Φίλε μου σε ευχαριστούμε για την απάντηση, και μιας και είσαι ειδικός πες εδώ δημόσια από πού επιτρέπεται να τραβάει κανείς ρεύμα και από που είναι εγκληματικό λάθος, ώστε να μπορούν και οι νέοι στο σπορ των ηλεκτρικών να τραβήξουν αυτιά και να τσεκάρουν τη συνδεσμολογία του μάστορα για να μη μένουν στη μέση του πουθενά. ΕυχαριστούμεΑρχικά δημιουργήθηκε από revenger
Αν η μπαταρία σου είναι πάνω από χρόνο και μετά από τόσο διάστημα αδρανείας και μάλιστα χειμώνα δεν σε άφησε τότε φίλε μου παίξε τζοκερ .
Η δουλειά μου είναι τα αντικλεπτικά.
Το χειμώνα πάντα έχουμε προβλήματα με τις μπαταρίες και δεν είναι πάντα τα αλαρμ Τις περισσότερες φορές είναι λάσκα οι βίδες από τους πόλους.
Μη γελάς καθόλου.
Ειδικά στο cbf. Αυτή η απροσεξία από μέρους του κατόχου μπορεί να τον βάλει σε πολλά έξοδα.
Ρίχνουμε καμιά ματιά πότε πότε στην μπαταρία .Καθαρίζουμε καλά τους πόλους και ρίχνουμε μονωτικό σπρέι.
Αν τα καθημερινά χιλ.κίνησης είναι λίγα χρειάζεται και καμιά φόρτιση .
Όσο αφορά τα αλαρμ. Όταν μου τις κουβαλάνε και βλέπω συνδεσμολογία αίσχος τρελαίνομαι .Δεν μπορεί 3 φορές να ήταν ελαττωματικός ο συναγερμος.Κατι λάθος στην τοποθέτηση γινεται.Το 80% της αξιοπιστίας του συναγερμού είναι η τοποθέτηση. Τι φταίει η Patrol αν ο τοποθετητης έστριβε τα καλώδια μεταξύ τους αντί να χρησιμοποιεί κόλληση για σιγουριά η τραβάνε γραμμές τροφοδοσίας από όπου νάνε και χωρίς ασφάλεια;
Για τραβάτε και κανένα αυτί βρε παιδιά.![]()