κανε οτι σου πει ο μαεστρος ολντ![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
..)![]()
ΔΕν το πιστεύω ΤΙ λέω, ρε πούστη μου...![]()
πολλά πράγματα μαζί?![]()
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
μα δεν εχεις να καθαρίσεις λάδια... αλλά να περιμένεις να στεγνώσει το νερό....
κάνε τα παραπάνω που έγραψες δίχως τις βενζίνες...
τα λάδια τσέκαρε τα.... τράβα πάρε μια σύριγγα απο το φαρμακείο (των 60 ml) και ροφα λαδακι να το εξετάσεις οπτικά...
αν δεν εχουν υγρασία και λευκό μπες χρώμα άστα...
κοίτα επίσης στο φιλτροκούτι αν ειναι όλα στεγνά...
λύσε την βίδα στο λεκανακι του καρμπ να φύγουν απο μέσα τα νερα
κλεισε την βενζινα και ξαπώσε το μηχανακι στο εδιαφος...
με σεσουάρ μπορείς να φυσιξεις θερμό αέρα απο την εξαγωγή στον κύλιδρο...
μετα συναρμολόγησε
ανοιξε βενζίνη
βαλε νεο μπουζι ή κάψε το υπάρχον και προσπάθησε...
ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ
![]()
![]()
ΟΚ ΚΑΤΑΛΑΒΑ
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΝΥΧΤΗΣΑ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ....
ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
αλλά ορίζοντα...
παραδέξου το...
μετά την κυριακή μάλλον σκέφτηκες με ποιό τρόπο να αποχαιρετήσει κανείς την μοτο του για ένα αλαφροίσκιωτο ΚΤΜ!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
παραδεξου το , το έκανες επίτηδες!![]()
![]()
λες να κοιταξω να μαζεψω κανα φραγκο να παρω κανα πορτοκαλι ????
αλλα ..... δν ειναι λιγο gay χρωμα .... σα μελισουλα θα ειμαι
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
λες να κοιταξω να μαζεψω κανα φραγκο να παρω κανα πορτοκαλι ????
αλλα ..... δν ειναι λιγο gay χρωμα .... σα μελισουλα θα ειμαι
etsi πρέπει... για να γινεις αντρας πρέπει να γίνεις μελλισούλα πρώτα...
και άσε τον SONIC να λέει για τον στρατό!
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Τι έκανες??????????????????????????????????????????????????????????
Πρώτα απ'όλα
ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗ ΜΙΖΑΑΑΑΑ
ειναι μεγάλο το σοκ........![]()
![]()
![]()
εσυ πρεπει να επαθες μεγαλο σοκ
χρεωσε μου και τα ηρεμιστικα σου ...
ευχαριστω για ολα![]()
Ελπίζω να μην μπήκε ο κύλινδρος από το πλύσιμο που έφαγε....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ωπ, η ειδικοτης μας! (Είπαμε, βουλιαγμένα εξωλέμβια στη θάλασσα, ψωμοτύρη δηλαδή).
Πάρε μπολικα λάδια, η πρωτη αλλαγη ΑΜΕΣΑ, οπως σου λενε και παραπανω.
Μετα απο 1~2 ωρες λειτουργιας (και όχι στο μεγιστο), ξανάλλαξε τα, και αυτο εξαρταται απο το ποσο καταφερες να αφαιρεσεις τα υπολλειματα του νερου!
Και μετά τη 2η ή 3η αλλαγή, τακτικό έλεγχο εως ωτου να μη βρισκεις αλοιωμενο το χρωμα του (γαλακτερό).
Υ.Γ. Δε μας το κράταγες για τη πρωταπριλιά...![]()
Και πανω που χτες νομιζα οτι ειδα το καλυτερο, μπαινω στο φορουμ και διαβαζω αυτο!!
Χτες, μελος του φορουμ με παιρνει τηλεφωνο και μου λεει οτι χτυπαει κατι στο μηχανακι του! Του λεω οκ ας βρεθουμε στο Πουλοπουλο να δουμε τι γινετε! Εχει προηγηθει συζητησει πριν 2 μερες που μου ειπε οτι η αλυσιδα του ειναι χαλαρη και θα την σφιξει, του ειπα να μην τη σφιξει πολυ και να εχει τον απαραιτητο τζογο η αλυσιδα! Μου απαντησε "ξερω ξερω, ενοχλημενος και εκλεισε το τηλεφωνο"
Φτανουμε στο Χαρη!! Κοιταει το μηχανακι και αρχιζει να τραβαει τα μαλλια του!! Η αλυσιδα ειναι τοσο σφιγμενη που εχει αρχισει να τρωει το γραναζι...Δεν το εχω ξανα δει αυτο!! Μιλαμε για τσιτες...Το γραναζι ειχε φαγωθει και παραμορφωθει απο το σφιξιμο...
Οριζοντα θα στον γνωρισω να κανετε παρεα!!![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
εσυ παλι, αυτο εχεις να πεις? κανεις την παπια για οτι γραφτηκε 5 ποστς πιο πανω.... ΜΕΛΙΣΣΟΥΛΑ?Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Και πανω που χτες νομιζα οτι ειδα το καλυτερο, μπαινω στο φορουμ και διαβαζω αυτο!!
Χτες, μελος του φορουμ με παιρνει τηλεφωνο και μου λεει οτι χτυπαει κατι στο μηχανακι του! Του λεω οκ ας βρεθουμε στο Πουλοπουλο να δουμε τι γινετε! Εχει προηγηθει συζητησει πριν 2 μερες που μου ειπε οτι η αλυσιδα του ειναι χαλαρη και θα την σφιξει, του ειπα να μην τη σφιξει πολυ και να εχει τον απαραιτητο τζογο η αλυσιδα! Μου απαντησε "ξερω ξερω, ενοχλημενος και εκλεισε το τηλεφωνο"
Φτανουμε στο Χαρη!! Κοιταει το μηχανακι και αρχιζει να τραβαει τα μαλλια του!! Η αλυσιδα ειναι τοσο σφιγμενη που εχει αρχισει να τρωει το γραναζι...Δεν το εχω ξανα δει αυτο!! Μιλαμε για τσιτες...Το γραναζι ειχε φαγωθει και παραμορφωθει απο το σφιξιμο...
Οριζοντα θα στον γνωρισω να κανετε παρεα!!![]()
![]()
![]()
![]()
Καράφλα, σε βλέπωωω ...
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
το νιωθω!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Καράφλα, σε βλέπωωω ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
swsta ta leei o palianthrwpas alla iparxei kai poio eukolos tropos...
1. vgazeis bouzi
2. gerneis to mixanaki katw (edelos japlwmeno) apo tin meria tis ejatmisis
3. afou trejei arketo nero varas kai merikes mizies (exeis vgalei to bouzi)
meta sinexizies opws leei kai old kai to petas stin thalassa...![]()
![]()
p.s. etrwga kai kati ntolmadakia apo tin kathara deutera kai gemise i othoni abelofila...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τελικα πηρε μπροστα?????
τι γελατε ρε ειχε ακουσει και το παλικαρι για κινητηρες υδρογονου και εναλακτικα καυσιμα και σου λεει αυτο ειναι .. νερακι ειναι λυση.
ακριβαινουν και τα πετρελαια γαμωτο
Τελικα ξαναπηρε ρε??
και ειδον εκ του στοματος δρακοντος και εκ του στοματος του θηριου και εκ του στοματος του αντιχριστου, πνευματα τρια, ακαθαρτα ως βατραχοι,
πνευματα τεσσερα ακαθαρτα ως μπατσοι
εκει που η φαντασια ξεπερναει την πραγματικοτητα