φιλε καλησπερα,
πρωτα απο ολα ΞΕΧΝΑΣ το cb 400 εφοσον δεν σε καλυπτει το διπλωμα γιατι θα σε κηνηγαει η γκαντεμια.παραδειγμα προσωπικο:26/7/2005 και ωρα 14:00 παω να παραλλαβω το cb μου(ιδιο με της φωτο σου)και βγαινω για την πρωτη υπερηφανη και κ@υλα βολτα.περι της 16:30 κινουμαι στο περιστερι σε δρομο διπλης κατευθυνσης και παω σαν την κοτα και με ματια 1014 γνωριζοντας οτι δεν με καλυπτε το διπλωμα.αποτελεσμα της τεραστιας προσοχης μου ηταν ενα αυτοκινητο απο το αντιθετο ρευμα να ντεραπαρει απο υπερβολικη ταχητητα και να βρεθει επανω μου.ευτηχως και για καλη μου τυχη 16:50 ημουν ηδη στο νοσοκομειο και μεχρι τις 04:00 τα ξημερωματα .το αποτελεσμα?ευτηχως δεν ειχα σπασιματα αλλα...157 ραμματα στο αριστερο χερι,4 στη μυτη,5 στα χειλια και φρυκτους πονους!!!ΔΕΝ εφταιγα αλλα κατεληξα στο νοσοκομειο και στα δικαστηρια καθως δεν ειχα διπλωμα.Τωρα θα μου πεις ετυχε αλλα να που συμβαινουν!! γι αυτο φιλε μου ασ το και δες κατι αλλο.εγω για παραδειγμα αρχησα με ενα παπι Yamaha Crypton,μετα απο 1 χρονο ακριβως απεκτησα την πρωτη μου μηχανη,ενα Kawasaki KLE 250.ελιωσα στην κιριολεξια με αυτο το μηχανακι!!!μετα απο 2 χρονια απεκτησα ενα Kawasaki ZZR 600.επισης ελιωσα με αυτη τη μηχανη αλλα εμαθα και να στριβω.μετα απο 1 χρονο και κατι ψιλα απεκτησα και το CBδακι μου(το οποιο το εχω ακομα και τωρα) που συνοδευτηκε ομως με την αναλογη εμπειρια.υστερα απο 1 χρονο απεκτησα ισως ενα απο τα κορυφαια streetfighter ενα Kawasaki Z1000 το οποιο δυστυχως δεν προλαβα να το χαρω.δυο εβδομαδες μετα μου το κλεψανε και τωρα κινουμε με το CBδακι μου που εχει δεχθει πολλες αλλαγες απο τοτε.Αυτα προς το παρων. τα λεμε και ελπιζω να σε προβληματισουν καπως τα παραπανω.