Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 66

Θέμα: ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΓΚΟΥΡΑΚΙΑ...ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΙΟΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Δεν προκειται να γινει τιποτα οτι και να του πεις οσο και να βρισεις...Μηνες τωρα κυνηγαω εναν πιτσιρικα(18 ειναι το καθικι) στην γειτονια μου και τον πριζω με το κρανος αλλα αυτος στο παπι εχει την φρατζα να ανεμιζει....τι σφαλιαρες του εχω ριξει,τι το κρανος μου απο την περσινη πτηση μου πανω απο το αντιθετο ρευμα του εχω δειξει,τι κραξιμο του εχω ριξει.....τιποτα....
    με ενα χερακι ξυλο μπορει ομως να βαλει μυαλο....
    οσ γνωστον οπου δεν πιπτει λογος πιπτει ραβδος... και μετα και στους γονεις του αλλο ενα χερι γιατι απο αυτους ξεκινισε το κακο....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Ποιόν?

Εκείνον?

φιλε εννοω τον κυριο johnpan ο οποιος ελαφρα την καρδια με ρωτησε αν περνιεμαι ανωτερος και ετσι απλα ανεφερε οτι λυπαται για εμενα...

αφου ο καθενας ανευ επιχειρηματων κριτικαρει ετσι απλα....,ε λεω και εγω να κριτικαρω οσους εδω μεσα γραφουν για τεχνικα θεματα ως ασχετους και ανικανους,προφανως μιλωντας ειρωνικα εννοωντας οτι η γνωμη ειναι σαν την κω...δα ολοι εχου απο μια,αλλα καλα θα κανουν να ξερουν ποτε και που την χρησιμοποιουν...

ακομα περιμενω απαντηση ομως!!! απο τον κυριο johnpan γι αυτο..

NAI ME KANEI ΑΝΩΤΕΡΟ,διοτι σεβομαι την ηρεμια των συνανθρωπων μου,σεβομαι την ζωη μου οταν δεν περναω με κοκκινο,σεβομαι την ζωη του αλλου,και εχω προσαρμοστει σε μια κοινωνια οπου δεν προκαλω με την συμπεριφορα μου...

ο καθε τσοπανης που κανει οτι του κατεβει σε δημοσιο δρομο α)εχει προβλημα προσαρμογης για εμενα, σε κοινωνικο συνολο,β)ειναι κομπλεξικος και θελει να αποβαλει με επιδεικτικο τροπο αυτο που δεν εχει-επιπεδο δηλαδη-συνεπως καταφευγει σε κατι που νομιζει οτι τον κανει να ξεχωριζει απο τους αλλους,καγκουρια δηλαδη

εγω δεν λυπαμαι φιλε μου,απλα χαιρομαι γιατι τα 85 κατα μεσο ορο βιολογικα χρονια ζωης που ευελπιστω να ζησω δεν θα κατσω να ασχοληθω με γιδια, προβατα και καγκουρες...
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Ξεχάσατε πως ήταν όταν είσαστε 18 μου φαίνεται.
    Οχι οτι κάνατε τα ίδια αλλά πραγματικά σας ένοιαζε τι λέγαν οι γύρω σας?
    Γιατί αν σας ένοιαζε δεν θα καπνίζατε κρυφά δεν θα πίνατε κρυφά θα διαβάζατε τα μαθήματα σας ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑΤΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ,ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ.

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
    φιλε εννοω τον κυριο johnpan ο οποιος ελαφρα την καρδια με ρωτησε αν περνιεμαι ανωτερος και ετσι απλα ανεφερε οτι λυπαται για εμενα...
    Δεν εννοει εσενα αλλα καποιον απο το ορος Θεσαλλονικη..

Του οποιου το ονομα δεν επικαλουμασθε επι ματαιω..
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Talking

Ωραιοι ειστε ολοι στο moto.gr, συγχαρητηρια μαγκες, σοβαροι....!!!

Ολοι σας/μας ξεκινισαμε οπως αυτα τα παιδια στο δρομο. Η νοοτροπια του 30αρι-40αρι+, η εμπειρια η σοβαροτητα και η οδηγικη παιδια ηρθαν μετα... , γι'αυτο και ειμαστε ορθιοι και αρτιμελης στο δρομο. Ισως χαρη σε αυτες τις 16χρονες "μαλακιες" που καναμε με το παπι.
    Δε λεω φυσικα να τους πης "μπραβο μεγαλε", αλλα οχι και να τους χτυπησης...!!!
    Υπαρχουν τοσοι αλλοι στο δρομο που θελουν ξυλο (και γερο), και που θα σας/μας βαλουν σε "πραγματικο" κινδυνο (και ξερετε τι και ποιους εννοω). :a37:

ΑΛΛΑ θελη εγωισμο και λογικη προς το κοινο συμφερον ολων των οδηγων 2κυκλων.

αυτα.... :a39: :a37:
    θελω να ζησω τη ζωη...
    θελω να γνωρισω ανθρωπους...
    θελω... μεγαλυτερο μονιτορ!

four wheels move the body,two wheels move the soul
    KEEP COOL...

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Ξεχάσατε πως ήταν όταν είσαστε 18 μου φαίνεται.
    Οχι οτι κάνατε τα ίδια αλλά πραγματικά σας ένοιαζε τι λέγαν οι γύρω σας?
    Γιατί αν σας ένοιαζε δεν θα καπνίζατε κρυφά δεν θα πίνατε κρυφά θα διαβάζατε τα μαθήματα σας ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑΤΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ,ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ.
    :a19:

Και με αυτό - και τίποτα πλέον- απαντώ στον κύριο ASTRAKITCAR που αφού μου είπε πως έχω τη μύγα και ταυτίζομαι με τους χαρακτηρισμούς, μετά τον ενόχλησε που τον έκρινα και εγώ όπως κι εκείνος εμένα πρώτος... Καληνύχτα και καλά μυαλά... Ο καθένας το δικό του, κι ο καθένας με τη μοίρα του
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    Καληνύχτα και καλά μυαλά...
    ........... ...................
    θελω να ζησω τη ζωη...

KEEP COOL...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_mojito
    ...ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ-ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΟΛΕΣ.ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ.
    ΛΟΙΠΟΝ,ΘΕΛΩ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ

1)ΟΤΑΝ ΣΕ ΞΥΠΝΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΛΟΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΝΑΙ Η ΟΥ?

2)ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΣ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ ΠΡΑΣΙΝΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΝΑΙ Η ΟΥ?

3)ΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΗΦΙΣΣΟ ΠΡΟΣ ΣΕΦ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΝΤΡΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΞΥΣΤΑ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ (ΣΤΟΝ ΚΗΦΙΣΣΟ) ΣΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΝΑΙ Η ΟΥ?

Ε ΛΟΙΠΟΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ,ΤΡΕΛΕΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΧΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ.ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 2 ΤΟ ΒΡΑΔΥ (ΜΕΝΩ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΣ ΕΚΕΙ) ΜΠΡΟΥ ΜΠΡΟΥ ΜΠΡΟΥ...ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Η ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΚΑΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ?ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ?

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ,ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ.Ο ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.Ο ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΙ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΣΩΝ ΕΤΩΝ ΕΙΣΑΙ.

ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ

Φίλε μου καταρχήν αν θες, μιλάμε και με μικρά γράμματα. Κεφαλαία δε χρειάζονται αν μιλάς φιλικά όπως λες.

Στο 1, 2, 3, όπως και σε οποιοδήποτε άλλο παράδειγμα και να φέρεις απαντώ πως ναι, τσαντίζομαι, και φυσικά σου έδωσα δίκιο για το ότι τσαντίστηκες από την πρώτη μου κιόλας απάντηση.

ΑΛΛΑ, όταν τσαντίζεσαι, τι λες? (διάλεξε από τα παρακάτω)

α. "Αει στο διάολο ρε μαλακισμένο, θα σκοτωθείς και θα σε κλαίει η μανούλα σου, θα σκοτώσεις και καναν άλλον, ηλίθιο πλάσμα που νομίζεις ότι είσαι και γαμάτος, παπάρα"

β. "Αντε ρε βρωμιάρη, λίγδα, σκατοχοντρέ, με το κωλοπαπάκι σου, με το μαΙμού Nike παπούτσι που το πήρες από τους γύφτους με 20 ευρώ και το παίζεις κάποιος.... "κλπ κλπ

Με πιάνεις τώρα φίλε μου?
    Αν θες, το σκέφτεσαι, αν πάλι δε θες... εγώ δεν είμαι ούτε ψυχίατρος ούτε τίποτα, διέκρινα έναν τόνο ρατσισμού και το είπα, μπορείς άνετα να με γράψεις εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

Φιλικά
    JohnPan

Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Talking

Αυτη την ωρα δειχνη στον ant1 τα λεωφορεια στη θεσ/νικη που τρεχουν με 70+ σε ΒΡΕΓΜΕΝΟ δρομο, και περναν με ΚΟΚΚΙΝΟ για να σχολασουν πιο γρηγορα........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.......................................

παπακιδες ορματεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...................................

:a57:
    θελω να ζησω τη ζωη...

KEEP COOL...

Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan

Και με αυτό - και τίποτα πλέον- απαντώ στον κύριο ASTRAKITCAR που αφού μου είπε πως έχω τη μύγα και ταυτίζομαι με τους χαρακτηρισμούς, μετά τον ενόχλησε που τον έκρινα και εγώ όπως κι εκείνος εμένα πρώτος... Καληνύχτα και καλά μυαλά... Ο καθένας το δικό του, κι ο καθένας με τη μοίρα του
    Φίλε, έχεις πρόβλημα ρατσισμού.ΑΥΤΟ ειπες στον ανθρωπο που εγραψε την σκεψη του.

και μετα ειπα οτι καποιοι αρπαζονται λες και μιλαει για καποιον προσωπικα.ΕΣΥ εκρινες πρωτος αλλα δεν δεχεσαι την κριτικη και τον διαλογο...εγω σου απαντησα οτι αυτο που κανεις-κανουν, ορισμενοι δεν ειναι σωστο.ο διαλογος απο εμενα τελειωνει εδω...

τωρα αν εχετε προηγουμενα εδω μεσα ορισμενοι εγω δεν γνωριζω κατι...

δεν κρινω οχι για να μην κριθω αλλα γιατι χανω τον χρονο μου..αυτη την φραση την εχω σαν αρχη...
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR

δεν κρινω οχι για να μην κριθω αλλα γιατι χανω τον χρονο μου..
    Εγώ από την άλλη κρίνω, και "απαιτώ" να με κρίνουν

no hard feelings από μενα...

Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

απλα μην χανεις τον χρονο σου με κριτικες ασκοπες και που δεν προκειται να οδσηγησουν σε αποτελεσμα..

και γω γουσταρω να με κρινουν αλλα ξερω οτι στην φαρετρα μου εχω επιχειρηματα!!!

na diakrino enan elafri dixasmo stin kini gnomi?????

ite tha iste enantion twn papion ite tha iste upermaxoi twn p@p@ridwn pou ta kavalane? oloi imastan kaipote 16-18 kai protokavalisame papi kai kaname mlk ston dromo (oxi panta eskemena) alla oi alloi odigoi dixnan katanoisi logo tou nearou tis ilikias mas... emena pantos exei kontepsei na me patisi amaksi se diastavrosi apo mlk dikai mou (defteri mera meta pou pira to diploma gia 50ari) to gkomenaki pou itan sinodigos ourlaze apokalontasme aliti, remali, kolopaido kai ola ta sxetika (paromia me oti ipe ekstomiso o OP ston eftrafi pesonta neania) kai o odigos, xalaros mou leei... min anisixeis re megale... tha matheis na aodigas... akoma eisai mikros (16 imoun tote) alla ligo poio prosextika gia na prolaveis na megalwseis...

kai to idio skiniko exei epanalifthei apires fores kai me mena kai me filous/gnostous... to periergo omos einai oti panta ta mpinelikia mas ta rixnan gkomenakia pou den kseran na odigane kai klanan menta... kai pappoudes pou kontevan na pathoun kardiako... asxetos ama to 99% twn periptoseon ftegan autoi...

to idio ginete kai twra... emis mathame na odigame, kai exoun erthei alloi pou den kseroun... omos den mporoume na leme otoi oloi osi exoun ftiagmena papia einai kai GTP... ton kathena tha ton krineis me tin ekastote malakia pou kanei... gia paradigma o eftrafis neanias tou paradigmatos parasirthike apo tin parea kai perase me kokkino... to oti epese omos einai asxeto... apla eginan 2 malakies sti sira... tha megalwsei kai tha mathei (to poso tha prolavei na megalwsei einai diko tou provlima)

oso gia autous pou kanoun eskemena malakies... einai aksioi tis miras tous... ite auto simenei travmatismos, katakravgi, eksoda se sinergia ktl ktl...

alla i ousia einai mia... be cool... den exei noima na mpinelikwnoume tous neous odigous... den eimaste emois oi magkes kai oi theoi... apla odigisame arketa gia na mathoume kapoia pragmata... kai opos emas mas voithisane empiroi odigoi na mathoume apo tis malakies mas... etsi na voithisoume tous neous...

BTW pali logodiari me epiase...
    there 10 kind of people, those that can read binary and those that cannot...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Να έχεις συχνότερα τέτοιες λογοδιάρροιες φίλε... μπας και βάλουν κάποιοι απο εμάς μυαλό σαν μεγαλύτεροι και βοηθήσουμε τους νεαρότερους αντί να τους κατακεραυνώνουμε.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από oxidisingDeamon
    na diakrino enan elafri dixasmo stin kini gnomi?????

.....................

BTW pali logodiari me epiase...

Να μπορουσαμε να τα διαβασουμε κι ολας ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. CBR 2005 - Όλα τα χρώματα
    από sniper στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2005, 10:53
  2. GSXR 750 Ολα τα μοντελα
    από anco στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2004, 13:02
  3. Οχήματα για όλα τα γούστα....