Περαστικά κι από μένα, ελπίζω να μην ταλαιπωρηθεί πολύ....![]()
Περαστικά κι από μένα, ελπίζω να μην ταλαιπωρηθεί πολύ....![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
παιδια θελουμε 2 αιμοδοτες να δωσουν σημερα αιμα σε οποιοδηποτε νοσοκομειο αναφεροντας οτι ειναι για τον ασθενη Γεωργιο Φατσέα του Ιωαννη που νοσηλεύεται στο Γενικο Νοσοκομείο Αθηνων "Γ.Γεννηματας"
ευχαριστώ
οκ
εδωσα εγω και ο zarras απο το kawasaki-bikers ολα καλα
Πως είναι ο After ρε Γιώργο;Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
οκ
εδωσα εγω και ο zarras απο το kawasaki-bikers ολα καλα
ευχομαι η διαγνωση και οι επεμβασεις των γιατρων να ειναι σωστες και να τον βοηθησουν
μη βιαστει να βγει απ το νοσοκομειο καλυτερα να κατσει περισσοτερο και να παρακολουθειται σωστα
Περαστικά & ας είναι η τελευταία σου επώδυνη πτώση με μηχανή.Υπομονή..Εύχομαι να τελιώσουν όλα γρήγορα & να είναι όπως πριν.
Οχι ρε φουστη μου!!Την προηγουμενη βδομαδα ειχαμε βγει βολτιτσα και τα ειπαμε!![]()
![]()
Περαστικα βρε Γιωργη και αγυριστα να ναι!!!Γμτ τους ταριφες ολου του κοσμου γαμω![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
περαστικα και ποτε παλι τετοια!!!!
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Περαστικά και γρήγορα πάλι υγιής...
ΥΓ: Ξεκολλήστε λίγο, τόσο με τα scooter-άκια όσο και με τους ταρίφες...
ξέρω πως τα λέτε από την πίκρα που χτύπησε ο φίλος AFTER αλλά ας μη βρίζουμε ...
το στραβό μας το μυαλό και η ανύπαρκτη οδική μας παιδεία φταίει... αλλά ...τέσπα...
μακάρι να μη χρειαστούν λάμες κλπ...
![]()
σημερα στις 7 στη κεντρικη εισοδο του νοσοκομειου θα ειμαστε να παμε να τον δουμε που εχει και γενεθλια οποιος θελει ας ερθει
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
![]()
![]()
περαστικα και αγυριστα ρε Γιωργο
![]()
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
ΥΓ: Ξεκολλήστε λίγο, τόσο με τα scooter-άκια όσο και με τους ταρίφες...
το original α-μηχανο™ μελος