εχει συμβει σε φιλο μου σε 1 βραδυ ναι μπει στο καρτερ μισο τεποζιτο βενζινη.........
σιγουρα εχουν το συστημα που λεει ο Στεφανος οσα μηχανακια δεν εχουν το συστημα με την υποπιεση.
εχει συμβει σε φιλο μου σε 1 βραδυ ναι μπει στο καρτερ μισο τεποζιτο βενζινη.........
σιγουρα εχουν το συστημα που λεει ο Στεφανος οσα μηχανακια δεν εχουν το συστημα με την υποπιεση.
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Θυμίζω:
- Και τις 2 φορές το έπαθε βγαίνοντας από μάπα μηχανικό.
- Μέχρι και να μείνει, παίζει μια χαρά.
Αν κάποιος έχει καμιά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ιδέα, είμαι όοοοοοοοοοοοοοοολος αφτιά.
[/B]
Φίλε μου, η απάντηση πρέπει να είναι πιο απλή. Ας εξετάσουμε καταρχάς τα γεγονότα:
- "Και τις 2 φορές το έπαθε βγαίνοντας από μάπα μηχανικό".
Βενζίνη έβαλες μετά το μηχανικό?
Όταν έμεινες υπήρχε βενζίνη στο τεπόζιτο?
Δείκτη βενζίνης έχει το μηχανάκι? Αν ναι, τι έδειχνε?
τελικα η μονη λογικη εξηγηση ειναι η εξης: Ο μηχανικος σου εκλεβε την βενζινη
Αφου ο sf ηταν σαφης εκανε 100 ή 160 χλμ με γεματο τεποζιτο και μετα εμενε.
Έχει καιρό να σκύψει....Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ακόμη έχουν....![]()
![]()
αλλά όπου να'ναι..![]()
You BETA believe...
Δεν φταίει αυτό, απλά κρατάω μια επιφύλαξη.Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Έχει καιρό να σκύψει....![]()
αλλά όπου να'ναι..![]()
Μιας και ξέρω ένα jicov που δεν είχε τέτοια υπερχείλιση αλλά τρύπα στο πλάι
εγω παντως δεν εχω τετοια προβληματα...ο nosferatu(cb-1 400) μεχρι ρεζερβα βγαζει με το ζορι 120 χμ...προβληματα που χει ο κοσμος...:rotflmao:![]()
υ.γ. λετε να φταιει το γεγονος οτι μετα απο 370000χμ εχουν εξαυλωθει πιστονια ελατηρια?![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
370.000 χλμ ???Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
υ.γ. λετε να φταιει το γεγονος οτι μετα απο 370000χμ εχουν εξαυλωθει πιστονια ελατηρια?![]()
![]()
![]()
taxi ειναι ?![]()
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
πιθανότατα μετά το service ο μηχανικός που ξανατοποθέτησε το ρεζερβουάρ έβαλε τα σωληνάκια πιο μέσα στο ρεζερβουάρ από ότι έπρεπε (το πώς έγινε αυτό λίγο με αφορά)...
επίσης παίζει και η περίπτωση να τα έχει βάλει το ένα στη θέση του άλλου... οπότε είναι στο ίδιο ύψος μεταξύ τους μέσα στο ρεζερβουάρ και γι αυτό η ρεζέρβα σε βγάζει ελάχιστα χλμ.
Θα σου έλεγα να βγάλεις το ρεζερβουάρ (ή μόνο τα σωληνάκια) και να τα ξαναβάλεις σωστά...
![]()
εναλλακτικά θα σου πρότεινα να δώσεις τη hayabusa και να πάρεις ένα ΧΧ .... έχω υπόνοιες ότι μεταδίδει η haya τη μαλακισμένη νοοτροπία των suzuki στο superfour...![]()
![]()
και λιγα λες...εχει περασει απο οτι σταδιο υπαρχει...Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
370.000 χλμ ???![]()
![]()
taxi ειναι ?![]()
![]()
εννοεις να περναει απο πανω τα XX χωρις ελεος και χωρις ουτε μια συγνωμη?:rotflmao: :rotflmao:εναλλακτικά θα σου πρότεινα να δώσεις τη hayabusa και να πάρεις ένα ΧΧ .... έχω υπόνοιες ότι μεταδίδει η haya τη μαλακισμένη νοοτροπία των suzuki στο superfour...![]()
Μια απορια. Βενζινη ή λαδι καιει πιο πολυ ?Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
και λιγα λες...εχει περασει απο οτι σταδιο υπαρχει...
![]()
Το μοτερ δεν εχει επισκευαστει ποτε σε αυτα τα 370Κ ?
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
κοιτα...λιγο βενζινη την τσιμπαει μαζι με το λαδακι που καιειΑρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Μια απορια. Βενζινη ή λαδι καιει πιο πολυ ?![]()
Το μοτερ δεν εχει επισκευαστει ποτε σε αυτα τα 370Κ ?
![]()
....
κανα μισολιτρο χοντρικα στα 1000 καιει...λογικο αν λαβεις υπ οψιν οτι δεν αλλαζω ποτε λαδια,βαζω μεσα κυριολεκτικα οτι να ναι(οταν θυμηθω να συμπληρωσω) και δεν το ζεσταινω ποτε...τερμα αμεσως...
επισκευη? πρωτη φορα ανοιξα καπακι για βαλβιδες στις 350000 μονο για το γαμωτο του πραγματος...και 5-6 μονο ηταν 2-3 εκατοστα off spec...
![]()
honda rules...κι ας εχω hayabusa...
spam off ...γιατι το μαμησαμε το ποστ του ανθρωπου....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
spam off ...γιατι το μαμησαμε το ποστ του ανθρωπου....![]()
![]()
![]()
Αυτό θα το πω ΕΓΩ !!!![]()
Επειδή ο SFης είναι γνωστός Οκνηρός και Ευδαιμονιστής νέος (τρόπος του λέγειν...), περιμένει να του λύσουμε - φτιάξουμε - δέσουμε το κ@λομήχανό του για να πηγαίνει ΦΤΗΝΕΣ και απροβλημάτιστες βόλτες με την εκλεκτή της καρδιάς του ...![]()
Πλανάται πλάνην οικτάν, βεβαίως βεβαίως...!!!![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Πάνω που ήμουν έτοιμος να ρίξω ψαλίδι!
Αυτά τα κουλά περί μηχανικού να παίρνει βενζίνη δε μπορώ να καταλάβω τι λογική έχουν!![]()
Τα σωληνάκια τα είχα αλλάξει όπως έγραψα, αλλά το Σάββατο ή την Κυριακή θα ξανακάνω πιο συστηματικές δοκιμές και θα επανέλθω. Θα ξαναδω φυσικά και το ρουμπινέτο. Αν παίζει χαλασμένη μεμβράνη σ'αυτό, θα μείνω βέβαια με την απορία: γιατί ακριβώς μετά την απλή επίσκεψη στον μηχανικό... το κλωτσάει;;;
Thank u all προς το παρόν![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Όπως καταλάβαμε, τελικά δεν ασχολήθηκα το ΣΚ που πέρασε. Αλλά θα ασχοληθώ αυτό όπως και δήποτε!
![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε