Ας συνεχισουμε να κανουμε υπομονη![]()
![]()
![]()
![]()
Ενα άλλο πρόβλημα ειναι οτι βλέπεις μεν τόσα πολλα αυτοκίνητα αλλα με 1 ατομο μεσα.
Στο εξωτερικό...μαζεύονται γειτονες,ανα 4 ατομα, που δουλευουν σε παραπλησιες περιοχες ή που καποιος περναει απο τη σταση π.χ. του μετρο που βολευει τον αλλον,κιετσι καθε μερα παίρνουν εναλλαξ και διαφορετικό αυτοκίνητο.
Δηλ.αμέσως-αμεσως τα αυτοκίνητα μειώνονται στο 1/4.
Αλλα μιλάμε για πολιτισμένες χώρες...
![]()
δεν ειναι θεμα πολιτισμου...Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Ενα άλλο πρόβλημα ειναι οτι βλέπεις μεν τόσα πολλα αυτοκίνητα αλλα με 1 ατομο μεσα.
Στο εξωτερικό...μαζεύονται γειτονες,ανα 4 ατομα, που δουλευουν σε παραπλησιες περιοχες ή που καποιος περναει απο τη σταση π.χ. του μετρο που βολευει τον αλλον,κιετσι καθε μερα παίρνουν εναλλαξ και διαφορετικό αυτοκίνητο.
Δηλ.αμέσως-αμεσως τα αυτοκίνητα μειώνονται στο 1/4.
Αλλα μιλάμε για πολιτισμένες χώρες...
![]()
ειναι θεμα νοοτροπιας...
η Ελλαδα ειναι μια νεοπλουτη χωρα..γουσταρουμε κ τα χλιδατα...κ η καλοπεραση ( κ γιατι οχι στην τελικη ..)
μολισ ειδαν λιγα λεφτα οι ελληνες, λιγα εργα , αμεσως σπιτια, αυτοκινητα , μπουζουκλερι...
στην υπολοιπη ευρωπη ( δεν εχω παει αλλα αυτη η αισθηση μου δημιουργειται )
ειχαν παντα ( σιγουρα μεχρι κ 2-3 γενιες πισω ) καλους δρομους, σπιτια, αυτοκινητα...
κ ας μην ξεχναμε...οτι μπορει να σε βαζουν στο αυτοκινητο τους ( αν ειναι ο ιδιος δρομος ) αλλα δεν σε βαζουν ευκολα στο σπιτι τους...
κ εδω συμβαινει να πηγαινουν 2-3 ατομα μαζι ...αλλα περισσοτερο συνανταται στην εργατικη ταξη...
οι υπολοιποι σνομπαρουν το θεμα της οικονομιας κ της οικολογιας ( πχ γεμισε το κολωνακι τζιπουρες τυπου BMW X5 -suv δεν τα λενε αυτα ? )
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
δεν έχω το χρόνο να διαβάσω όλες τις σελίδες αλλα θα πετάξω τη γνώμη μου
αν παταχθεί το διπλοπαρκάρισμα, θα λυθεί κατά 50% και το κυκλοφοριακό
1. θα ανοίξουν οι δρόμοι που τώρα μπλοκάρονται, και έιναι αναρίθμητοι σε όλο το λεκανοπέδιο
2. όλοι εκείνοι που παρκάρουν διπλά όπου γουστάρουν για να πάνε για τσιγάρα, για δουλίτσα στο ΙΚΑ, για δουλίτσα στην εφορία, για ραντεβού, για ψώνια και λοιπά, θα αναγκαστούν να παίρνουν τα ΜΜΜ
---> δηλαδή και θα "πλατύνουν" οι δρόμοι και θα ελαττωθεί το φορτίο τους σε αριθμό ΙΧ
---> προφανώς θα βελτιωθεί πολύ το κυκλοφοριακό
![]()
Πλάκα πλάκα δε κάνετε καμιά αποκέντρωση, μη τα πάρω στο κρανίο και γυρίσω μόνιμα Αθήνα με κάνα trial και βλέπετε ρίγες παντού;
:rotflmao:
ΣωστοςΑρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Πλάκα πλάκα δε κάνετε καμιά αποκέντρωση, μη τα πάρω στο κρανίο και γυρίσω μόνιμα Αθήνα με κάνα trial και βλέπετε ρίγες παντού;
:rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φιλικα παντα, Νακος