Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 52

Θέμα: Έφυγε ο Κούρκουλος

Πρότυπο ανδρός για την γενιά μας. Οι ταινίες τον παρουσίαζαν σαν τον μάγκα τον σωστό, τον άνθρωπο με αρχές, αυτόν που θα θυσιαστεί για της αξίες του. Και μην ξεχνάμε ότι ήταν πάντα στιλάτος ακόμα και αν πάλευε στης λάσπες.
    Την Λάτση ΔΕΝ την παντρεύτηκε ποτέ! Λέγετε ότι το έκανε για να μην την αποκόψει από τον πατέρας της(δεν τον ηθελε). Δεν πήρε (λένε) λεφτά από τον πεθερό του ποτέ.
    Όποιος και αν ήταν πραγματικά, εγώ τον πήγαινα. Καλή του ανάπαυση.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    Εφυγε ο Αστραπογιαννος κ μενουμε με τα αστροπελεκια

καλο του ταξιδι

Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ Γειά σου Νίκο.....
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TATAR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
    Ενας ένας οι πρωταγωνιστές της παιδικής μου εποχής αποχωρούν . Κάποτε (πολύ μικρός ) όταν τους έβλεπα στην Τηλεόραση θεωρούσα δεδομένη την συνύρπαξή τους με την δική μου ζωή , ούτε βέβαια λόγος για την έννοια του θανάτου , της απώλειας ως συνακόλουθο της ζωής του ανθρώπου γενικά .:smilea:
    +1000
    κάθε που βλέπω τις ταινίες αυτές τις παιδικής μου ηλικίας στην τηλεόραση, προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι όλοι αυτοί ζουν ακόμα. Οταν δεν τα καταφέρνω κάποιες φορές, μελαγχολώ πολύ!!!
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ....
    ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΟΤΙ ΦΥΣΗΞΕ ΑΕΡΑΚΙ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΜΑ....
    TATAR

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Είχα βρεθεί οικογενειακώς - πριν πολλά χρόνια - σε κάποιο παραθαλάσιο παραθεριστικό κέντρο(δεν έχει σημασία που) και έτυχε να χρειαστούμε ιατρική περίθαλψη στο τοπικό κέντρο υγείας. Στην εν λόγω περιοχή χωρίς να το γνωρίζουμε είχε καταφθάσει και η Θαλαμηγός του Λάτση. Η Λάτση είχε κάποιο προσωρινό πρόβλημα υγείας και μπήκε με το Κούρκουλο στο κέντρο υγείας, όπου και διαπιστώσαμε πόσο πολύ αγαπούσε αυτή τη γυναίκα. Μοίραζε χρήματα σε όλους τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό . Αργότερα μάθαμε ότι έδωσε χρήματα ακόμα και σε φτωχούς ασθενείς, που είδε στο δρόμο του προς το ιατρείο αλλά και την ώρα που έφευγε ...

Αργά το βράδυ αφού μάθαμε που ήταν η θαλαμηγός του Λάτση, κατευθυνθήκαμε προς τα εκεί και πλήθος κόσμου είχε περιτριγυρίσει τη θαλαμηγό για να ικανοποιήσει τη περιέργεια του.
    Πάντα όρθιοι

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Εφυγε ένας άνθρωπος που άλλοι τον θαύμαζαν,άλλοι τον συμπαθούσαν,σε άλλους τους άρεσε απλά να τον βλέπουν..Εγώ ούτε τον έχω αφίσα στο δωμάτιό μου,ούτε παρακολούθησα την πορεία του και ούτε πολλές ταινίες του έχω δει..Αλλά πέθανε ένας άνθρωπος και αυτά τα 'who gives a fuck' τα θεωρώ μαλακίες..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Εφυγε ένας άνθρωπος που άλλοι τον θαύμαζαν,άλλοι τον συμπαθούσαν,σε άλλους τους άρεσε απλά να τον βλέπουν..Εγώ ούτε τον έχω αφίσα στο δωμάτιό μου,ούτε παρακολούθησα την πορεία του και ούτε πολλές ταινίες του έχω δει..Αλλά πέθανε ένας άνθρωπος και αυτά τα 'who gives a fuck' τα θεωρώ μαλακίες..
    +1000
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    +1000
    +1001

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    ..Αλλά πέθανε ένας άνθρωπος και αυτά τα 'who gives a fuck' τα θεωρώ μαλακίες..
    Μάλλον δεν κατάλαβες το νόημα των "who gives a fuck" Λάμπρο....

(δεν υπερασπίζομαι - επ ουδενί - το φαλακρό κάθαρμα και την μυταρού προϊσταμένη, αλλά τυχαίνει να κατάλαβα τι εννοούν...)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    καλο ταξιδι....

και αν δεν μας απασχολει (προσωπικα δεν μου καιγεται καρφι) δεν χρειαζεται να ειμαστε τοσο "επιδεικτικοι".

kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Τουλαχιστον στην εποχη του , ηθελε κοτσια και πραγματικη θεληση για να γινει κανεις ηθοποιος δεδομενου οτι οποιαδηποτε καλιτεχνικη κατευθυνση αντιμετωπιζοταν απαξιωτικα(ενω στις μερες μας.. )
    Και ασχετα με το ''ειδικο βαρος'' που ειχε σαν ηθοποιος ,αντιπροσωπευε μια εποχη που μπορει να μας φαινεται αφελης και παλιομοδιτικη , αλλα τουλαχιστον ηταν αγνη και απλη.

Καλο ταξιδι....

ελεος! 73 χρονων ηταν κ καλοζωισμενος!!!!

ποσους φιλους εχετε χασει στο δρομο που δεν προλαβαν να χαρουν τη ζωη?????????????

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    επειδη μεγαλωσα εξωτερικο δεν ασχοληθηκα ποτε με ελληνικες ταινιες..δεν εχω καμια επαφη οποτε δε μου λεει και τιποτα ο ανθρωπος αυτος...ομως ηταν ανθρωπος και πισω του αφηνει ανθρωπους που τον αγαπανε και τους ποναει το οτι εφυγε

δεν ειπαμε να βαλουμε τα κλαμματα και να πενθησουμε...αλλα τουλαχιστον να σεβαστουμε μια ανθρωπινη ψυχη που εφυγε.

τι σημασια εχει αν ηταν μεγαλος??
    αν ηταν δικος σας ανθρωπος (χτυπα ξυλο, μακρια απο μας) και βλεπατε αυτα τα σχολια του τυπου "who gives a fuck" και "ελεος ηταν μεγαλος" κλπ κλπ πως θα νιωθατε?

μια ανθρωπινη ζωη δε χανει την αξια της με τα χρονια

εχω χασει και εγω φιλους οπως ολοι μας...και περα απο τα συναισθηματα που νιωθουμε γι'αυτους, και το ΤΕΡΑΣΤΙΟ κενο, και το ΤΕΡΑΣΤΙΟ γιατι που αφηνουν πισω...ενας λογος που φρικαρουμε λιγο περισοτερο ειναι επειδη μας φερνει ενα βημα πιο κοντα στην πραγματικοτητα..

το original α-μηχανο™ μελος

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    ρε guyδες και gayσες....

δε είπε κανείς ότι αδιαφορεί στο ότι πέθανε ένας άνθρωπος αλλά καθημερινά πεθαίνουν πολλοί...

και μάλιστα πρόσφατα και κάποιος αρκετά κοντινός... που και άνθρωπος με γραφή και άποψη ήταν και ίσως έχει σχέση με το forum... αλλά δεν τον έδειχναν στο γαμοχαζοκούτι...

για εμένα to who gives a fuck πάει στο ότι θα ασχοληθούν όλα τα κανάλια για κάποιες μέρες, θα προβληθούν ταινίες του που είχαν να παίξουν στο χαζοκούτι καμιά δεκαετία, θα βγει και η κουτσή μαρία να πει τις εντυπώσεις της και την εμπειρία της ("κάποτε κατουρήσαμε μαζί στην ίδια τουαλέτα...", η ταξιθέτρια του εθνικού (του θεάτρου όχι της ομάδας) κλπ.......

στη τελική λιγότερα ποστ είχε το thread για τους μοτοσυκλετιστές που φύγανε στο πρόσφατο paris-dakar και προσωπικά δε μπορώ να ακολουθήσω τον ορυμαγδό του δήθεν ελληνικού star system όταν φεύγει κάποιος από τους ηθοποιούς-τραγουδιστές...

στην τελική, ούτε κακοζωισμένος ήταν, ούτε κακόμοιρος...

και έργο έκανε στο εθνικό τα τελευταία χρόνια, και έργα έκανε στον κινηματογράφο, και θέατρο έπαιξε και... και... και...

Α! και το μόνο ζειμπέκικο που χορεύω είναι το "βρέχει φωτιά..."

Α! και μένω δίπλα στο νεκροταφείο Ζωγράφου όπου σήμερα κόψανε 3 γραμμές λεωφορείου για τη κηδεία του...

Α! τρώγαμε και σε διπλανά τραπέζια στη Ανω Μερά (στη "Δάφνη") πριν μερικά χρόνια...

Α! και γούσταρα που χαστούκωνε τη Λάσκαρη...

αλλά έλεος... καθημερινά πεθαίνουν και άλλοι άνθρωποι που έχουν προσφέρει στα έργα και ημέρες αυτού του τόπου... και ξαναλέω... υπάρχει πρόσφατο και πιο κοντινό μας παράδειγμα...

αλλά αυτούς τους ανθρώπους δε μας τους ταΐζουν στο lifestyle και στο χαζοκούτι... και δε τους ξέρατε ούτε θα τους μάθετε ποτέ όπως δείχνουν τα πράγματα...

οπότε ναι... ως απλό μέλος του παρόντος forum... Ι don't give a shit...

έφυγε ένας άνθρωπος από τους πολλούς, καλοζωισμένος και ψιλοπλήρης ημερών... μέχρι εκεί...

και εγώ θα ψοφήσω κάποτε... τη ξέρω την πραγματικότητα δε περιμένω να πεθάνει κάνας ηθοποιός-τραγουδιστής για να το θυμηθώ...

και τέλος ... ΝΑΙ είμαι κυνικός... οι νεκροί με τους νεκρούς και οι υπόλοιποι στη πίπα...

ΥΓ: ξέρω ότι θα μπορούσα να μην είχα ασχοληθεί με το συγκεκριμένο thread...
    αλλά... Φούτσα είμαι και πετάγομαι...

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    ρε guyδες και gayσες....
    ..................................

Μ' αρεσει η αυτοκριτικη (σου)!

Και βαμω τους "πυροσβεστες" ... :wacko:

Μολις δεις και σβηνει η "φωτια" (εχει ψιλοπεθανει το θρεντ) της ριχνεις λιγο λαδακι ...

Δουλεια να 'χουμε δηλαδης ...

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    ρε guyδες και gayσες....

δε είπε κανείς ότι αδιαφορεί στο ότι πέθανε ένας άνθρωπος αλλά καθημερινά πεθαίνουν πολλοί...

και μάλιστα πρόσφατα και κάποιος αρκετά κοντινός... που και άνθρωπος με γραφή και άποψη ήταν και ίσως έχει σχέση με το forum... αλλά δεν τον έδειχναν στο γαμοχαζοκούτι...

για εμένα to who gives a fuck πάει στο ότι θα ασχοληθούν όλα τα κανάλια για κάποιες μέρες, θα προβληθούν ταινίες του που είχαν να παίξουν στο χαζοκούτι καμιά δεκαετία, θα βγει και η κουτσή μαρία να πει τις εντυπώσεις της και την εμπειρία της ("κάποτε κατουρήσαμε μαζί στην ίδια τουαλέτα...", η ταξιθέτρια του εθνικού (του θεάτρου όχι της ομάδας) κλπ.......

στη τελική λιγότερα ποστ είχε το thread για τους μοτοσυκλετιστές που φύγανε στο πρόσφατο paris-dakar και προσωπικά δε μπορώ να ακολουθήσω τον ορυμαγδό του δήθεν ελληνικού star system όταν φεύγει κάποιος από τους ηθοποιούς-τραγουδιστές...

στην τελική, ούτε κακοζωισμένος ήταν, ούτε κακόμοιρος...

και έργο έκανε στο εθνικό τα τελευταία χρόνια, και έργα έκανε στον κινηματογράφο, και θέατρο έπαιξε και... και... και...

Α! και το μόνο ζειμπέκικο που χορεύω είναι το "βρέχει φωτιά..."

Α! και μένω δίπλα στο νεκροταφείο Ζωγράφου όπου σήμερα κόψανε 3 γραμμές λεωφορείου για τη κηδεία του...

Α! τρώγαμε και σε διπλανά τραπέζια στη Ανω Μερά (στη "Δάφνη") πριν μερικά χρόνια...

Α! και γούσταρα που χαστούκωνε τη Λάσκαρη...

αλλά έλεος... καθημερινά πεθαίνουν και άλλοι άνθρωποι που έχουν προσφέρει στα έργα και ημέρες αυτού του τόπου... και ξαναλέω... υπάρχει πρόσφατο και πιο κοντινό μας παράδειγμα...

αλλά αυτούς τους ανθρώπους δε μας τους ταΐζουν στο lifestyle και στο χαζοκούτι... και δε τους ξέρατε ούτε θα τους μάθετε ποτέ όπως δείχνουν τα πράγματα...

οπότε ναι... ως απλό μέλος του παρόντος forum... Ι don't give a shit...

έφυγε ένας άνθρωπος από τους πολλούς, καλοζωισμένος και ψιλοπλήρης ημερών... μέχρι εκεί...

και εγώ θα ψοφήσω κάποτε... τη ξέρω την πραγματικότητα δε περιμένω να πεθάνει κάνας ηθοποιός-τραγουδιστής για να το θυμηθώ...

και τέλος ... ΝΑΙ είμαι κυνικός... οι νεκροί με τους νεκρούς και οι υπόλοιποι στη πίπα...

θα συμφωνησω κατα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15.000.000.000% με τον νοστρα και θα προσθεσω οτι:

επειδη ΟΥΤΕ εγω εχω κατι με τον κυρ Κουρκουλο (και τον καθε κουρκουλο, στην τελικη, δεν τον εβλεπα κιολας) αλλα οτι εγραψα χθες ηταν καθαρα ΚΑΙ μονο για την καθ' αυτου πληροφορια θανατου ενος ΑΚΟΜΑ καλλιτεχνη (περα απο το ευνοητο συνανθρωπο)

αλλα, (οπως ειπε και ο νοστρα περι οδηγων ντακαρ ) τοσα διαβαζουμε στα στραβα και αναποδα, αλλα βεβαια εκει δεν το μακρηγορησαμε που χανουμε ΠΑΙΔΙΑ, συνομηλικους μας που δεν εχουν προλαβει να προσφερουν ακομα σε μας και στους διπλανους μας, απλα ησαν ΑΤΥΧΟΙ επειδη δεν τους εχουμε χαζεψει στο γυαλι ???

μην αρπαζε(σ)τε, μην γινεστε μονοχνωτοι, μονοπλευροι και απολυτοι χωρις να εχετε κανει τον κοπο να προσπαθειτε να δειτε και την αλλη πλευρα τι εννοει και πως σκεφτεται!

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. H Kυριακή 9/4 εφυγε,η Κυριακη 16/4 ερχεται!ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ,ΟΕΟ???
    από Vstrommer71 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2006, 03:30
  2. Άλλος ένας δικός μας έφυγε...
    από argy_kap στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2005, 13:57
  3. Έφυγε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης
    από tai στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2005, 13:49
  4. Φιλε εφυγε ο Πανος...........