E, ρεεεε... δε βγάζουμε άκρη εδώ πάνω;;; Τι γίνεται;
E, ρεεεε... δε βγάζουμε άκρη εδώ πάνω;;; Τι γίνεται;
Ατσάτσα
Εμενα τελικα με ανακοινωσαν σημερα στην δουλεια οτι θα δουλευουμε καθε μερα μεχρι και την κυριακη εως τις 18:00.
Αρα δυστυχως δεν θα μπορεσω να ερθω μαζι σας ελπιζω ισως για αλλη φορα αν πανε ολα καλα.
Τι να σας πω ρε παιδια,αν εχει κανεις καμια καλυτερη προταση ας την πει,εγω το σαββατο θα ειμε εκει που προ-ειπα,οποιος εχει ορεξη ας ερθει και αποφασιζουμε εκει τι θα κανουμε,αντι να κραζεις φιλε zolotas ριξε μια πιο συγγεκριμενη προταση και εγω ειμαι μεσα
Ο πυργος της Βαβελ
χριστουγενα ειναι ,να ρεταρουμε ρε ψιλε και λιγο........αλλα οπως λεει και ο αγγελακας "μη δινεις σημασια":smilea:
See you there!Αρχικά δημιουργήθηκε από warlord
Τι να σας πω ρε παιδια,αν εχει κανεις καμια καλυτερη προταση ας την πει,εγω το σαββατο θα ειμε εκει που προ-ειπα,οποιος εχει ορεξη ας ερθει και αποφασιζουμε εκει τι θα κανουμε,αντι να κραζεις φιλε zolotas ριξε μια πιο συγγεκριμενη προταση και εγω ειμαι μεσα
Ατσάτσα
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΣΑΤΣΟ ΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ...
ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΚΕΙ...
ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ
ΩΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ
Ελπιζω να τελειωσω νωρις απο τη δουλεια αυριο και να τα πουμε και απο κοντα!
Θα 'ρθεις κουφάλα. Καιρό έχω να σε δω. Και γω στα καπάκια από τη δουλειά θα έρθω.
Ατσάτσα
Μεσα Ιανουαριου θα τον πιω βορειο τον καφε... κανονιστε...
τι εγινε ρε γιατρε ??? γκομενα απο δω εχεις και ερχεσαι συνεχεια η σ αρεσει τοσο πολυ η θεζνικη??Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Μεσα Ιανουαριου θα τον πιω βορειο τον καφε... κανονιστε...![]()
λοιπον συναντηση εκει που μαζευονται οι ρωσσοποντιοι δλδ αριστοτελους........1600 οκ?? δλδ 1600 με 1630 ........και οποιος δεν ερθει ........
kick some ass ......
![]()
εεεε όλο και κάτι...Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
τι εγινε ρε γιατρε ??? γκομενα απο δω εχεις και ερχεσαι συνεχεια η σ αρεσει τοσο πολυ η θεζνικη??![]()
![]()
καλα μλκας εισαι ??????? εδω βρηκες να βγαλεις γκομενα??????? ελεος δλδ ..........καλα θα σε φτιαξω γω αν ερθεις εδω.......και θα μου στειλεις π.μ να ερθω να τσεκαρω το διαβατηριο σου .........Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
εεεε όλο και κάτι...![]()
Και μεις νομίζαμε οτι ερχόσουν για μας...ρε συ,καμιά φίλη έχει;;;![]()
![]()
![]()
Ατσάτσα
Bandit ετοιμο,κοτσαρω τα φλασακια το πρωϊ,αμα προλαβω θα φτιαξω και το στροφομετρο,οταν με ακουσετε απο μακρια,αναψτε τσιγαρο και μεχρι να το τελιωσετε θα με δειτε κιολας![]()
Ο πυργος της Βαβελ