Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Oχοχοχοχχοχχχοοοο.
σαντα κλαους ιζ καμινγκ του ταουν!!!!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Oχοχοχοχχοχχχοοοο.
σαντα κλαους ιζ καμινγκ του ταουν!!!!![]()
![]()
![]()
Απο ποτε εχει αγ. βας το μοτο???![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
ρε παιδιά για να καταλάβω……
εδώ μέσα είστε όλοι άγιοι?
Δεν έχετε κάνει ποτέ κόντρες?
Σας πειράζει τόσο πολύ που το δημοσιοποιεί?
Αν σας χαλάει τόσο πολύ αυτό που κάνει δεν χρειαζόταν να γράφετε τόσο ¨καλά¨ λόγια…
Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να δείξετε ότι δεν γουστάρετε αυτό που κάνει…..
Όλοι φαντάζομαι θέλουμε να δείχνουμε τι κάνουμε με τις μοτο……
Π.χ όταν πάμε σε μια πίστα κ.τ.λ….θα μου πείτε άλλο η πίστα και άλλο ο δρόμος
Εδώ θα συμφωνήσω αλλά πιστεύω ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει
Εφόσον δεν τον αντιλαμβάνεται ο νόμος!!!(και για να προλάβω μια παρεξήγηση δεν λέω ότι αφού δεν το πιάνουν είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει!!!!)
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Προσωπικά φιλαράκι δεν καταφέρομαι ενάντια στην κόντρα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να υποστηρίζει αυτό που λέει.Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
ρε παιδιά για να καταλάβω……
εδώ μέσα είστε όλοι άγιοι?
Δεν έχετε κάνει ποτέ κόντρες?
Σας πειράζει τόσο πολύ που το δημοσιοποιεί?
Αν σας χαλάει τόσο πολύ αυτό που κάνει δεν χρειαζόταν να γράφετε τόσο ¨καλά¨ λόγια…
Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να δείξετε ότι δεν γουστάρετε αυτό που κάνει…..
Όλοι φαντάζομαι θέλουμε να δείχνουμε τι κάνουμε με τις μοτο……
Π.χ όταν πάμε σε μια πίστα κ.τ.λ….θα μου πείτε άλλο η πίστα και άλλο ο δρόμος
Εδώ θα συμφωνήσω αλλά πιστεύω ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει
Εφόσον δεν τον αντιλαμβάνεται ο νόμος!!!(και για να προλάβω μια παρεξήγηση δεν λέω ότι αφού δεν το πιάνουν είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει!!!!)
Δεν σου κάνει όμως εντύπωση που σχεδόν όλοι του τη λέμε;
Ρίξε μια ματιά καλύτερα και στα προηγούμενα που έχει βάλει και θα καταλάβεις.
Και τι σημαινει αυτο οτι μπηκε black list και πρεπει να συνεχισουμε να το κανουμε?Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Προσωπικά φιλαράκι δεν καταφέρομαι ενάντια στην κόντρα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να υποστηρίζει αυτό που λέει.
Δεν σου κάνει όμως εντύπωση που σχεδόν όλοι του τη λέμε;
Ρίξε μια ματιά καλύτερα και στα προηγούμενα που έχει βάλει και θα καταλάβεις.![]()
FZR σκισε το 636 και δειξτο μας.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Και τι σημαινει αυτο οτι μπηκε black list και πρεπει να συνεχισουμε να το κανουμε?![]()
FZR σκισε το 636 και δειξτο μας.![]()
Ποιος μίλησε για black list; Και στην τελική γιατί να μιλάω εγώ για όλους;;;;;
Τεσπα δεν παίζει μαύρη λίστα και τέτοια πράγματα.
Έληξε.
1.Παλιολουμπινες επιστρεφω με ..........
2.Τα σχολια σας τα εχω γραμμενα στην παπαρα μου. [/QUOTE]
1)Παλιολουμπινες ειναι επιεικως πολυ γραφικός χαρακτηρισμός (μου θυμιζεις τον ψαλτη στην αλησμονητη ταινια κλεφτρονι και τζεντλεμαν ).Φαντασου να εμπαινα εγω η οποιοσήποτε άλλος και να ξεκιναγε ενα topic καπως ετσι>Ρε μ@λ@κες τι γινεται?
2)αφου όπως λες τα σχολια μας τα γραφεις........τι κάθεσαι και το ανοιγεις το γ@μωthread?
δεν παιρνεις καλυτερα ενα τετοιο?
![]()
εγω παντως ειμαι υπερ.....
γιατι και εγω τα κανω καμια φορα οποτε δεν μπορω να βγω εδω και να κανω
τον καλο μοτοσυκλετιστη για τα ματια του κοσμου.....
και μαλλον μερικοι απο εδω μεσα απο οτι εχω δει και γαλαξιδι πανε και στορκ πανε
και παντου και πανε για να σκισουν τις μοτο τους.
εγω δεν λεω οτι ειναι κακο αλλα δεν μπορουν να βγαινουν μετα και να λενε οτι ειναι
κατα τις κοντρας και της ταχυτητας........οταν τα κανουν οι ιδιοι!!!!!
ειμαι αλητης πως να το κανουμε!!!!
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Δυσκολη μαχη αλλα θα προσπαθησω για ενα καλο show.FZR σκισε το 636 και δειξτο μας
Ελπιζω οταν το ανεβασω στα ιδια αλογα, τοτε θα'χει μεγαλη φαση ενα
FZR μοντελο του 95 να τα βαζει με 636.
Απολυτως εκτιμητεο!εγω παντως ειμαι υπερ
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
re zoropatra parolou pou einai mal@#$kia na kaneis kontres se dimosio dromo ego ama do enan piloto ton paradexomai alla o sigekrimenos thelei na mas apodeiksei (kaneis den tou to zitise) oti einai toumpano odigos kai mas bgazei ena videaki pou xei traviksei pigainontas gia kafe..
ssta anekdota pou eipe kapoios poio prin:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Ειπα οτι ειναι και κατι παραπανω?ena videaki pou xei traviksei pigainontas gia kafe
Απλα γουσταρω το μοτορι μου να κελαηδα, τσιου-τσιου, βουμ.
Φίλε μου όσα λεφτά και να ρίξεις για άλογα, ποτέ δε θα έχει τη συμπεριφορά ενός σύγχρονου ss, οπότε αφού γουστάρεις οδήγηση πάνε αγόρασε ένα νεότερο ss να δεις πώς σε βοηθάει στην αγωνιστική οδήγηση, πώς στρίβει, πώς φρενάρει, να καταλάβεις τι μπουρούχα τσαγιέρα έχεις τώρα, και να μη χαλάς τα λεφτά σου για άλογα. Αλλιώς κάνε αναπαλαίωση από το μηδέν, άλλαξε ψαλίδια, αναρτήσεις, κλπ κλπ. αλλά και πάλι πολλά τα λεφτά. Αμα κερδίσεις το 636 που δεν το νομίζω αν και ο άλλος οδηγός είναι το ίδιο τρελλός με σένα, τράβα με τα λεφτά ζεστά και πάρε κατι πιο καινούριο.Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Ελπιζω οταν το ανεβασω στα ιδια αλογα, τοτε θα'χει μεγαλη φαση
Τα πολύ παλιά street είχαν τη μορφή που έχουν τώρα τα chopper, και τα απλώς παλιά ss είναι τώρα σε συμπεριφορά πολύ πίσω από ένα απλό σημερινό street.
Και πάλι θα τρως δούλεμα για τα μυαλά σου -δικά σου είναι, δεκάρα δε δίνω, και μπράβο σου αν είσαι παράτολμος όσο ένας έφηβος-, αλλά θα έχεις καλύτερα στημένο μοτόρι. Ελπίζω να έχεις καλές γιορτές μακρυά από νοσοκομεια...![]()
Μαλλον δεν το'χεις καβαλησει.να καταλάβεις τι μπουρούχα τσαγιέρα έχεις τώρα
Οσο για ψαλιδια, αναρτησεις κτλ, συμφωνω.
το φζρ, έστω ότι είναι καλοδιατηρημένο και βγάζει τα 75 άλογα που έβγαζε... πού πάει, ο άμοιρος, κόντρα με το 636 που βγάζει 115?!?!
μέχρι κάποιο σημείο η οδηγική ικανότητα μπορεί να καλύψει κάποια διαφορά στην ιπποδύναμη, αλλά 115 vs 75; πλάκα κάνουμε;