Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 51

Θέμα: Fazer1000S ή VFR800

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    είπαμε εσύ έισαι ο μαϊκλ Νάϊτ των μοτό...

εκεινη η φωτο σου απο Λαμία, Λούτσα δεν θυμαμαι, μαυροντυμενος πανω στον μαυρο πυραυλο έχει αφήσει ίστορία...
    αχ αυτος ο grook αχ!!!!!
    αυτος φταιει :rotflmao: :rotflmao:

από Καμενα Βουρλα ηταν Σταυρο
    Όταν η πόλη κοιμάται.......

Fazer vs VFR

λοιπόν συγκεντρωτικα,
    δεν ειπε κανενας να παρει ντε και καλα το VFR και αν ακουσει εμας και οχι το τι θελει ο ιδιος θα κανει λαθος

Fazer
    πιο δυνατός κινητηρας
    πιο ορθια θεση οδηγησης -> πιο ξεκουραστο
    τουρισταδικο με ss κινητηρα
    φορτωνεται επισης

VFR
    τεχνολογικα πιο καινουριο
    ABS - προαιρετικα αν θες
    πιο ωραια οργανα
    πιο καλη προστασια απο αερα
    πιο καλη ποιοτητα
    φορτωνεται για πλακα
    V4
    μονομπρατσο
    πιο δυνατα φωτα ταξιδιου
    μεγαλυτερο τεποζιτο

οποιος θελει συμπληρωνει

Όταν η πόλη κοιμάται.......

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    Oπως το είπε και ο Hornet!
    Το VFR ειναι σχεδιασμένο για ταξίδι ενω το Fazer ειναι και για πολη δεν εχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για ταξίδι...
    Και επιπλέον ο κινητήρας του(V-tec) ειναι διαμάντι!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis

Και επιπλέον ο κινητήρας του(V-tec) ειναι διαμάντι!
    δηλ τι εχει καλυτερο απο αυτον του fazer? (το λεω σαν παραδειγμα μιας και ειναι στο θεμα μας...)

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    δηλ τι εχει καλυτερο απο αυτον του fazer? (το λεω σαν παραδειγμα μιας και ειναι στο θεμα μας...)

Τωρα θα συγκρίνουμε 2 εντελώς διαφορετικούς κινητήρες;

Αντε πάρε το Versys και μην ασχολείσαι με τεχνολογικά θέματα εσυ....

Κανονικά ουτε καν έπρεπε να γινεται η συγκριση μεταξύ FZ1 - VFR αλλά....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    VFR θα έλεγα και εγώ.Ο κινητήρας είναι εξαιρετικός(όχι ότι του fazer δεν είναι),πιο ταξιδιάρικο,πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και εξαιρετικό πλσίσιο.Καλή και στη μεταπώληση θα έλεγα.Ο ήχος του επίσης,εάν δίνεις κάποια σημασία σε αυτό, είναι πολύ ωραίος.
    «Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια, αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης» Stephen Hawking
    You will never be arrested #58

[IMG]δηλ τι εχει καλυτερο απο αυτον του fazer? (το λεω σαν παραδειγμα μιας και ειναι στο θεμα μας...)[/IMG]
    Re idi eleos...an eixe kanena zzr mesa na fantastw ti tha eleges?
    Ma einai ταξιδιρικο μηχανάκι αυτο και μονο και μονο!Ο κινητήρας του αν δεν το εχεις οδηγήσει δεν μπορείς να καταλάβεις...
    Αα και για να μην ξεχνίομαστε Kawasaki sucks

Kawasaki sucks
    οσα δεν πιανει η αλεπου.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
    [B]Fazer
    φορτωνεται επισης

VFR
    φορτωνεται για πλακα
    Μάλλον θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα επειδή το ένα είναι ημίγυμνο street και το άλλο sport touring. Στην πράξη θα έλεγα με απόλυτη σιγουριά ότι ισχύει ακριβώς το αντίθετο.

Επειδή διαβάζω αρκετά σχόλια σχετικά με το ταξιδιάρικο ύφος μίας μοτοσυκλέτας ή την ικανότητα της να φορτώνεται θα πω ξανά ότι το πιο σημαντικό σε μία μοτοσυκλέτα σε ένα μεγάλο φορτωμένο ταξίδι είναι τα κυβικά.

Εγώ στα ταξίδια που έκανα εκτός από μεγάλες αποστάσεις, κουβαλούσα κατά κανόνα και μεγάλο φορτίο (όσοι ταξιδεύουν με τη γυναίκα τους θα με καταλαβαίνουν). Τα μπαγκάζια το ζύγιζα πριν τα φορτώσω για να μην ξεπεράσουμε κατά το δυνατόν το μέγιστο φορτίο. Το νούμερο ένα πλεονέκτημα του fazer είναι ότι έχει έναν πολύ δυνατό κινητήρα που ό,τι και να μου λέτε για vtech και V4, δεν μπορεί τίποτα να φτάσει τη χρηστικότητα του 1000 σε φορτωμένο επαρχιακό στροφιλίκι και μακρινές αποστάσεις.

Και δεν μιλάω για σπορ καταστάσεις, μιλάω να κάνεις μία προσπέραση χωρίς να ιδρώνεις, να ανεβαίνεις 180άρες ανηφορικές φουρκέτες χωρίς να σκάει το μηχανάκι και να μην είσαι όλη την ώρα ανέβαζε κατέβαζε για να κινηθείς με αξιοπρέπεια. Όταν έχεις μπροστά σου μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα να διανύσεις, η άνεση αυτή που σου προσφέρει ένας δυνατός ροπάτος κινητήρας δεν αντικαθίσταται με τίποτα.

Όταν λοιπόν σε πλήρες φορτίο ακόμα και το 1000 έρχεται στιγμές που δείχνει να ζορίζεται, δεν μπορώ να φανταστώ τι θα κάνει το 800 με τα 50 λιγότερα άλογα.

Όποιος θέλει να γράψει αποστάσεις και να ταξιδέψει με φορτίο, θέλει κυβικά τελεία και παύλα!

Θα ταξιδέψεις πολύ καλύτερα με ένα street μηχανάκι πολλών κυβικών, παρά με ένα sport touring λιγότερων κυβικών.

Αν έβγαζαν το VFR σε 1000άρι ή παραπάνω θα ήταν το απόλυτο st μηχανάκι.
    Θάνος..

Δηλαδή για 200 κυβικά γίνεται η όλη ιστορία?
    Τές πα το βλέπεις εξ αρχής λάθος γιατι το μηχανάκι αυτό δεν εχει σχεδιαστεί για να πηγαίνεις τάπα αλλα για να ταξιδεύεις άνετα και με ασφάλεια
    Αν θές να πηγαίνεις τάπα πέρνεις ενα Ρ1 και τελειώνει η ιστορία

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Δηλαδή για 200 κυβικά γίνεται η όλη ιστορία?
    Τές πα το βλέπεις εξ αρχής λάθος γιατι το μηχανάκι αυτό δεν εχει σχεδιαστεί για να πηγαίνεις τάπα αλλα για να ταξιδεύεις άνετα και με ασφάλεια
    Αν θές να πηγαίνεις τάπα πέρνεις ενα Ρ1 και τελειώνει η ιστορία
    Δεν είπα να πηγαίνεις τάπα, το διευκρίνησα αυτό. Όσο για τα 200 κυβικά φυσικά και κάνουν τη διαφορά.. Μιλάμε για 40-50 άλογα που κυρίως βγαίνουν σε ροπή.

Αν δεν σου φτάνει αυτό σκέψου τι διαφορά έχει η hayabusa των 1300 κυβικών με ένα άλλο 1000άρι και πόση διαφορά κάνουν 300 κυβικά.

Τέλος πάντων κολλάτε συνέχεια στο σχεδιάσμο. Τι θα πει σχεδιασμός; Μπορεί να σου δώσει κάποιες ανέσεις ο προσανατολισμός μίας μοτοσυκλέτας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί ταυτόχρονα να χρησιμοποιηθεί και για άλλες χρήσεις το ίδιο ή και περισσότερο καλά.

Anyway, δεν τίθεται θέμα να το βλέπω σωστά ή λάθος. Έχω κάνει τα ταξίδια μου και με το παραπάνω, έχω αρκετά ολοκληρωμένη άποψη γύρω από το θέμα "ταξίδι" και ξέρω πολύ καλά τι θέλω από ένα μηχανάκι. Δεν κολλάω στην ταμπέλα που έχει η εταιρία για το κάθε μοντέλο, ούτε διαβάζω το manual για να σχηματίσω γνώμη.
    Θάνος..

Τέλος πάντων κολλάτε συνέχεια στο σχεδιάσμο. Τι θα πει σχεδιασμός; Μπορεί να σου δώσει κάποιες ανέσεις ο προσανατολισμός μίας μοτοσυκλέτας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί ταυτόχρονα να χρησιμοποιηθεί και για άλλες χρήσεις το ίδιο ή και περισσότερο καλά.

Anyway, δεν τίθεται θέμα να το βλέπω σωστά ή λάθος. Έχω κάνει τα ταξίδια μου και με το παραπάνω, έχω αρκετά ολοκληρωμένη άποψη γύρω από το θέμα "ταξίδι" και ξέρω πολύ καλά τι θέλω από ένα μηχανάκι. Δεν κολλάω στην ταμπέλα που έχει η εταιρία για το κάθε μοντέλο, ούτε διαβάζω το manual για να σχηματίσω γνώμη.
    Συμφώνω με αυτά που λές και αν ο φίλος έλεγε οτι το μηχανάκι θα το ήθελε και για πολη τότε στάνταρ θα έλεγα Fazer....
    Kαλά ταξίδια λοιπόν και σε σ'ενα και στον Φίλο μας

αποψεις πολλες οπως παντα ο καθενας αποκομιζει οτι μπορει απο αυτες το ιδιο και με τις εμπειριες..ο δημιουργος της συζητησης πηρε vfr οποτε σαν θεμα εχει κλεισει και θα βγαλει μονος του τα συμπερασματα του

επισης κατι αλλο σε καμια περιπτωση η διαφορα αλογων δεν ειναι 50 αλογα αλλα 24 αφου το fz1 βγαζει 124 αλογα τροχο και το vfr 100

αλλα παλι ξεφευγουμε απο το θεμα μας δεν ειναι τα αλογα το παν σε μια μοτο αλλα η ομοιογενεια του συνολου κατι στο οποιο το vfr σε σχεση με fz1 ειναι σε αλλο πλανητη

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

Εγω

λέω να κανετε ενα μονοήμερο μεχρι τα συνορα και πίσω και να μα πείτε μετα ποιος κερδισε..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    και μόνο από το θέμα κατανάλωση το VFR είναι μπροστά.... το έχουμε καταλάβει όσοι πήγαμε βόλτες παρέα μα VFR
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αξεσουάρ για VFR800
    από Tigas στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2009, 19:06
  2. Honda Xx(98) ή Vfr800(98) ?
    από asmar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2004, 12:43
  3. αποριες για το fazer1000-THANO για σενα
    από lagel στο forum Yamaha Fazer