Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 110

Θέμα: Δολοφονία η ατύχημα ?

Παλαιό μέλος

Re: ΛΟΙΠΟΝ

Αρχικά δημιουργήθηκε από VAL-MPARIERINO
    ΧΤ ΠΡΑΣΙΝΟ S/M ΑΠΙΝΑΚΙΔΟ ΕΧΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ!!!!

ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

ΔΕΝ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΑ ΧΤ! ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ MOTARD ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ!

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΣΑΣ! ΠΡΠΡΠΡΠΡΠΡ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΚΛΑΝΙΑ!

ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΕ 300 Η ΜΑΛΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ!

ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ!

Αμελές μέλος Το avatar του/της Alki_Viades

Re: ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ

Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
    [B]ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΞΩ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ 2 ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ 1 ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΑ ΕΝΑ CRF 450 TO ΟΠΟΙΟ ΟΧΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΘΟΤΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕ NUMBER PLATE ΚΤΛ!ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΩΡΙΟΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ!ΕΙΔΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΖΑΝΤΕΣ MOTARD (Ή ΜΙΚΡΕΣ ΡΟΔΕΣ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ) ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΩΠΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΜΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ!!!
    Οι μπατσοι πρωτα σταματανε καποιον και μετα βλεπουν αν εχει πινακιδα η οχι, απο μπροστα συνηθως δεν φαινεται, σωστα;

Οσο για το παλικαρι που κυκλοφορει καθαροαιμο σε δημοσιο δρομο, δεν εχει πινακιδα και προφανως ειναι ανασφαλιστος. Να μην πω για εξατμιση "not for road use" που μπορει να καβλωνει μερικους αλλα το υπολοιπο 99% του πληθυσμου το ενοχλει.

Πιστευω δεν υπαρχει λογος να μας πιανουν υστεριες, αν μας πιανουν εμας τοτε τι πρεπει δηλαδη να κανουν οι ζηταδες που σκοτωθηκε συναδελφος τους;

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

ΡΕ ΑΛΚΗ

ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ?ΤΙ ΥΣΤΕΡΙΕΣ ΚΤΛ?ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΕΚΑΝΑ!ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕΣ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ Η ΑΚΡΑΠΟΒΙΤΣ ΤΗΣ ΚΤΜ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΟΡΥΒΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ CRF!KAI ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ AKRAPOVIC ΣΤΟ ΚΤΜ ΣΟΥ!ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΗ ΦΟΡΑΩ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΚ?ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΘΟΡΥΒΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΙ!!!

P.S. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΑΒΟΥΡΑ ΣΕ ΩΡΑ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ!
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

[B]ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΞΩ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ 2 ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ 1 ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΑ ΕΝΑ CRF 450 TO ΟΠΟΙΟ ΟΧΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΘΟΤΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕ NUMBER PLATE ΚΤΛ!ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΩΡΙΟΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ!ΕΙΔΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΖΑΝΤΕΣ MOTARD (Ή ΜΙΚΡΕΣ ΡΟΔΕΣ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ) ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΩΠΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΜΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ!!!
    Κάτσε ρε Γιώργο , δηλαδή αυτό το ΠΑΛΙΚΑΡΙ που στο διάολο πάει με το αγωνιστικό χωρίς πινακίδες και μάλλον ανασφάλιστο?? Αν έρθει και σε τρακάρει το ΠΑΛΙΚΑΡΙ το ανασφάλιστο τι δήλωση θα σου κάνει ? Αγάπης ? Εσύ είσαι μαλάκας δηλαδή που πλερώνεις τα ασφάλιστρα? Καλά θα του κάνουν να των γραψουνε.Την δικιά μου την περίπτωση την ξέρεις με την καριόλα που με τράκαρε και είναι ανασφάλιστη . Δικαστήρια , μηνύσεις αγωγές και τέτοια .

Όσο για τον Ζητά είναι πολύ κρίμα που σκοτώθηκε ένας άνθρωπος αν και ο τρόπος που λένε ότι έγινε μου φαίνεται λίγο κουλός ! Μην βάζουμε όμως όλους τους μπάτσους στο ίδιο καζάνι. Εμένα μου την έχουν χαρίσει αρκετές φορές οι Ζηταδες αν και θα μπορούσαν να μου κόψουν τον κώλο.
    "Κοιτάζω την πανσέληνο, σε σκέφτομαι και κλαίω....

Μετα το ξανασκέφτομαι, βρε δε γα***έσαι λέω!!!

Παλαιό μέλος

Re: ΡΕ ΑΛΚΗ

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΗ ΦΟΡΑΩ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΚ?ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΘΟΡΥΒΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΙ!!!

ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΔΩ!ΡΕ ΤΙ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΑ ΜΠΡΙΚΙΑ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ???

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΑΜΙΣΙΑ ΡΕΕΕΕ!!!

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΡΑΚΥΛΙΝΔΡΟΣ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ!

ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟ ΣΚΙΣΗΜΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΡΕΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ? ΤΟ BLACK&DECKER? ΡΑ ΠΑ ΤΑ ΤΑ ΡΑ ΠΑ ΤΑ ΤΑ ΡΑ ΠΑΤΑΤΑ?

ΟΥ!

ΡΕ ΣΕΙΣ

ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝΕ Ή ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΙΟΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ?ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΤΣΑΚΩΣΑΝΕ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΕΖΟΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ!ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΤ ΟΚ?

ΠυκννοίΚαπνννοίΜεΠνννίξαν Το avatar του/της dela

Ειναι θεμα εγουσταρσον…

Οσο δεν γουσταρεις εσυ τα ΧΤ αλλο τοσο δεν σε γουσταρουν και οι αλλοι δεν λεει κατι αυτο….στα παπαρια σας γενικοτερα!!!
    Ασε που και τα ΧΧ πλεον ειναι παρα πολυ αργα αλλα ουτε και αυτο δεν λεει κατι αχαχχαχαχαχα
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ!!!!!

Περα απο το χιουμορ τωρα
    οσον αφορα τον Ζητα το πιθανοτερο ειναι (και λεω πιθανοτερο μιας και δεν ξερουμε
    υποθεσεις κανουμε) να την ειδε ειμαι ο matrix και σας γαμω ολους κατι που συνηθιζουν οι Ζηταδες
    και να εφαγε το πακετο με το εναν η τον αλλον τροπο.Σαφως ομως μπορει και να τον κλοτσισε εαν υποθεσουμε
    οτι το παλικαρι ηταν ενα απο τους περιεργους τυπους που ζουν για τετοιου ειδους καραγκιοζηλικια!!!!!

Τωρα εαν την ειδε ειμαι matrix τη να πουμε ….
    Αλλα και τη να πουμε εαν τον κλοτσισε μιας και αυτα πρεπει να τα εχει στο νου του θα μπορουσε ευκολα
    να ηταν καποιος ο οποιος εχω και δεκαπεντε κουμπουρια πανω του και να ειναι και θυμομενος γενικοτερα,γιατι
    τον τσαμουκα και την μαγκια τους εκει την θελουμε οχι σε μενα και τον καθε ενα απο εμας!!!!!

Οπως και να εχει ειναι τουλαχιστον ενα θλιβερο γεγονος!
    ----------------------------------------------
    A true friend is the one who holds your hand and touches your heart.

Re: Re: ΡΕ ΑΛΚΗ

Αρχικά δημιουργήθηκε από bikersonly
    ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΔΩ!ΡΕ ΤΙ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΑ ΜΠΡΙΚΙΑ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ???

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΑΜΙΣΙΑ ΡΕΕΕΕ!!!

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΡΑΚΥΛΙΝΔΡΟΣ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ!

ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟ ΣΚΙΣΗΜΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΡΕΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ? ΤΟ BLACK&DECKER? ΡΑ ΠΑ ΤΑ ΤΑ ΡΑ ΠΑ ΤΑ ΤΑ ΡΑ ΠΑΤΑΤΑ?

ΟΥ!
    ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ ΚΤΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΜΠΡΙΚΙ ΟΚ?ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΩ ΔΕ ΛΕΩ ΒΑΡΚΑ ΤΟ ΧΧ!ΤΩΡΑ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΟΥ!Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΟΚ?Α ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ FCR ΕΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΠΑΝΩ)!ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙΣ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ?ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΗΛ ΤΙ ΚΑΚΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΤΟ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της swtos

Ωρέ BakersOnly

σιγά τ' αυγά με το XYZ Πάουερ , θα σκίσεις κανα καλσόν .....
    Ακου λέει ανεβάζει στροφές ..... δηλαδή ανεβάζει πολλές στροφές ???? ο τετρακύλινδρος σου ???? ούτε τα Black&Decker δε φτάνεις σε στροφές .... να μη σου πω για τις ευθείες ......

Αΐντε και Καλά Κρασά

ΚΟΥΜΠΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

BLACK&DEKER XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAAXAAAXAAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OΛΟΙ ΒΟΛΤΑ ΩΠΑ ΩΠΑ ΩΠΑ!!!!!!
    ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ

Παλαιό μέλος

ΒΡΕ ΒΡΕ..... ΤΙ ΒΛΕΠΩ?

ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ???

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ XTMPAM :

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ.ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΜΙΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΠΡΑ ΚΑΙ ΠΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ, ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΩ?

ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΑΠΟ REPLAY ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΝΥΣΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑ ΠΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ! ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ VW ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΣΑΣ?

ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ.ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ (ΤΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ) ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ?

ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΤΕΤΡΑΚΥΛΙΝΔΡΑ ΦΟΡΑΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΣΑΚ ΜΠΑΜ!ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΥΛΩΤΙΚΟ ΤΟΝ ΗΧΟ!ΟΧΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟΠΟΝΤΙΚΑ!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ.ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΘΕΣΗ!

ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΧΧ ΒΑΡΚΑ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ, ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ.ΕΝΩ ΕΓΩ ΤΟ ΚΤΜ ΤΙ ΕΙΠΑ ΜΠΡΙΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ.ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ!ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!

ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ SWTO ΤΩΡΑ!

ΚΑΙ ΚΑΛΤΣΟΝ ΣΚΙΖΩ ΚΑΙ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΣΚΙΖΩ ΡΟΥΧΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ!ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΙΧ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ!
    ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ!

ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ DELA

ΡΕ ΣΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΠΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΧΤ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ.ΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ? ΠΟΥ ΣΚΑΛΩΝΕΤΑΙ???

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ.ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΠΑΡΤΕ ΣΕΙΡΑ.

ireneepi

Re: ΒΡΕ ΒΡΕ..... ΤΙ ΒΛΕΠΩ?

Η αληθεια ειναι οτι δεν ξερουμε γι'αυτο ας μην βγαζουμε βιαστικα συμπερασματα.

Ο μαρτυρας μπορει να ειπε οτι πιθανον νομιζει οτι ειδε,ποτε δεν ειμαστε σιγουροι για κατι κ για τετοια ειδηση.

Τωρα το ποιος φταιει δεν το γνωριζουμε κ ουτε μπορουμε να το μαθουμε.

Θλιβερη ειδηση δεν λεω αλλα δεν γνωριζουμε .

ireneepi
    ...

Re: ΒΡΕ ΒΡΕ..... ΤΙ ΒΛΕΠΩ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από bikersonly
    ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ???

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ XTMPAM :

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ.ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΜΙΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΠΡΑ ΚΑΙ ΠΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ, ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΩ?

ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΑΠΟ REPLAY ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΝΥΣΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑ ΠΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ! ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ VW ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΣΑΣ?

ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ.ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ (ΤΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ) ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ?

ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΤΕΤΡΑΚΥΛΙΝΔΡΑ ΦΟΡΑΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΣΑΚ ΜΠΑΜ!ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΥΛΩΤΙΚΟ ΤΟΝ ΗΧΟ!ΟΧΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟΠΟΝΤΙΚΑ!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ.ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΘΕΣΗ!

ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΧΧ ΒΑΡΚΑ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ, ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ.ΕΝΩ ΕΓΩ ΤΟ ΚΤΜ ΤΙ ΕΙΠΑ ΜΠΡΙΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ.ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ!ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!

ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ SWTO ΤΩΡΑ!

ΚΑΙ ΚΑΛΤΣΟΝ ΣΚΙΖΩ ΚΑΙ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΣΚΙΖΩ ΡΟΥΧΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ!ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΙΧ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ!
    ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ!

ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ DELA

ΡΕ ΣΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΠΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΧΤ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ.ΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ? ΠΟΥ ΣΚΑΛΩΝΕΤΑΙ???

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ.ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΠΑΡΤΕ ΣΕΙΡΑ.
    ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ!!ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΣΟΥ!!
    ΠΣΣΣ ΤΟ ΜΑΜΗΣΑΜΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	6320.jpg 
Προβολές:	296 
Μέγεθος:	31,2 KB 
ID:	127

Bikersonly....

Είσαι λάθος σε μερικά πράγματα .Σίγουρα ένα ΧΧ τρακοσαριζει και ίσως πάει και παραπανω.Ενα ΚΤΜ πάει μέχρι 180 και ίσως λίγο παραπάνω , αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι αργό ! Ο δρόμος δεν είναι συνέχεια ευθεία και σε ένα κλειστό κομμάτι δρόμου μπορεί και να είσαι πίσω ! Μιλάμε πάντως για 2 ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικές μηχανές που δεν γίνεται να συγκριθούν . Το μόνο κοινό τους σημείο είναι ότι και οι 2 είναι κορυφαίες στην κατηγορία τους και πετυχαίνουν απόλυτα το σκοπό για τον οποίο φτιάχτηκαν . Όσο για το θόρυβο εσένα σε καυλώνει ένας 4 κύλινδρος και κάποιον άλλον ένας μονοκυλινδρος η ένας 2 κύλινδρος .

"Κοιτάζω την πανσέληνο, σε σκέφτομαι και κλαίω....

Μετα το ξανασκέφτομαι, βρε δε γα***έσαι λέω!!!

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ο jimmy's ειχε ατυχημα χθες....
    από LINA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2004, 06:29
  2. ατυχημα με τρανσαλπ
    από kle250 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2004, 07:46
  3. Παραλιγο ΑτυΧημα!!!!
    από XTMPAM στο forum Off topic