Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 65

Θέμα: Υπάρχουν στιγμες που η μηχανή δεν φτάνει

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Το φταιξιμο που ριχνουμε στους γονεις μας για αυτα που μας μαθαν και που δεν μας μαθαν, ειναι απλα το σχολειο για να μην κανουμε τα ιδια στα παιδια μας.(Ουρανεια προφητεια).

το θέμα είναι να θυμόμαστε και να αποφεύγουμε και όχι να διαιωνίζουμε τις προβληματικές συμπεριφορές που λάβαμε...
    και πάντα να είναι κριτήριο αν εμάς θα μας άρεσε ή θα το θεωρούσαμε πλεον σαν ενηλικες σωστό...

Νέο μέλος Το avatar του/της k600

Re: Υπάρχουν στιγμες που η μηχανή δεν φτάνει

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Έμαθα να ζω έτσι για να μπορώ να ζω.

Καλη δυναμη!!!
    Tα ομορφα κοριτσια δεν ειναι ελευθερα
    και τα ελευθερα συνηθως δεν ειναι ωραια!

Καταδυτικός Μαραθώνιος-Diving For Children

Ασχετο μελος Το avatar του/της Druuna

. Το έχω ανάγκη να τον αγκαλιάσω για τελευταία φορά! Κι ας μην είναι αυτή η τελευταία, δεν μπορώ να το διακυνδινεύσω. Δεν ξέρω αν θα υπάρχει άλλη ευκαιρία για να συμφιλιοθούμε, για να τον συγχωρέσω!

Χρόνος άχρονος. Μέσα σε μια μέρα γκρεμίστικαν 11 χρόνια για να πώ πάλι στην αρχή! Στην στιγμή που ακόμα τον αγαπούσα!!!!

Διαβαζοντας πολυ προσεκτικα αυτα που εγραψες , Ιωαννα αποφασισα μετα απο πολυ σκεψη να απαντησω κι εγω.
    Λεω μετα απο πολυ σκεψη γιατι ειμαι μαλλον η πιο ακαταλληλη αφου η σχεση με τον πατερα μου ηταν τελεια, τα 30 χρονια που ειχα την ευτυχια να ευλογει με την παρουσια του την ζωη μου.....

Ομως με αγγιξαν βαθια αυτα που μοιραστηκες μαζι μας, και διαβαζοντας τα καταλαβα πως μονη σου εδωσες την απαντηση στον εαυτο σου.....

Εχεις αναγκη εγραψες να τον αγκαλιασεις και να τον συγχωρεσεις, τα συναισθηματα Ιωαννα δεν υπακουουν σε μπακάλικες λογικες, υπαρχουν ειτε τα γουσταρουμε ειτε οχι, και σκαβουν λαγουμια στον χρονο κι αν κρυβονται ειναι παντα εκει......και περιμενουν...Και τωρα ηρθε η στιγμη που πρεπει να τ' αφησεις να μιλησουν, μπορει αν τον δεις να μην τα καταφερεις να τον συγχωρεσεις, ( πραγμα που δεν το πιστευω), αλλα σιγουρα θα εχεις κατακτησει την γαληνη με τον εαυτο σου πως εκανες αυτο που ενιωθες, κι εδωσες μια ευκαιρια σ΄εκεινη την πληγωμενη 16χρονη εφηβη να βγει και να μιλησει.....
    victi vincimus.....

Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........

Nietzsche

αυτό που νοιώθεις τώρα, μάλλον, χωρίς να είμαι και ψυχολόγος δηλαδή, είναι η συνειδητοποίηση πως όταν τσακώθηκες και τον απομακρύνθηκες, ίσως ήταν σφάλμα.

είναι αυτό που είχα πει ξανά και θα το ξαναπώ.

δεν πονάει αυτό που δεν ξέρεις. Πονάει αυτό που ήξερες και κάποια στιγμή μαθαίνεις πως δεν είναι όπως ήξερες.

Λίγα πράματα είναι πιό στενάχωρα από παιδί να χωρίσει με τέτοιο τρόπο από τον γονιό του, το ξέρω και γω.

Θα σου πω και γω να πάς.

Παρόλο που τα έχω βρει εδώ και χρόνια με τους δικούς μου, δεν σου κρύβω ότι χρειάστηκε να τους τρίξω τα δόντια ούκ ολίγες φορές για να με αφήσουν να κάνω τη ζωή μου ότι τη γουστάρω -αλλά φρόντισα να τα έχω καλά μαζί τους απλά για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο (για διάφορους λόγους).

Άν είναι αυτός ο λόγος που δε πας και παίζει κάτι χειρότερο, πάλι πήγαινε.

Και άν μέσα στο μυαλό σου δεν υπάρχει χώρος για συγχώρεση... μήν του το δείξεις.

Στη τελική ότι και αν έκανε, μπορεί η δικιά σου συμπεριφορά να είναι αφορμή για να καλυτερέψει η υγεία του -ναι, αυτό παίζει.

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Μια αγκαλιά γεμάτη καρφιά για μένα τόσα χρόνια! Και πού θα βρω την δύναμη να αγκαλιάσω αυτά τα καρφιά που με πόνο αφαιρούσα τόσα χρόνια από πάνω μου? Και επούλωνα πληγές? Και τώρα ήρθε η ώρα να τα αγκαλιάσω πάλι! Μα πρέπει αυτή τη φορά να μην με αγγίξουν, να μη με πληγώσουν, να μη με πονέσουν!

Δεν είμαι ΘΕΟΣ ρε γαμώτο!
    ......αυτο που σου ελειπε ειναι πια μπροστα σου και σχεδον σε παρακαλαει, εκλιπαρει να το συγχωρεσεις.

αν και λειψο, αν και δεν θα μπορεσει να γεφυρωσει το παρελθον οπως θα επρεπε εδω και 11 χρονια, ειναι ομως η ηρεμια που θα ηθελες να εχεις ως τωρα, οπου, οπως θα δεις στο μελλον, στην συνεχεια της υπολοιπης ζωης σου θα εισαι πιο ανετη, χαλαρη, πιο ολοκληρωμενη, και δεν θα σε χαλαει πια η εικονα ή η θυμιση του παρελθοντος.

εχω πολυ περισσοτερα να πω, αλλα θα μεινω σε αυτα. θα επαναλαβω μονο κατι που εχει γραφτει και παραπανω: και αν καποτε, το μετανιωσεις που ΔΕΝ θα πας, τοτε, πως θα γυρισεις τον χρονο πισω?

κλεινοντας, κανω τον δικηγορο του διαβολου, και σου λεω οτι ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ στιγμες του ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ σε εκαναν πιο σκληρη με την σημερινη πραγματικοτητα, σε εκαναν να μπορεις να στεκεσαι στα δικα σου ποδια χωρις να εχεις κανενα αναγκη. δεν ειναι κατ' αναγκη ολα κακα... εχουν και την θετικη τους πλευρα!

Όταν κάποιο βράδυ θα σε ξυπνήσει απότομη η κραυγή σου
    και τρέξεις στη μαμά σου να το πεις
    και εκείνη τρομαγμένη μες στο ψυγείο κλείσει τη φωνή σου
    θα 'ναι αργά μεσάνυχτα και θα 'χεις κουραστεί

'Οταν θα αγαπήσεις το γέλιο σου και την αναπνοή σου
    και δεις πως έχεις κάτι να μας πεις
    στο πλάι σου ο άνθρωπος που διάλεξες βιτρίνα στη ζωή σου
    τριάκοντα αργύρια αντίτιμο σιωπής

Πες μας τι θα γίνει αν κάποτε αγγίξεις το κορμί σου
    και το 'βρεις τσακισμένο απ' τις πληγές
    και γύρω σου κούκλες χλωμές ανίκανες να ακούσουν τη φωνή σου
    και οι αλήθειες σου να σέρνονται στο πάτωμα γυμνές

Παυλος...
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou

Re: Re: Υπάρχουν στιγμες που η μηχανή δεν φτάνει

Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna

Ομως με αγγιξαν βαθια αυτα που μοιραστηκες μαζι μας, και διαβαζοντας τα καταλαβα πως μονη σου εδωσες την απαντηση στον εαυτο σου.....

Εχεις αναγκη εγραψες να τον αγκαλιασεις και να τον συγχωρεσεις, τα συναισθηματα Ιωαννα δεν υπακουουν σε μπακάλικες λογικες, υπαρχουν ειτε τα γουσταρουμε ειτε οχι, και σκαβουν λαγουμια στον χρονο κι αν κρυβονται ειναι παντα εκει......και περιμενουν...Και τωρα ηρθε η στιγμη που πρεπει να τ' αφησεις να μιλησουν, μπορει αν τον δεις να μην τα καταφερεις να τον συγχωρεσεις, ( πραγμα που δεν το πιστευω), αλλα σιγουρα θα εχεις κατακτησει την γαληνη με τον εαυτο σου πως εκανες αυτο που ενιωθες, κι εδωσες μια ευκαιρια σ΄εκεινη πληγωμενη την 16χρονη εφηβη να βγει και να μιλησει.....

+1!! συμφωνω απολυτα με την Τουλα!

Καλη δυναμη Ιωαννα..θα σου χρειαστει ειτε πας ειτε οχι.
    το original α-μηχανο™ μελος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nefeli
    Δυσκολευόμουν πολύ να γράψω αλλά …αλλά
    Δύο καταστάσεις είναι δεδομένες στη ζωή μας, το παρελθόν και ο θάνατος και στις δύο δεν μπορούμε να επέμβουμε και να τα αλλάξουμε.
    Είναι όμως τελεσμένα γεγονότα που μας φέρνουν σε στιγμές σαν την δική σου για να κάνουμε αλλαγές στο παρόν και στο μέλλον.
    Αυτό που θέλεις να κάνεις είναι ξεκάθαρο να πας χωρίς να υπολογίζεις την θετική η αρνητική αντιμετώπιση από εκείνον ακόμα και χωρίς να ξέρεις τα δικά σου θετικά ή αρνητικά συναισθήματα με την ελπίδα να κερδίσεις λίγο χαμένο χρόνο λίγη χαμένη ζωή.

Όλα να σου παν καλύτερα…….

ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Marinos-GSXR

Δεν μπορώ να το περάσω μόνη μου αυτο! Όσο δυνατή κι αν φαίνομαι! Όσο κι αν χαμογελάω!!!

Ζητώ συγνώμη που τρώω χρόνο ίσως από μερικούς,και χώρο!

11 χρόνια πέρασαν με μια ιδέα, με μια συνήθεια. Πως ο πατέρας μου δεν υπάρχει. Τσακωμένοι τόσο καιρό συνήθησα να λέω πως δε ζει. Έμαθα να ζω έτσι για να μπορώ να ζω. Και έφτασε η ώρα που όλα αλλάζουν. Μια αρρώστια, ένα κρεβάτι νοσοκομείου, άγνωστη συνέχεια.

Εγκλωβισμένη στα 11 χρόνια που δε ζούσε για μένα, όλα μου ζητούν να ξυπνήσω τη θύμησή του. Μου ζητούν να πάω να τον δω, να λυπηθώ και πάλι. Μου ζητούν να τα σβήσω. Να τον ξεθάψω από τα βάθυ της ψυχής μου που τον έκρυβα τόσα χρόνια. Ανάμεσα στον πόνο του πριν και του μετά, μου ζητούν να τον δω με τα μάτια του 16χρονου, που τότε τον λάτρευε!

Όχι δεν κλαίω που είναι άρρωστος. Ίσως να γίνει καλά. Μα αυτό που με πονάει είναι οι τοίχοι που έχτιζα τόσα χρόνια και πρέπει να τους γκρεμίσω έναν έναν.

Η μηχανή δεν είναι είναι αρκετή, δεν μπορεί να με ταξιδέψει τώρα. Δεν μπορεί να με κάνει να ξεφύγω από τον ίδιο μου τον εαυτό. Δεν μπορεί να κρατήσει κοντά μου τα τελευταία 11 χρόνια λησμονιάς. Δεν είναι ικανή να μου σταθει! Όλα γκρεμίζονται. Όλες οι άμυνές μου καταρέουν. Και πρέπει να ζήσω απ' την αρχή, από τότε που τον άφησα και με άφησε. Από τότε που με ωρίμασε απότομα. Πρέπει να πάω να τον δω και να τον αγαπήσω και πάλι σαν πατέρα. Κι αυτό πονάει, πονάει όταν πρέπει να σβήσω όσα μου έκανε και όσα μου είπε, με σκοτώνει που πρέπει να τον αγκαλιάσω όπως τότε. Μα δε γίνεται αλλιώς πια!

Όσες αντιστάσεις είχα σπάνε η μια μετά την άλλη! Ίσως να μην προλάβω να τον δω πάλι. Το έχω ανάγκη να τον αγκαλιάσω για τελευταία φορά! Κι ας μην είναι αυτή η τελευταία, δεν μπορώ να το διακυνδινεύσω. Δεν ξέρω αν θα υπάρχει άλλη ευκαιρία για να συμφιλιοθούμε, για να τον συγχωρέσω!

Χρόνος άχρονος. Μέσα σε μια μέρα γκρεμίστικαν 11 χρόνια για να πώ πάλι στην αρχή! Στην στιγμή που ακόμα τον αγαπούσα!!!!

Κι η μηχανή απλά στιγμές που δε σου επιτρέπουν να σκέφτεσαι! Μόνο να προσέχεις για τη ζωή σου!
    ΑΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ....."ΟΤΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΣΤΑ ΓΗΡΑΤΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ"ΣΑΙ ....ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΟΥ ΟΝΕΙΡΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ....."ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ-ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΝΕ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΩΛΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΑΝΕ "ΑΛΛΟΙ"[ΟΣ] ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ.ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ
    που μένεις?....εκεί που με κρατάνε....

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Τελικά ο χρόνος είναι προστάτης!!!!

Είχα πάρει την απόφαση να πάω (Λάρισα, εκεί βρίσκεται), την Τετάρτη, αλλά λόγω δουλειάς το κανόνισα για Παρασκευή.

Ήμουν αποφασισμένη να πάω κι ότι γίνει!!!!

Πριν λίγο είχα ένα τηλ. από την μητέρα μου. Ο πατέρας μου έμαθε πως το ξέρουμε και πως το μάθαμε από τον μόνο άνθρωπο που θα μπορούσε να μας το πει, την γυναίκα του αδερφού του, (ούτε καν από την αδερφή μου που είναι εκεί εδώ και πολλές μέρες), και απαγόρευσε στους πάντες να πατήσουν το πόδι τους εκεί. Τσακώθηκε με τον αδερφό του (που πραγματικά τον πονάει τόσα χρόνια!) μόνο και μόνο επειδή μας το είπανε. Δε θέλει λέει να τον ξαναδεί στα μάτια του.

Τελικά αυτή η καθυστέρηση ίσως να ήταν για καλό. Ο άνθρωπος είναι πολύ "άρρωστος" στην ψυχή και το μυαλό τελικά!

Βέβαια έμαθα ότι όλα πήγαν καλά και δεν υπάρχει λόγος για ανησυχία.

Σας ευχαριστώ όλους!

Και πλέον θα τηρήσω αυτό που χρόνια τώρα (11 για την ακρίβια) λέω, ένα χαμόγελο πριν το θάνατο και δάκρια για το τελευταίο αντίο! Δυστυχώς απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο μικρόψυχος μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    ένα χαμόγελο πριν το θάνατο και δάκρια για το τελευταίο αντίο!
    και πολύ είναι...

κοίταξε τη ζωούλα σου και προχώρα παρακάτω...

απλά πολλοί δεν είναι ικανοί για γονείς και κακώς έγιναν ....

Ρακό - μέλος Το avatar του/της villy
    Κρίμα γι'αυτόν κι όχι για σένα!

Όπως σου είπα και νωρίτερα, φρόντισε να έχει κοντά σου ανθρώπους που σε αγαπούν και τους εμπιστευεσαι και όλα θα είναι όμορφα.

Ο καθένας στην ζωή παίρνει τελικά αυτό που του αξίζει!

Εγώ έχω την χείριστη σχέση με τον πατέρα μου και πιθανότατα να βρεθώ στη θέση σου σε λίγα χρόνια...

Δύναμη ψυχής χρειάζεται και να κοιτάς μόνο το μέλλον.
    Παίζουμε?

Θέλω...
    Θέλω κι άλλες...
    Θέλω κι άλλες διακοπές...
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Τελικά ο χρόνος είναι προστάτης!!!!

Είχα πάρει την απόφαση να πάω (Λάρισα, εκεί βρίσκεται), την Τετάρτη, αλλά λόγω δουλειάς το κανόνισα για Παρασκευή.

Ήμουν αποφασισμένη να πάω κι ότι γίνει!!!!

Πριν λίγο είχα ένα τηλ. από την μητέρα μου. Ο πατέρας μου έμαθε πως το ξέρουμε και πως το μάθαμε από τον μόνο άνθρωπο που θα μπορούσε να μας το πει, την γυναίκα του αδερφού του, (ούτε καν από την αδερφή μου που είναι εκεί εδώ και πολλές μέρες), και απαγόρευσε στους πάντες να πατήσουν το πόδι τους εκεί. Τσακώθηκε με τον αδερφό του (που πραγματικά τον πονάει τόσα χρόνια!) μόνο και μόνο επειδή μας το είπανε. Δε θέλει λέει να τον ξαναδεί στα μάτια του.

Τελικά αυτή η καθυστέρηση ίσως να ήταν για καλό. Ο άνθρωπος είναι πολύ "άρρωστος" στην ψυχή και το μυαλό τελικά!

Βέβαια έμαθα ότι όλα πήγαν καλά και δεν υπάρχει λόγος για ανησυχία.

Σας ευχαριστώ όλους!

Και πλέον θα τηρήσω αυτό που χρόνια τώρα (11 για την ακρίβια) λέω, ένα χαμόγελο πριν το θάνατο και δάκρια για το τελευταίο αντίο! Δυστυχώς απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο μικρόψυχος μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος!

Τι να πείς...

ΕΣΥ είσαι καλά? :smilea:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    κριμα .........

πολυ πονος...κ απο τις δυο πλευρες...

ευτυχως για σενα... εχεις φιλους καλους , ηταν μια καλη ευκαιρεια να φανερωθουν ,

ευτυχως για εμας ειχαμε αλλη μια ευκαιρεια να κοιταξουμε μεσα μας,

καποιοι ισως χρειαζονται λιγο χρονο περισσοτερο ...κ αυτοι τυχεροι ειναι ...τον εχουν...

ολα καλα (θα ) πανε...

ειμαστε μια ωραια παρεα ειμαστε...
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Δεν στο ειπα και στο πρώτο μου post ????

Τετοιες κινήσεις κρυβουν πάντα δυσάρεστες εκπλήξεις.....

Τελικά ο θεός έχει πολύ χιουμορ.....

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Υπαρχουν Ss που δεν τα κλεβουν?
    από Panos1313 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2010, 17:12
  2. Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 09/08/2007, 18:47
  3. Καινουργια μηχανη δεν πηρα??????
    από astaroth2 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 30