οποτε και να ανεβεις σερρες πες μου να βρεθουμε. να δουμε τι δουλεια καναμε κιολας!![]()
οποτε και να ανεβεις σερρες πες μου να βρεθουμε. να δουμε τι δουλεια καναμε κιολας!![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από takistrigonis
[B]ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΓΑΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ. ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ?
ΤΕΛΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 24-25/3 ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΚ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙΡΟΣ & ΧΡΗΜΑΤΑ
Για 24-25/03 δεν μπορω να ξερω απο τωρα.Το προσπαθω να παρω αδεια και να παω την Δευτερα μαζι μ΄ενα φιλαρακι μηπως και πετυχουμε την πιστα αδεια.Παντωσ μεσα στον Μαρτη πρεπει να παμε γιατι εδω και 3 εβδομαδες που εβαλα πολυεστερικα δεν το βολτάρω και εχω Σ Α Λ Τ Α Ρ Ε Ι ! ! !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λοιπον αυριο ειναι η Μ Ε Ρ Α ! ! !
Σημερα νωρις για υπνο και αυριο πρωι αναχωρρηση για Σερρες.
Να δούμε εγινε τιποτα με τα πολυεστερικα ή θα παρω την καρινα στο χερι...
![]()
![]()
Υ.Γ. Θα ειναι κανενασ αλλος απο την παρεα εκειἍν ειναι θα τα πουμε εκει!Οι υπόλοιποι που δεν θα 'ναι ,τι να πω.Υπομονη....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από HEATSEEKER750
Λοιπον αυριο ειναι η Μ Ε Ρ Α ! ! !
Σημερα νωρις για υπνο και αυριο πρωι αναχωρρηση για Σερρες.
Να δούμε εγινε τιποτα με τα πολυεστερικα ή θα παρω την καρινα στο χερι...
![]()
![]()
Υ.Γ. Θα ειναι κανενασ αλλος απο την παρεα εκειἍν ειναι θα τα πουμε εκει!Οι υπόλοιποι που δεν θα 'ναι ,τι να πω.Υπομονη....![]()
Θα περιμένουμε φωτογραφίες από Δευτέρα,μην ξέχασετε να πάρετε φωτογραφική έτσι;Καλό ταξίδι και καλοφάγωτα μαρσπιέ να έχετε![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
τώρα που βλεπω το κράνος σου κάτι μου λέει.Τι άλλα μηχανάκια ήταν μαι?Που καθόσασταν?Εγω ήμουν με δυο φιλαράκια ενας με R6 '06 με πολυεστερικά και ένας με ένα ZXR 636 με πολυεστερικά. Την είχαμε παίσει αριστερά απο τους τυπαδες με τα DUCATI.
Ωραία μέρα για td αλλά είχε πολύ κόσμο και για εμένα που δεν είμαι αρκετά γρήγορος ήταν δύσκολα.
Τες πα την επόμενη φορά καθημερινή.
Εσένα πως σου φάνηκε?Ήσουνα όλο το ΣΚ εκεί?
![]()
παιδια θα σας απογοητευσω αλλα ο καιρος ειναι χαλια δεν λεει για πιστα τουλαχιστον εδω θεσσαλονικη. πριν λιγο εβρεχε και αποτι ρωτησα ενα φιλο μου σερρες και εκει τα ιδια ειναι![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gousouxourou
παιδια θα σας απογοητευσω αλλα ο καιρος ειναι χαλια δεν λεει για πιστα τουλαχιστον εδω θεσσαλονικη. πριν λιγο εβρεχε και αποτι ρωτησα ενα φιλο μου σερρες και εκει τα ιδια ειναι![]()
Ευκαιρία να τρέξετε και σε βρεγμένο λοιπόν![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Μακάρι να μπορούσα να σας μεταφέρω και τον κολασμένο ήχο που βγάζει τώρα η μοτο.....![]()
Δεν με βλέπω καλά με τους μπάτσους....![]()
![]()
![]()
...Καθένας το κουμάντο του στην πλάτη του φορτώνεται κι όποιος γουστάρει την μαγκιά,
περνάει βέβαια καλά ,μα η μαγκιά πληρώνεται...