Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 99

Θέμα: Γ@μώ την χώρα μου γ@αμώ.

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ....!!!!!

Σωστα ...αφου στα πανεπιστημια οι φοιτητες τους ασχολουνται με τις σπουδες τους και οχι με καφεδες ,μπουζουκια,συμμετοχες σε παρτυ και εκδρομες,περασμα μαθηματων χωρις παρακολουθηση αλλα με σκονακι, και δεν ''αγωνιζονται'' κανοντας καταληψεις.
    Αληθεια γιατι ολοι (η πλειοψηφια αν οχι ολοι) οι Ελληνες επιστημονες/μηχανικοι που μεγαλουργουν στο εξωτερικο δεν θελουν να εργαστουν στην Ελλαδα.
    Πνευμα στην Ελλαδα υπηρχε καποτε...τωρα υπαρχει μονο το νοθευμενο οινοΠΝΕΥΜΑ που σερβιρεται στα σκυλομπουζουκτσιδικα (πολιτιστικα κεντρα τα ειχε πει ο Ευαγγελος ''Α στο διαολο ρε'' Γιαννοπουλος).Το μονο πνευμα σ'αυτη την χωρα ειναι το αρπακολλα και η ασυδοσια, πλην λιγων εξαιρεσεων που χανονται μεσα στη βρωμια της νεοελληνικης κοινωνιας.
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Καλός μ@λ@κ@ς Το avatar του/της vaskunito
    ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ......ΧΩΡΙΣΤΑ

Τελικά μάλλον το θέμα το έχασες εσύ. Δεν πειράζει πάντως γιατί μερικοί εδώ μέσα τουλάχιστον το έπιασαν. Δεν είπαμε τίποτα γιά τα ατομικά δικαιώματα, ούτε γιά τις πρώην αποικίες των άγγλων και άλλων λαών, και στην τελική ούτε καμιά σύγκριση κάναμε πάνω σε αυτά. Το μόνο που ειπώθηκε ήταν η κατάσταση των δρόμων, οι αντιλήψεις των οδηγών και η ασχετοσύνη των αρμοδίων.
    Εσύ αποφάσισες να το γενικεύσεις το θέμα σε άλλα χαρακτηριστικά των ευρωπαίων και των Ελλήνων. Κακώς.
    Και πιστεύω πως μάλλον άστοχο είναι το να συσχετίζεις την κατάσταση των δρόμων με τον πλούτο μίας χώρας καθώς και την ύπαρξη ή μη αποικιών στο παρελθόν. Και στην Ελλάδα υπήρχαν λεφτά γιά δρόμους απλώς μερικοί υπεύθυνοι επέλεξαν να τα καταχραστούν. Απλώς αυτό που συμβαίνει εδώ είναι ότι οι περισσότεροι από μας παρ' όλο που βλέπουν το λάθος, την κακοτεχνία και την απάτη κάνουνε τα στραβά μάτια. Ίσως γιατί δεν μας ενδιαφέρει πιά. Ίσως γιατί το έχουμε συνηθήσει...δεν ξέρω.
    Τα στραβά τα ξέρουμε όλοι μας, αλλά δυστυχώς λίγοι κάνουνε κάτι γιά να τα διορθώσουν. Πιστεύω όλοι μας έχουμε το δικαίωμα σε σωστούς και ασφαλείς δρόμους, αλλά καμιά φορά τα δικαιώματα μας πρέπει να τα προστατεύσουμε.
    2004 R1 red-black

Ωραία, μιας που το ξαναγυρνάμε στους δρόμους να ενημερώσω και τους υπόλοιπους (φαντάζομαι ότι ο vaskunito θα το ξέρει) ότι οι άγγλοι θεωρούν ότι οι δρόμοι τους είναι πολύ χειρότεροι απο αυτούς του'continent' (δλδ. της υπόλοιπης ευρώπης) και διαρκώς γκρινιάζουν (go figure εάν είσαι έλληνας)....

You BETA believe...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Καλή ή πλάκα άλλά όταν ή κουβέντα σοβαρεύει.........ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ....!!!!!!!!
    εισαι παντελως ακυρος!!!
    θα σου πω και κατι σκληρο...
    ευχομαι τα παιδια σου να μη σου μοιασουν!!!
    το να βλεπεις τα καλα των αλλων και να τα υιοθετεις δεν ειναι κακο!!!
    μαλλον καλο ειναι!!!το να εθελοτυφλεις ομως...

μην γενικευεις τα πραγματα.μην εισαι μονοχνωτος και μην προχωρας με παρωπιδες!!!!οι αγγλοι εχουν κυκλοφοριακη αγωγη ειτε σου αρεσει ειτε οχι!!!δεν μπορεις να τους κρινεις χωρις να εχεις παει εκει να δεις...δεν μπορεις να κρινει 1 λαο και πολυ περισσοτερο τη νοοτροποια του λεγοντας οτι αυτοι αστυνομευονται.πολυ προσφατα βρεθηκα στην αυστρια.ξερεις μωρε...σε αυτους τους κρυοκωλους ευρωπαιους που οταν εμεις ειχαμε πολιτισμο αυτοι κρεμονταν απο τα δεντρα...ε σε αυτους!!!!θα σου πω λοιπον οτι αυτη τη στιγμη αυτοι εχουνε πολιτισμο και εμεις κρεμομαστε απο τα δεντρα!!!και μαλιστα εχω να σου πω οτι εκει η αστυνομευση ητανε τελειως επικουρικη!!!το να εχεις την αισθηση του σωστου και δικαιου δεν ειναι απαραιτητα αποτελεσμα επιβολης.αν πιστευεις κατι τετοιο...ειναι εντελως ζωοδες.προτωγωνο ενστικτο!να το κοιταξεις.
    φυσικα δεν προκειτε εγω να βγαλω απο μεσα σου ουτε την ξενοφοβια σου ουτε την ψωρουπερηφανεια σου...απλα ισως να σου κεντισω το ενδιαφερον να δεις περα απο το δαχτυλο σου...

φιλικα (οι μπυρες ισχυουν)...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Ωραία, μιας που το ξαναγυρνάμε στους δρόμους να ενημερώσω και τους υπόλοιπους (φαντάζομαι ότι ο vaskunito θα το ξέρει) ότι οι άγγλοι θεωρούν ότι οι δρόμοι τους είναι πολύ χειρότεροι απο αυτούς του'continent' (δλδ. της υπόλοιπης ευρώπης) και διαρκώς γκρινιάζουν (go figure εάν είσαι έλληνας)....

Καλά αυτό είναι γεγονός. Κανένας δεν είναι ευχαριστιμένος με αυτά που έχει. Πόσον μάλλον άμα οι γείτονες του έχουν καλύτερα. Κοιτάξτε πάντως, όχι πως έχουν και τους απείρους καλύτερους δρόμους οι Άγγλοι. Δεν διαφέρουν και πολύ από τους δικούς μας. Έχουν και αυτοί τις λακούβες τους και τις κακοτεχνείες τους, αλλά σε αυτό που διαφέρουν είναι πως οι πολίτες τα αναφέρουν στους δήμους και αυτοί με την σειρά τους τα επιδιορθώνουν. Και γρήγορα μάλιστα. Γιατί σε περίπτωση ατυχήματος (π.χ. πέσει καμιά μηχανή λόγω λακούβας) τα σπασμένα τα πληρώνει ο δήμος. Απλώς σε αυτό που διαφέρουν οι δρόμοι είναι πως είναι φτιαγμένοι με καλύτερο υλικό (και γι αυτό δεν είναι γυαλί μετά απο μερικά χρόνια) και έχουν πολύ καλή σηματοδότηση, τόσο σε ταμπέλες όσο και κάτω στον δρόμο.

Σε αυτό που διαφέρουν πάρα πολύ (οι Άγγλοι τουλάχιστον) μιάς και το θέμα το πήγαμε εκεί, είναι πως εάν βρούν κάτι λάθος (με τους δρόμους κτλ κτλ) θα το αναφέρουν, θα το κυνηγήσουν το θέμα με τις αρμόδειες αρχές, θα πιέσουν, θα κάνουν θα ράνουν μεχρι να βγάλουν αποτέλεσμα. Εδώ δυστυχώς, εμείς τα λέμε, εμείς τα ακόυμε.
    2004 R1 red-black

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    εισαι παντελως ακυρος!!!
    θα σου πω και κατι σκληρο...
    ευχομαι τα παιδια σου να μη σου μοιασουν!!!
    το να βλεπεις τα καλα των αλλων και να τα υιοθετεις δεν ειναι κακο!!!
    μαλλον καλο ειναι!!!το να εθελοτυφλεις ομως...

μην γενικευεις τα πραγματα.μην εισαι μονοχνωτος και μην προχωρας με παρωπιδες!!!!οι αγγλοι εχουν κυκλοφοριακη αγωγη ειτε σου αρεσει ειτε οχι!!!δεν μπορεις να τους κρινεις χωρις να εχεις παει εκει να δεις...δεν μπορεις να κρινει 1 λαο και πολυ περισσοτερο τη νοοτροποια του λεγοντας οτι αυτοι αστυνομευονται.πολυ προσφατα βρεθηκα στην αυστρια.ξερεις μωρε...σε αυτους τους κρυοκωλους ευρωπαιους που οταν εμεις ειχαμε πολιτισμο αυτοι κρεμονταν απο τα δεντρα...ε σε αυτους!!!!θα σου πω λοιπον οτι αυτη τη στιγμη αυτοι εχουνε πολιτισμο και εμεις κρεμομαστε απο τα δεντρα!!!και μαλιστα εχω να σου πω οτι εκει η αστυνομευση ητανε τελειως επικουρικη!!!το να εχεις την αισθηση του σωστου και δικαιου δεν ειναι απαραιτητα αποτελεσμα επιβολης.αν πιστευεις κατι τετοιο...ειναι εντελως ζωοδες.προτωγωνο ενστικτο!να το κοιταξεις.
    φυσικα δεν προκειτε εγω να βγαλω απο μεσα σου ουτε την ξενοφοβια σου ουτε την ψωρουπερηφανεια σου...απλα ισως να σου κεντισω το ενδιαφερον να δεις περα απο το δαχτυλο σου...

φιλικα (οι μπυρες ισχυουν)...

EΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΥΣ ΕΠΕΣΕΣ ΜΕΣΑ...........

Έτυχε νά έχω άποψη γιά το πώς λειτουργούν καί μέσα στή χώρα τους καί έδώ.....
    Έτυχε νά φιλοξενήσω Αύστριακούς καί νά έχω σχέση μαζί τους...
    Έκεί νά δείς πόσο ζωώδες ήταν αύτό πού έβγαλαν όταν κατάλαβαν ότι....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
    ΠΟΛΙΤΣΙΑ........νά τούς δαγκάσει.......
    ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.......!!!!!!!!!!
    Τώρα νά θαυμάσω τούς Άγγλογάλλους πού τούς βλέπαμε 25-30 χρόνια πρίν νά λούζονται
    μέσα στίς λεκάνες τών κάμπιγκ πού έμείς φτύναμε......ΔΥΣΚΟΛΟ....!!!!!!!
    Μέχρι τό πρωί μπορεί νά γράφαμε καί νά διαφωνούσαμε....
    Συμβουλή,όταν συζητάς δέν είναι άπαραίτητο νά συμφωνήσεις ,γιαυτό έπάνω στήν κουβέντα
    ΣΤΑΜΑΤΑ νά χαρακτηρίζεις τόν άλλον.....
    Γράψε αύτό πού θές όπως καί τά άλλα παιδιά άλλά γιά νά σέ πάρει ό άλλος ..ΣΟΒΑΡΑ....
    μή βγάζεις κορώνες τού τύπου είσαι τό ένα είσαι τό άλλο γιατί ή κουβέντα μετά πάει έκεί πού
    είπες,στίς μπανάνες....
    Θά ήταν πολύ εύκολο γιά μένα νά πώ είσαι αύτό,είσαι έκείνο...ΑΛΛΑ....μετά θά μούλεγες πάλι
    ΜΟΝΟΜΑΧΟΥΜΕ...???

Αύτά πού έγραψα έχουν νά κάνουν μέ τά βιώματα μου καί τίς έμπειρίες μου.......
    Προφανώς οί δικές σου είναι διαφορετικές,ίσως καί πολλών άλλων......
    Τώρα νά σού δώσω καί δυό τρείς άπαντήσεις....
    Τούς Άγγλους τούς ..ΕΚΡΙΝΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.....ΟΧΙ έγώ,ή κουβέντα μας παίρνει πλέον πολιτική
    χροιά καί έκεί θέλει γερό στομάχι γιά νά άκούσεις.......
    Αύτόν τόν λαό φίλε ,πού είναι ύπεύθυνος γιά τά δεινά αύτού τού πλανήτη ..
    ΤΟΝ ΕΚΡΙΝΕ ΠΛΕΟΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ........
    Έγώ έρχομαι τελευταίος....!!!!!!!
    Καί είδικά στή χώρα μας ..ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΑ...έχουν προξενήσει
    Δικαίωμα σου νά είσαι fun τους,άλλά καί τό διάβασμα τής ίστορίας κακό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ....!!!!!
    Μόνο τό νά άναφέρω γιά πόσα δεινά τού λαού μας φέρουν εύθύνη θά άνατριχιάσεις.
    Τόν τελευταίο αίώνα πάρε,άπό τή σφαγή τής Μικράς Άσίας, στόν έμφύλιο, καί τή μοιρασιά
    τών έδαφών μετά τόν δεύτερο παγκόσμιο μέχρι τίς μέρες μας....!!!!!!!
    Δέν ήρθε κανείς νά άνατινάξει τόν ύπόγειο μας,αύτούς όμως..???
    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ..???
    Τήν κορούλα τους...??
    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ..???
    Μήπως σπέρνουν ..ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ ??????????
    Τί νά θαυμάσω φίλε καί τί νά πάρω άπό μιά ξεφτιλισμένη ήπειρο πού στείνεται καί βαράει
    προσοχή στηρίζοντας τίς πολεμικές βιομηχανίες τής κορούλας..???
    Ναί θέλω καί δρόμους καλύτερους,καί τρία κράνη έχω...!!!
    ΑΛΛΑ τά φοράω ...ΟΤΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.....όχι γιατί μού λένε 1000 εύρώ καί θά μού κάνουν ντά...!!!!!!!
    Καί όλα αύτά τά παρτάλια πού βλέπω τό καλοκαίρι νά κυκλοφοράνε σουρωμένα,γυμνά καί
    καμμένα άπό τόν ήλιο ,έδώ στή ΜΠΑΝΑΝΙΑ.....ΑΝ.....είχαν αύτή τήν παιδεία πού σκίζεσαι καί έπικαλείσαι θά βρίσκαν ένα κωλοκράνος νά φορέσουν....!!!!!!
    Όταν όμως αύτή ή γαμημένη τους παιδεία άπορρέει άπό τήν ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, τότε
    γαμώ τήν παιδεία τους.......!!!!!!!
    Είμαστε πιά έκτός θέματος,στήν ουσία όμως τίποτε δέν είναι τυχαίο.

ΥΓ. Άλλο έπικουρική,άλλο διακριτική........τόλμα νά κλάσεις στήν Αύστρία καί μέτρα μέχρι το 3...
    Στήν Αύστρία οί μπάτσοι έχουν άλλο χούι,κυκλοφορούν μέ πολιτικά καί είναι πιό πολλοί
    αύτοί....!!!!!!!!
    Έπαθα, όταν μού έδειξαν σέ μία παιδική χαρά τής Βιέννης 6 μπάτσους μέ πολιτικά, καί
    όταν ρώτησα γιατί έτσι ή άπάντηση ήταν....είμαστε διακριτικοί γιά ψυχολογικούς λόγους.
    Άν μέ διαβάζεις πιό προσεκτικά,μερικές σου παρατηρήσεις θά δείς ότι άπαντώνται...!!!

ΥΓ2.Μήπως είδες τί έπαθε ή Γεννηματά μέ τό Νομάρχη ,έπειδή διαμαρτυρήθηκαν γιατί
    καθυστερούσαν οί άποσκευές..?? Χειροπέδες έφαγε ό τύπος....
    ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ.....!!!!!!!!

ΥΓ3.Όπως έγραφε ό Βέρν πρίν 200 χρόνια έτσι έγραψε καί ό Όργουελ γιά τήν Εύρώπη τών
    BP καί ΜΟΤOR OIL πού έρχεται .
    Έγώ σίγουρα δέ θά τό δώ ,έσύ μάλλον όχι,ΑΛΛΑ....γιά τό γιό μου φίλε πολύ τό φοβάμαι
    Γιαυτό τόν ένημερώνω,νά μή τούρθει άπότομα...!!!!!!!!

Άν άνεβείς πρός τά έδώ πάνω....

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Δεν θελω να συνεχισω την διαμαχη και γιαυτο δεν θα πω την γνωμη μου για το ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο.

Λογο δουλειας εχω γυρισει σχεδον ολο τον κοσμο. Φυσικο επακολουθο ειναι η συγκριση της Ελλαδας με τις αλλες χωρες σε διαφορους τομεις. Σε μερικες περιπτωσεις κερδιζει, σε αλλες χανει.

Σε αυτα τα 12 χρονια "περιηγησης " ενα εχω να πω :

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

Σας εχει περασει απο το μυαλο οτι ισως (ισως λεω) η Ελλαδιτσα μας ειναι η ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ ?

Ναι, ζηλευω οταν βλεπω κατι καλυτερο σε μια αλλη χωρα αλλα και αυτοι σιγουρα κατι ζηλευουν απο εμας.
    Οχι, δεν ειμαι ικανοποιημενος απο την γενικη εικονα της χωρας μας. Θα μπορουσε να ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα εαν ενδιαφερομασταν και εμεις περισσοτερο.

Αυτα τα ολιγα.

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

EΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΥΣ ΕΠΕΣΕΣ ΜΕΣΑ...........

Έτυχε νά έχω άποψη γιά το πώς λειτουργούν καί μέσα στή χώρα τους καί έδώ.....
    Έτυχε νά φιλοξενήσω Αύστριακούς καί νά έχω σχέση μαζί τους...
    Έκεί νά δείς πόσο ζωόδες ήταν αύτό πού έβγαλαν όταν κατάλαβαν ότι....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
    ΠΟΛΙΤΣΙΑ........νά τούς δαγκάσει.......
    ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.......!!!!!!!!!!
    Τώρα νά θαυμάσω τούς Άγγλογάλλους πού τούς βλέπαμε 25-30 χρόνια πρίν νά λούζονται
    μέσα στίς λεκάνες τών κάμπιγκ πού έμείς φτύναμε......ΔΥΣΚΟΛΟ....!!!!!!!
    Μέχρι τό πρωί μπορεί νά γράφαμε καί νά διαφωνούσαμε....
    Συμβουλή,όταν συζητάς δέν είναι άπαραίτητο νά συμφωνήσεις ,γιαυτό έπάνω στήν κουβέντα
    ΣΤΑΜΑΤΑ νά χαρακτηρίζεις τόν άλλον.....
    Γράψε αύτό πού θές όπως καί τά άλλα παιδιά άλλά γιά νά σέ πάρει ό άλλος ..ΣΟΒΑΡΑ....
    μή βγάζεις κορώνες τού τύπου είσαι τό ένα είσαι τό άλλο γιατί ή κουβέντα μετά πάει έκεί πού
    είπες,στίς μπανάνες....
    Θά ήταν πολύ εύκολο γιά μένα νά πώ είσαι αύτό,είσαι έκείνο...ΑΛΛΑ....μετά θά μούλεγες πάλι
    ΜΟΝΟΜΑΧΟΥΜΕ...???

Αύτά πού έγραψα έχουν νά κάνουν μέ τά βιώματα μου καί τίς έμπειρίες μου.......
    Προφανώς οί δικές σου είναι διαφορετικές,ίσως καί πολλών άλλων......
    Τώρα νά σού δώσω καί δυό τρείς άπαντήσεις....
    Τούς Άγγλους τούς ..ΕΚΡΙΝΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.....ΟΧΙ έγώ,ή κουβέντα μας παίρνει πλέον πολιτική
    χροιά καί έκεί θέλει γερό στομάχι γιά νά άκούσεις.......
    Αύτόν τόν λαό φίλε ,πού είναι ύπεύθυνος γιά τά δεινά αύτού τού πλανήτη ..
    ΤΟΝ ΕΚΡΙΝΕ ΠΛΕΟΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ........
    Έγώ έρχομαι τελευταίος....!!!!!!!
    Καί είδικά στή χώρα μας ..ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΑ...έχουν προξενήσει
    Δικαίωμα σου νά είσαι fun τους,άλλά καί τό διάβασμα τής ίστορίας κακό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ....!!!!!
    Μόνο τό νά άναφέρω γιά πόσα δεινά τού λαού μας φέρουν εύθύνη θά άνατριχιάσεις.
    Τόν τελευταίο αίώνα πάρε,άπό τή σφαγή τής Μικράς Άσίας, στόν έμφύλιο, καί τή μοιρασιά
    τών έδαφών μετά τόν δεύτερο παγκόσμιο μέχρι τίς μέρες μας....!!!!!!!
    Δέν ήρθε κανείς νά άνατινάξει τόν ύπόγειο μας,αύτούς όμως..???
    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ..???
    Τήν κορούλα τους...??
    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ..???
    Μήπως σπέρνουν ..ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ ??????????
    Τί νά θαυμάσω φίλε καί τί νά πάρω άπό μιά ξεφτιλισμένη ήπειρο πού στείνεται καί βαράει
    προσοχή στηρίζοντας τίς πολεμικές βιομηχανίες τής κορούλας..???
    Ναί θέλω καί δρόμους καλύτερους,καί τρία κράνη έχω...!!!
    ΑΛΛΑ τά φοράω ...ΟΤΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.....όχι γιατί μού λένε 1000 εύρώ καί θά μού κάνουν ντά...!!!!!!!
    Καί όλα αύτά τά παρτάλια πού βλέπω τό καλοκαίρι νά κυκλοφοράνε σουρωμένα,γυμνά καί
    καμμένα άπό τόν ήλιο ,έδώ στή ΜΠΑΝΑΝΙΑ.....ΑΝ.....είχαν αύτή τήν παιδεία πού σκίζεσαι καί έπικαλείσαι θά βρίσκαν ένα κωλοκράνος νά φορέσουν....!!!!!!
    Όταν όμως αύτή ή γαμημένη τους παιδεία άπορρέει άπό τήν ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, τότε
    γαμώ τήν παιδεία τους.......!!!!!!!
    Είμαστε πιά έκτός θέματος,στήν ουσία όμως τίποτε δέν είναι τυχαίο.

ΥΓ. Άλλο έπικουρική,άλλο διακριτική........τόλμα νά κλάσεις στήν Αύστρία καί μέτρα μέχρι το 3...
    Στήν Αύστρία οί μπάτσοι έχουν άλλο χούι,κυκλοφορούν μέ πολιτικά καί είναι πιό πολλοί
    αύτοί....!!!!!!!!
    Έπαθα, όταν μού έδειξαν σέ μία παιδική χαρά τής Βιέννης 6 μπάτσους μέ πολιτικά, καί
    όταν ρώτησα γιατί έτσι ή άπάντηση ήταν....είμαστε διακριτικοί γιά ψυχολογικούς λόγους.
    Άν μέ διαβάζεις πιό προσεκτικά,μερικές σου παρατηρήσεις θά δείς ότι άπαντώνται...!!!

ΥΓ2.Μήπως είδες τί έπαθε ή Γεννηματά μέ τό Νομάρχη ,έπειδή διαμαρτυρήθηκαν γιατί
    καθυστερούσαν οί άποσκευές..?? Χειροπέδες έφαγε ό τύπος....
    ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ.....!!!!!!!!

ΥΓ3.Όπως έγραφε ό Βέρν πρίν 200 χρόνια έτσι έγραψε καί ό Όργουελ γιά τήν Εύρώπη τών
    BP καί ΜΟΤOR OIL πού έρχεται .
    Έγώ σίγουρα δέ θά τό δώ ,έσύ μάλλον όχι,ΑΛΛΑ....γιά τό γιό μου φίλε πολύ τό φοβάμαι
    Γιαυτό τόν ένημερώνω,νά μή τούρθει άπότομα...!!!!!!!!

Άν άνεβείς πρός τά έδώ πάνω....

Τώρα να πω ότι είναι ψέματα αυτά που λες..... ΘΑ ηταν ψέμα.

Αλλά δεν μπορείς να μην δεχτείς ότι όταν γυρνάς από το εξωτερικό και μπαίνεις στην Ελλάδα αρχικά παθαίνεις ένα πολιτισμικό σοκ (με τους δρόμους , τη συμπεριφορά...)

Επίσης να σημειώσω ότι πηγαίνοντας σε μία άλλη χώρα για 5,10 άντε 15 μέρες ΔΕΝ προλαβαίνεις να πάρεις πρέφα τι παίζει....... μόνο τη βιτρίνα βλέπεις.

Έχοντας ζήσει στην Αγγλία 4 χρόνια (και όχι στο Λονδίνο αλλά στο γ!@#ένο Northwest) , έχω μία πιο σφαιρική άποψη αλλά όχι πλήρη, Παρομοίως για τη Γαλλία την όποία επισκέπτομαι τακτικά -για λόγους πέραν της θελήσεως μου- τα τελευταία 7 χρόνια. Πάραυτα δεν μπορώ να κάνω σούμα, να βγάλω αποτέλεσμα ποιος είναι καλύτερος....

Αλλά σίγουρα έχουν ένα πολύ καλύτερα οργανωμένο κράτος το οποίο δεν αντιμετωπίζει τους πολίτες σαν κλέφτες, όντας αυτό ο μεγαλύτερος....

Τώρα εάν το τίμημα είναι αυτό που γράφεις.....

You BETA believe...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Τώρα να πω ότι είναι ψέματα αυτά που λες..... ΘΑ ηταν ψέμα.

Αλλά δεν μπορείς να μην δεχτείς ότι όταν γυρνάς από το εξωτερικό και μπαίνεις στην Ελλάδα αρχικά παθαίνεις ένα πολιτισμικό σοκ (με τους δρόμους , τη συμπεριφορά...)

Επίσης να σημειώσω ότι πηγαίνοντας σε μία άλλη χώρα για 5,10 άντε 15 μέρες ΔΕΝ προλαβαίνεις να πάρεις πρέφα τι παίζει....... μόνο τη βιτρίνα βλέπεις.

Έχοντας ζήσει στην Αγγλία 4 χρόνια (και όχι στο Λονδίνο αλλά στο γ!@#ένο Northwest) , έχω μία πιο σφαιρική άποψη αλλά όχι πλήρη, Παρομοίως για τη Γαλλία την όποία επισκέπτομαι τακτικά -για λόγους πέραν της θελήσεως μου- τα τελευταία 7 χρόνια. Πάραυτα δεν μπορώ να κάνω σούμα, να βγάλω αποτέλεσμα ποιος είναι καλύτερος....

Αλλά σίγουρα έχουν ένα πολύ καλύτερα οργανωμένο κράτος το οποίο δεν αντιμετωπίζει τους πολίτες σαν κλέφτες, όντας αυτό ο μεγαλύτερος....

Τώρα εάν το τίμημα είναι αυτό που γράφεις.....

ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΣΟΥΖΕΙ......

Έκεί ήθελα νά τήν πάω τήν κουβέντα γιαυτό άπεγνωσμένα
    έφερνα τά παραδείγματα....
    Τούς ΕυρωΠΕΟΥΣ τούς έχω άπορρίψει άπό χρόνια,είμαι πιά άδιάφορος μαζί τους

Νομίζω πώς έπικοινωνήσαμε....

Τελειώνοντας θά πώ ότι καί έγώ...ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.....

ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....!!!!!!!!!

Αύτό φυσικά ΔΕΝ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ........νά τήν όνειρεύομαι .....ΚΑΛΥΤΕΡΗ....!!!!!!

ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΣΟΥΖΕΙ......

Έκεί ήθελα νά τήν πάω τήν κουβέντα γιαυτό άπεγνωσμένα
    έφερνα τά παραδείγματα....
    Τούς ΕυρωΠΕΟΥΣ τούς έχω άπορρίψει άπό χρόνια,είμαι πιά άδιάφορος μαζί τους

Νομίζω πώς έπικοινωνήσαμε....

Τελειώνοντας θά πώ ότι καί έγώ...ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.....

ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....!!!!!!!!!

Αύτό φυσικά ΔΕΝ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ........νά τήν όνειρεύομαι .....ΚΑΛΥΤΕΡΗ....!!!!!!

Το να απορρίπτεις τους Ευρωπαίους είναι να απορρίπτεις και την Ελλάδα, γιατί κι εμείς (θέλεις δεν θέλεις) είμαστε μέλη της Ευρώπης. Και κακά τα ψέματα, άλλα άμα δεν είχαμε μπει τότε στην Ευρώπη δεν θα μιλάγαμε γιά δρόμους αλλά γιά καρόδρομους. Το πόσο μας έχει ωφελήσει αυτό νομίζω δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Τους έχουμε αντιγράψει σε πολλά πράγματα, σίγουρα όχι πάντα τα καλύτερα.

Καλό το να ονειρεύεσε αλλά θέλει και λίγα έργα, όχι μόνο λόγια και όνειρα.
    2004 R1 red-black

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskunito
    Το να απορρίπτεις τους Ευρωπαίους είναι να απορρίπτεις και την Ελλάδα, γιατί κι εμείς (θέλεις δεν θέλεις) είμαστε μέλη της Ευρώπης. Και κακά τα ψέματα, άλλα άμα δεν είχαμε μπει τότε στην Ευρώπη δεν θα μιλάγαμε γιά δρόμους αλλά γιά καρόδρομους. Το πόσο μας έχει ωφελήσει αυτό νομίζω δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Τους έχουμε αντιγράψει σε πολλά πράγματα, σίγουρα όχι πάντα τα καλύτερα.

Καλό το να ονειρεύεσε αλλά θέλει και λίγα έργα, όχι μόνο λόγια και όνειρα.
    .

ΦΙΛΕ ΜΟΥ.......

Άν κάποιος όνειρεύεται,όραματίζεται κάτι, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ......ότι παράλληλα....
    δέν λειτουργεί ή δέν προσφέρει........
    Πρώτα είναι ό λόγος καί μετά έρχεται ή πράξη....
    Άλλά βέβαια έδώ ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.....ό χώρος νά παραθέσουμε τό τί έχει κάνει ό καθένας μας
    ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ....!!!!!
    Προσωπικά δέν μπορώ νά φανταστώ πού άντιγράψαμε λαούς πού άνακάλυψαν
    τήν τουαλέττα τό 1900....
    Μιά καί μιλάμε γιά Αύστρία γιά πές πού πλενόταν καί ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΟΥΣΕ....
    ή Μαρία Θηρεσία στά άνάκτορα τής Βιέννης...???
    Γιατί έγώ έψαξα καί δέν βρήκα,...ΑΛΛΑ
    ΣΤΗΝ ΚΝΩΣΣΟ 1500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ.......είχαμε άποχέτευση...!!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    iriniaa εχεις απολυτο δικιο στο οτι δεν πρεπει να χαρακτηριζω πανω στην κουβεντα και για αυτο ζηταω συγγνωμη και περνω πισω ολους τους χαρακτηρισμους!!!!!!!!

απο κει και περα συμφωνω με τα παιδια που ειπανε οτι μενοντας 5-10 μερες δεν μπορεις να εχεις μια ολοκληρωμενη αποψη αλλα σιγουρα αποκτας αισθηση!!!οπως και να γινει δεν ειναι ιδια η αισθηση πηγαινοντας στην βιεννη και πηγαινοντας στα τιρανα...νομιζω???

επισης εχω να σου πω οτι αυτο που αναφερεις για την αστυνομευση και τον φοβο των πολιτωνεγω μπορω να το δεχτω.ΕΣΤΩ λοιπον οτι ειναι ετσι...ας κανουμε τη συγκριση...
    αυστρια:υπαρχει αστυνομευση και οι πολιτες ενεργουν σωστα.πχ:περνανε με πρασινο οι πεζοι μονο απο τις διαβασεις,τα αυτοκινητα δεν παραβιαζουν τον κοκ σε καμια περιπτωση,σεβονται την εννοια του δημοσιου χωρου και δεν τον βρωμιζουνε,σεβονται τα μνημεια τους και δεν γραφουνε επανω <<σουλα σ αγαπαω>>,τα περιοδικα μεσα στο μετρο τους δεν τα περνουνε σπιτι τους ουτε σκιζουνε τη σελιδα με τη διαφημιση της victoria secret,οι ανθρωποι τριτης ηλικιας η με διαφορα κινιτικα προβληματα δε φοβουντε να βγουνε απο το σπιτι τους, οι ραμπες των αμεα ειναι παντα διαθεσιμες,στα φαναρια λειτουργει συστημα ηχητικο για τους τυφλους και μιλαμε για μια πολη με 1,5 εκ κατοικους οι οποιοι εχουνε μεσα στη πολη τους 300μουσεια,στο δρομο σε ενημερωνουνε για κονσερτα με 50 ευρω στη θεση των vip και εχουνε βγαλει τρομερους ανθρωπους κατα την περιοδο της αναγενησης(στραους,μοτσαρτ,μπραμς,φρουντ).ο τελευταιος δεν υπαγεται στην περιοδο της αναγενησης.

παμε τωρα στα δικα μας!!!!!!!!!!!!!!!!

με αστυνομευση η χωρις,ο ελληνας ενεργει ως εξης...
    οι πεζοι περνανε οπως γουσταρουνε,τα αυτοκινητα κανουνε οτι να ναι,ο δημοσιος χωρος ιδιοτικοποιητε ανα πασα στιγμη,τα σκουπιδια χρονιαρες μερες στη γειτονια μου εχουνε κλεισει δρομους(δεν κανω πλακα εχουνε κλεισει το στενο) και κατα τα αλλα οπου γουσταρουμε πεταμε πακετα τσιγαρα,τσιχλες σκατα σκυλων!!!!τα μνημεια μας βρισκουμε ενα χωρο τα πεταμε μεσα και γραφουμε και απο εξω συνθηματα διαφορων ειδων!!!οι γιαγιαδες και οι παπουδες μας μολις πεσει η νυχτα δεν τολμανε να σκεφτουνε να ξεμυτισουνε απο το σπιτι!!!!δε μιλαω φυσικα για ατομα με κινιτικα προβληματα η για τυφλους...αυτοι στον καιαδα!!!εδω σε ενημερωνουνε για αδυνατισμα στα βοδυλαιν και στα πρινου και πληρωνεις 50 ευρω για να δεις μπαλα στην οποια κατα κυριο λογο πας για να βρισεις, να; εκτονωθεις και να σπασεις και κανα κεφαλι!!!εχουμε βγαλει τρομερους ανθρωπους κατα τη διαρκεια της ιστοριας μας αλλα για πες μου...ποσοι ελληνες που διαμενουν στην αθηνα εχουνε παει στην ακροπολη???????ποσοι εχουνε παει στο σουνειο να επισκεφτουνε τον ιστορικο τοπο??????μηπως ξερουνε την ιστορια των τειχων του πειραια???εχουνε παει στο ναυπλιο να δουνε που φυλακιστικε ο κολοκωτρονης????θελω να πω εν ολιγοις οτι ολα τα εχουμε γραμενα στα @@ μας ητε μας αστυνομευουνε ειτε μας αφηνουνε λασκα....

μετα απο αυτη τη συγκριση εγω ζηλευω τους αυστριακους για την οργανωση τους.για τον σεβασμο προς τον συνανθρωπο τους.για την παιδεια τους(ξαναλεω 300 μουσεια και πωληση κονσερτων σε εξεφτελιστηκες τιμες)
    οι δε αυστριακοι ζηλευουνε εμας γιατι εχουμε μια λαμπρη ιστορια(την οποια δεν γνωριζουμε)και γιατι ερχομενοι εδω βλεπουνε οτι ισως θα μπορουσανε να ειναι πιο χαλαροι ισως...αλλα αν μεινουνε για παντα εδω η θα τους πατησει αμαξι η θα πανε στο τρελαδικο γιατι η κατασταση που επικρατει ειναι περα για περα τρελη!!!!!!!

οσο για τα αγγλακια...
    ειναι ενας περιεργος λαος!απο τη μια δεν τους παω μια αλλα απο την αλλη εχουνε στοιχεια τα οποια δε μπορεις να μη τα εκτιμησεις!!!
    πχ.εσυ μου ειπες για τα κακα της ανθρωποτητας...και εγω σου λεω οτι οταν εστησε η υφιλιος κωλο στους ναζι ητανε οι μοναδικοι που με νυχια και με δοντια αντισταθηκαν ουσιαστικα!!!!
    δεν διαφωνω οτι ειναι σκαταδες....μαζι σου και εγω!!!!!!!αλλα η περηφανεια τους ειναι μοναδικη!!!!!!πριν γινει η γεφυρα της μαγχης η αγγλια ενωνοταν με την κεντρικη ευρωπη με καραβια....οταν λοιπον επιαναν μποφορ και τα καραβια δενανε οι αγγλοι λεγανε την εξης ατακα:<<ΠΑΛΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Η ΕΥΡΩΠΗ>>!!!!!!!!!!!!!!!!
    μιλαμε για τρομερη επαρση!!!!!!!!!!!
    δεν μπορω λοιπον να μην εκτιμησω το οτι ειναι ενας λαος που σκιζεται για τη χωρα του ενω εμεις ενας λαος που σκιζουμε τη δικια μας...!!!

αυτα τα ολιγα...

θα ανεβω επανω αργα η γρηγορα και θα κανονισουμε τις
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ......ΧΩΡΙΣΤΑ

Θά τά πώ γιά όλους μαζί........

Ή Έλλάδα λεβέντες μου δέν πρόκειται νά γίνει ποτέ Άγγλία.....!!!!!!
    Γιά νάχεις καλούς δρόμους πρέπει νά έχεις ρουφήξει τό μεδούλι τής μισής γής
    καμμιά πεντακοσαριά χρόνια.....

Τά τσάγια καί οί μπριζόλες γιά όσους δέν τό άντελήφθησαν είχαν παραβολική
    σημασία.........

ZZR......παιδί μου ΑΛΛΟ Ο ΛΑΟΣ........ΑΛΛΟ Η ΕΞΟΥΣΙΑ....όταν 1 έκατομμύριο
    στούς δρόμους ΔΙΑΔΗΛΩΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.....έσύ πού ήσουν..??
    Στή βουλή μέ τόν κύριο YES SIR..??
    Nταβάδες καί πετρώνους γιά τούς Παρθενώνες μας ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ....!!!!!!
    Ούτε λόρδους νά τούς κόβουν μέ τά πριόνια....!!!!!
    Καλή ή πλάκα άλλά όταν ή κουβέντα σοβαρεύει.........ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ....!!!!!!!!
    Άπό μιά χώρα πού καί τό κλάσιμο βιντεοσκοπείται........ΕΓΩ.....
    ΔΕΝ ΖΗΛΕΥΩ ΤΙΠΟΤΕ....!!!!!!!!
    Κί άν ήταν νά διαλέξω 100 φορές τό ίδιο θά έκανα.....
    θά προτιμούσα ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ......άπό όλες τίς σκατοχώρες τής Εύρώπης....
    Καί άν ύποψιαζόμουν τό παραμικρό,πώς γιά νά πάρω κάτι πού λαχταρώ
    νά δώ καί έδώ σωστό,θά είχε σάν άντάλλαγμα τήν παραμικρή ύποχώρηση
    σέ ότι άφορά τίς άτομικές μου έλευθερίες,......ΤΟΤΕ.....
    ΑΝΑΘΕΜΑ....τούς δρόμους καί ότι άλλο....!!!!!
    Άν έπρόκειτο λοιπόν ποτέ νά διαλέξω.......
    ΖΗΤΩ Η ΜΠΑΝΑΝΙΑ.........!!!!!!
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ....!!!!!!!!!
    Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...!!!!!

Γιά νά τό κάνω λοιπόν πιό άπλοικό τό πράμμα θά σάς ρωτήσω όλους έσάς πού μέ κράξατε...
    άφού πρώτα πώ σέ όσους .....ΔΕΝ τό άντελήφθησαν ότι καί γώ θά ήθελα τήν Έλλάδα μας
    καλύτερη,...ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ...,
    τί θά προτιμούσατε άν σάς έβαζαν στό δίλλημα νά διαλέξετε....
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ......μέ τά κακώς κείμμενα του
    Η............
    αύτή τήν όποιαδήποτε Άγγλία μέ τούς ώραίους δρόμους,τούς φοβερούς πολίτες κ.λ.π....κ.λ.π...
    γιά νά μήν έπεναλαμβάνω τίς όμορφιές τους.... ??????????????????

Έγώ λοιπόν....ΜΕΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...πού κανείς δέν μού άπαγορεύει νά
    όνειρεύομαι καλύτερη......

ΕΣΕΙΣ...????

Όπως λοιπόν βλέπετε ή διαφωνία μου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.....μέ τό άν θέλω ή δέν θέλω
    καλύτερα πεζοδρόμια....ΑΛΛΑ.....
    μέ τί άντίτιμο θά τά άποκτήσω....!!!!
    Άν είναι μέ τήν ..ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΡΟΜΠΟΤΟΠΟΙΗΣΗ......
    ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ....!!!!!!
    Δέν είμαι Έλληναράς....άλλά ούτε καί ΕύρωΠΕΟΣ....!!!!!
    Ούτε είς Παρισίους μεγάλωσα ούτε είς τάς Βρυξέλλας...!!!!!!!!!!!
    Είμαι άπό τό χωριό τού Κουφοντίνα καί μού άρέσει πολύ ή Θεσσαλονίκη πού ζώ,......
    μέ τούς κωλόδρομους της, μέ τίς ρεμούλες της, μέ τήν κωλοδημόσια διοίκηση της,.......
    ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ...!!!!!!!!!!!
    Πάντα θά ψάχνω τό καλύτερο,..........ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ.....!!!!!!!!
    Γιατί αύτοί είναι......ΣΚΕΤΟΙ ΠΕΗ.....!!!!!!!!!
    Άν είναι νάχω 500 κάμερες άπό τό σπίτι μέχρι τό σούπερ-μάρκετ καί γώ ΚΟΤΤΑ θά είμαι,
    όχι όμως άπό παιδεία άλλά άπό ...ΦΟΒΟ...!!!

Έν πάσει περιπτώσει φίλοι μου θεωρώ πώς ή Έλλάδα μας έχει πολύ περισσότερα νά έπιδείξει
    άπό τό νά ζηλέψει άπό όλη τήν Εύρώπη........
    Γιατί έμείς δρόμους κάποτε μπορεί νά κάνουμε καί παιδεία οδηγική μέ τό έτσι ή τό άλλιώς
    νά παρουσιάσουμε..............ΑΛΛΑ......
    ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ....!!!!!
    Αύτές είναι οί άπόψεις μου.....
    Τώρα σάς άκούω....

φίλε μου όσον αφορά εμένα την παραβολική σημασία των γραφομένων σου την αντιλήφθηκα και οι απαντήσεις μου ήταν σε αντίστοιχο επίπεδο ....παραβολικές και αυτές και όχι κυριολεκτικές...με έμμεσο νόημα, το τι ανεχόμαστε εδώ στην Ελλάδα και το κάνουμε γαργάρα....

όσον αφορά τις πορείες ενάντια στον πόλεμο κτλ....αυτός που συμμετείχε σε πορεία ενάντια στην κυβερνητική πολιτική (γιατί η διευκόλυνση των επιθετικών ενεργειών των συμμάχων ήταν πολιτική επιλογή) και μετά ψήφισε ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ΄είναι με απλά λόγια ζώο και η παρουσία του σε οποιαδήποτε διαδήλωση δεν σημαίνει τίποτα...είναι ενας αριβίστας κ επαναστατικός σαλτιμπάγκος του κ@@λου....
    και η επαναστατικότητα πουλάει πολύ στην Ελλάδα....
    όσον αφορά εμένα φυσικά και συμμετείχα σε πολλές από αυτές...αλλα και μετέπειτα τήρησα συνεπή στάση...δεν έγλειψα αυτούς που έφτηνα....

όσο για το΄τίμημα που λες....το τίμημα το πληρώνει και ο Έλληνας ...
    κάμερες υπάρχουν και εδώ...ίσως λιγότερες από το Λονδίνο ...αλλά δόξα το θεό γέμισε ο τόπος από κάμερες....
    και γέμισε ο τόπος γιατί όταν κάποιοι διαμαρτύτονταν για την τοποθέτησή σου, και τις κατέβαζαν μερικοί τους έλεγαν τρομοκράτες και γνωστούς - άγνωστους....
    και θεωρούσαν τις κάμερες μέσω καταπολέμησης της τρομοκρατίας....ΈΛΕΟΟΣΣΣΣ
    ή μήπως ξεχάσαμε τις υποκλοπές....???

όσο για τους αστυνομικούς που λες , τα νούμερα λένε ότι η Ελλάδα έχει τους περισότερους αστυνομικούς ανά κάτοικο στην ΕΕ....άρα μάλλον είναι περισσότεροι οι δικοί μας μπάτσοι....απλά πολλοί απο αυτούς είναι σε καφενεία και σε γραφεία κ δεν φαίνονται...

υ.γ. ΈΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΣΕΝΑ....ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΣΩ PC...ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ...
    Ως ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ....

"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

οσο για τα αγγλακια...
    ειναι ενας περιεργος λαος!απο τη μια δεν τους παω μια αλλα απο την αλλη εχουνε στοιχεια τα οποια δε μπορεις να μη τα εκτιμησεις!!!
    πχ.εσυ μου ειπες για τα κακα της ανθρωποτητας...και εγω σου λεω οτι οταν εστησε η υφιλιος κωλο στους ναζι ητανε οι μοναδικοι που με νυχια και με δοντια αντισταθηκαν ουσιαστικα!!!!
    εδώ είσαι φάουλ....όχι και ο μοναδικός λαός που αντιστάθηκε.....και αυτοί που αναγκάστηκαν να συνθηκολογήσουν σίγουρα δεν στήσανε κ@λο....
    Αν η Αγγλία δεν ήταν νησί θα την είχαν καταλάβει οι Γερμανοί σε μια εβδομάδα....όπως όλοι την άλλη Ευρώπη πλην Ρωσίας....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος
    TΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ.....

Όταν όλοι μας , βάζουμε κάτω τόν έγωισμό καί συζητάμε... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.....
    γιά τήν κουβέντα καί όχι γιά τό άπρόσωπο ίντερνετικό έγώ μας ,τότε
    νομίζω πώς ΟΛΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ....πιό σοφοί άπό τήν κουβέντα.
    Έγώ παιδιά μου έχω ένα έλάττωμα έδώ....
    Μού άρέσει νά προκαλώ γιά νά ξυπνήσουνε τά αίματα,όχι όμως νά προσβάλω
    χαρακτηρίζοντας....
    Ίσως λίγο τσίγγλισμα...!!!!
    Ευχαριστώ τούς φίλους πού μέ άντιλήφθησαν καί ένώ άνεβάζουμε τούς τόνους
    στήν συζήτηση......ΔΕΝ ΠΑΡΕΚΤΡΕΠΟΜΕΘΑ......!!!!!!!!
    Γιατί είλικρινά όταν σέ μιά τέτοια κουβέντα τό ύφος είναι γιά ..ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ....
    τότε καταντάμε όλοι γιά γέλια....!!!!

Άλλο τό χαβαλέ μέ τίς ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ....!!!!!!!!

Δέν έχω νά πώ καί πολλά πράμματα σέ αύτά πού είπαν TROOPER ZZR....καί
    DIRTBIRD............

Όντως οί δημόσιοι ύπάλληλοι στήν Έλλάδα είναι ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ.....,
    δέν θά μπορούσαν λοιπόν νά έξαιρεθούν καί οί μπάτσοι,γιά συντομία τό γράφω
    έτσι,........
    Μόνο πού έδώ άλλού είναι τό πρόβλημα....
    Έκεί πού θέλει 5 είναι 50, καί έκεί πού χρειάζονται 50 είναι μόνο 5.....!!!!!!!!

ZZR...πρόσεχε.......ΜΗ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΖΩΑ.....!!!!!

TROOPER.......νομίζω πώς περιέγραψες τήν Έλληνική πραγματικότητα
    σχεδόν τέλεια, ίσως μέ λίγη ύπερβολή....!!!!
    Γιά τής Αύστρίας δέν έχω πλήρη άποψη, λαμβάνω ώς δεδομένα αύτά πού λές
    άν καί προσωπικά έχω δεί καί άλλα, παράδειγμα μπορεί νά έχουν φοβερή τάξη
    ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ.....
    πάνω στά βουνά ,μή κόψετε αύτό τό λουλουδάκι γιατί έχει αύστηρό πρόστιμο...
    Ή άπαγορεύεται τό έντούρο.....
    Άμα σέ πιάσουν σέ χώμα μέ μηχανή σού κόβουνε τόν κώλο....!!!!!!!

Ίδού λοιπόν τό έρώτημα...........
    Αύτή ή Αύστρία......ή
    Αύτή ή Έλλάδα...??????

Τώρα αύτό γιά τόν πόλεμο τί τόθελες.....?????????
    Όταν ή Γερμανία ξεκίνησε τίς μαμουνιές σέ Πολωνία κ.λ.π. ξέρεις μέ ποιούς
    είχε ύπογράψει σύμφωνο μή έπίθεσης...????..Στάλιν Τσώρτσιλ...!!!!
    Άλλο πώς πήγε μετά τό πράμμα
    Πάνω άπο μισό έκατομμύριο Έλληνες έμειναν χωρίς ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΡΙΑ....
    χώρια τούς νεκρούς.
    Μή τά λές αύτά γιατί θά τρίζουν τά κόκκαλα,είδικά μερικών έκεί πάνω στήν
    Άλβανία, στό Ρούπελ καί στήν Κρήτη....!!!!!!!!
    Όταν έφθασε στό σημείο αύτός ό χοντρούλης νά πεί....
    ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.....!!!!!!

Άπαντήστε τώρα μέ είλικρίνεια.....
    Πού θά θέλατε νά όδηγάτε μηχανάκι..????
    Σέ αύτό τό μπουρδέλλο πού ζούμε ή στήν Αύστρία..???

Άν μού πείτε Αύστρία μένω παξιμάδι...!!!!!!!!
    Γιατί ...ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ....!!!!!!
    Προσωπικά άν ζούσα έκεί .....
    ΘΑ ΗΜΟΥΝΑ ΙΣΟΒΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ.... ....!!!!!!!!!!

ΥΓ. Ρέ Τrooper δέν πάμε άλλού νά άνοίξουμε καμμιά σοβαρή κουβέντα γιά τό νέο αίμα τού
    θρύλου,....Λεμονή , Τοροσίδη, Σίκωφ.......άντε έρχεται καί ντέρμπυ στήν Ξάνθη, μόνο
    κοίτα μή μπερδευτεί ό Sir Takis.....καί πάει σέ λάθος πάγκο...:rotflmao:

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γ@μώ την τύχη μου πρωί-πρωί
    από kalogeros στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2009, 22:20
  2. Γ@μω την γκαντεμιά μου!
    από hercul στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2008, 16:57
  3. Γ@μω την ανεργία μου......
    από Maira στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 143
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2007, 19:16
  4. Μολις το πηρα απο το μαστορα γ@μω την τυχη μου..
    από n1k3man στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2005, 17:02
  5. Γ@μω την γκαντεμια μου
    από voudarxos στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2004, 20:19

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας