Πάντως εγώ θα έρθω με αυτοκίνητο. Όποιος θέλει και δεν ντρέπεται να κυκλοφορήσει με 4 τροχούς ας μου πει.
Πάντως εγώ θα έρθω με αυτοκίνητο. Όποιος θέλει και δεν ντρέπεται να κυκλοφορήσει με 4 τροχούς ας μου πει.
Και πολυ καλα θα κανεις φιλε μουΑρχικά δημιουργήθηκε από satel
Πάντως εγώ θα έρθω με αυτοκίνητο. Όποιος θέλει και δεν ντρέπεται να κυκλοφορήσει με 4 τροχούς ας μου πει.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Δεν τίθεται θέμα επιλογής, με το 125ράκι στην εθνική μου φαίνεται κάπως δύσκολο.Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Και πολυ καλα θα κανεις φιλε μου![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από satel
Φιλαράκι αν... δεν ντρέπεσαι να έχεις έναν μοτοσυκλετιστή στο ΙΧ σου νομίζω ότι μπορώ να ακολουθήσω.
Μόνο να σε ρωτήσω κάτι. Άνευ παρεξήγησης.
Αν λέω αν είμαστε δύο υπάρχει πρόβλημα;
σιγα ρε φιλαρακι μην τον φωναξεις και στην μετακομιση και στο καπακι να πεταξει εσενα και ολο σου το σόι στου χουριου!Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Φιλαράκι αν... δεν ντρέπεσαι να έχεις έναν μοτοσυκλετιστή στο ΙΧ σου νομίζω ότι μπορώ να ακολουθήσω.
![]()
![]()
![]()
![]()
Τσου, κανένα πρόβλημα. Συνεννόηση για συνάντηση με πμ.Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Αρχικά δημιουργήθηκε από satel
Τσου, κανένα πρόβλημα. Συνεννόηση για συνάντηση με πμ.
OK. σε ευχαριστώ.
επειδη βλεπω τον καιρο λιγο χαλια παιζει να ερθω με κουτι. Θα με φερουν δλδ...![]()
1η Ερωτηση: Το σεμιναριο μπορει να το παρακολουθησει και ενδιαφερει καποιον που οδηγαει κουτι μες την πολη ή ενδιαφερει μονο οδηγους δικυκλων?
2: Στο σημειο συναντησης μπορω να ερθω και με το κουτι?
Αυτα.... Μακαρι να μην βρεχει αυριο να ερθω κανονικα...
thx
![]()
Παλια οι γυναικες θελανε αντρα και λεβεντη,
τωρα θελουν αδερφη και τον φωναζουν trendy.-
Fz6
CB500
XT600E
XR250
C50
1)Κυριως τους οδηγους μοτο αλλα και οι αδηγοι αυτοκινητων θα ακουσουν πραγματα που ουτε νομιζαν οτι αποτελουσαν θεμα για τους οδηγους μοτο και για το πως αυτοι βλεπουν τα πραγματα σε αντιθεση με αυτους.Αρχικά δημιουργήθηκε από vaspiou
επειδη βλεπω τον καιρο λιγο χαλια παιζει να ερθω με κουτι. Θα με φερουν δλδ...![]()
1η Ερωτηση: Το σεμιναριο μπορει να το παρακολουθησει και ενδιαφερει καποιον που οδηγαει κουτι μες την πολη ή ενδιαφερει μονο οδηγους δικυκλων?
2: Στο σημειο συναντησης μπορω να ερθω και με το κουτι?
Αυτα.... Μακαρι να μην βρεχει αυριο να ερθω κανονικα...
thx
![]()
Οποτε ναι.
Καταλαβες;![]()
![]()
![]()
2)Ο μονος θα'σαι νομιζεις;![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
καταλαβα!
ευχαριστω !
![]()
Fz6
CB500
XT600E
XR250
C50
και τι θα πείτε εκεί σε αυτά at σεμινάρια του χούντρα? έχει εισιτήριο η είναι free?
GSXR 600 K6
Ο καιρός παρουσιάζει ενδιαφέρον...χμμμ, θα το παλέψω να έρθω με το μοτόρι...Για όσους ρώτησαν και βαριούνται να κοιτάξουν στις πρώτες σελίδες...ναι είναι δωρεάν, τσάμπα, φρι οβ τσαρτζ.
Άμα αρχίσει να βρέχει, θα πάω με το τουτού, ξεκινάω από Περιστέρι...όποιος μένει εδώ κοντά, δει ότι βρέχει και θέλει να πάει, ίσα που προλαβαίνει να με ενημερώσει να τον πάρω μαζί (είπαμε, άμα βρέχει έτσι; ) αλλιώς άμα έχει καλό καιρό προσφέρω μια θέση συνεπιβάτη στο χόρνετ (ρε λέμε σήμερα είμαι και πολύ εξυπηρετικός![]()
![]()
![]()
)
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
ελα τωρα που γυριζει....
ας πει καποιος τι καιρο κανει απο κει μερια (Βαρυμπομπη) να ξερουμε.....
Βρεχει εχει ηλιο??
Fz6
CB500
XT600E
XR250
C50
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaspiou
ελα τωρα που γυριζει....
ας πει καποιος τι καιρο κανει απο κει μερια (Βαρυμπομπη) να ξερουμε.....
Βρεχει εχει ηλιο??
Kai ligo neraki kako den kanei . Na plithoune ta mixanakia![]()
![]()
Modenas Kriss 125
Ο καιρός είναι καλός και πολλά υποσχόμενος...τα λέμε στη γέφυρα...![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics