Σελίδα 3 από 16 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 235

Θέμα: Χελμός - Ζήρεια 13-14 ΙΑΝ

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ρε συ την εχω περασει την διαδρομη με το cbf ηταν ανοιξη βεβαια , αλλα την περασα ....τωρα σιγουρα μπορει να εχει απυθμενη λασπη κτλ-κτλ αλλα δεν τον ειδα και πολυ βροχερο τον φετεινο χειμωνα...μια υποθεση εκανα :wacko:
    Την Ανοιξη περναει το γκρέιντερ ή (και) η μπουλντοζα και καθαριζουν χιονια και μπαλωνουν λουκια ...

Η αληθεια παντως ειναι οτι δεν εχουν να κανουν τοσο τα μηχανακια, οσο το θαρρος (διαβαζεται και θρασος) και η αποφασιστηκοτητα του αναβατη ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    :rotflmao: :rotflmao:

Ξερω κι ενα καινουργιο μ' ενα Μπιθηκα κι ενα Κροκοδειλα ...

:rotflmao:
    Παντως το ηρωϊκο GSX400E....EIXE φτασει!!!!!(Απο χωμα ε?)
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Αν περναει ο δρομος για Ζαρουχλα , κατεβαινουμε για Τσιβλου , εθνικη , Διακοφτο και μετα παλι πανω για Καλαβρυτα ....μλκ ακουγεται το ξερω αλλα δεν γνωριζω τις μετα διαδρομες προς Αχαϊα μερια αν περνανε δηλαδη...

Παρανοησις (δικη μου) ...

Μιλαγα για τον δρομο που ανεβαινει στο "Διασελο του Κυνηγου" (κοκκινα βελη, χωριζει την Ντουρντουβάνα απ' τον Χελμό) και ΔΕΝ θυμηθηκα (στο γραφειο το πρωι) οτι ΔΕΝ ειναι αυτος που παει στην Ζαρούχλα (μπλε βελη), αλλα αυτος που παει για Πλανητέρο ...

Αυτος που λεω εγω ειναι οντως "κακης βατοτητας" (ακομα και το καλοκαιρι) ενω ο προς την Ζαρουχλα (που γυριζει στις ΒΑ παρειες του Χελμού) μπορει να συντηρειται καλυτερα ... :wacko:

Σορυ για τα πολλα "στοιχεια" που αναγκαστηκα να "φορτωσω" στον χαρτη, καθως και για την μεγαλη συμπιεση (για να χωρεσει) ...

.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	feneos3.jpg 
Προβολές:	195 
Μέγεθος:	99,7 KB 
ID:	73524

Bladerunner Το avatar του/της siraxanz
    Παιδες ο δρόμος από Τρίκαλα-Ζήρεια-Στενό έχει χιόοοονι!!!
    Ο δρόμος Φενεός-Λίμνη Δόξας-Ζαρύχλα κλπ αυτή την εποχή είναι μόνο γιά on-off.. πολύ λάσπη κλπ
    Τώρα γιά Ντουρντουβάνα-Πλανητέρου κλπ δεν τον ξέρω πάντως
    ξέρω ότι είναι χειρότερος από τους άλλους 2 που προανέφερα.

Η πιό cool διαδρομή αυτή την εποχή είναι περιμετρικά και όχι επάνω στα βουνα αυτά!

Καλά να περάσετε!!
    ταξίδι νάναι και με καλή παρέα...ζητώ πολλά? :-)

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παρανοησις (δικη μου) ...

Μιλαγα για τον δρομο που ανεβαινει στο "Διασελο του Κυνηγου" (κοκκινα βελη, χωριζει την Ντουρντουβάνα απ' τον Χελμό) και ΔΕΝ θυμηθηκα (στο γραφειο το πρωι) οτι ΔΕΝ ειναι αυτος που παει στην Ζαρούχλα (μπλε βελη), αλλα αυτος που παει για Πλανητέρο ...

Αυτος που λεω εγω ειναι οντως "κακης βατοτητας" (ακομα και το καλοκαιρι) ενω ο προς την Ζαρουχλα (που γυριζει στις ΒΑ παρειες του Χελμού) μπορει να συντηρειται καλυτερα ... :wacko:

Σορυ για τα πολλα "στοιχεια" που αναγκαστηκα να "φορτωσω" στον χαρτη, καθως και για την μεγαλη συμπιεση (για να χωρεσει) ...

.
    οχι ρε συ ...

απο εκει πανω με την καμια δεν περναει το cbf ...τον ειχα κανει με 4 Χ 4 περυσι και κλασαμε λιγο...

αυτος που λεω εγω (τα μπλε βελη που εχεις βαλει) αρχιζει στην ακρη του φραγματος της Δοξας ...σε γενικες γραμμες ειναι βατος , εχει δυσκολα περασματα ομως στο σημειο οπου συγκεντρωνουν τους κορμους οι ξυλοκοποι...εκει λασπωνει πολυ συχνα.

Ειναι απο τις αγαπημενες μου δασικες διαδρομες και με το ΚΤΜ πηγαινα πολυ συχνα.

Έκατσε στραβή...

Ανεβαίνωντας σήμερα την Μεσογείων ένας τύπος από την αριστερή λωρίδα κόβει απότομα και απροειδοποίητα τέρμα δεξιά.Πέφτω στα φρένα και μετά από 2-3 ζεϊμπεκιές και μερικά ανάποδα καταφέρνω να το σώσω, αλλά φευ, στην τελευταία φιγούρα που επανέφερε την μηχανή στην πορεία της, το δεξί μαρσπιέ χτύπησε με δύναμη πάνω στην γάμπα μου η οποία τώρα έχει γίνει σαν του Swarzeneger. Η μπότα δεν κλείνει ούτε γι' αστείο.

Ως εκ τούτου, Χελμός-Ζήρια (γιά 'μένα τουλάχιστον) αναβάλονται γιά το επόμενο ΣΚ 13-14 ΙΑΝ

Υ.Γ.1 Το καλό είναι ότι θα έχω μπόλικο χρόνο να μελετήσω τους χάρτες και θα βγει μικτή διαδρομή ασφάλτινη-χωμάτινη. Θα ξεκινήσουμε από το σημείο Α, οι ασφάλτινοι θα πηγαίνουν περιφερειακά από επαρχιακούς δρόμους ενώ οι χωμάτινοι θα διασχίζουν το βουνό και θα ανταμώνουμε στο σημείο Β και πάει λέγοντας, μέχρι να καταλήξουμε κάπου το απόγευμα όλοι μαζί γιά τσιμπούσι με γέλια και χαρές

Υ.Γ.2 Θα παρακαλούσα κάποιον φφφφφφφανταστικό και κούκλο μοδεράτορα να αλλάξει τις ημερομηνίες στον τίτλο της συζήτησης από 6-7 σε 13-14

Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
    ............................
    Υ.Γ.2 Θα παρακαλούσα κάποιον φφφφφφφανταστικό και κούκλο μοδεράτορα να αλλάξει τις ημερομηνίες στον τίτλο της συζήτησης από 6-7 σε 13-14

Με τοσο γλυψιμο, ποιος θα μπορουσε να "αντισταθει"?

Περαστικα σου BTW ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
    χτύπησε με δύναμη πάνω στην γάμπα μου η οποία τώρα έχει γίνει σαν του Swarzeneger

περαστικά ρε μάνο...

γαμώτ... τελικά η επιθετική οδήγηση μάλλον σωζει!

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    :rotflmao: :rotflmao: αλλαξε ο Μανωλιος κ'εβαλε τα ρουχα του αλλοιως:rotflmao: :rotflmao:
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Γιατί με έσφαξες ρε καριόλη κουτσέ ???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Γιατί με έσφαξες ρε καριόλη κουτσέ ???

Σας μετακομισα διπλα ρε, αλλα ειστε και γληγοροι παναθεμα σας ...

Με μια προχειρη ματια στον χαρτη (τον οποιο δεν μπορω να ανεβασω... ) εβγαλα χοντρικα μια διαδρομη :

ΑΣΦΑΛΤΙΝΟΙ / ΧΩΜΑΤΕΡΟΙ

Αθηνα ---> Κιατο ---> Στυμφαλια

ΑΣΦΑΛΤΙΝΟΙ

Στυμφαλια ---> Φενεος(συναντηση με τους χωματινους) ---> Λ.Δοξα --->Λυκουρια--->Κλειτορια--->Σπηλαιο Λιμνων--->Καλαβρυτα(συναντηση με τους χωματινους)

ΧΩΜΑΤΕΡΟΙ

Στυμφαλια--->Καλιανοι --->Μπουζι(αρχη χωματος)--->Περιμετρικα γυρος της Ζηριας (οροπεδιο , εποχιακη λιμνη Δασιου )--->Γκουρα(τελος χωματος)--->Φενεος(συναντηση με τους ασφαλτινους)--->Λ.Δοξα--->Ζαρουχλα(αρχη χωματος)--->Σολος---(τελος χωματος)--->Καλαβρυτα(συναντηση με τους ασφαλτινους)

ΑΣΦΑΛΤΙΝΟΙ / ΧΩΜΑΤΕΡΟΙ

Καλαβρυτα--->Διακοφτο---Αθηνα

Το προβλημα ειναι οτι η διαδρομη για τους ασφαλτινους απο Στυμφαλια μεχρι Φενεο ειναι πολυ μικρη σε σχεση με τον γυρο της Ζηριας που πρεπει να κανουν οι χωματεροι...απο την Λ.Δοξα και μεχρι τα Καλαβρυτα ο χρονος και για τα δυο γκρουπ πιστευω οτι θα ειναι πανω κατω ο ιδιος...εναλλακτικα μπορει το ασφαλτινο γκρουπ να παει μετα την Στυμφαλια

--->Κανδηλα--->Λεβιδι--->Βλαχερνα--->Κλειτορια--->Σπηλαιο Λιμνων--->Καλαβρυτα(συναντηση με τους χωματινους)ωστε να κανει μεγαλυτερο κυκλο οσο οι χωματινοι θα πηγαινουν απο χωμα...τοτε ομως δεν θα παιξει συαναντηση στην Λ.Δοξα (αμαρτια απο τον Θεο)....αλλα μονο στα Καλαβρυτα.

Ριξτε και εσεις καμια ιδεα , αυτο ειναι μια προχειρη προσεγγιση επι του θεματος ..θα επνελθω εντος των ημερω με πιο εμπεριστατωμενη αποψη (χιλιομετρα κ.τ.λ....)

Καβατζες για φαγητο και στασεις υπαρχουν αμετρητες...

.................................
    Το προβλημα ειναι οτι η διαδρομη για τους ασφαλτινους απο Στυμφαλια μεχρι Φενεο ειναι πολυ μικρη σε σχεση με τον γυρο της Ζηριας που πρεπει να κανουν οι χωματεροι...απο την Λ.Δοξα και μεχρι τα Καλαβρυτα ο χρονος και για τα δυο γκρουπ πιστευω οτι θα ειναι πανω κατω ο ιδιος...εναλλακτικα μπορει το ασφαλτινο γκρουπ να παει μετα την Στυμφαλια

--->Κανδηλα--->Λεβιδι--->Βλαχερνα--->Κλειτορια--->Σπηλαιο Λιμνων--->Καλαβρυτα(συναντηση με τους χωματινους)ωστε να κανει μεγαλυτερο κυκλο οσο οι χωματινοι θα πηγαινουν απο χωμα...τοτε ομως δεν θα παιξει συαναντηση στην Λ.Δοξα (αμαρτια απο τον Θεο)....αλλα μονο στα Καλαβρυτα.

Ριξτε και εσεις καμια ιδεα , αυτο ειναι μια προχειρη προσεγγιση επι του θεματος ..θα επνελθω εντος των ημερω με πιο εμπεριστατωμενη αποψη (χιλιομετρα κ.τ.λ....)
    .............................

Οταν λεω εγω οτι ΔΕΝ προσφερεται για "μικτη" διαδρομη η περιοχη, εσεις περι αλλων τυρβαζετε ...

Οταν λεω εγω οτι ΔΕΝ προσφερεται για "μικτη" διαδρομη η περιοχη, εσεις περι αλλων τυρβαζετε ...

ε καλα μωρε , αν δεν βγαινει ανεβαινουμε μαζι μεχρι Στυμφαλια και μετα παμε οι ασφαλτινοι μεχρι Δημητσανα, οι χωματεροι σε οποια ραχουλα και ποταμακι θελουν και μετα δινουμε ραντεβου αργα το απογευμα σε μια super ταβερνα που ξερω στο δρομο για το Διακοφτο...

γενικα οι μικτες διαδρομες ειναι ουτοπικες...θελουν εξαιρετικο σχεδιασμο αλλα και παλι το αγχος να προλλαβει το ασφαλτινο γκρουπ τους χωματινους (η το αντιθετο) ειναι λιγο σπαστικο...χαλαρα λοιπον , καφες στην αρχη, μασα στο τελος και γουστα για τον καθε ενα οπως θελει...

εσεις περι αλλων τυρβαζετε ...

...α και εγω δεν σε εβρισα...οκ?

:rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 3 από 16 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πολυήμερη στη Βόρεια Ελλάδα, 13-14-15-16/03/08.
    από Greg61 στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2008, 11:10
  2. Χελμός - Ζήρεια (Μικτή ασφαλτοχωματάδα)
    από Χωμάτινος στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 118
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2007, 20:03
  3. ΟνΟφαδικο τριημερο 12-13-14/5/06
    από crs-k στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 1346
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2006, 15:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας