Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 87

Θέμα: ΛΑΝΣ - ΠΑΟ

Αρχαίο Μέλος Το avatar του/της ZETARAS
    και επειδή το υποσχέθηκα...............

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	hxo_.jpg 
Προβολές:	92 
Μέγεθος:	73,8 KB 
ID:	78397

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ........................
    +10000000 σε ολα γιωργη !!!!!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ZETARAS
    και επειδή το υποσχέθηκα...............

δες και με τι ασχολειτε η φυλλαδα σου ομως ωραιο σχολιο .... ουτε εμπαθεις δεν μπορειτε να ειστε με τον σωστο τροπο...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	untitled.jpg 
Προβολές:	90 
Μέγεθος:	54,4 KB 
ID:	78404

πρωην μελος Το avatar του/της idi

Ρε μην ειστε μαλακες πια...το αεκακι παντα αεκακι ηταν και παντα θα ειναι....
    τη Κυριακη ανοιξαμε και σας περιμενουμε.... ΠΑΛΙ!!!!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    τη Κυριακη ανοιξαμε και σας περιμενουμε.... ΠΑΛΙ!!!!!!!!!!!!!
    entaxei re idi kai an nikisete diladi tha ginete omada;;
    kai o iwnikos mas nikise fetos, ara einai omadara e? :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Eνταξει ο Moρις , εχει κανει και καποια παιχνιδια που ηταν πολυ καλος , συνηθως ειναι αξιοπιστος στην θεση του , εχει κανει βεβαια και καποιες τραγικοτητες , αλλα μην τον συγκρινουμε με τον ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ....ο ανθρωπος ειναι εντελως διακοσμητικος , απλα συμπληρωνει την ενδεκαδα....σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω ενα παιχνιδι του ΠΑΟ , που να εχει κανει κατι περισσοτερο απο το διεκπαιρεωνει ενα 90λεπτο.....αντιθετως , πολλοι απο τους αντιπαλους του τον εχουν κανει γιο-γιο και του εχουν παρει ταυτοτητα αλλες τοσες...προσφορα μηδεν ...ας τον διωξει καποιος επιτελους...

επισης

αυτος ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο βυντρα δινει και καμια 20αρια λαθος πασες σε καθε αγωνα!!!
    -αυτο το παιδι πραγματικα εχει μεγαλο καλο στον εγκεφαλο!!!αναρωτιεμαι αν εχει καταλαβει οτι το ποδι του ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΡΟΥΧΙ!!!!!.......και παρολα αυτα επιμενει να κανει μακρινες μεταβιβασεις οταν δεν μπορει να δωσει μια σωστη πασα στα 4 μετρα!!!!!!!!!!ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ?????????
    αν ειχε λιγο τουλαχιστον μυαλο θα μπορουσε να προσφερει ...........μιας και εχει φυσικα προσοντα (εκρηκτικοτητα και παθος)...ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ!

- δεν μπορω να πιστεψω οτι οι προπονητες τον επιλεγουν αξιοκρατικα για να παιζει βασικος!κατι αλλο συμβαινει!μαλλον καποιος παραγοντας τον προωθει!

-το ασυλο που του παρεχουν δημοσιογραφοι (πχ χρηστος κοντος) με κανει να πιστευω οτι δινει ολο το ρεπορταζ απο τα αποδυτηρια!.....εκτελει και χρεη ρουφιανου το αρχ@δι!
    βλεπω τους αγωνες στην tv και ακουω μεταδωση απο το ραδιο
    πολλες φορες κανει μια μακρινη λαθος πασα ο βυντρα και ακουω τον σχολιαστη στο ραδιο να λεει:εκπληκτικη πασα του βυντρα........αλλα δεν προλαβενει ο σαλπιγγιδης!..........και αλλα τετοια

πλεον ο γκαλινοβιτς απεδειξε οτι δεν κανει για βασικος!!!!!!!!
    μπορει να βγαλει τα απιαστα, αλλα πρεπει επιτελους να μαθει πως οταν δεν ειναι 100% σιγουρος οτι μπορει να μπολαρει, να τη διαολοστειλει τη γαμημενη για μπαλλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το ιδιο και ο μορις....οταν δεν ειναι σιγουρος, να διαολοστελνει τη μπαλλα!!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ, 1/2 ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

entaxei re idi kai an nikisete diladi tha ginete omada;;
    kai o iwnikos mas nikise fetos, ara einai omadara e? :rotflmao: :rotflmao:
    οχι δε θα γινουμε ομαδα αλλα εγω δε λεω Παναθηναικακι εσας.... ασχετα αμα εχουμε περισσοτερες νικες με εσας παρα με το Αιγαλαιο-Ιωνικο-Καλαμαρια-Αρη-ΟΦΗ-Εργοτελη τα τελευταια 3 χρονια!!!!

ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ!!!!

Αρχαίο Μέλος Το avatar του/της ZETARAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    δες και με τι ασχολειτε η φυλλαδα σου ομως ωραιο σχολιο .... ουτε εμπαθεις δεν μπορειτε να ειστε με τον σωστο τροπο...
    Ψέματα είναι αφού παίχτηκαν 7.000.000 ? στον 1!!!

Ρε κόσμος που τα πήρε....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    οχι δε θα γινουμε ομαδα αλλα εγω δε λεω Παναθηναικακι εσας.... ασχετα αμα εχουμε περισσοτερες νικες με εσας παρα με το Αιγαλαιο-Ιωνικο-Καλαμαρια-Αρη-ΟΦΗ-Εργοτελη τα τελευταια 3 χρονια!!!!

ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ!!!!
    e entaxei re idi, gnwmi sou kai gnwmi mou
    Gia mena aekaki eiani, den vlepw ton logo na tin pw megali omada.......

e entaxei re idi, gnwmi sou kai gnwmi mou
    Gia mena aekaki eiani, den vlepw ton logo na tin pw megali omada.......
    ok οτι πεις αφου σου αρεσει να το λες ετσι δικαιωμα σου! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Τέλος για φέτος παίδες!

Αφού δεν πήρε έστω Χ χτες, δεν γυρνάει στο ΟΑΚΑ...

Χτες που οι Γάλλοι πίσω ήταν χωνί και κοίταζαν πώς να βάλουν όσα πιο πολλά γίνεται, ο βάζελος τους φοβήθηκε χωρίς λόγο και δε βγήκε μπροστά. Έτσι πως το είδα νομίζω ότι άνετα έβαζε και δεύτερο, γιατί όχι και τρίτο, άσχετα με τα δώρα που έκανε πίσω...

Την άλλη βδομάδα που οι Γάλλοι θα κάτσουν πίσω και θα παίξουν αντεπιθέσεις να δείτε τί χουνέρι θα πάθει ο βάζελος. Αν με κλειστή (και ως ένα σημείο πολύ καλή) άμυνα έφαγε τέτοια γκολ φανταστείτε τί θα γίνει αν τα αραπάκια βρουν ανοιχτό χώρο... Πάρτυ! Όπως Παρί, όπως Ρόζενμποργκ με γαύρο και πλείστα άλλα εντός έδρα ματς ελληνικών ομάδων...

Αυτός ο Βύντρα ρε παιδιά όμως... όσο και να μην είσαι βάζελος, βλέποντας μαλακία τέτοιου επιπέδου παθαίνεις! Δηλαδή τί ήθελε να κάνει ο μαλάκας; Αφού και οι Γάλλοι μη περιμένοντας τέτοια μαλακία άργησαν να διαμαρτυρηθούν (σε αντίθεση με τον μαλάκα που είχε και το θράσσος να το κάνει). Αυτός έπρεπε να πάρει κόκκινη λόγω μαλακίας! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!

Τί να πω... μακάρι να τα γυρίσουν τα ματς αλλά χλωμό το βλέπω...

Άντε στο Ελλάντα όλοι τώρα να δούμε τί θα πει μπάλα (και ουχί ποδόσφαιρο!)
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από ZETARAS
    Ψέματα είναι αφού παίχτηκαν 7.000.000 ? στον 1!!!

Ρε κόσμος που τα πήρε....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ενω εσεις ειστε η ομαδα των εκπληξεων...τι να σου πω....στα πιο ψαγμενα στοιχηματα του εξωτερικου που παιζει και αποτελεσμα η τεσσερα δινει λιγοτερο απο τα δυο η το ενα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

Re: Re: ΛΑΝΣ - ΠΑΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ.........?????

Έγώ βλέποντας άλλο άγώνα είδα............
    ΤΡΑΓΙΚΟ.............ΤΟΝ ΓΚΑΛΙΝΟΒΙΤΣ.....!!!!!!!!!!!

Έσύ τόν είδες άριστεύσαντα.....!!!!!!!
    Πού νά συνεννοηθούμε μετά......

Ώραίο μέν.............φάβα δέ.........τό πρώτο........
    Δύο μέτρα άνθρωπος δέν τρώς τέτοιο γκόλ πάνω άπό τά χέρια σου άκριβώς στήν εύθεία...
    Ό άνθρωπος είχε κατεβασμένα τά χέρια καί μέχρι νά τά σηκώσει ή μπάλλα πέρασε πάνω
    άπό τό κεφάλι του...........τέτοια γκόλ μόνο στό πόλο τρώς, καί τρία μέτρα έξω άπό τήν
    περιοχή καί πλάγια, μακρυά δηλαδή........
    Άντανακλαστικά...???.......Πιό άργός καί άπό τό replay....!!!!!!!!!!!
    Nά πώ τού Σαλπιγγίδη, μάλιστα άπιαστο , 2-2,5 μέτρα μακρυά άπό τόν τερματοφύλακα
    ή μπάλλα, τί νά πιάσεις έκεί..???
    Γιά τό δεύτερο δέ..............ή έξοδος τού Ζαλόγγου.....
    Στό πέναλτυ άκόμα πιό άχρηστος........χειρότερος καί άπό τό Χιώτη.....έφυγε άπό κεί πού
    ήταν γιά νά μήν τόν χτυπήσει ή μπάλλα.....!!!!!!!!!
    Μιά καί τόν είδες άριστο δέ μάς λές καί τί έσωσε...????
    Γιατί οί άνθρωποι ότι έστειλαν μέσα γκόλ πήγε,έκτός άπό μιά φάση πού πάλι έβοσκε καί τήν
    έσωσε κατά λάθος......
    ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟ ΣΗΦΑΚΗ....???
    Θά γλυτώνετε καί τούς 2 βαθμούς..... :rotflmao:

Δέν πιστεύω νά μήν παίξει τήν Κυριακή εεεεεεεεε.......??????????!!!!!!!!!

Γνώμη μου , πώς άν δέν ήταν αύτός καί τό φοβερό δεξί σας μπάκ .............ότι θά φεύγατε
    μέ τό Χ γιά πλάκα....!!!!!!!

+100000
    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΓΚΑΛΙΝΟΒΙΤΣ...
    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΕΖΟΥΝ ΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΤΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΕΙ "ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ" 50% ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ......
    δεν ξέρω τη γίνεται και δεν εμπιστεύεται τον Εμπεντε αλλα φαντάζομαι κατι ξερει και ο Μουνιοθ και το προβλημα ειναι οτι ο ΠΑΟ βρέθηκε χωρίς τερματοφύλακα πράγμα που έχει να συμβεί 10ετίες...

ευρωπαική πορεία χωρίς τερματοφύλακα δεν κάνεις....πάει και τελείωσε...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    για τον Βύντρα τη να πω...με κάλυψαν οι προλαλλήσαντες...
    πάντως δεν υπήρχε άλλος παίχτης να παίξει μπακ....ή θα έβαζε τον Λεοντίου αριστερό μπακ οπότε θα γινόταν πάρτυ ....
    αναγκάστηκε να βάλει τον Νίλσον δεξιά (πρώτη φορά βλέπω δεξιοπόδαρο παίχτη να παίζει καλύτερα αριστερά.... )...και τον Βύντρα δεξιά...
    αλήθεια ποιος να έπαιζε δεξιά???δεν έχουμε μπακ ρε παιδιά ...ξεμείναμε.. (εδώ και 2 χρόνια βέβαια...αλλά η διοίκηση κοιμάται)...

ο Παναθηναικός του πρώτου ημιχρόνου δεν μου άρεσε καθόλου....μπορεί να έπαιξε σωστά το πρεσινγκ με αλληλοκαλύψεις αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει ούτε δύο πάσες....καθόλου κατοχή μπάλας...
    ο Παναθηναικός του δευτέρου μου άρεσε...ειδικά με την προσθήκη Μάτζιου Μπόβιο....ο Μπόβιο πολύ καλός ...ο Λεοντίου ανύπαρκτος για ένα ημίχρονο ...απέδειξε ότι αν δεν αποκτήσει τσαμπουκά θα χαθεί το ταλέντο του....

μου άρεσε που χτύπησε το παιχνίδι ακόμα και μετά το δεύτερο γκολ παρότι το 2-1 ήταν ένα καλό σκορ σε μια δύσκολη έδρα με μια φορμαρισμένη ομάδα....και μετά ήρθε ο ...απο μηχανής ΜΑΛΑΚΑΣ που ονομάζεται Βύντρα.....

κατά την άποψη μου λίγες οι ελπίδες πρόκρισης ...οι Γάλλοι σε ανοικτό γήπεδο θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες....
    και ο Παναθηναικός δεν νομίζω να αντέξει να τους πρεσάρει για πολλά λεπτά ....
    το μόνο που μου δίνει κουράγιο ήταν η εικόνα της Λανς μετά την ισοφάριση του ΠΑΟ....η ομάδα άρχισε να χάνει τις θέσεις της στο γήπεδο, η άμυνα άρχισε να πελαγώνει με την ελάχιση πίεση που άσκησε ο Παναθηναικός....θύμισε τις κομπλεξικές γαλλικές ομάδες που εμφανίζονται εκτός έδρας και παραδίδονται όταν κάτι πάει στραβά....φάνηκε ότι ήταν καθαρά ομάδα ψυχολογίας....
    επίσης σε κλειστή άμυνα έδειξε ότι δεν μπορεί να επιβάλει ρυθμό και δεν έχει τις επινοήσεις για την ανοίξει....
    μόνος τρόπος να περάσει ο Παναθηναικός είναι να κάνει ένα απίστευτο 30λεπτο στην αρχή του ματς να βάλει δύο γκολ (όπως πχ με τη Βέρντερ) και μετά να το κρατήσει....όσο θα περνάει η ώρα θα μιλάει η ψυχολογία, η φυσική κατάσταση και η τεχνική των γάλλων...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    για τον Βύντρα τη να πω...με κάλυψαν οι προλαλλήσαντες...
    πάντως δεν υπήρχε άλλος παίχτης να παίξει μπακ....ή θα έβαζε τον Λεοντίου αριστερό μπακ οπότε θα γινόταν πάρτυ ....
    αναγκάστηκε να βάλει τον Νίλσον δεξιά (πρώτη φορά βλέπω δεξιοπόδαρο παίχτη να παίζει καλύτερα αριστερά.... )...και τον Βύντρα δεξιά...
    αλήθεια ποιος να έπαιζε δεξιά???δεν έχουμε μπακ ρε παιδιά ...ξεμείναμε.. (εδώ και 2 χρόνια βέβαια...αλλά η διοίκηση κοιμάται)...

ο Παναθηναικός του πρώτου ημιχρόνου δεν μου άρεσε καθόλου....μπορεί να έπαιξε σωστά το πρεσινγκ με αλληλοκαλύψεις αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει ούτε δύο πάσες....καθόλου κατοχή μπάλας...
    ο Παναθηναικός του δευτέρου μου άρεσε...ειδικά με την προσθήκη Μάτζιου Μπόβιο....ο Μπόβιο πολύ καλός ...ο Λεοντίου ανύπαρκτος για ένα ημίχρονο ...απέδειξε ότι αν δεν αποκτήσει τσαμπουκά θα χαθεί το ταλέντο του....

μου άρεσε που χτύπησε το παιχνίδι ακόμα και μετά το δεύτερο γκολ παρότι το 2-1 ήταν ένα καλό σκορ σε μια δύσκολη έδρα με μια φορμαρισμένη ομάδα....και μετά ήρθε ο ...απο μηχανής ΜΑΛΑΚΑΣ που ονομάζεται Βύντρα.....

κατά την άποψη μου λίγες οι ελπίδες πρόκρισης ...οι Γάλλοι σε ανοικτό γήπεδο θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες....
    και ο Παναθηναικός δεν νομίζω να αντέξει να τους πρεσάρει για πολλά λεπτά ....
    το μόνο που μου δίνει κουράγιο ήταν η εικόνα της Λανς μετά την ισοφάριση του ΠΑΟ....η ομάδα άρχισε να χάνει τις θέσεις της στο γήπεδο, η άμυνα άρχισε να πελαγώνει με την ελάχιση πίεση που άσκησε ο Παναθηναικός....θύμισε τις κομπλεξικές γαλλικές ομάδες που εμφανίζονται εκτός έδρας και παραδίδονται όταν κάτι πάει στραβά....φάνηκε ότι ήταν καθαρά ομάδα ψυχολογίας....
    επίσης σε κλειστή άμυνα έδειξε ότι δεν μπορεί να επιβάλει ρυθμό και δεν έχει τις επινοήσεις για την ανοίξει....
    μόνος τρόπος να περάσει ο Παναθηναικός είναι να κάνει ένα απίστευτο 30λεπτο στην αρχή του ματς να βάλει δύο γκολ (όπως πχ με τη Βέρντερ) και μετά να το κρατήσει....όσο θα περνάει η ώρα θα μιλάει η ψυχολογία, η φυσική κατάσταση και η τεχνική των γάλλων...

+1000 ...

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αεκ-παο
    από Tigas στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2005, 07:26
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2005, 17:17
  3. Όσο κωλόφαρδος είναι ο ΠΑΟ...
    από Xlitos στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 29