Τώώώώώραααααα....μάλιστα.....πιο γρήγορα θα μάθω εγώ να στο ανεβάσω παρά να βρώ το link.....Αρχικά δημιουργήθηκε από tombell
Βάλε το link να το δούμε
Με το πρόγραμμα Super μπορώ να κάνω κάτι? Για όσους ξέρουν.....πλίζ....
Τώώώώώραααααα....μάλιστα.....πιο γρήγορα θα μάθω εγώ να στο ανεβάσω παρά να βρώ το link.....Αρχικά δημιουργήθηκε από tombell
Βάλε το link να το δούμε
Με το πρόγραμμα Super μπορώ να κάνω κάτι? Για όσους ξέρουν.....πλίζ....
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Αυτό το video είναι από την σειρά Fast Bikes Show
αλλά τώρα δεν θυμάμαι σε ποιό είναι...νομίζω στο 2
Τέλως πάντων, αυτό είναι το τελευταίο μέρος μιάς
κόντρας τέστ που είχανε κάνει με 4 V-2
1) Bimota SB8R
2) Ducati 996 R
3) Aprilia RSV Mille R
4) Honda VTR 1000 SP1
Το πρώτο που έφαγε η μαρμάγκα ήταν το VTR αλλά με
λίγες ζημιές κυρίως στα πλαστικά..
Μετά σε άλλο κομμάτι ακολούθησε το Mille που κατά
περίεργο τρόπο χωρίς πτώση, του έμεινε το κλίπ όν
το αριστερό στο χέρι...απλά έσπασε από την έδραση
που είναι στο καλάμι....
Και φυσικά στην συνέχεια μέ έναν σμπάρο....δύο τρυγώνια
αλλά το 996 δεν έπαθε σχεδόν τίποτα και συνέχισε το
γύρισμα μόνο του...
Βασικά αυτοί είναι οδηγοί που τρέχουν στο Βρεττανικό
πρωτάθλημα και τα καλοκαίρια κατεβαίνουν στην Γαλλία
και γυρνάνε αυτές τις μπούρδες για λογαριασμό περιοδικών
και φυσικά της DUKE...(παραγωγός εταιρεία που καλύπτει τα
πρωταθλήματα μοτοσυκλετών και ΤΤ..)
Και φυσικά τα μηχανάκια δεν είναι δικά τους....
![]()
Και γω!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Απο τα πρωτα δευτερολεπτα ημουν σιγουρος οτι ΔΕΝ θα την εβγαζαν καθαρη!![]()
![]()
![]()
![]()
Το ελεγε απο κατω..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
moto bikes ducati bimota arsouille run camera embarquée crash
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
φιλε gixxerap(η καπως ετσι?)
μαλλον δεν εχεις παει ποτε επιδαυρο(με μηχανη τουλαχιστον )για να λες οτι στην επιδαυρο τα χλμ ειναι λιγοτερα.συγνωμη κιολας αλλα μαλλον ειναι (πολυ) περισσοτερα.
και στο αποδεικνυω και θεωρητικα.
ο δρομος που φαινεται στο βιντεο ειναι τρομακτικα στενος και απο οτι φαινεται εχει και κινηση.
οποτε σχεδον απαγορευτικος για αναβατες σαν εμενα τουλαχιστον.απο την αλλη στην επιδαυρο ειναι τουλαχιστον διπλασιος και κατι ψιλα σε αρκετα σημεια και με μεγαλες καμπες οποτε προσφερει μια καποια αισθηση ασφαλειας για πολλα χλμ και χεραδες οπος λετε.
πρακτικα,οπως καταλαβαινεις δεν μπορω να στο αποδειξω απο εδω,αλλα οποτε θες κανονιζουμε βολτα οπου θες να περασουμε καλα.και δεν εννοω οτι θα σου αποδειξω ποσο "χεραδες" ειμαστε στην παρεα,αλλα να δεις οτι και συ ταπα θα το πας.
αληθεια τη μηχανακι παιζει?
φιλε zephyr1 με συγχωρεις αλλα δεν σε πιανω οταν λες οτι τα λεω οπος ειναι .ελπιζω να μην ειρωνευεσαι παντος.
τεταρτη πριν τα χριστουγεννα οποιος ηταν αρτεμισιο μπορει και να ειδε ενα μαυρο blade 06,ενα μπλε μπλε-ιντ(χι,χι),ενα πορτοκαλι z750,ενα μαυρο TDM900 και ενα μαυρο 636 να περνανε πανω κατω κομματια και κοφτες...
FASTBIKES !!Αρχικά δημιουργήθηκε από tombell
http://www.dailymotion.com/visited/s...vs-bimota-sb8r
Είναι μεγάλο, αλλά αξίζει.
Οι τύποι είναι παλαβοί.
Φθηνά τη γλιτώσανε![]()
![]()
![]()
Shayne Byrne,Rob Frost et al![]()
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
παντος εδω που τα λεμε,(γιατι μου φαινεται οτι με αυτα που γραφω το παιζω λιγο εμπειρια και γληγορος, τρομαρα μ') και εμεις που τα παμε ετσι τα μοτορια μας δε λεω καλα περναμε αλλα...
(γαμω το "αλλα" μου γαμω σημερα...)
οχι οτι ειναι και σωστο αυτο που κανουμε...![]()
![]()
![]()
δε λες καλα που δε πεσανε απο κανα βουνο κατω...
ή σε κανα ποταμι...
ρε αυτοι ειναι τελειως καγκουρες!!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από starfiretdm
φιλε gixxerap(η καπως ετσι?)δεν ξερω αν εχει αρχισει να ραπαρει τωρα.
Λαθος ερωτησημαλλον δεν εχεις παει ποτε επιδαυρο(με μηχανη τουλαχιστον )για να λες οτι στην επιδαυρο τα χλμ ειναι λιγοτερα.συγνωμη κιολας αλλα μαλλον ειναι (πολυ) περισσοτερα.
και στο αποδεικνυω και θεωρητικα.
ο δρομος που φαινεται στο βιντεο ειναι τρομακτικα στενος και απο οτι φαινεται εχει και κινηση.
οποτε σχεδον απαγορευτικος για αναβατες σαν εμενα τουλαχιστον.απο την αλλη στην επιδαυρο ειναι τουλαχιστον διπλασιος και κατι ψιλα σε αρκετα σημεια και με μεγαλες καμπες οποτε προσφερει μια καποια αισθηση ασφαλειας για πολλα χλμ και χεραδες οπος λετε.
πρακτικα,οπως καταλαβαινεις δεν μπορω να στο αποδειξω απο εδω,αλλα οποτε θες κανονιζουμε βολτα οπου θες να περασουμε καλα.και δεν εννοω οτι θα σου αποδειξω ποσο "χεραδες" ειμαστε στην παρεα,αλλα να δεις οτι και συ ταπα θα το πας.
αληθεια τη μηχανακι παιζει?Καλυτερα να ρωταγες τι μηχανακι παιζει αυτη την στιγμη,γιατι σε 5λεπτα-5ωρες-5ημερες αντε 5 βδομαδες,θα παιζει κατι αλλο.
Εγω απλα θα παραθεσω ενα λινκ απο τον ραπερ(ειναι ο αγροτης)
http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=2
Ειπα απλα οτι δεν εκραξες το σκηνικο και ειπες τα πραγματα οπως συμβαινουν στης γρηγορες βολτες.φιλε zephyr1 με συγχωρεις αλλα δεν σε πιανω οταν λες οτι τα λεω οπος ειναι .ελπιζω να μην ειρωνευεσαι παντος.![]()
Αν ποσταρεις(ανακοινωσεις μεσα στο φορουμ)βολτα ,εγω παντως ειμαι μεσα.τεταρτη πριν τα χριστουγεννα οποιος ηταν αρτεμισιο μπορει και να ειδε ενα μαυρο blade 06,ενα μπλε μπλε-ιντ(χι,χι),ενα πορτοκαλι z750,ενα μαυρο TDM900 και ενα μαυρο 636 να περνανε πανω κατω κομματια και κοφτες...
ΑΑΑ , φιλε starfiretdm,καλως ηρθες.![]()
μου θυμιζει λιγο απο το βιντεο που ειχε βγαλει ο ''ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ'' δεν θυμαμαι ακριβως που!!!
George no brakes
..τραβατε και κανα βιντεο,δεν ειναι τοσο δυσκολο...Αρχικά δημιουργήθηκε από starfiretdm
παντος εδω που τα λεμε,(γιατι μου φαινεται οτι με αυτα που γραφω το παιζω λιγο εμπειρια και γληγορος, τρομαρα μ') και εμεις που τα παμε ετσι τα μοτορια μας δε λεω καλα περναμε αλλα...
(γαμω το "αλλα" μου γαμω σημερα...)
οχι οτι ειναι και σωστο αυτο που κανουμε...![]()
![]()
![]()
![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ !!!!!!!!!!!!!!
υ.γ. ρε παιδια αυτον τον ποδηλατη ποσες φορες τον περασαν ???![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
καλημερα!!!
εμενα παντως το βιντεο μου αρεσε.........και οντως ειναι καλοι οδηγοι!!!!
μια ερωτηση σε αυτους που λενε οτι δεν οδηγουσαν καλα!!!
αν για παραδειγμα δεν ειχαν βαλει την πτωση δεν θα λεγαμε ολοι οτι ειναι πολυ καλοι οδηγοι?
π.χ το βιντεο με τον μιμικο.
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
το μονο που με κανει να πω οτι ηταν επικυνδινη η οδηγηση τους ηταν οι αποστασεις τους και το οτι οπως αποκνυεται σε πολλες φασεις ο πρωτος το παρακανε.ο δευτερος εχω την αισθηση οτι το χε πιο καλα αν και εκανε και αυτος πολλες φορες λαθη.Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
καλημερα!!!
εμενα παντως το βιντεο μου αρεσε.........και οντως ειναι καλοι οδηγοι!!!!
αν για παραδειγμα δεν ειχαν βαλει την πτωση δεν θα λεγαμε ολοι οτι ειναι πολυ καλοι οδηγοι?
π.χ το βιντεο με τον μιμικο.
αυτα.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
........................
..........................
ΟΧΙ βεβαια!
ΔΕΝ θα λεγαμε!!!![]()