Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε έχει το δόγμα της , οποίος θέλει το ακολουθεί … η καύση μπορεί και πρέπει να είναι επιλογή του καθένα .. Δεν γίνεται να ζητάμε όμως να αλλάξει το δόγμα της η εταιρία …..![]()
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε έχει το δόγμα της , οποίος θέλει το ακολουθεί … η καύση μπορεί και πρέπει να είναι επιλογή του καθένα .. Δεν γίνεται να ζητάμε όμως να αλλάξει το δόγμα της η εταιρία …..![]()
ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ και η πίστη μου δεν έχει να κάνει με την ηγεσία της εκκλησίας όσο καλή ή κακή είναι αυτή. Μην μπερδεύεις την πίστη με το ποιος είναι ο αρχηγός της εδώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Όταν θες να σε διαβάσει μια εκκλησία, θα πρέπει να είσαι μέλος της.
Που σημαίνει ότι ακολουθείς το καταστατικό της.
Αν διαφωνείς με την ορθόδοξη άποψη της ταφής, τότε βρες μια εκκλησία που διδάσκει αυτά που θεωρείς σωστά και γίνε μέλος της
Βάλε τον παπά που διαβάζει στάχτες να σε διαβάσει.
Είναι πολύ εγωιστικό να θες να αλλάξεις μια ιστορία 2000 χρόνων κατά πως σε βολεύει.
Άλλωστε αφού αυτή η εκκλησία και οι παπάδες της είναι διεφθαρμένοι, τι θες μαζί τους?
Γιατί να σε διαβάσει ένας ‘τραγόπαπας’ μιας ‘αναξιόπιστης’ εκκλησίας?
![]()
![]()
Και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ 2000 ΧΡΟΝΩΝ αυτά που έχεις μάθει μέχρι τώρα αλλά ενα ευκολοχώνευτο παραμυθάκι που την τότε εποχή ήταν απαραίτητο με όλες του τις γαρνιτούρες για να ενθουσιάσει και να προσυλητήσει πιστούς κυρίως έλληνες ειδωλολάτρες στην αρχή. Καθώς και όλες του οι απαγορεύσεις ήταν αναγκαίες για έμμεσο εκφοβισμό των πιστών ώστε να ακολουθηθούν κάποιοι κανόνες για να μην γίνει μπάχαλο στην αρχή μέχρι να αποκτήσουν όλοι αυτοί υπόσταση πραγματική.
Θέλεις να σε ρωτήσω το πιο απλό για την Βηθλεέμ και την γέννηση του Χριστού? Ξέρεις πόσα ψέματα υπάρχουν εκεί? Μερικά από αυτά:
1) Ο Ιωσήφ και η Μαρία πήγαν εκεί γιατί οι Ρωμαίοι είχαν διατάξει απογραφή.
- Ο Ιωσήφ έμενε και δούλευε σε ελεύθερη από Ρωμαίους πόλη και δεν είχε ανάγκη να πάει για απογραφή πουθενά ειδικά αφού η απογραφή γινόταν για φορολογικούς σκοπούς και σίγουρα δεν θα πήγοαινε οικειοθελώς γι αυτό.
- Επειδή η απογραφή αφορούσε φορολογικά, η διαταγή ήταν να απογραφούν όλοι στον τόπο εργασίας τους. Τι πήγαινε να κάνει αυτός στην Βηθλεέμ?
- Ούτε και αναφέρεται πουθενά στις γραφές ότι έφτασε το ίδιο βραδυ που γέννησε αν και μικρή σημασία έχει αυτό. Ο τόπος όμως είναι σημαδιακός γιατί θα έπρεπε να έχει σχέση με το Ιουδαϊκό έθνος αλλιώς δεν θα ήταν σημαδιακό.
2) Η ημερομηνία δεν ήταν 25 Δεκεμβρίου. Η ημερομηνία αυτή διαλέχθηκε διότι την συγκεκριμένη ημερομηνία οι ειδολολάτρες Έλληνες είχαν συνηθήσει να γιορτάζουν μι αμεγάλη παγανιστική γιορτή και δεν ήθελε (πολύ σωστά) η τότε εκκλησία να τους βγάλει εντελώς έξω από τις συνήθειές τους αλλά να τους προσαρτήσει σιγά σιγά στους κόλπους της. Το ίδιο ισχύει και για το Πάσχα.
3) Δεν είναι αληθεια τα όμορφα παραμύθια περι γέννησης σε στάβλο ή αχυρώνα ή σπηλιά. Απλά αναφέρεται ότι δεν έμεναν σε δωμάτιο στο πανδοχείο και το πιθανότερο είναι ότι έμεναν απλά έξω από τα δωμάτια
4) Ηρθαν οι τρείς μάγοι με τα δώρα?
- Πουθενά δεν αναφέρεται ο αριθμός τρέις (3). Απλά λέγεται ότι ήρθαν "ΣΟΦΟΙ" και του έδωσαν 3 δώρα καθώς και δεν αναφέρεται η χώρα προέλευσής τους. Επίσης δεν φαίνεται να τον επισκεύθηκαν την στιγμή της γέννησης αλλά μάλλον κανα-δυο χρόνια αργότερα.
Αυτά μπορείς με λίγο ψάξιμο σε ιστορικά βιβλία να τα διαπιστώσεις και μόνος σου και δεν χρειάζεται να πιστέψεις εμένα. Αυτά είναι μόνο ένα μικρό μέρος από το παραμύθι που μας ταϊζουν.
Φυσικά και πιστεύω στο Χριστό αλλά αρνούμαι να τρώω κουτόχορτο σε εποχές που η αλήθεια θα ήταν πιο ευπρόσδεκτη.
Και ακριβώς επειδή ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ να με ευλογήσει ο παπάς ούτε και να μου δώσει συγχώρεση δεν τους δίνω σημασία περισσότερη από όσο και όταν θέλω εγώ. Αλλά είναι δικαίωμά μου σαν χριστιανός να φωναζω για να μου πουνε την πραγματική αλήθεια.
Εσύ είναι σαν να λες ότι ζεις στην Ελλάδα και αφού έχει αυτή την κυβέρνηση πρέπει να την αποδεκτείς σιωπηλά ότι και να κάνει ότι και να λέει και να μην ζητάς το καλύτερο από αυτή.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ (γνώμη μου)
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Moυ θημισες "Τον Μεγαλο Λεμποφσκυ" την ταινια με τον Τζεφ Μπριτζες που πεταξαν την τεφρα του φιλου τους στη θαλασσα αλλα κοντρα στον ανεμο και τους ηρθε ολη στα μουτρα:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
εγω είμαι υπέρ της ελέυθερης επιλογής...
...αν σκορπιστεί η στάχτη του στην θάλασσα που ποτέ δεν μένει ακίνητη...
ή αν καθίσουν αυτές (σταχτες) στα φύλλα των δένδρων που λιάζονται στον ήλιο...
πολύ ποιητικό και πολύ ινδιάνικο ε;![]()
σημασια έχει πώς το κορμί μας (ακόμη κι αυτό) είναι δανεικό!![]()
Τωρα επι του θεματος. Στην κηδεια του παππου μου ,το σωμα του μου φανηκε εντελως αδειο,Εμοιαζε περισσοτερο με σκευος με επιπλο παρα με σωμα ανθρωπου που καποτε μιλουσε επικοινωνουσε κλπ.
Αισθανθηκα πως η μοναδικη αξια αυτου του σωματος ειχε να κανει με τις αναμνησεις μας απο αυτον.Με την συναισθηματικη μας "υποχρεωση",με τον δικο μας φοβο για τον θανατο.
Επισης μου φανηκε πως κι ο ιδιος δεν ειχε καμια εξουσια στο μεταθανατιο σωμα του οσο ακομα ζουσε.
Τι σημασια εχει λοιπον το τι θα γινει το σωμα το δικο μου αφου πεθανω.Εμενα προσωπικα δε με απασχολει καθολου και σιγουρα δε θα με απασχολει ουτε οταν θα εχω πεθανει,ας γινω σκυλοτροφη ή λιπασμα.Μοναχα οι ζωντανοι ενδιαφερονται για το τι θα γινει το σωμα τους αφου πεθανουν,κανενα νεκρο δεν εχω ακουσει να ενδιαφερεται
Τωρα βεβαια αμα το θεμα τιθεται σε οικονομικη βαση,οτι και να πειτε εχετε δικιο.
:rotflmao:
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Αφησα δυο ακομα παραμετρους
1.Η τελετη
Χρειαζεται μια τελετη για να προσαρμοστουν οι ζωντανοι στην απουσια.
2.Λογοι αισθητικης
Οι κηδειες ως εχουν μου φαινονται ακρως αντιαισθητικες και ζηλευω τους αραπαδες στη Νεα Ορλεανη με τις τζαζ και τα παρτι τους
Ή τις δικες μας μοιρολογιστρες με τα μοιρολογια αλλα και τα ανεκδοτα για το μακαριτη.
Υπερ της καυσης.
απο αισθητικης αποψεως η καυση ειναι πιο αφανιστικη πιο κοντα στο θανατο ως αφανισμο
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ και η πίστη μου δεν έχει να κάνει με την ηγεσία της εκκλησίας όσο καλή ή κακή είναι αυτή. Μην μπερδεύεις την πίστη με το ποιος είναι ο αρχηγός της εδώ.
Και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ 2000 ΧΡΟΝΩΝ αυτά που έχεις μάθει μέχρι τώρα αλλά ενα ευκολοχώνευτο παραμυθάκι που την τότε εποχή ήταν απαραίτητο με όλες του τις γαρνιτούρες για να ενθουσιάσει και να προσυλητήσει πιστούς κυρίως έλληνες ειδωλολάτρες στην αρχή. Καθώς και όλες του οι απαγορεύσεις ήταν αναγκαίες για έμμεσο εκφοβισμό των πιστών ώστε να ακολουθηθούν κάποιοι κανόνες για να μην γίνει μπάχαλο στην αρχή μέχρι να αποκτήσουν όλοι αυτοί υπόσταση πραγματική.
Θέλεις να σε ρωτήσω το πιο απλό για την Βηθλεέμ και την γέννηση του Χριστού? Ξέρεις πόσα ψέματα υπάρχουν εκεί? Μερικά από αυτά:
1) Ο Ιωσήφ και η Μαρία πήγαν εκεί γιατί οι Ρωμαίοι είχαν διατάξει απογραφή.
- Ο Ιωσήφ έμενε και δούλευε σε ελεύθερη από Ρωμαίους πόλη και δεν είχε ανάγκη να πάει για απογραφή πουθενά ειδικά αφού η απογραφή γινόταν για φορολογικούς σκοπούς και σίγουρα δεν θα πήγοαινε οικειοθελώς γι αυτό.
- Επειδή η απογραφή αφορούσε φορολογικά, η διαταγή ήταν να απογραφούν όλοι στον τόπο εργασίας τους. Τι πήγαινε να κάνει αυτός στην Βηθλεέμ?
<<ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ Β΄ 1 ΕΓΕΝΕΤΟ δε εν ταις ημέραις εκείναις εξήλθε δόγμα παρά Καίσαρος Αυγούστου απογράφεσθαι πάσαν την οικουμένην. >>
<<3 και επορεύοντο πάντες απογράφεσθαι, έκαστος εις την ιδίαν πόλιν. >>
1ον Δεν ήταν οικιοθελής η πορεία του.
2ον Η απογραφή ναι μεν γινότανε για φορολογικούς κυρίος λόγους, αλλά δεν μπορούσες να το αρνηθείς.
3ον Δεν υπάρχει ελεύθερη περιοχή στην Ιουδαία επί ρωμαίων.
- Ούτε και αναφέρεται πουθενά στις γραφές ότι έφτασε το ίδιο βραδυ που γέννησε αν και μικρή σημασία έχει αυτό. Ο τόπος όμως είναι σημαδιακός γιατί θα έπρεπε να έχει σχέση με το Ιουδαϊκό έθνος αλλιώς δεν θα ήταν σημαδιακό.
Όντος δεν αναφέρετε, αλλά και δεν υποστηρίζετε κάτι τέτοιο.
2) Η ημερομηνία δεν ήταν 25 Δεκεμβρίου. Η ημερομηνία αυτή διαλέχθηκε διότι την συγκεκριμένη ημερομηνία οι ειδολολάτρες Έλληνες είχαν συνηθήσει να γιορτάζουν μι αμεγάλη παγανιστική γιορτή και δεν ήθελε (πολύ σωστά) η τότε εκκλησία να τους βγάλει εντελώς έξω από τις συνήθειές τους αλλά να τους προσαρτήσει σιγά σιγά στους κόλπους της. Το ίδιο ισχύει και για το Πάσχα.
< ΣΩΣΤΑ για το 25/12
ΛΑΘΟΣ για το πασχα, που ειναι απο το πασχα των εβραίων.>
3) Δεν είναι αληθεια τα όμορφα παραμύθια περι γέννησης σε στάβλο ή αχυρώνα ή σπηλιά. Απλά αναφέρεται ότι δεν έμεναν σε δωμάτιο στο πανδοχείο και το πιθανότερο είναι ότι έμεναν απλά έξω από τα δωμάτια
<ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ Β΄7 και έτεκε τον υιόν αυτής τον πρωτότοκον, και εσπαργάνωσεν αυτόν και ανέκλινεν αυτόν εν τη ΦΑΤΝΗ, διότι ουκ ην αυτοίς τόπος εν τω καταλύματι.>
4) Ηρθαν οι τρείς μάγοι με τα δώρα?
- Πουθενά δεν αναφέρεται ο αριθμός τρέις (3). Απλά λέγεται ότι ήρθαν "ΣΟΦΟΙ" και του έδωσαν 3 δώρα καθώς και δεν αναφέρεται η χώρα προέλευσής τους. Επίσης δεν φαίνεται να τον επισκεύθηκαν την στιγμή της γέννησης αλλά μάλλον κανα-δυο χρόνια αργότερα.
ΝΑΙ<κατα ματθαιον Β2'ιδού μάγοι από ανατολών 2 λέγοντες που εστιν ο τεχθείς βασιλεύς των Ιουδαίων; είδομεν γαρ αυτού τον αστέρα εν τη ανατολή και ήλθομεν προσκυνήσαι αυτω. 3 Ακούσας δε Ηρώδης ο βασιλεύς εταράχθη και πάσα >
Αυτά μπορείς με λίγο ψάξιμο σε ιστορικά βιβλία να τα διαπιστώσεις και μόνος σου και δεν χρειάζεται να πιστέψεις εμένα. Αυτά είναι μόνο ένα μικρό μέρος από το παραμύθι που μας ταϊζουν.
ολα αυτα που είπες δεν τα λεει η ορθόδοξη εκκλησία! ψάχτο!!!
Φυσικά και πιστεύω στο Χριστό αλλά αρνούμαι να τρώω κουτόχορτο σε εποχές που η αλήθεια θα ήταν πιο ευπρόσδεκτη.
Και ακριβώς επειδή ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ να με ευλογήσει ο παπάς ούτε και να μου δώσει συγχώρεση δεν τους δίνω σημασία περισσότερη από όσο και όταν θέλω εγώ. Αλλά είναι δικαίωμά μου σαν χριστιανός να φωναζω για να μου πουνε την πραγματική αλήθεια.
Αντί να ακούς την ράδιο αρβύλα, τους πολέμιους του Χριστού που δημιουργούν θεωρίες και μετά της κατηγορούν για θεωρίες της εκκλησίας, τους μωαμεθανούς, ή τους καθολικούς, ρώτα την ίδια την ορθόδοξη εκκλησία, αν αποδέχεται ή διδάσκει τέτοιες μ@λ@κίες.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ (γνώμη μου)
καλό είναι να έχεις γνώμη, κακό να την έχεις χωρίς καλό ψάξιμο.
![]()
ωχχχχΑρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
ας γινω σκυλοτροφη ή λιπασμα.
πριν απο λίγο ρώτησα την μάνα μου (που εχει γινει πρόσφατα γιαγιά και την πειράζουμε) τι θέλει, να την θαψουμε ή να την κάψουμε...
και μου απάντησε
"ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ!":rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
+1 simfono me ton taiΑρχικά δημιουργήθηκε από tai
![]()
To provlima einai oti milame gia istoria xiliadon xronon prin kai den pisteuo oti kanenas apo emas den einai se 8esi na pei ti akrivos egine kai giati..gia ton aploustato logo oti kaneis apo esas (ego imoun) den itan paron.
opote i apodexese ta pragmata opos einai,i gia filosofikous logous ta psaxneis kai vgazeis to diko sou posrisma i ta aporipteis teleios..oxi en meri!
Sto 8ema mas omos peri kausis nekron,einai axio aporias giati arxaioi laoi opos Egypt,Ellines,Mogoloi,Mayas,Inkas klp DEN ekaigan tous nekrous giati pisteyan stin Anastasi ton nekron.
An einai ali8eia?
Tora opoios paei na pei oti einai ypervoliko kai oti einai metaforiko.....prota as skeftei an i idia i zoi den einai ypervoliki kai apisteuti apo moni tis kai me poio kritirio kapoios diaxorizei oti to ena ginetai kai to allo oxi!?
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Αφησα δυο ακομα παραμετρους
1.Η τελετη
Χρειαζεται μια τελετη για να προσαρμοστουν οι ζωντανοι στην απουσια.
2.Λογοι αισθητικης
Οι κηδειες ως εχουν μου φαινονται ακρως αντιαισθητικες και ζηλευω τους αραπαδες στη Νεα Ορλεανη με τις τζαζ και τα παρτι τους
Ή τις δικες μας μοιρολογιστρες με τα μοιρολογια αλλα και τα ανεκδοτα για το μακαριτη.
Υπερ της καυσης.
απο αισθητικης αποψεως η καυση ειναι πιο αφανιστικη πιο κοντα στο θανατο ως αφανισμο
Vlepo to exeis psaxei apo psyxologikis pleyras!
Bravo!!
to epiases to nooima!
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
Tai
Στο σχολείο μας τα μαθαίνουν όλα αυτά και όχι από ράδιο αρβύλα. Και το σχολείο ακολουθεί εντολές της εκκλησίας απολυτα
Τα υπόλοιπα μπορώ να σου παραθέσω και εγώ αποσπάσματα από ευαγγέλια διότι ανα τα διαβάσεις δεν λένε όλα το ίδιο για το ίδιο γεγονός. Συν ότι κάποια πράγματα για να τα διασταυρώσεις πρέπει να τα τσεκάρεις και με ιστορικά βιβλία αλλιώς δεν έχει νόημα.
ΤΟ γεγονός είναι ότι υπάρχουν ιδιάιτερα πολλά ψέματα και ακόμη πιο πολλές ανακρίβειες τις οποίες κάλλιστα είχαν νόημα την εποχή εκείνη αλλά όχι σήμερα.
Τεσπα. Το θέμα μας είναι άλλο. Η καύση νεκρών. Η ταφή απλά ακολουθήθηκε λόγω της παράδοσης που ίσχυε τότε. Αυτό δεν σημαίνει ότι η καύση δεν πρεπει να γίνει αποδεκτή. Αλλιως λόγω ανάστασης νεκρών κπλ θα έπρεπε να μας ταρίχευαν όπως τους αιγύπτιους φαραώ και να δω τότε που θα χορούσαν οι ζωντανοί.
ΚΑΥΣΗ παρακαλώ για όποιον το επιθυμεί.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Και εαν εισε δωρητης πως θα ανστηθεις χωρις ματια ,νεφρα σπλινα συκωτι κτλπ .Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ...ΠΩΣ ΡΕ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΤΕ?
ΑΝ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΨΕΙ,ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΒΡΩ ΕΞΩ?
ειναι ερωτηματα φιλοσοφικου ενδιαφεροντως αλλα ειναι..ερωτηματα!![]()
![]()
![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!
Ένα από τα μεγαλύτερα φιλοσοφικά προβλήματα ( αν όχι το μεγαλύτερο ) στην ιστορία της ανθρωπότητας, και βέβαια αυτό που αναδεικνύει όλη την ανασφάλεια του ανθρώπου, είναι το τι γίνεται «μετά».
«Θα με θάψουν, θα με κάψουν, θα με πετάξουν στο γκρεμό ή τη θάλασσα, θα με φάνε τα σκυλιά». Πόσο εγωιστικό ακούγεται, να έχουμε φύγει από τη ζωή και να μας νοιάζει τι θα κάνουν το άψυχο κορμί μας, λες και μας ανήκει.
Το θάψιμο, η ταφή στο χώμα, ή στη θάλασσα, γίνονται καθαρά για λόγους υγιεινής, για να αποφύγουμε τις ασθένειες που αναπτύσσονται όταν ένα κομμάτι κρέας αρχίσει και σαπίζει.
Αλλά γίναμε τόσοι πολλοί που αρχίζει να σαπίζει και το χώμα που μας σκεπάζει.
Τέλος πάντων, ας με κάνουν ό,τι θέλουν. Αλλά επειδή κι εγώ κουβαλώ όλες τις ανασφάλειες του ανθρωπίνου είδους και ακόμη περισσότερες, στο δίλημμα « να με κάψουν ή να με θάψουν », απαντώ, ότι αν θέλουν να με κάψουν δεν έχω αντίρρηση.
Το μόνο που θα ήθελα από αυτούς που θα μείνουν πίσω, είναι να με θυμούνται και να χαίρουνται. Και αν ταιριάξει, να στήσουν ένα τρελό πανηγύρι, είτε πάνω στον τάφο μου είτε γύρω από το βάζο μου.
LIBYKOS
Και αν ταιριάξει, να στήσουν ένα τρελό πανηγύρι, είτε πάνω στον τάφο μου είτε γύρω από το βάζο μου.
Συμφωνω με τον Κatana...
Απλα αν ειχα την δυνατοτητα επιλογης θα προτιμουσα να με φυτεψουν σε κανα βουνο , σε καμια ραχουλα η να με φουνταρουν στην θαλασσα.
Εχω μια υποψια αγοραφοβιας και το να με στριμωξουν διπλα σε αλλους μεσα σε ενα ξυλινο κουτι δεν μου αρεσει σαν ιδεα ...ασε που δεν γουσταρω ουτε τα τελετουργικα ουτε την εμπορικη εκμεταλευση απο τα κορακια (και δεν εννοω μονο τους νεκροθαφτες...)
...anyway ας κανουν οτι θελουν , αν ειναι να προβληματιζομαστε και για τα μετα θανατο , γαμησε τα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFROPANTELOS
Και εαν εισε δωρητης πως θα ανστηθεις χωρις ματια ,νεφρα σπλινα συκωτι κτλπ .![]()
![]()
![]()
Χωρις πλακα .
Είτε θέλετε να σας κάψουν είτε θέλετε να σας θάψουν είτε να σας φάνε, δώστε στους συνανθρώπους σας τα όργανα σας αφού πια δεν σας χρειάζονται.![]()