Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Και χωρίς βουϊδόσκονες παρακαλώ![]()
:rotflmao:
![]()
βοιδο...
θου κυριε...
φτου φτου κακα
ουυυυ 666
Και χωρίς βουϊδόσκονες παρακαλώ![]()
:rotflmao:
![]()
βοιδο...
θου κυριε...
φτου φτου κακα
ουυυυ 666
:a14: :a14: :a14: :a14: :a14: :a04: :a04: :a04: :a04: :a04:
Έλεος κορίτσι μου
ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.
Καμμία σχέση, με τη ζωγραφική των windows βγάζω τα μάτια μου![]()
![]()
Είδες γυμνασμένο ποντίκι όμως ε ;![]()
![]()
![]()
![]()
ρε συ εχεις ταλεντο λεμε .... μ αρεσει που εβαλες και το προσωπο ενα level κατω απ το χερακι του MICHELIN !!!! ευγε![]()
Μου βγάλανε την πίστη τα copy paste αλλά άμα γελάσατε χαλάλι σας !Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
ρε συ εχεις ταλεντο λεμε .... μ αρεσει που εβαλες και το προσωπο ενα level κατω απ το χερακι του MICHELIN !!!! ευγε![]()
![]()
![]()
![]()
Mη φανταστεις και κάτι τρομερό........δες....ΕΔΩΑρχικά δημιουργήθηκε από LINA
ηθελα να ξερα εχουν σκεφτει πως θα ειναι στα γεραματα τους![]()
Δυστυχώς η ωραιοπάθεια αυτά έχει.Εγώ προσωπικά αυτά τα σώματα θα θεωρώ απλά οικτρά..Και δεν συζητάμε για το τι κάνουν στον οργανισμό τους αυτοί οι κύριοι..
I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/
Μου βγάλανε την πίστη τα copy paste αλλά άμα γελάσατε χαλάλι σας !![]()
![]()
![]()
εισαι απαιχτος ρε μακαρε
![]()
![]()
απλα....Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Mη φανταστεις και κάτι τρομερό........δες....ΕΔΩ
:a14: :a14: :a14:
Σεμνάαα...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
εισαι απαιχτος ρε μακαρε
![]()
![]()
Εμείς είμαστε πλασμένοι για να τη λέει ο ένας στον άλλο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μου βγάλανε την πίστη τα copy paste αλλά άμα γελάσατε χαλάλι σας !![]()
![]()
![]()
ρε Μακη βαλε το photoshop και με 2 κλικ θα το χεις κανει , τι ταλαιπωριεσαι αφου το χεις λεμε.....
Το κακό είναι ότι γενικά σκραπίζω:hypnotize με τα κομπιουτερίστικα και άμα μάθω -μετά από πειραματισμό- να δουλεύω σε κάποιο πρόγραμμα, δύσκολα θα βάλω στο κεφάλι μου κάποιο καινούργιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
ρε Μακη βαλε το photoshop και με 2 κλικ θα το χεις κανει , τι ταλαιπωριεσαι αφου το χεις λεμε.....
Για να το λες όμως εσύ ξέρω απ'την αρχή οτι έχεις δίκιο, αν βρω λοιπόν το photoshop από κάπου θα προσπαθήσω να το δουλέψω μπας και κάνω πιο λεπτομερείς τις χαζομάρες που μού'ρχονται στο μυαλό κατά καιρούς![]()
![]()
Νά'σαι καλά βρε Λινάκι![]()
![]()
Το κακό είναι ότι γενικά σκραπίζω:hypnotize με τα κομπιουτερίστικα και άμα μάθω -μετά από πειραματισμό- να δουλεύω σε κάποιο πρόγραμμα, δύσκολα θα βάλω στο κεφάλι μου κάποιο καινούργιο.
Για να το λες όμως εσύ ξέρω απ'την αρχή οτι έχεις δίκιο, αν βρω λοιπόν το photoshop από κάπου θα προσπαθήσω να το δουλέψω μπας και κάνω πιο λεπτομερείς τις χαζομάρες που μού'ρχονται στο μυαλό κατά καιρούς![]()
![]()
Νά'σαι καλά βρε Λινάκι![]()
![]()
κ αμα θελεις μαθηματα, ριξε μια ματια εδω να δεις τι μπορεις να κανεις αν εχεις κεφι ταλεντο κ φαντασια
![]()
![]()
![]()
Για βαλε κανα κιλο παιδακια για το δρομο:a14:
http://www.myspace.com/fliptopboxxx