Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 52

Θέμα: ποσο καιει το χορνετακι ρε παιδια

ποσα συνολικα χλμ εχει το μηχανακι δεν μου πες ρε συ

Παλαιό μέλος
    α! 29.540, ποσα εχω κανει με ρωτησες οχι ποσα εχει :smilea: :smilea:

παντως στα 170 δεν κουναει καθολου, λιγο στις στροφες πσιλοχεστηκα με 120-130 πανω κατω γιατι ηταν αρκετα αποτομες και ειχε και αμαξια ρε πστ

μαλιστα αρα!

στα 24000 χλμ εχεις τσεκαρει βαλβιδες?
    Στα 24000 χλμ εχεις αλλαξει μπουζι?
    Στα 24000 χλμ εχεις τσεκαρει εαν ειναι sync τα καρμπυρατερ σου?
    Στα 18000 εχεις αλλαξει φιλτρο αερα?

Εαν τα εχεις κανει ολα αυτα τοτε πολυ πιθανο ο μηχανικος να μην εκανε καλη δουλεια στο συγχρονισμα των carbs

Παλαιό μέλος
    τα ξερω αυτα το εχω 4 μερες το μηχανακι, εχω κανει περι τα 300 με αυτο, επειδη ηταν σε τελεια κατασταση και το ειχε και μεγαλος πιστευω θα τα ειχε κανει και εγω το ρωτησα μαλιστα, αλλα μια διαπιστωση προσωπικη δεν κανει κακο, εχω και χρονο τωρα που μιλαμε, αμα λυσω αριστερα και δεξια τις αλενοβιδες βγαινει ευκολα το φιλτροκουτι? μην μου βγαλει τιν πιστη και δν μπενει μετα, θα δω αν ειναι καθαρο, και οσο για τις βαλβιδες ξερω οτι μπορω να το δω και μονος αλλα δεν τολμω να ανοιξω κεφαλι, οποια βοηθεια δεκτη παντα

το φιλτρο του hornet βρισκεται στο αριστερο καπακι (πλαστικο ) κατω απο τη σελα-ντεποζιτο.ειναι στρογγυλο

εφοσον δεν ξερεις πραγματικα εαν εχει κανει service καλυτερα ρωτα τον και πες του μεγαλε πραγματικα πες μου εχεις κανει ολα αυτα που προειπα γιατι εχω μεγαλες καταναλωσεις να δουμε τι θα σου πει τωρα που το πηρες!!!

Εγω στη θεση θα πηγαινα και θα αλλαζα λαδια τουλαχιστον και φιλτρο λαδιου...επισης το φιλτρο αερα δες το - φυσα το

Βαλβιδες το hornet φοραει καπελωττα εαν εισαι εξοικειωμενος με τετοιες διαδικασιες εχει καλως αλλα κατι μου λεει οτι δεν εισαι επισης χωρις filler και τα διακενα δεν μπορεις να δεις τιποτα οποτε αστο.

Αλλα το ξαναλεω το hornet 2002 μοντελο (αληθεια τι μοντελο ειναι??) το γραψες καπου και δεν το ειδα?

εαν ειναι 2002 τοτε τα 160 μεσα στην πολη ειναι μια χαρα.Επισης ασχετο με την ταχυτητα μεσα στη πολη πρωτη δευτερα κλπ θα καιει τα σκατα του αν το πλακωσεις και καπου ακομα χειροτερα

Παλαιό μέλος
    το πηρα απο την αντιπροσωπεια της σουζουκι, ειχε γινει μεταβιβαση σε εκεινους απο τον προιγουμενο ιδιοκτητη ειναι λιγο πακετο να τον ειδοποιησουν αλλα θα παρω τηλ μπας και βγαλω ακρη, παω τωρα να δω για το φιλτρο,
    2002 ειναι, πρωτη δευτερα λοιπον δεν την πλακωνουμε, μεχρι καμια 6αρια χιλιαδες ε, εκτος αμα πεζει καμια κοντριτσα,

ειδα σημερα ενα σι μπι αρ, και σταματαει στο φαναρι διπλα μου και με το που ξεκιναει βαραει μια σουζα πανω στον θεο, τον πστ, ειχε σπασει και το φερινγκ μπροστα με τις μαλακιες του,

τα λαδακια του τα κοιταξα και ειναι μια χαρουλα, σε 1500 θα αλλαξω, οταν παω στις 32000, τωρα με τις βαλβιδες δεν ξερω τι θα κανω αμα δεν βρω ακρη, τωρα που το θυμηθηκα λεω να βαλω κανα φιλτρακι κν κατα προτιμηση, αμα το βαλω αυτο πανω οπως ειναι μαμα, δεν θα εω κανα προβλημα ε, και τα καρμπς δεν θα θελουν καποιο εξτρα ρυθμισμα? θα ακουγεται και λιγο παραπανω βουητο γουσταρωω, οταν παω στον μηχανικο μου για τα λαδια θα του πω να δει και τα πραγματακια που λεμε

to kn φιλτρο θελει και ρυθμιση στα karmps οποτε αστο για εκει που λες για καταναλωσεις μετα θα εχουμε κλαματα
    δες ολα τα υπολοιπα να ερθει στα ισια του πρωτα

εφοσον ειναι 2002 δεν προκειται μεσα στην αθηνα να δεις καλυτερα 160 χλμ μην ελπιζεις σε πολλα

Παλαιό μέλος
    λοιπον εβγαλα το φιλτρο το οποιο ειναι κν, πολυ καθαρο μου φαινεται μονο που εχει κατι πσιλογλοιωδες πανω σε μικρη ποσοτητα και πσιλομυριζει βενζινα, θα το καθαρισω μιας και το εβγαλα, νερακι και σαπουνακι θελει?

α τωρα μαλιστα!!!

τα kn φιλτρα εχουν δικα τους καθαριστικα ...δεν θα δοκιμαζα να το πλυνω ετσι οπως λες

δεν με λες εχεις μαμα εξατμιση η κανα χωνι???

Παλαιό μέλος
    ποιο μαμα δεν γινεται

δηλαδη αυτο το πραγμα το καφε γλοιωδες που μυριζει σαν βενζινη καθαριστικο ειναι? καθε ποτε το καθαριζεις το φιλτρο εστω με κατι?

παω να το ξαναβαλω το φιλτρο αφου ειναι οκ

επικοινωνησα με το μαγαζι θα παρει να ρωτησει τον προιγουμενο ιδιοκτητη για βαλβιδες και καρμπς, και θα τον ρωτησει επισης αν εχει προβλημα να μου δωσει το τηλ του για να τον ρωτησω και εγω κανα δυο πραγματα ακομα, το βραδυ θα τα ξερω αυτα τα πραγματακια.

οχι υπαρχει ειδικο καθαριστικο σε μαγαζι για κν φιλτρα

Τα κν φιλτρα δεν αλλαζονται ποτε εν αντιθεσι με τα κανονικα φιλτρα απλα καθαριζονται καθε τοσο με τα ειδικα καθαριστικα

το ποσο τακτικα εχει να κανει με διαφορους παραγοντες οπως ας πουμε σκονη χωμα κλπ

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από X-SFIGA
    λοιπον εβγαλα το φιλτρο το οποιο ειναι κν, πολυ καθαρο μου φαινεται μονο που εχει κατι πσιλογλοιωδες πανω σε μικρη ποσοτητα και πσιλομυριζει βενζινα, θα το καθαρισω μιας και το εβγαλα, νερακι και σαπουνακι θελει?
    το γλοιώδες που λες είναι το K&N λάδι που ψεκάζεις...

ΜΗΝ το πλυνεις με νερό και σαπουνι ρε φίλε.... καλά.... τι μηχανάκι είχες και καθάριζες φίλτρα με σαπουνάδα;;;;

υπαρχει σετ κααθριστικών λιπαντικών της K&N γι αυτή τη δουλεια.....

Και αν δεν εχεις τιποτα εξατμίσεις κλπ μια χαρά καιει... και το δικό μου τα ίδια έκαιγε με τα ίδια πράγματα που φοράς κι εσυ.... κι αν είναι μαυρο.... λες να είναι το δικό μου;;;;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος
    κιτρινακι ειναι εμενα με κιτρινο μπαγκστερ, πσιλοβαφει το μπαγκστερ εκει που βαζεις τα ποδια σου και μπροστα απο τα @@ακια απο τα ρουχα και φαινεται ρε γμτ, μπορει να κανω τραμπα με κανα μαυρο αργοτερα, λετε να παει? λολ

ενταξει με το φιλτρακι λοιπον, περιμενω τηλ και απο τον αλλο να μου πει νεα

δεν ειχαν τα ιδια λεφτα τα φιλτρα που περναν τα αλλα μηχανακια μου

Παλαιό μέλος
    λοιπον διασταυρωθηκαν τα στοιχεια για την καταναλωση της σφιγγας και ειναι ολα οκ, 14.2/λ δηλ. με τα 12 λιτρα μας κανει 170 χιλιομετρα, εγω τα πρωτα που εκανα ηταν 161, και προς το τελος τους, λιγο δικαβαλο και λιγο ανοιγμα αν θυμαμαι καλα, την δευτερη φορα εκανα 138 αλλα ολα δικαβαλο και ολα 100, 120-130 πανω κατω, οποτε μια χαρα, σας ψιλοεπρηξα αλλα βγηκε η ακρη

μα αμα δειτε το μηχανακι πων ειναι, δεν εχει ουτε μια γραντζουνια σαν τα ματια του το προσεχε ο ανθρωπος, δεν μπορει να μην το προσεχε και μηχανικα, γλυτωσαμε και τα λεφτα απο το κν, 60κατι ευρω χεχε, φαση θα ειχε να το αγοραζα και οταν πηγαινα να το βαλω να εβλεπα οτι ειχε ηδη πανω, οποτε οφελησε η απορια μου με την gas

σας ευχαριστω ολους, αυριο που θα ξερω και τι σερβισ εχει κανει το παλικαρι θα τα ποσταρω αμα ειναι, παω να ξεκοκαλησω και αλλα θρεντ

ωραια ρε συ

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τελικά πόσο καίει το Super Four ?
    από digitalex στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2014, 19:09
  2. ΠΟΣΟ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ Sym 200 Evo
    από nikosira στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 14/09/2011, 19:15
  3. Zzr 1100 C1 , ποσο καιει το δικο σας;
    από eXJey στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2009, 23:31
  4. πως το πλενουμε ρε παιδια ?
    από Souza_me_240kmh στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2008, 15:49
  5. Ρε παιδια ποιο ειναι αυτο το τραγουδι?
    από ΓκαζοφωνιΞ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2005, 21:38

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF