Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 123

Θέμα: Τι τελικη εχετε δει στο κοντερ

Αρχικά δημιουργήθηκε από X-SFIGA
    δηλαδη τα 1000αρια ποιανουν 260 με τεταρτι?δηλαδη η εκτη ποσα ποιανει?

τεσπα δεν εχω και πολλες γνωσεις σε αυτο το θεμα αλλα μου φανηκαν πολλα

Για το GSXR που ξέρω από πρώτο χέρι μιας και το έχω οδηγήσει πολλές φορές,η 5η όπως και η 6η φτάνουν τα 299 στο κοντέρ,απλά η 5η στα 299 είναι στον κόφτη ενώ η 6η έχει ακόμα περιθώρια να ανεβάσει...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αυτή η μανία της τελικής ξενέρωσε κάτι παλικάρια πολύ παλιά στο χώρο που από τότε που θυμάμαι τους έβλεπα να τελειώνουν ότι και να καβαλούσαν και καβάλησαν πολλά μοτόρια από το 1988 μέχρι το 1998 περίπου.

Πρίν περίπου 5-6 μήνες που τους παρατήρησα να το έχουν ρίξει όλοι μαζί όμως στα mountain bikes των 2000+ευρώ τους ρώτησα πως κι έτσι.....και μου απάντησαν "Έ αφού όλα πλέον 299χ.α.ω. γράφουν, τι να κάνεις βαρεθήκαμε." Προσοχή όμως, μην τους μπερδέψετε με ευθειάκιδες, διότι κάτι 1,29-1,30 πρόλαβαν και τα έγραψαν στα Σέρρας.....

Τέλος πάντων η τελική στην τελική δεν με πολυανησυχούσε ότι μηχανή και να έπερνα. Μήπως τελικά είμαι χωματερός κατά βάθος......
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Παλαιό μέλος
    στις ποσες στροφες ηταν το στροφομετρο οταν ποιασατε την τελικι σας τελικα??? σε vfr παντα

για μαμα μιλαμε παντα ε

Παλαιό μέλος
    anyone??????????

ειναι σημαντικο

ΕΙΜΑΙ..ΚΑΜΑΚΙ Το avatar του/της SOL-VFR-VTEC
    Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre

Τέλος πάντων η τελική στην τελική δεν με πολυανησυχούσε ότι μηχανή και να έπερνα. Μήπως τελικά είμαι χωματερός κατά βάθος......
    FILE..BALAFOUTRE..KALHSPERES.....TO DIKEOMA SOU NA MHN PAS TA HONDA...TO VLEPOUME...
    ALLA AN PETIXHS KANA KANA VFR STO DROMO...NA KSEREIS OTI DEN EINAI OLOI OPOS TOUS FADASESAI...KAI TOUS VLEPEIS....

KAI PISTEVO OTI EROTHSH POU EKANE O FILOS NR-750 EINAI GIA THN TELIKH TOU VFR....

KALO THA HTAN NA LEME OLOI THN GNOMH MAS...KAI OXI NA XLEVAZOUME...

ME FILHKOUS XAIRETISMOUS=ENAS KATOXOS VFR-VTEC...

OSON AFORA GIA THN TELIKH....OSA KAI NA PIANH DEN ME XALAEI....
    TA KEFIA MOU TA KANH... KAI ME TO PARAPANO....
    KAI TAKSIDIA PADOU..
    KAI XONETAI TAPA STA STROFILIKIA..(OI MASPIEDES TO KSEROYN)

KAI KATI TELEFTAIO......IDH PERASAN 5 XRONIA OPOU EXEI VGEI......GIA NA DOUME SE ALLA 10 XRONIA...PIO MIXANAKH...THA THYMOUDE POU VGIKE TO 2002...????
    Πανελλήνια Μαζωξη= https://www.youtube.com/watch?v=E7br3lG6b9M

Αρχικά δημιουργήθηκε από SOL-VFR-VTEC
    FILE..BALAFOUTRE..KALHSPERES.....TO DIKEOMA SOU NA MHN PAS TA HONDA...TO VLEPOUME...
    ALLA AN PETIXHS KANA KANA VFR STO DROMO...NA KSEREIS OTI DEN EINAI OLOI OPOS TOUS FADASESAI...KAI TOUS VLEPEIS....

KAI PISTEVO OTI EROTHSH POU EKANE O FILOS NR-750 EINAI GIA THN TELIKH TOU VFR....

KALO THA HTAN NA LEME OLOI THN GNOMH MAS...KAI OXI NA XLEVAZOUME...

ME FILHKOUS XAIRETISMOUS=ENAS KATOXOS VFR-VTEC...

OSON AFORA GIA THN TELIKH....OSA KAI NA PIANH DEN ME XALAEI....
    TA KEFIA MOU TA KANH... KAI ME TO PARAPANO....
    KAI TAKSIDIA PADOU..
    KAI XONETAI TAPA STA STROFILIKIA..(OI MASPIEDES TO KSEROYN)

KAI KATI TELEFTAIO......IDH PERASAN 5 XRONIA OPOU EXEI VGEI......GIA NA DOUME SE ALLA 10 XRONIA...PIO MIXANAKH...THA THYMOUDE POU VGIKE TO 2002...????
    Ok man, κατάλαβα το σκεπτικό σου.

Καλά χιλιόμετρα να έχουμε όλοι μας.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sotokan
    Όσες φορές κι αν χρειάστηκε να ψάξω για το τι μηχανή θα έπερνα (νοερά με το νού'μ) ή ρεαλιστικά, πάντα υπήρχαν τουλάχιστον 2 μοντέλα από όλες τις άλλες εταιρείες για να διαλέξω. [B]Οπότε ποτέ δεν ασχολήθηκα πραγματικά με τα χονδα. [B]

Οπότε γιατι ασχολείσαι τώρα

Αλλά επί του πρακτέου, θα ήθελα πολύ να πετύχω ένα VFR800 στο δρόμο για να συζητήσουμε το φαινόμενο μοτοσικλέτα.....στις μεσαίες κυρίως RPM.....άλλωστε οι πραγματικές του δυνατότητες σε συνδιασμό με την τιμή του δεν θα έλεγα ότι το κολακεύουν κιόλας....σε σχέση με αυτό που θέλει να μας διδάξει η μαμά χόνδα

Μπορεί και να κανονιστεί κιόλας φίλε H.A.Balafoutre να πετύχεις ένα ή και παραπάνω VFR αν το θέλεις πραγματικά,να δεις και τις μεσαίες και τις χαμηλές και τις ψηλές,και πως στρίβει και πως φρενάρει βέβαια.
    Όσον αφορά την τιμή ,κανείς δεν είπε ότι είναι φθηνό,ούτε και το πήρε κανείς για τα τρελλά του άλογα ή την τελική του,θα πέρναμε κανά xx (μιας και είμαστε hondakides) αν κυνηγάγαμε 300άρες και θα κάναμε και τον τουρισμό μας άνετα......Αλλά όπως και να το κάνουμε το πήραμε για την μοναδικότητα του και για το ότι είναι κούκλι το μηχάνημα, όπως και για 1002 διαφορετικούς λόγους για τους οποίους πέρνει κάποιος ένα συγκεκριμένο μηχανάκι
    Βέβαια ο έλληνας τα μετράει όλα με άλογα και τελικές.......
    Φιλικά πάντα και χωρίς καμία διάθεση διαμάχης να σαι καλά και πάντα όρθιος

Και για να απαντήσω στην ερώτηση για την τελική ,αν και δεν έχει βέβαια και πολύ σημασία,μέχρι πριν ένα μήνα είχα δει 246 στο κοντέρ αλλά πολύ λίγες φορές το άνοιξα καθότι συνήθως δικάβαλος.Στην τελευταία βόλτα προς Χαλκίδα μονός ,είδα 251 (χωρίς φίδια) μπροστά απ τον Σείριο ανοίγοντας από δευτέρες (με τον μπρίζα τον SOL-VFR-VTEC) και σπάσιμο όλες οι ταχ(το μηχανάκι έχει τώρα 35000 χλμ)

Ελάτε βρε παιδιά. Εξήγησα το γιατί, δεν γουστάρω τα στερεότυπα. Μην χαλάσω και το thread, κακώς χώθηκα από την αρχή. Τέσπα. Καταλαβαινόμαστε, μην ανησυχείτε.

ΕΙΜΑΙ..ΚΑΜΑΚΙ Το avatar του/της SOL-VFR-VTEC
    Ok man, κατάλαβα το σκεπτικό σου.

Καλά χιλιόμετρα να έχουμε όλοι μας.
    KALA KAI POLLA POLLA..XLM..NA EXEI OLOS O KOSMOS....

KAI AFOU STHN YPOGRAFH SOU GRAFEIS GIA TOUS IAPONES...(KAI OXI MARKA)
    VALE KAI TA V MESA....

EXOUNE MYALO OI ATIMOI.....GIA AYTO TOUS AGAPAME.....

STHN YGEIA ...THS AXARISTHS.........(ASXETO)
    Πανελλήνια Μαζωξη= https://www.youtube.com/watch?v=E7br3lG6b9M

Ελάτε βρε παιδιά. Εξήγησα το γιατί, δεν γουστάρω τα στερεότυπα.
    γι αυτο κι εμεις έχουμε VFR

σε όλους !!!
    Όταν η πόλη κοιμάται.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από SOL-VFR-VTEC

STHN YGEIA ...THS AXARISTHS.........(ASXETO)

Τι πίνεις ρε μάστορα εσύ και τραγουδάς ???
    Κατάλαβα ,πάλι πακέτο από γυναίκα θα φαγες και τα πίνεις στην υγειά της...:hypnotize

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
    γι αυτο κι εμεις έχουμε VFR

σε όλους !!!
    Ναι αλλα αμα τα βρειτε σκουρα κρατατε και την πισινη οτι στην τελικη καβαλατε μηχανακι HONDA.
    Διαφορετικοι μεν εσεις αλλα ολοι οι υπολοιποι "διαφορετικοι"(οχι διαφορετικοι σαν τον ολντμαν) , ειναι παιδια ενος κατωτερου Θεου.... :rotflmao:
    Τα λεω λαθος;:smilea:

(μιλαω προστυχα σημερα)
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Ναι αλλα αμα τα βρειτε σκουρα κρατατε και την πισινη οτι στην τελικη καβαλατε μηχανακι HONDA.
    Διαφορετικοι μεν εσεις αλλα ολοι οι υπολοιποι "διαφορετικοι"(οχι διαφορετικοι σαν τον ολντμαν) , ειναι παιδια ενος κατωτερου Θεου.... :rotflmao:
    Τα λεω λαθος;:smilea:

(μιλαω προστυχα σημερα)

Ούτε που κατάλαβα τι θέλει να πει ο ποιητής
    Τι εννοείς σκούρα ???
    Τι εννοείς διαφορετικοί ???
    Τι εννοείς ''διαφορετικοί'' ???
    Τι διαφορετικό έχει ο OLDMAN ???
    Ποιός κατηγόρησε κάποιον ???Ίσα ίσα που κατηγορηθήκαμε και για λαλάκες επειδή δώσαμε ένα σκασμό λεφτά για μια λαλακία μηχανάκι

Banned Το avatar του/της X_NR750
    Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι οσοι πηραν την βεφα μου βολτα οταν γυρισαν πισω μονο θετικα σχολια εκαναν

υπαρχει ατομο απο εδω μεσα που την βολταρε και δηλωσε οτι τετοιο δουλεμα σε μηχανη πρωτη φορα εβλεπε και ειχε οδηγησει πολλα

τεσπα

αν δεν εισαι κολλημενος ολα τα μηχανακια καλα ειναι αρκει να κανουν οσα ζητας

οπως ομως εχει ειπωθει καπου αλλου υπαρχουν διαφοροι τυποι εδω μεσα που μολις δουνε Honda τους γυρνανε τα αντερα και σου επιτιθενται με διαφορες προφασεις
    εχω αποφασισει οτι με ανθρωπους που το κριτηριο τους ειναι η μηχανη που καβαλας και οχι τι εισαι,πως φερεσαι και τι κανεις με την μηχανη σου δεν θα ασχολουμαι

οσο για το vfr και τα honda γενικοτερα οσοι κρινουν ας κανουν πρωτα τον κοπο να οδηγησουν καποιο και μετα ας εκφερουν γνωμη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Mην αγχωνεστε εδω εγω δεν καταλαβαινω τι γραφω θα καταλαβαιναν οι αλλοι;
    Για τα VFR εχω εκφραστει πολυ πιο θετικα απο οτι τους αναλογει.
    Για αυτους ομως που τα καβαλανε και δεν ξερουν ακριβως το γιατι (και οχι μονο τα VFR) ,δεν μπορω να εκφραστω εξ'ισου θετικα.
    Τεσπα την καλησπερα μου.:rotflmao:
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ποσα χιλιομετρα εχετε στο κοντερ?
    από 675 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2013, 13:50
  2. Απαντήσεις: 57
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2012, 13:06