Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 87

Θέμα: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑΣ...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    trooper απλα το ανεφερα για να σου δειξω οτι δεν ειμαι και τοσο τσουτσου.........30φευγα χρονων ανθρωπος...........αν και δεν θα με χαλαγε να ειμουν 18.!

:rotflmao:

και το οτι εισαι 30 φευγα τι μας λεει??? (να τα εκατοστησεις σου ευχομαι)

και εμενα μου αρεσει ο μουσακας..........!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    αν ομως βρεις την ευκαιρια εσυ η καποιος αλλος ολυμπιακος να μιλησει με καποιον διαιτητη η εποπτη της α,β,γ εθνικης, η τελος παντων καποιον που ειναι μεσα στα πραγματα της ελληνικης διαιτησιας, ας τον ρωτησει αν ...........

αυτη τη στιγμη υπαρχει κατεστημενο στην ελληνικη διαιτησια?
    τι σχεση εχει ο γκαγκατσης με τον κοκκαλη?
    με τι κριτιρια προαγωνται οι διαιτητες και εποπτες στην σουουουπερ λιγκα?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και μετα πες μου οτι ο ριβαλντο καθαριζει το πρωταθλημα!!!!!!!

γιατι ρε φιλε εσυ εχεις ρωτησει διαιτητες και ξερεις δηλαδη?

και αν ειναι ετσι που δεν βαζω το χερι μου στη φωτια, γιατι ειναι μονο υπερ του ολυμπιακου? μη μου πεις οτι δεν εχεις δει εσυ να ευνοειται η αεκ ή ο παναθηναικος...

στην τελικη και να εχουν ευνοηθει δεν σημαινει οτι εχει γινει με καποιο σκοπο απαραιτητως, ή μηπως πιστευεις οτι εχουμε σωστους διαιτητες στην ελλαδα?

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
    [B]γιατι ρε φιλε εσυ εχεις ρωτησει διαιτητες και ξερεις δηλαδη?

εχω φιλο εποπτη και γνωριζω απο πρωτο χερι!

ο οσφπ θα ευννοηθει ΤΟΣΟ, ΚΑΙ ΟΠΟΥ χρειαζεται ωστε να παρει το πρωταθλημα!!!

ο παο και η αεκ θα ευννοηθουν!.....αλλα μεχρι σε σημειο που ΔΕΝ απειλουν τον οσφπ!!!.....και αν κανουν το λαθος να τον απειλησουν βαθμολογικα..........θα χειρουργηθουν!
    καποτε τους σφαζανε........αλλα πλεον η διαιτησια εχει αναβαθμηστει, και ........χειρουργει!

ομως τα 2 τελευταια χρονια που παο και αεκ δεν ηταν ιδιαιτερα ανταγωνηστικοι.............η διαιτησια δεν χρειαστηκε να κανει και πολλα πραγματα ...........οπως τα χρονια της σκληρης παραγκας!!!!!!!!!!!!

Δεν λεω τι πιστευω, αλλα λεω πως εχουν τα πραγματα!!!!!!!!!!!

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant

εχω φιλο εποπτη και γνωριζω απο πρωτο χερι!

ο οσφπ θα ευννοηθει ΤΟΣΟ, ΚΑΙ ΟΠΟΥ χρειαζεται ωστε να παρει το πρωταθλημα!!!

ο παο και η αεκ θα ευννοηθουν!.....αλλα μεχρι σε σημειο που ΔΕΝ απειλουν τον οσφπ!!!.....και αν κανουν το λαθος να τον απειλησουν βαθμολογικα..........θα χειρουργηθουν!
    καποτε τους σφαζανε........αλλα πλεον η διαιτησια εχει αναβαθμηστει, και ........χειρουργει!

ομως τα 2 τελευταια χρονια που παο και αεκ δεν ηταν ιδιαιτερα ανταγωνηστικοι.............η διαιτησια δεν χρειαστηκε να κανει και πολλα πραγματα ...........οπως εκανε τα χρονια της σκληρης παραγκας!!!!!!!!!!!!

Δεν λεω τι πιστευω, αλλα λεω πως εχουν τα πραγματα!!!!!!!!!!!

μα καλα κανεις παραθεση στον εαυτο σου? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τι να σου πω ρε φιλε, αν εχεις κολλητους διαιτητες και σου λενε τετοια πραγματα παω πασο...

ΚΑΙ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΧΡΥΣΩΝΕΙ ΤΟ ΧΑΠΙ...

ΛΟΓΙΚΟ ΒΕΒΑΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ...

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΡΙΤΟΙ ???

ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΕΚΑΚΙ ???

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΠΑΟΚΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΜΕΣ ΤΗ ΤΡΕΛΛΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΝΑΙ , ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΕΙΣ???

ΣΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΕΚΕΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ TOP!!!!

Αναλυτικά:

«Τα πράγματα πάνε πολύ καλά για την ομάδα. Είμαστε σε καλή κατάσταση και αυτή τη στιγμή είμαστε δεύτεροι και διεκδικούμε τον τίτλο. Δεν νιώθουμε υποχρεωμένοι να τον πάρουμε καθώς ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν μεγαλύτερα μπάτζετ αλλά θα δώσουμε τη μάχη μας».
    Humans beings that leave from this the world are not lost, when we continue to honouring and loving them.
    We contribute therefore also at some way in their unending survival, in their floruit, with our effort becomes always perceptible, live around us their presence.

μα καλα κανεις παραθεση στον εαυτο σου? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τι να σου πω ρε φιλε, αν εχεις κολλητους διαιτητες και σου λενε τετοια πραγματα παω πασο...

kalant!!!

μολις εχτες μου εμαθες να κανω παραθεση..................επετρεψε μου να κανω και καμια .................. :a31:

μαγκια σου που δεν απορριπτεις την αντιθετη αποψη!!!

οικο1979
    μην τα βαζεις με το Δουρο.......αυτος ΗΘΕΛΕ να αποβαλει και τον κυριακο αλλα ο παρατηρητης του αγωνα του ειπε:ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΠΟΒΑΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

να προσθέσω και εγώ ότι έχω παρευρεθεί σε διαιτητικό κουτσομπολιό μεταξύ διαιτητών επαρχιακού συνδέσμου διαιτητών....

(έχω ξάδερφο παρατηρητή διαιτησίας...)
    το τι άκουσαν τα αυτιά μου δεν μπορείται να φανταστείται...
    το μεγάλο κόλπο παίζεται στο ποιοι ανεβαινουν τις κατηγορίες....με το που εμφανιστεί κάποιος νέος σε Α Εθνική έχει συγκεκριμένη αποστολή., καθώς νιώθει υπόχρεος στο συνάφι που τον ανέβασε....
    μιλάμε για διαιτητές τραγικούς που τρώγανε ξύλο ακόμα και στα περιφερειακά.....και καταλήγουν να σφυρίζουν πρώτη εθνική....
    έτσι παίζεται το παιχνίδι....
    δεν θα πάρει τηλέφωνο ο Κόκκαλης και θα ζητήσει καλή διαιτησία...όλα γίνονται απο πριν...αυτός που ανεβαίνει κατηγορίες είναι υποχρεωμένος σε κάποιους παράγοντες ....οι εν λόγω παράγοντες διαιτησίας έχουν κάποιες σχέσεις με παράγοντες ομάδων και έτσι διαιωνίζεται το κόλπο.....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    να προσθέσω και εγώ ότι έχω παρευρεθεί σε διαιτητικό κουτσομπολιό μεταξύ διαιτητών επαρχιακού συνδέσμου διαιτητών....

(έχω ξάδερφο παρατηρητή διαιτησίας...)
    το τι άκουσαν τα αυτιά μου δεν μπορείται να φανταστείται...
    το μεγάλο κόλπο παίζεται στο ποιοι ανεβαινουν τις κατηγορίες....με το που εμφανιστεί κάποιος νέος σε Α Εθνική έχει συγκεκριμένη αποστολή., καθώς νιώθει υπόχρεος στο συνάφι που τον ανέβασε....
    μιλάμε για διαιτητές τραγικούς που τρώγανε ξύλο ακόμα και στα περιφερειακά.....και καταλήγουν να σφυρίζουν πρώτη εθνική....
    έτσι παίζεται το παιχνίδι....
    δεν θα πάρει τηλέφωνο ο Κόκκαλης και θα ζητήσει καλή διαιτησία...όλα γίνονται απο πριν...αυτός που ανεβαίνει κατηγορίες είναι υποχρεωμένος σε κάποιους παράγοντες ....οι εν λόγω παράγοντες διαιτησίας έχουν κάποιες σχέσεις με παράγοντες ομάδων και έτσι διαιωνίζεται το κόλπο.....

zzr2005

οπως ακριβως τα λες, ξερω και εγω οτι λειτουργει το κατεστημενο!!!

και οποιος διαιτητης η εποπτης δεν ακολουθησει, δεν προκειται να προαχθει στην Α εθνικη!!!!

και αν καποιος προαχθει και δεν ακολουθησει το κατεστημενο του κοκκαλη/γκαγκατση .......τον τελειωνουν!!!!!!!

για παραδειγμα
    ο εποπτης Πλυαθρας, του αγωνα ξανθη-ολυμπιακος 2-1 πριν 2/3 χρονια που εδωσε 2 αμφισβητουμενες φασεις στην ξανθη.....................εξαφανιστηκε απο τον διαιτητικο χαρτη της Α εθνικης!!!!

και ετσι οι εποπτες με τους διαιτητες ακολουθουνε το κατεστημενο γκαγκατση/κοκκαλη που διευθυνει τη διαιτησια,...................
    και σου λενε:ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΜΑΙ ΜΗΝ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ????
    ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!

Γι αυτο ο ΟΡΦΑΝΟΣ προσπαθει να παρει τη διαιτησια απο τα χερια του γκαγκατση

ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ/ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ!!!!!

ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΝΤΕΞΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ , ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΝΤΕΞΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΜΑΣΤΕ

ΞΑΝΑ 97
    ΞΑΝΑ 98
    ΞΑΝΑ 99
    ΞΑΝΑ 00
    ΞΑΝΑ 01
    ΞΑΝΑ 02
    ΞΑΝΑ 03
    ΔΟΥΡΟΣ
    ΞΑΝΑ 05
    ΞΑΝΑ 06

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟΥΣ...ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ...

ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ...

ΥΓ...ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΙΑΣΤΗ ΠΛΕΟΝ!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Humans beings that leave from this the world are not lost, when we continue to honouring and loving them.
    We contribute therefore also at some way in their unending survival, in their floruit, with our effort becomes always perceptible, live around us their presence.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
    ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΝΤΕΞΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ , ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΝΤΕΞΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΜΑΣΤΕ

ΞΑΝΑ 97
    ΞΑΝΑ 98
    ΞΑΝΑ 99
    ΞΑΝΑ 00
    ΞΑΝΑ 01
    ΞΑΝΑ 02
    ΞΑΝΑ 03
    ΔΟΥΡΟΣ
    ΞΑΝΑ 05
    ΞΑΝΑ 06

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟΥΣ...ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ...

ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ...

ΥΓ...ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΙΑΣΤΗ ΠΛΕΟΝ!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    πόσο πιο βλάκας μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος????

όσο ζεις θα επιβεβαιώνεις ότι η βλακεία δεν έχει πάτο....

αμα λήγει το 3ετές διαρκείας σου πήγαινε να βγάλεις καινούργιο γιατί έρχονται μεγάλες στιγμές στο UEFA.....
    μαζί με καθε νεα συνδρομη δώρο κ ένα επιτραπέζιο red believers.......είναι λίγο δύσκολο βέβαια...με ερωτήσεις του στυλ:

Με ποιανου γκολ με ανάποδο ψαλίδι πήρε το πρωτάθλημα 1998 ο Ολυμπιακός ?
    α) του Παπουτσέλη
    β)του Σπάθα
    γ) του Παπαδάκου
    δ)του Καζναφέρη

....προβλέπονται ατελείωτες ώρες σπαζοκεφαλιάς....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχαίο Μέλος Το avatar του/της ZETARAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    πόσο πιο βλάκας μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος????

όσο ζεις θα επιβεβαιώνεις ότι η βλακεία δεν έχει πάτο....

αμα λήγει το 3ετές διαρκείας σου πήγαινε να βγάλεις καινούργιο γιατί έρχονται μεγάλες στιγμές στο UEFA.....
    μαζί με καθε νεα συνδρομη δώρο κ ένα επιτραπέζιο red believers.......είναι λίγο δύσκολο βέβαια...με ερωτήσεις του στυλ:

Με ποιανου γκολ με ανάποδο ψαλίδι πήρε το πρωτάθλημα 1998 ο Ολυμπιακός ?
    α) του Παπουτσέλη
    β)του Σπάθα
    γ) του Παπαδάκου
    δ)του Καζναφέρη

....προβλέπονται ατελείωτες ώρες σπαζοκεφαλιάς....

ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ την ίδια καραμέλα έντεκα χρόνια τώρα δεν κοιτάτε που δεν μπορείτε να αλλάξετε πάνω από δύο πάσες στην Ελλάδα μιλάτε για την διαιτησία και την Ευρώπη που ο Ολυμπιακός δεν μπορεί ενώ εσείς μπορείτε ευρωπαίοι υπερπρωταθλητές!!! Α και οι μεταγραφές που κάνατε όλοι άπαιχτες ΝΙΝΗΣ , ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ και ξερό ψωμί!!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!

>
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ZETARAS
    ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ την ίδια καραμέλα έντεκα χρόνια τώρα δεν κοιτάτε που δεν μπορείτε να αλλάξετε πάνω από δύο πάσες στην Ελλάδα μιλάτε για την διαιτησία και την Ευρώπη που ο Ολυμπιακός δεν μπορεί ενώ εσείς μπορείτε ευρωπαίοι υπερπρωταθλητές!!! Α και οι μεταγραφές που κάνατε όλοι άπαιχτες ΝΙΝΗΣ , ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ και ξερό ψωμί!!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!

ναι οντος.....μαλακια να επενδυουν ΠΑΟ και ΑΕΚ σε νινιδες και παπασταθοπουλους..............επρεπε να ψαξουν να βρουν παικτες σαν τους
    -Ντομι
    -σταση Ουαντου
    -Νε
    -και το διαδοχος του ετο .............Φελιξ Μπορχα
    (αν και ο μαλακας ο τζιγγερ πηγε να το κανει αλλα ευτυχως δεν του βγηκε)

μα καλα!!!!!!!!..........δεν λετε παλυ καλα που παο και αεκ επανδρωνουν επαξια με παικτες την εθνικη ελλαδος ........ετσι ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΔΙΑΚΡΗΣΗ??????????????????

αλλα το κουτοχορτο που σας ταιζουν, σας εχει κανει να ΑΠΟΘΕΩΝΕΤΕ τον καθε τελειωμενο ξενο που ερχεται στην ελλαδα να παρει συνταξη...............και να ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ τα νιατα του ελληνικου ποδοσφαιρου

π.χ γκουμομπασιναδες, λοοσερς, παλτα......κτλ....θυμαστε!!!!!
    (βεβαια και οι δικοι μας οι μαλακες το χαψανε.........και διαλυσαν την ομαδα των γκουμομπασιναδων)

το κουτοχορτο που σας ταιζουν σας αρρωστενει...........και την αρρωστια αυτη την μεταδιδετε σε ολο το ελληνικο ποδοσφαιρο!!!!!

γιαυτο εμεις οι αλλοι, ειμαστε αντιολυμπιακοι!!!!

σας παραθετω 1 διαγραμμα υστερα απο μελετη στο ελληνικο ινστιτουτο ποδοσαιρου,για το πως μεταδιδεται η αρρωστεια που προκαλει το κουτοχορτου στο ελληνικο ποδοσφαιρο:

KOKKAΛΗΣ/γκαγκατσης
    /
    /
    /
    /
    >>>>>κουτοχορτο>>>>>> γαυροι>>>>>αρρωστια>>>>ΜΜΕ>>>>>ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ :hypnotize

:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

:a028:

giobazolia δηλαδη εσεις βγαζετε συνεχως νεους ελληνες παικτες?

μονο ο ολυπιακος φερνει ξενους παικτες καποιας ηλικιας και δεν επενδυει σε νεους?

στην τελικη αν βγαζετε νεους παικτες που καταληγουν και ποσους τιτλους εχουν δωσει στις ομαδες σας, αλλα ξεχασα, εχετε γεμισει παιχταραδες αλλα φταιει ο κοκκαλης...

ο νινης ειναι πολυ καλος παικτης αλλα μηπως εχεις την εντυπωση οτι θα μεινει για πολλα χρονια στην ομαδα σας (παναθηναικος εισαι αν δεν κανω λαθος)?

μολις κανει του καβουρια καμια ομαδα καλη προταση θα φυγει κι'αυτος, βεβαια με τις διοικησεις του κ@λου που εχετε μπορει να φυγει και χωρις αλλη προταση αλλα λεμε τωρα...

τελος, δυστυχως στην ελλαδα δεν ευδοκιμουν τετοιες κινησεις γιατι θελουμε πρωταθληματα και τιτλους αμεσα και δεν μπορουμε να κανουμε υπομονη ωστε να βαλουμε ταλεντα στις ομαδες μας και να γινουν μετα απο καποια χρονια ομαδαρες...

οι αντιολυμπιακοι, εχουν πλεον ψυχολογικα προβληματα λογω ελλειψης τιτλων και θελουν εδω και τωρα πρωταθληματα...

θυμασαι τι εγινε με το πενταετες πλανο του μαλεζανι? :rotflmao:

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    ΤΕΛΟΣ

Συνεχεια τα ιδια και τα ιδια λεμε παιδια...

Μπορει καποιος να κανει copy post και απαντησεις και να τις πεταει σε οποιαδηποτε μελλοντικη
    διαμαχη .... κολλανε μια χαρα αφου συνεχως στα ιδια καταληγουμε και τα ιδια αναμασαμε...

μεχρι καποιο ντερμπυ που θα αναψουν τα αιματα και θα εχουμε ενα αξιοπρεπες επιπεδο μπινελικιων και καντιλιων , δεν αξιζει τον κοπο....

...θα τα πουμε.

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF