Αρχικά δημιουργήθηκε από g_angel01
ρε παιδια...
πολυ off topic επεσε...
καμια αποψη πανω στο προβλημα??
Θα "καθαρισει" ο τοπικος, αλλα τωρα εχει παλιες στεναχωριες ...![]()
![]()
gia na metriseis ton "aera" metaji pistoniou kai kefalis (squeeeeez band :wacko: ) xreiazese ligo sirmataki (kala-i) apo ilektronika...
en sidomia i diadikasia ginete os ejeis...
1. vgazeis to bouzi
2. bazeis arketo sirmataki (kala-i) apo tin tripa tou bouzi
3. travas mia kali...manivelia
4. vgazeis to sirmataki kai metras to paxos tou
panw apo 1,5 mm (nimizw) eisai ok!
to diskolo einai na min diplopatisei to kala-i
p.s. siga min ta katafereis...![]()
![]()
p.s.2 fun time is over...![]()
![]()
συρματακι kala-i??
πρωτη φορα το ακουω!που μπορω να το βρω??
στανταρ δεν θα τα καταφερω...![]()
ειναι το συρματακι που κανουν τις κολλησεις στα ηλεκτρονικα...κυριως....Αρχικά δημιουργήθηκε από g_angel01
συρματακι kala-i??
πρωτη φορα το ακουω!που μπορω να το βρω??
στανταρ δεν θα τα καταφερω...![]()
![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
Kαι επειδή έλειψε του γεράνθρωπου ΕΜΕΙΣ τι φταίμε?Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Παραδεξου το ... :wacko:
Σου 'λειψε !!!![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Υπομονή, αύριο έχεις χειρουργείο... το παπί...Αρχικά δημιουργήθηκε από g_angel01
...αυριο το ανοιγω στο μαστορα....
ρε παιδια...
πολυ off topic επεσε...
καμια αποψη πανω στο προβλημα??
Πρόσεχε και το χοιρο_ύργο.... :rotflmao:
πηγα στο μαστορα σημερα,αλλα δεν ειχε καθολου χρονο.το ακουσε&μ ειπε οτι αυτος ο ηχος ειναι απο την αυξημενη συμπιεση.αν ηταν βαλβιδα η πιστονι,το μηχανακι αποκλειεται να μην ειχε παραδωσει πνευμα...εχω κανει 150χιλιομ απο τοτε που εγινε η μετροπη...τον ρωτησα αν ειναι λαθος χρονισμενο,&μ ειπε οτι αν ηταν ετσι δεν θα λειτουργουσε καν σωστα...
τι να πω...
βουλωμενο γραμμα διαβαζει πες του...το ακουσε&μ ειπε οτι αυτος ο ηχος ειναι απο την αυξημενη συμπιεση.
frankly my dear, i dont give a damn...
Τώρα γιατί ειρωνεύεσαι ρε φιλαράκι, να 'ουμ' ???Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
βουλωμενο γραμμα διαβαζει πες του...![]()
@g_angel01: Βάλε μισό μπαλάκι ναφθαλίνη στο τεπόζιτο και είσαι Ο.Κ. !!!![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
σε προλαβα...![]()
το ειχα κανει παλιοτερα,πριν 9χρονια,
στο πρωτο μ παπακι που απεβιωσε...![]()
![]()
![]()
Έβαλες ναφθαλίνη για σκώρο ή για κόνιδα ???Αρχικά δημιουργήθηκε από g_angel01
σε προλαβα...το ειχα κανει παλιοτερα,πριν 9χρονια,
στο πρωτο μ παπακι που απεβιωσε...![]()
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Για μ!@#@ψειρες...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Έβαλες ναφθαλίνη για σκώρο ή για κόνιδα ???![]()
![]()
![]()
...και μην διαννοηθείς να υπονοήσεις ότι εγώ το ξέσκισα... :smilea:
You BETA believe...
Από προσωπική εμπειρία ξέρω ότι αυτό που ακούς είναι πιράκια! Το είχα πάθει και εγώ στο τ50 όταν το έκανα 80cc. Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να μετρήσεις την συμπίεση με ένα πιεσόμετρο, θα πρέπει να έχει ο μάστορας σου ένα τέτοιο. Αν έχει ανέβει πολύ θα πρέπει να την επαναφέρει αυξάνοντας τον χώρο καύσης κάπως ώστε να επανέλθει στα εργοστασιακά πλαίσια (Ρώτα τον μηχανικό σου πως γίνετε, εγώ δεν μπορώ να πάρω τέτοια ευθύνη). Άσε να το κάνει κάποιος έμπειρος μην το κάνεις μόνος σου γιατί θα κλάψεις περισσότερο. Η δεύτερη επιλογή σου είναι να μεταβάλεις τον προπορεία ρεύματος ώστε να πάψουν τα πιράκια. Εγώ αυτό είχα κάνει με επέμβαση στην ηλεκτρονική (από την άλλη πάλη εγώ είμαι και ηλεκτρονικός). Γενικά τα παπιά(φαντάζομαι και η περισσότερες μοτοσικλέτες) είναι έτσι σχεδιασμένα που να μην μπορείς να μεταβάλης την προπορεία ρεύματος! Η άποψή μου είναι ότι αν το έχεις για εργαλείο κακώς το μεγάλωσες γιατί ενδέχεται να σε περιμένουν περιπέτειες από εδώ και πέρα! Βασικά άνοιξες την πόρτα στις πρόωρες φθορές του κινητήρα. Καλή συνέχεια!!
iparxei enas poli aplos kai eukolos tropos na rithmiseis to avans (proporeia)...Αρχικά δημιουργήθηκε από yorgos1
Γενικά τα παπιά(φαντάζομαι και η περισσότερες μοτοσικλέτες) είναι έτσι σχεδιασμένα που να μην μπορείς να μεταβάλης την προπορεία ρεύματος!
kai oxi den pairazeis tipota apo ilektrika!!![]()
![]()
![]()