιτι με το μοτορι μου να παω σε ασθενη μου στο κορυδαλλο.
ενω ακομα ειμαι στο κεντρο του πειραια και συγκεκριμενα ηρωων πολυτεχνειου στο υψος της πλατειας κοραη υπαρχει διαβαση πεζων ανευ σηματοδοτη.δεδομενου λοιπον του οτι ειμαι αρτι αυηχθεις απο σοβαρη πρωτευουσα της κεντρικης ευρωπης (βιεννη) οπου ο πεζος εχει ........................................................................
..................................................................................ας ελπισουμε οτι ο συγκεκριμενος οδηγος θα σκεφτεται λιγο περισσοτερο ατην επομενη φορα...
![]()
Το πρόβλημα με τους "βιαστικούς" οδηγούς είναι σύνηθες και ενοχλητικό. Κορνάρουν ακόμη και όταν σταματάς σε διάβαση με σηματοδότη (διάβαση στην οποία ο πεζός πατάει το κουμπί για να ανάψει το πράσινο για τους πεζούς και μένει αναμμένο για αρκετά δευτερόλεπτα από τη στιγμή που θα περάσει απέναντι).
Δεν βλέπω εδώ να τίθεται θέμα σωστού τρόπου υπεράσπισης της προτεραιότητας των πεζών, ή διαπαιδαγώγησης των απαίδευτων πολιτών, το θέμα είναι πως κάποιος σου πούλησε τσαμπουκά και αντέδρασες σε αυτό, άσχετα αν οι πεζοί έπρεπε να περάσουν ή όχι.
Άρα, σωστός για την παραχώρηση προτεραιότητας στους πεζούς και σωστός και για τον τσαμπουκά...Άσε που μερικά δευτερόλεπτα μπινελικιών...αξίζουν όσο δεκάδες ώρες ψυχανάλυσης.
![]()