Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 68

Θέμα: ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ !!!!!!!!!!!

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    Αυτο που με νοιαζει ειναι οτι θελω να δωσω εξετασεις και δε μπορω...
    Κι οχι μονο εγω, ειναι αρκετα ατομα...

Κανεις δεν εχει το δικαιωμα να σου στερησει την εξεταστικη! Ακομα κι ενα ατομο να ηθελε να δωσει εξετασεις και να ηταν κατα της καταληψης, θα επρεπε η σχολη να μεινει ανοιχτη!!! Εξαλλου δε το καταλαβα...απο ποτε οι εξετασεις ειναι υποχρεωτικες? Αμα θες δινεις, αλλιως δεν παιρνεις ποτε πτυχιο, οτι γουσταρει κανει ο καθενας!!! Μη παιρνεις ομως τους αλλους στο λαιμο σου... Οποιος δε θελει να γραψει μπορει απλα να κατσει σπιτι του!!!

Το κοβω να πεφτει ξυλο στην αυριανη συνελευση...
    Καλώς την Δαπ!
    Koiτα αν ειναι έτσι ούτε εγω γουστάρω την Δαπ ουτε την ψηφισα...αρα δεν θα πρέπει να βγεί σαν παράταξη?
    Οι καταλήψεις και γενικότερα οι κινητοποιήσεις τις αποφασιζουν οι φοιτητές και οι Γενικές Συνελέυσεις...
    Και δεν ειναι μόνο τα ιδιωτικά σαν ιδιωτικά αλλα ειναι η κοροιδία...Τα ιδιωτικά θα χρηματοδοτούνται και αυτα απο το κράτος ( Γιαννάκου speaking)...αυτό σημαίνει λιγότερα χρηματα για τα ιδιωτικά...
    Επισης ο επιστημονας που θα βγαίνει απο το δημοσιο θα ερχεται σε συγκρουση με αυτόν απο το Ιδιωτικό...Γιατι?
    Γιατι? Γιατι τα ιδιωτικά συνήθως εχουν σπονσορες εταιρείες που αυτές καθορίζουν το πρόγραμμα σπουδών τους...ετσι θα βγαίνουν εξηδικευμένοι για τις ανάγκες τις αγοράς και όχι επίστήμονες που θα γνωρίζουν ολα τα αντικειμενα σπουδών της επιστήμης τους...η εταιρεία θα τους κρατάει για Χ χρονια μέχρι οι ανάγκες τις αγοράς να αλλάξουν και θα απολύονται για να επανειδικευτουν (Νομος-Πλαισιο) ειναι και τόσα αλλα που βαριέμαι να γράψω απλά ψάξτε το λίγο πρίν πείτε οτιδήποτε...
    Τελος επιδη ακούω οτι επειδη σημερα η παιδεία δεν ειναι δωρεάν δεν μας ενοχλουν τα ιδιωτικά....
    Δηλαδη ειναι που ειναι στραβό το κλίμα να το φάει και ο Γαιδαρος???
    Με τα ιδιωτικά σχολεία βελτιώθηκαν τα δημόσια?, το ίδιο και με τα Νοσοκομεία, με το ΚΤΕΟ....
    Εγω λέω οτι ειναι πολύ αφελής όποιος νομίζει οτι οι μεταρυθμίσεις γίνονται ή θα βελτιώσουν την Παιδεία...
    Αυτά απο έναν Φοιτητή

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    δλδ τώρα δεν είναι απαξιωμένα ε; :rotflmao: :rotflmao:

απαξιωμένα;

μπαααααααααααα

τι λες τώρα

μη λες τέτοια πράγματα

απλά

έχουν πάει στον πάτο και πιο κάτω δεν πάνε

τι; το ίδιο είναι;
    κοίτα να δεις, ναι το ίδιο είναι

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Οσο πιο κατω και να δεις,,,,,,,,
    εχει και αλλο.......
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Τι σε κάνανε ???

Αφου ΔΕΝ εγραψε "με συγνχυσατε" ευχαριστημενος να 'σαι ... :wacko:

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis

Με τα ιδιωτικά σχολεία βελτιώθηκαν τα δημόσια?, το ίδιο και με τα Νοσοκομεία, με το ΚΤΕΟ....
    Εγω λέω οτι ειναι πολύ αφελής όποιος νομίζει οτι οι μεταρυθμίσεις γίνονται ή θα βελτιώσουν την Παιδεία...
    Αυτά απο έναν Φοιτητή
    γιατι πολυ απλα δεν τρεμει κανενος η θεση για να κανει το αυτονοητο: ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ του που τον πληρωνουμε. για αυτο και δεν θα βελτιωσουν τιποτα. ομως, αν θελω να μαθω/κανω τη δουλεια μου, ναι, ΘΕΛΩ και το εναλλακτικο αλλα αμεσο απο το να περιμενω π.χ. 6 μηνες για οδοντιατρο στο ΙΚΑ μετα απο τηλεφωνικο "ραντεβου", ή να ξερω οτι αν βαλω τον κ@λο μου κατω να τελειωσω τη σχολη μου, θα εξαρταται απο εμενα οτι θα την τελειωσω, και οχι γιατι εγιναν καταληψεις, απεργιες, βανδαλισμοι κλπ

αυτη ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι η διαφορα!
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα ελληνικά πανεπιστήμια έφτασαν να είναι τόσο αναποτελεσματικά ώστε να μπαίνουμε στον κόπο και να μιλάμε για ότι άλλο εκτός από το να βρούμε τρόπο να τα βελτιώσουμε και να διατηρήσουν τον σεβαστό χαρακτήρα που έχουν(?), τέλος πάντων θα έπρεπε να έχουν. Πιστεύω είναι προς το εθνικό συμφέρον να βελτιωθούν παρά να ψάχνουμε λύσεις που δεν έχουν δοκιμαστεί στα ελληνικά δεδομένα.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

γιατι πολυ απλα δεν τρεμει κανενος η θεση για να κανει το αυτονοητο: ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ του που τον πληρωνουμε. για αυτο και δεν θα βελτιωσουν τιποτα. ομως, αν θελω να μαθω/κανω τη δουλεια μου, ναι, ΘΕΛΩ και το εναλλακτικο αλλα αμεσο απο το να περιμενω π.χ. 6 μηνες για οδοντιατρο στο ΙΚΑ μετα απο τηλεφωνικο "ραντεβου", ή να ξερω οτι αν βαλω τον κ@λο μου κατω να τελειωσω τη σχολη μου, θα εξαρταται απο εμενα οτι θα την τελειωσω, και οχι γιατι εγιναν καταληψεις, απεργιες, βανδαλισμοι κλπ
    Αν δέν θές να περιμένεις 6 μήνες να ζητήσεις βελτίωση της ΔΗΜΟΣΙΑΣ υγείας και οχι να φτιάξεις τα ιδιωτικά δηλαδη να κοιτάξει καθένας την πάρτη του... γιατι αυτό ειναι που μας εχει φάει...
    Και ο παππούς που δεν θα εχει φράγκα να τα σκάσει στον Ιδιωτικο τι θα γίνει ?να πεθάνει?

Τες πά...πάντως να ξέρεται οτι οι φοιτητές δεν τα κάνουν ολα αυτά για χαβαλέ!
    Ειναι πολύ κουράστικο να δίνεις 2πλά μαθήματα μετά και δεν το θέλει κανεις αυτό...Απλά πιστεύω οτι η κοινή γνώμη προπαγανδίζεται άσχημα απο τα ΜΜΕ σχετικά με τις κινητοποιήσεις των φοιτητών...και καλο ειναι να ακούτε και την αλλη πλευρά καμια φορά
    Φιλικά Μανώλης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

Re: Re: Re: Re: ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ !!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly

ποιος σου το πε αυτό;

φυσικά και υπάρχουν
    ποιο???
    αμιγως ιδιωτικό έτσι???
    όχι υπό την εποπτία του Δημοσίου ...από ό,τι ξέρω έιναι δημόσια και λειτουργούν με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια.....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αν δέν θές να περιμένεις 6 μήνες να ζητήσεις βελτίωση της ΔΗΜΟΣΙΑΣ υγείας και οχι να φτιάξεις τα ιδιωτικά δηλαδη να κοιτάξει καθένας την πάρτη του... γιατι αυτό ειναι που μας εχει φάει...
    Και ο παππούς που δεν θα εχει φράγκα να τα σκάσει στον Ιδιωτικο τι θα γίνει ?να πεθάνει?
    για φαντασου να μην υπηρχαν και τα ιδιωτικα και ο κοσμος αναγκαστικα να πηγαινε στα δημοσια: ΣΙΓΟΥΡΑ θα ειχε πεθανει ο παππους!

....περισσοτερο αιθεροβαμωνες θεωρω οσους νομιζουν οτι στην Ελλαδα που (κακα τα ψεματα) ο καθενας κοιταει μονο τον κ@λο του, θα εχεις σε....... 6 (!!!!) μηνες βελτιωση της δημοσιας υγειας/εκπαιδευσης/οργανωσης κλπ...

H κλίκα μου!!!

Re: Re: Re: Re: Re: ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ !!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    ποιο???
    αμιγως ιδιωτικό έτσι???
    όχι υπό την εποπτία του Δημοσίου ...από ό,τι ξέρω έιναι δημόσια και λειτουργούν με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια.....

deree college, la verne (αν και εχει κλεισει γιατι το παραρτημα των Αθηνων δεν καλυπτοταν οικονομικα), το αλλο απεναντι απο το ζαππειο.

ΔΕΝ αναφερομαι στα ιδιωτικα κολλεγια με πτυχιο μεσω Αγγλιας!
    H κλίκα μου!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ !!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal

deree college, la verne (αν και εχει κλεισει γιατι το παραρτημα των Αθηνων δεν καλυπτοταν οικονομικα), το αλλο απεναντι απο το ζαππειο.

ΔΕΝ αναφερομαι στα ιδιωτικα κολλεγια με πτυχιο μεσω Αγγλιας!
    la verne και deree είναι αμερικάνικα Πανεπιστήμια....
    εγώ μίλησα για ευρωπαικά Πανεπιστήμια....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ !!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    la verne και deree είναι αμερικάνικα Πανεπιστήμια....
    εγώ μίλησα για ευρωπαικά Πανεπιστήμια....
    το deree ειναι αυτονομο βασει αμερικανικων προδιαγραφων και περιοδικων ελεγχων. οχι παραρτημα αμερικανικου πανεπιστημιου (οπως ηταν το la verne, California)

οσο για τα ευρωπαικα, το μονο που θα πω ειναι το εξης: απο τη στιγμη που ελεγχονται απο τα "μαμα" ευρωπαικα πανεπιστημια για την ποιοτητα και υλη που προσφερουν στους φοιτητες, γιατι να μην υπαρχουν εντος συνορων? βαλε και την παραμετρο εκροη συναλλαγματος πριν απαντησεις!

H κλίκα μου!!!

...περισσοτερο αιθεροβαμωνες θεωρω οσους νομιζουν οτι στην Ελλαδα που (κακα τα ψεματα) ο καθενας κοιταει μονο τον κ@λο του, θα εχεις σε....... 6 (!!!!) μηνες βελτιωση της δημοσιας υγειας/εκπαιδευσης/οργανωσης κλπ...
    Και μόνος σου το λές οτι ο καθένας κοιτάει τον κώλο του...
    Καλύτερα λοιπόν αιθεροβάμων παρά να βουλιάζω στην λήθη του βολεύεσθαι

Φαντάσου...το να ζητάς το αυτονόητο δηλαδη δωρεάν παιδεία-υγεία κτ.λ. εχει φτάσει να φαίνεται ουτοπικο...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ !!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    το deree ειναι αυτονομο βασει αμερικανικων προδιαγραφων και περιοδικων ελεγχων. οχι παραρτημα αμερικανικου πανεπιστημιου (οπως ηταν το la verne, California)

οσο για τα ευρωπαικα, το μονο που θα πω ειναι το εξης: απο τη στιγμη που ελεγχονται απο τα "μαμα" ευρωπαικα πανεπιστημια για την ποιοτητα και υλη που προσφερουν στους φοιτητες, γιατι να μην υπαρχουν εντος συνορων? βαλε και την παραμετρο εκροη συναλλαγματος πριν απαντησεις!

πρόσαφατα έχει γίνει σκάνδαλο με καταγγελίςε καθηγητών για γνωστό αμερικανικό πανεπιστήμιο που είχε παράρτημα στην Ελλάδα και αποδείχθηκε πως λειτουργούσε χωρίς κανένα έλεγχο....και η ποιότητα σπου΄δών ήταν της πλάκας

πιστεύεις ότι ένα πανεπιστήμιο μπορεί να λειτουργήσει με επιτήρηση απο 2000-3000 μίλια μακριά?

αλλά εγώ άλλο είπα στον φίλο...
    είπα ότι σε καμία χζώρα της Ευρώπης δεν λειτουργούν πανεπιστήμια αμιγώς ιδιωτικά χωρίς δημόσια εποπτεία....γιατί να υπάρξει στην Ελλάδα???
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Και μόνος σου το λές οτι ο καθένας κοιτάει τον κώλο του...
    Καλύτερα λοιπόν αιθεροβάμων παρά να βουλιάζω στην λήθη του βολεύεσθαι

Φαντάσου...το να ζητάς το αυτονόητο δηλαδη δωρεάν παιδεία-υγεία κτ.λ. εχει φτάσει να φαίνεται ουτοπικο...
    εχεις αναλογιστει γιατι οι Σκανδιναβικες χωρες εχουν τα τελεια σχεδον κοινωνικα συστηματα?

γιατι αν και αντικοινωνικοι (με πολλα ερωτηματικα πισω απο αυτη τη λεξη) εχουν ΜΕΣΑ τους την αισθηση της υποχρεωσης ΚΑΙ του δικαιωματος.

εδω, μονο δικαιωματα ξερουμε. τις υποχρεωσεις στην καλυτερη τις αγνοουμε επιδεικτικα.

οοοοοοοοοοοταν αυτο αλλαξει, τοτε ναι, θα ανεβω και εγω σε ενα συννεφο να πεταξω μαζι σας!

...αλλα φοβαμαι οτι αυτη η στιγμη εχει φυγει δια παντος, εχοντας παρατηρησει την εξελιξη της ελληνικης κοινωνιας (δηλαδη εμενα, εσενα, τον πιο αγνωστο στο "παλαι ποτέ φιλοξενο χωριο στη μεση του πουθενα") απο το 80 και μετα ...
    H κλίκα μου!!!

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2004, 13:23
  2. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2004, 11:06
  3. Όσοι πιστοί (και μη) προσέλθετε...
    από Wizard13 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5