Αφού πιστέψαμε ότι κερδίσαμε στις αλλαξοκωλιές, ανασυνταχθήκαμε λίγο πριν το τελευταίο κομματάκι που φαίνεται στη φωτό, σιγουράντζες σαν την ντρήμ τημ...
...έλα όμως που αυτό το σκατοκομματάκι, την ντρημ τημ την έκανε...συντρήμ!!!
Φεύγει πρώτος ο Αλέξης με χίλια...
...πως έπεσε ούτε ο ίδιος κατάλαβε!!!
Τον παρακολουθώ. Κάνει πέντε προσπάθειες να σηκώσει το μηχανάκι σ΄ένα πανεύκολο μέρος ακριβώς στην κορυφή και ΔΕΝ τα καταφέρνει!
Πάει να φύγει ο Αντώνης. Ακριβώς στο σημείο που βρίσκεται στην φωτό ΔΕΝ μπορούσε να φύγει! Πατινάριζαν τα ολοκαίνουργια λάστιχά του... αλλάζει θέσεις τίποτα!
Μπαίνει ο Κώστας στο παιχνίδι...τρώει πέντε τούμπες χωριστά σε κάθε του προσπάθεια!!!
Εγώ ήμουν σίγουρος πλέον: EΞΩΓΗΙΝΟΙ!
Μετά από ενδελεχή ανάλυση των στοιχείων προέκυψε ότι το καφέ χώμα ήταν καφέ χωμάτινος πάγος σε ανήλιο σημείο που ΔΕΝ περνιόταν με τίποτα. Η μόνη λύση ήταν να περάσεις μόνο από τα χόρτα "βρίσκοντας" πέτρες και με την τύχη του νικητή Τζακ ποτ στο Λόττο...
Έρχεται η σειρά μου. Φεύγω...κρατάω χαμηλό γκάζι... άντε λίγο ακόμα...
...και μέσα στη φτέρη ήταν κρυμμένος ένας φυτεμένος βράχος (ΝΑ με το συμπάθειο)...
...μου ΣΗΚΩΝΕΙ τη μπροστινή ρόδα και βλέπω "ιδίοις βλεφάροις" τον επουράνιο εισαγγελέα να μου κάνει νόημα ν΄ανέβω!!!
Αφήνω την μηχανή στον αέρα και φεύγω στα πλάγια!
"Δεν ήρθε η ώρα να καλέσεις την κλάση μου!" ψιθύρισα...
Οι φωτογραφίες, μέχρι να τις ανεβάσουμε τις μηχανές, είναι πορνογραφικού περιεχομένου και δεν θα δημοσιευτούν.
Σημείωση: ο μόνος που έμεινε όρθιος ήταν ο Αντώνης!
Μετά από 20 μέτρα είναι η φλαταδούρα που θα μας οδηγήσει στην Περιστερά.
![]()