Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 54

Θέμα: Καταραμενα Kdx

Μαγαζατουρας Το avatar του/της warlord
    Σορυ για το σπαμ,αλλα κατεβασα τον κινητιρα πριν απο λιγο,ειδαμε οτι σιγουρα θελει πιστονι και ρουλεμαν και οπως ειπε ο Μαστρο-Μομος μαλλον θα χρειαστω και μπιελα αν ολα παν στραβα,
    Γ@μιθηκε....
    Ο πυργος της Βαβελ

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από warlord
    Σορυ για το σπαμ,αλλα κατεβασα τον κινητιρα πριν απο λιγο,ειδαμε οτι σιγουρα θελει πιστονι και ρουλεμαν και οπως ειπε ο Μαστρο-Μομος μαλλον θα χρειαστω και μπιελα αν ολα παν στραβα,
    Γ@μιθηκε....
    Ρεκτιφιεδάκι ...???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Ρεκτιφιεδάκι ...???
    Ευτιχως οχι γιατι αυτο εχει νικασιλ και δεν μου φταναν 250 ευρο για την επιστροση μονο και θα περιμενα και κανα 20μερο να πανε και να ερθουν απο αγγλια
    Ο πυργος της Βαβελ

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    dirtbird

Τι ειναι αυτο το μπλε στο avatar σου ???

Φτου και ξανα φτου !!!

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ

You BETA believe...

Γ@μιθηκε....
    Όταν λες 'κατέβασα τον κινητήρα' , τι ακριβώς?

Βγάλατε κεφαλή, βγάλατε όοοολο τον κύλινδρο, αφαιρέσατε τον κινητήρα από την μοτό?

You BETA believe...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Βγάλατε κεφαλή, βγάλατε όοοολο τον κύλινδρο, αφαιρέσατε τον κινητήρα από την μοτό?
    παλιά παραδοσιακή μέθοδος (στα δίχρονα)

Βγάζεις τον κύλινδρο (χωρίς να βγάλεις την κεφαλή πριν..) και πέφτουν και σκορπάνε ότι έχουν σπάσει εκεί μέσα !!!
    (έγινε σε ΚΤΜ250GS '89, όταν πέρασε ο πείρος του πιστονιού μέσα στον θάλαμο καύσης...)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    [SIZE=1]
    (έγινε σε ΚΤΜ250GS '89, όταν πέρασε ο πείρος του πιστονιού μέσα στον θάλαμο καύσης...)
    ΑΥΤΟ θα ήθελα να το δω πως έγινε....

βέβαια στο πρώτο μου DT πέρα από το τρύπιο πιστονάκι στην Επίδαυρο, μια άλλη φορά είχε σπάσει η μισή κορόνα του πιστονιού (χωρίς να γίνει τρύπα όμως) και παρ'ολα αυτά δούλευε (μέχρι να πάω σπίτι μου).

You BETA believe...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    aman me afta ta dixrona..
    iparxoun akoma..
    ts ts ts
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

βγαλαμε οοολο τον κινητηρα απο τις βασεις τον κατεβασαμε χτες και σημερα εγινε η πρωτη ουσιαστικη αυτοψια

τελικα η μπιελα θα παει μηχανουργειο γιατι στραβωσε μπας και γινει τιποτα,υπαρχουν ελαχιστες πιθανοτητες(αλλα υπαρχουν)να σωσουμε το πιστονι και κατι μου ειπε για ρουλεμαν,εγω δεν καταλαβα και πολλα αλλα ο Μαστρο-Μομος ξερει....
    Αμα σας ξανα-πω οτι δανειστικα μηχανακι απο κολιτο πλακωστε με μπας και την καταλαβω γιατι ολο κατι τετοια κανω και δεν μπορω να με ξεχασω....αι στο καλο πια
    Ο πυργος της Βαβελ

βγαλαμε οοολο τον κινητηρα απο τις βασεις τον κατεβασαμε χτες και σημερα εγινε η πρωτη ουσιαστικη αυτοψια

τελικα η μπιελα θα παει μηχανουργειο γιατι στραβωσε μπας και γινει τιποτα,υπαρχουν ελαχιστες πιθανοτητες(αλλα υπαρχουν)να σωσουμε το πιστονι και κατι μου ειπε για ρουλεμαν,εγω δεν καταλαβα και πολλα αλλα ο Μαστρο-Μομος ξερει....
    Αμα σας ξανα-πω οτι δανειστικα μηχανακι απο κολιτο πλακωστε με μπας και την καταλαβω γιατι ολο κατι τετοια κανω και δεν μπορω να με ξεχασω....αι στο καλο πια
    Δεν ακούγεται καλά....

Για να στραβώσεις μπιέλλα σε δίχρονο η ζημιά πρέπει να είναι πολύ μεγάλη....

Κατ'εμέ: μπιέλλα πέταμα, ρουλεμάν στροφάλου πέταμα (γιατί αν συζητάτε ότι ο κύλινδρος τη βγάζει καθαρή τότε μάλλον φράκαρε από κάτω) και έλεγχος στις φωλιές των ρουλεμάν στροφάλου που εάν την έχουν ακούσει καλύτερα να πας για μοτέρ από τα μεταχειρισμένα και να μην δώσεις φράγκο για αυτό

Καλή τύχη

ΣΗΜ: αυτό το ' η μπιελα θα παει μηχανουργειο γιατι στραβωσε μπας και γινει τιποτα ' και το ' να σωσουμε το πιστονι ' ΔΕΝ θα μου ενέπνεαν εμπιστοσύνη για το μάστορα.

Δικός σου είναι ο κολλητός....

You BETA believe...

Δεν ακούγεται καλά....

ΣΗΜ: αυτό το ' η μπιελα θα παει μηχανουργειο γιατι στραβωσε μπας και γινει τιποτα ' και το ' να σωσουμε το πιστονι ' ΔΕΝ θα μου ενέπνεαν εμπιστοσύνη για το μάστορα.

Δικός σου είναι ο κολλητός....
    +1000 Δίκιο έχει ο Βρωμόπουλος σε αυτό...

Δηλαδή τι θα κάνει θα βάλει τη μπιέλα σε καλίμπρα??

Για να σώσει τι??

Εγώ θα πέταγα με τη μία μπιέλα - πίρο - πιστόνι και θα τσεκάριζα στρόφαλο - φωλιές ρουλεμάν...

(edit: Α, ναι ..και μετά θα άλλαζα μάστορα ...)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    :rotflmao: :rotflmao:
    Σωτήρηηηη θα μου δανείσεις την κούτα για ένα μικρό ταξιδάκι?Τώρα που βρήκα μάστορα να το μαζέψει το παρτάλι σου μετά με 50 ευρώ....

Με φαίνεται ότι αυτός ο Mastro-Momos σε συνδυασμό με τον Babis-ilectrologos είναι θανατερή ομάδα....

τι να σας πω,δεν καταλαβα τι ακριβως θελει να κανει,παντος ο μαστορας ειναι λιρα 100
    ...και ενοητε πως θα κανω την καλυτερη δουλεια που μπορει να γινει γιατι ειναι κολιτος ο αλλος και γιατι απο την φυρα κερδος δεν εχει,για να γλυτωσω 100 ευρο δεν θα ρισκαρω ουτε την αξιοπιστια( )του μοτερ ουτε φισικα το κεφαλι του αλλου που μου εμπιστευτικε το μηχανακι του.....
    Ο πυργος της Βαβελ

τι να σας πω,δεν καταλαβα τι ακριβως θελει να κανει,παντος ο μαστορας ειναι λιρα 100
    ...και ενοητε πως θα κανω την καλυτερη δουλεια που μπορει να γινει γιατι ειναι κολιτος ο αλλος και γιατι απο την φυρα κερδος δεν εχει,για να γλυτωσω 100 ευρο δεν θα ρισκαρω ουτε την αξιοπιστια( )του μοτερ ουτε φισικα το κεφαλι του αλλου που μου εμπιστευτικε το μηχανακι του.....
    Φιλε μου να σου κανω μια ερωτηση?

Αν θελεις απαντας

Το μηχανακι το δανειστηκες σωστα?

Σου χαλασε σωστα?

Και εχεις αναλαβει ολο το κοστος της επισκευης?

Επισης εσυ κανεις ολο το τρεξιμο για να φτιαχτει ?
    Θελεις να του το παραδωσεις κομπλε και χωρις να χρειαζεται τιποτα ?( εννοω το μοτερ που ειχε και την ζημια)

Απλα ειχα μια παρομοια εμπειρια και θελω να δω αν τελικα ημουν σωστος η οχι
    http://kelecarbon.blogspot.gr

Γιατι ενας χρονος δεν ειναι αρκετος και οι 4 χαλανε 2 ασκοπα........

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απο Ktm 200 Exc σε Kdx 250 !!!!
    από jmst στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 59
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2020, 19:20
  2. KDX 250R mod94
    από basilis1970 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2007, 14:28
  3. Kdx 250 μτχ >γνωμες??
    από makocer στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/12/2006, 14:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •