Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 56

Θέμα: Κυκλοφοριακή Αγωγή - Οδική Παιδεία : Αρχίσαμε να ασχολούμαστε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της maniak.
    Σαν ιδεα ακουγετε πολυ καλη και στην ουσια δεν εχουμε να χασουμε και τιποτα με το να μαζευτουμε και να πουν καποιοι της αποψης τους για καποια θεματα που ισως μας αφορουν η που θα μας αγγιξουν.

Απο μερια μου ειμαι μεσα σε αυτη την συναντιση να ακουσω και αν μπορω να πω την αποψη μου η και να βοηθησω .:smilea:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    http://www.efthita.org/
    Η Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α. ειναι μια κινηση που εχει γινει εδω και αρκετα χρονια.Προσωπικα δεν ειμαι γραμμενος (τουλαχιστον οχι ακομα) αλλα ο πατερας μου ειναι εδω και πολλα χρονια και συνεισφερει.Δεδομενου οτι ειναι φυσικοθεραπευτης και καθηγητης φυσικης αγωγης εχει κανει αρκετες εργασιες τις οποιες εχει παρουσιασει σε διαφορες διαλεξεις σε διαφορα σχολεια της αττικης.Απο οσο γνωριζω η δραση της συνεχιζεται αλλα μαλλον εχει αναγκη απο νεο αιμα και κυριως απο ατομα τα οποια πραγματικα να ευαισθητοποιουντε σε οτι εχει σχεση με την κυκλοφοριακη αγωγη οχι μονο των οδηγων αλλα και των πεζων!
    Ενδεχομενως το site να εχει ενημερωθει μεχρι το 2003 και αργοτερα απλως να αμεληθηκε...Δεν γνωριζω...Εγω παντως το παρεθεσα σκεπτομενος οτι ισως να ειναι πιο ευκολο να δουλεψουμε πανω σε μια προσπαθεια η οποια ηδη εχει ξεκινισει...
    Τα σχολια δικα σας...

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Για να καταλάβετε (ίσως) τί έλεγα πριν, δείτε εδώ:
    http://www.fema.ridersrights.org/mission.htm

κι εδώ:
    http://www.fema.ridersrights.org/howwework.htm

κι εδώ:
    http://www.fema.ridersrights.org/issues.htm

Καλά, τις υπόλοιπες σελίδες του σάιτ δείτε τις μόνοι σας.

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Υπάρχει και μια νέα προσπάθεια για την συλλογή της εθελοντικής προσπάθειας απο όλους και για όλα τα αντικείμενα ,
    μαζεμένοι και οργανώντοντας γκρουπ με αντικείμενα...

http://www.ethelontismos.gr/

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    Ενδεχομενως το site να εχει ενημερωθει μεχρι το 2003 και αργοτερα απλως να αμεληθηκε...Δεν γνωριζω...Εγω παντως το παρεθεσα σκεπτομενος οτι ισως να ειναι πιο ευκολο να δουλεψουμε πανω σε μια προσπαθεια η οποια ηδη εχει ξεκινισει...
    Τα σχολια δικα σας...

Γιώργη μπορείς να ρωτήσεις περισσότερες λεπτομέρειες της συμμετοχής και τους τρόπους δραστηριοποίησης ή ακόμα καλύτερα μέσω του πατέρα σου να προταθεί να οργανωθεί σε έναν χώρο μια ενημέρωση ,
    για να προχωρήσουν όσοι ενδιαφέρονται σε συμμετοχή?
    Εγω θα το προωθήσω και στις λέσχες δια μέσω ΛΕΜΟΤ και ΜΟΤΟΕ για να συμμετέχουν ενεργά και άλλα μοτοσυκλετιστικά μέλη και να γίνει ευρέως γνωστή αυτή η προσπάθεια να εμπλουτιστεί με ΝΕΑ και ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ μέλη!

Για να μη βιαστεί κανείς και πει τίποτα, ας σημειωθεί ότι η ΜΟΤ.Ο.Ε. (www.motoe.gr) είναι μέλος (η μόνη στην Ελλάδα) της fema που προανέφερα.

Τα θέματα που ασχολείται (η FEMA) είναι τόσο σημαντικά που θα έπρεπε να έχουμε πακετάρει όλοι και να είμαστε έτοιμοι να βγούμε στους δρόμους...

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Μέσα και γω

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Υπολόγισε και εμένα μέσα. Απλά πες μου που και πότε.
    Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Καλημερα!

Γιωργο δεν ενημερωνεις το πρωτο ποστ με τα ατομα που εχουν εκδηλωσει ενδιαφερον να δουμε ποσοι ειμαστε?

Πιστευω οτι αυτο θα δουλεψει θετικα γιατι θα βλεπουμε ποσοι πραγματικα θελουν να βοηθησουν και ανα πασα στιγμη θα ξερουμε ποσοι ειμαστε.

Να γραψω τι προτεινω πανω-κατω ή να περιμενουμε να γινει μια μαζωξη και να τα πουμε εκει?

Μαγαζατουρας Το avatar του/της warlord
    δικιο εχεις,ας ξεκινησουμε πρωτα με τον τοπο του καθενος για να μαζευτουμε κατα τοπους και να βγαλουμε ενα αρχικο σχεδιο,εγω ειμαι σαλονικιος
    Ο πυργος της Βαβελ

πιστευω οτι δε χρειαζεται να μαζευτουμε 100,οσοι κι αν μαζευτουμε θα κανουμε οτι μπορουμε.
    Επισης δε ζηταμε και δε μπορουμε να αλλαξουμε τη νοοτροπια ολων των ελληνων,εστω και εναν,πεντε η δεκα η εκατο να ενημερωσουμε,να ευαισθητοποιησουμε κτλ,κατι ειναι.Κι αυτοι δουλευοντας με 5-10 ατομα ο καθενας,αυξανει πολυ το νουμερο.
    Ωραια ιδεα,καλη προσπαθεια ,καλη δυναμη σε ολους μας,γιατι χρειαζεται.
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ!!!!

www.symofe.gr

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Καλημερα!

Γιωργο δεν ενημερωνεις το πρωτο ποστ με τα ατομα που εχουν εκδηλωσει ενδιαφερον να δουμε ποσοι ειμαστε?

Πιστευω οτι αυτο θα δουλεψει θετικα γιατι θα βλεπουμε ποσοι πραγματικα θελουν να βοηθησουν και ανα πασα στιγμη θα ξερουμε ποσοι ειμαστε.

Να γραψω τι προτεινω πανω-κατω ή να περιμενουμε να γινει μια μαζωξη και να τα πουμε εκει?
    σωστο το πρωτο...ενημερωση 1ου ποστ.

αν θελεις να γραψεις, γραψε ρε συ την προταση σου....το θρεντακι δεν ανηκει σε μενα...σε ολους ανηκει.αν παλι θελεις να τα πουμε και απο κοντα με το που τελειωνουν οι γιορτες οργανωνουμε συναντηση και τα λεμε εκει.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
    Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε η σπονδηλωτή κωμωδία "Ο Uriah Heep πάει στη ...Σαχάρα", οι υποχρεώσεις με εκδοτικούς οίκους, συνεντεύξεις, φωτογραφίσεις καθώς και η πρόταση κινηματογραφικής εταιρείας για παραγωγή DVD, αναγκάζει τον υπογράφοντα να άρει την συμμετοχή του από το σήριαλ, λόγω έλλειψης χρόνου.

Καλή επιτυχία!

τσιμπάω την θεση του και το αξιωμα που κατειχε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Σαφώς και εγώ μέσα!
    Σε οποιαδήποτε προσπάθεια όπου πιστεύετε ότι μπορώ να βοηθήσω.
    Μόνο μία παρατήρηση, αν επιτρέπεται.

Ίσως υπάρχει κόσμος που δεν γνωρίζει για τι πράγμα μιλάτε-μιλάμε δωμέσα.
    Να γίνει κάπως πιο σαφές;;;;;;

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Τώρα το πήρα χαμπάρι το ποστ.....
    Παιδιά δεν ξέρω τι θα μπορούσα να κάνω για να βοηθήσω, λόγω απόστασης, αλλά ΜΑΖΙ ΣΑΣ και αν μπορέσω ίσως ανέβω και για κάποια συνάντηση

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κυκλοφοριακή Αγωγή - Οδική Παιδεία : Ανοιχτή Συζήτηση - Ιδέες - Πληροφορίες
    από Nostra στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 280
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2009, 04:00
  2. Κυκλοφοριακή Αγωγή - Οδική Παιδεία : Πίνακας Κινήσεων/Πληροφοριών/Συμμετοχών
    από Nostra στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2007, 19:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF