σώπα ρε... κάπως πρέπει να ξεφορτωθώ και εγώ το ΚΤΜ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
OX PANAGIA MOU EINAI KOLITIKO!!!!!![]()
![]()
![]()
Κώστα ο φίλος που πήρε το ΧΤΧ δε χρειάζεται ένα ολοκαίνουργιο ΚΤΜ ADV 640 να κάνει εκδρομικό εντούρο;![]()
σώπα ρε... κάπως πρέπει να ξεφορτωθώ και εγώ το ΚΤΜ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
OX PANAGIA MOU EINAI KOLITIKO!!!!!![]()
![]()
![]()
Κώστα ο φίλος που πήρε το ΧΤΧ δε χρειάζεται ένα ολοκαίνουργιο ΚΤΜ ADV 640 να κάνει εκδρομικό εντούρο;![]()
Εχω υποψην καποιον με νυφικες μποτουλες !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
σώπα ρε... κάπως πρέπει να ξεφορτωθώ και εγώ το ΚΤΜ...
![]()
Αν κανουμε και το ΚΤΜ να καιει λαδακια θα του το πασαρουμε για διχρονο !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε για το ντεποζιτο κανονισε !!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Εχω υποψην καποιον με νυφικες μποτουλες !!!!![]()
Αν κανουμε και το ΚΤΜ να καιει λαδακια θα του το πασαρουμε για διχρονο !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε για το ντεποζιτο κανονισε !!!
![]()
για το ντεπόζιτο, έχω σκοπό να το φορέσω στις 14-1-07 ....
πρέπει να δω πώς θα ανέβω 17 μονάδες...
πρέπει να χτυπήσω πρωτιά, και ο πρώτος να μην έρθει καθόλου!![]()
΄γενικά επειδή θα είναι σφιχτά, το ροαντμπουκ θα είναι πίπα... τι να πρωτοκάνεις να πάς τάπα ή να διαβάζεις;
ελπίζω οι πρωτοι γενικής να σπασουν τα μοτορι ατους να μου χαραξουν τη διαδρομή με τα λάστιχα!![]()
θα έρθετε ρε;![]()
1) Να πατε στο σχετικο ποστ για τον αγωνα κυριε και να μην σπαμαρετε με μας τους σκουτεραδες... :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
για το ντεπόζιτο, έχω σκοπό να το φορέσω στις 14-1-07 ....
πρέπει να δω πώς θα ανέβω 17 μονάδες...
πρέπει να χτυπήσω πρωτιά, και ο πρώτος να μην έρθει καθόλου!![]()
΄γενικά επειδή θα είναι σφιχτά, το ροαντμπουκ θα είναι πίπα... τι να πρωτοκάνεις να πάς τάπα ή να διαβάζεις;
ελπίζω οι πρωτοι γενικής να σπασουν τα μοτορι ατους να μου χαραξουν τη διαδρομή με τα λάστιχα!![]()
θα έρθετε ρε;![]()
2) Πλοηγηση -- πλοηγηση -- πλοηγηση !!! Δεν προσφερετε η κατηγορια σου για ταπα στο συγκεκριμενο τερραιν, αν βρεχει σιγουρα θα υπαρχουν εγκαταληψεις και οχι εξαιτιας των μηχανων...![]()
3) ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΡΘΩ !!! Και να ξεκινησουμε παρεα ενοειται !! Το καπελο δικο μου φυσικα !!!
4) ΟΚ. Θα προσπαθησω να τον πεισω να φορεσει τις παλιες τις sidi... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε τι θα γίνει θα την κλείσουμε την συμφωνία???
ή μήπως θέλετε να προσθέσω και εξτρα αξεσουάρ ,
ένα ζευγάρ κάλτσες χρησιμοποιημένες να γίνει ακαταμάχητο και να μου το ζητάνε όλοι μετα?
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()