Σελίδα 3 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 192

Θέμα: Που να το καταργούσαν κι ολας...

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Φιλε Alchimistis καλα τα λες αλλα πες μου κατι

Εαν σου εκαιγαν το αυτοκινητο σου το οποιο ξεχρεωνεις με ιδρωτα και αιμα σε 7200 ατοκες δοσεις ή σου εσπαγαν το μαγαζι σου, τι θα ελεγες μετα ?

Το κακο εχει παραγινει, και καποιοι το "τροφοδοτουν" αντι να το παταξουν.

Φιλικα
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Σχεδόν Αρτιμελής Το avatar του/της xtrm600
    Να τους πιάσουνε απ'έξω δεν είν'δυσκολο.
    Εδω φάγανε τοοοση εκπαιδευση για τους ολυμπιακούς λες να μην μπορουνε?
    Είμαστε μπίλιες στη ρουλέττα του καπιταλισμού
    ZZZZZzzzzZZZZZ

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    εγω το ξαναπαραθετω γιατι απαντηση δεν πηρα..............ασε που μερικοι μπορει να παρουνε απαντησεις στα καυτα ερωτηματα τους.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    εγω ρε παιδια δεν θα πω ουτε να μπει ο μπατσος στο ασυλο...ουτε να μην μπει...απλα επειδη διαβαζω μερικες ωραιες αποψεις του στυλ μπειτε μεσα και λιανιστε οποιον βρειτε...να σας ρωτησω μονο κατι και αν θελετε μου απαντατε.
    λοιπον μια μερα μπουκαρουν αυτα τα κωλοπαιδα ειπατε?στο πολυτεχνειο.και αρχιζει ο πετροπολεμος.μολοτοφ οι μεν,χημικα οι δε και παει λεγοντας...καινε ρημαζουν οι απο μεσα,πετανε πραμα οι απο εξω.καποια στιγμη λοιπον μετα απο 76 ωρες ας πουμε υποθετικα οι απο μεσα δεν εχουνε αλλες μολοτοφ.η κουραση τους καταβαλει.αρχιζει η πεινα και η διψα.απο εξω (διμοιριες) εναλασοντε σε ολο αυτο το διαστημα,ανεφοδιαζονται και γενικα ειναι σε μια κατασταση πολιορκιας.αργα η γρηγορα οι απο μεσα ταραχοποιοι θα παραδοθουνε στους αστυνομικους οι οποιοι θα τους προσαγουν στη δικαιοσυνη.
    και ρωταω εγω τωρα εσας ρε παλικαροι που υποστηριξατε οτι πρεπει να γινει του κουτρουλη ο γαμος για να πιασει η ελ.ασ. 200 μαλακισμενα...που στο διαλο εξαφανιζονται τα αρχιδια που υποστηριζουνε οτι μας φυλανε και καταφερνουνε οι καθε λογης κουκουλοφοροι να εξερχονται του πολυτεχνιου ομορφα και ωραια???μηπως τελικα αυτοι που καινε τη σημαια ειναι αυτοι που υποτιθεται οτι μας προστατευουν?μηπως μοιαζανε πολυ οι μπατσοι εεε συγγνωμη ζαρτινιερες ηθελα να πω της θεσ/νικης που δειρανε τον κυπριο φοιτητη με τους κουκουλοφορους???
    καλα...αυτοι οι ασφαλιτες δεν δουλευουνε???γιατι αν δουλευανε θα επρεπε να μπουνε στις γιαφκες τους και με τη πρωτη ευκαιρια να τους συλλαβουνε αλλα μαλλον τους αρεσει πολυ το βολλει με τους συναδελφους τους και αποφασιζουνε να μην κανουνε καμια συλληψη.

μηπως υποστηριζετε τελικα λαθος μετρα απο λαθος ανθρωπους???λεω εγω τωρα...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    σωστα...εκαψες τη σημαια (συμβολο) θα σε τσακισω και δε θα βρει ο παπας να θαψει (ζωη)

ωρες-ωρες βαζουμε και γαμω τις πρωτεραιοτητες!!!

για την ακριβεια φιλοι μου πιστευω οτι επειδη εκεινος ο 16χρονος εκαψε τη σημαια επρεπε να ξανανοιξει η γιαρος και να επαναφερουμε τον μπαμπαλη στην ενεργο δραση....

:a31: :a31: :a31: σφεντονα το καναμε νομιζω....

πολυ καλος συνεργατης εχει το γραφειο του εκει ...

βρηκε το αμαξι του καμενο ενα βραδυ ... δημοκρατης ο τυπος παιδι πολυτεχνειου ... με ξυλο στην πλατη του εκεινες τις εποχες .......

αυτο ειπε και αυτος ..... μονο που το ενοουσε ..

τι γνωμη θα ειχες εσυ αν εβρισκες καμενη την μοτοσυκλετα σου ...............

ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΕΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ

δεν κατακρινω τους αγωνες της καθε γενιας και τα πιστευω της ....εαν υπαρχουν

κρινω ομως με τα χειριστα λογια και πραξεις αν μπορουσα

τις πραξεις καποιον ατομων που κρυβονται πισω απο δηθεν αγωνες και την μη

αποτελεσματικοτιτα των μεγαλων που καθωνται σε ομορφες πολυθρωνες .. στο να προστατεψουν την κοινωνια απο τετοια συμβαντα ....

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    Άλεξ εσυ πιστευει οτι οι φοιτητές, οι ακόμα και αντιεξουσιστές ο στοχος τους ειναι τα μαγαζία και τα αμάξια του απλου κοσμακι!
    Οποιος απο εσάς κατέβηκε στην πορεία της 17Ν θα ειχε δεί την διμοιρία των ματ να προστατεύει καμια 50 αρια άτομα μετα απο τα επεισοδεια να βγαίνουν απο τα μπλόκ των Α/Α και να τα βάζει πίσω απο τις κλούβες!!!Ομως η τηλεοραση μόκο!Δεν τραβηξε ολο τον κόσμο πουτους γιουχαριζε!Πάντα θα έχουν καποιο δικο τους να δώσει την αφορμη για να κανουν ντου τα μάτ
    Πάντα θα έχουν καποιο να σπάσει ενα μαγαζί για να δώσουν αλλη μια αφορμη για κατάργηση του ασύλου!
    Σας στρέφουν σε λάθος άτομα!
    Μην υποτιματε τόσο την αστυνομία!

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
    Άλεξ εσυ πιστευει οτι οι φοιτητές, οι ακόμα και αντιεξουσιστές ο στοχος τους ειναι τα μαγαζία και τα αμάξια του απλου κοσμακι!
    Οποιος απο εσάς κατέβηκε στην πορεία της 17Ν θα ειχε δεί την διμοιρία των ματ να προστατεύει καμια 50 αρια άτομα μετα απο τα επεισοδεια να βγαίνουν απο τα μπλόκ των Α/Α και να τα βάζει πίσω απο τις κλούβες!!!Πάντα θα έχουν καποιο δικο τους να δώσει την αφορμη για να κανουν ντου τα μάτ
    Πάντα θα έχουν καποιο να σπάσει ενα μαγαζί για να δώσουν αλλη μια αφορμη για κατάργηση του ασύλου!
    Δεν υποτιμω κανεναν. Οπως ειπα και πριν καποιοι "τροφοδοτουν" αυτη την κατασταση.

Η λυση ειναι παρα πολυ απλη και την ειπε ο Trooper. Αλλα .........

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
    πολυ καλος συνεργατης εχει το γραφειο του εκει ...

βρηκε το αμαξι του καμενο ενα βραδυ ... δημοκρατης ο τυπος παιδι πολυτεχνειου ... με ξυλο στην πλατη του εκεινες τις εποχες .......

αυτο ειπε και αυτος ..... μονο που το ενοουσε ..

τι γνωμη θα ειχες εσυ αν εβρισκες καμενη την μοτοσυκλετα σου ...............

ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΕΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ

δεν κατακρινω τους αγωνες της καθε γενιας και τα πιστευω της ....εαν υπαρχουν

κρινω ομως με τα χειριστα λογια και πραξεις αν μπορουσα

τις πραξεις καποιον ατομων που κρυβονται πισω απο δηθεν αγωνες και την μη

αποτελεσματικοτιτα των μεγαλων που καθωνται σε ομορφες πολυθρωνες .. στο να προστατεψουν την κοινωνια απο τετοια συμβαντα ....
    θα σου απαντησω αμεσως....

πας με τη μηχανη σου και κουφια η ωρα σου καθετε μια στραβη!!!τι σε νοιαζει η μηχανη σου η μηπως η σωματικη σου ακεραιοτητα???????
    υποθετω το δευτερο.εξου και η ατακα...αφου εισαι καλα δε γαμιουντε ολα τα αλλα!!!!

παμε λοιπον στο παραδειγμα που εφερες...
    καινε τη μηχανη μου...ναι θα στεναχωρηθω και θα θυμωσω που καηκε η μηχανη μου αλλα δεν θα θελω να σκωτωσω το μαλακα που μου την εκαψε.θελω να συλληφθει απο τους μπατσους, να δικαστει απο τους δικαστες,να μου πληρωσει τη μηχανη και απο εκει και περα να τιμωρηθει οπως οριζει ο νομος.
    αλλα προσεξε μερικα πραγματα...
    1.ποσο μαλακας ειμαι να αφησω τη μηχανη μου σε war zone?
    2.οι μπατσοι γιατι δεν συλλαβανε το αρχιδι?
    3.οι δικαστες γιατι αποφυλακισανε το αρχιδι (αν το συλλαβανε οι μπατσοι)

το αρχιδι λοιπον ειναι το τελευταιο που φταιει.

ΜΗΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΛΕΙΣΤΟΜΥΑΛΟΙ......ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis

Οποιος απο εσάς κατέβηκε στην πορεία της 17Ν θα ειχε δεί την διμοιρία των ματ να προστατεύει καμια 50 αρια άτομα μετα απο τα επεισοδεια να βγαίνουν απο τα μπλόκ των Α/Α και να τα βάζει πίσω απο τις κλούβες!!!Ομως η τηλεοραση μόκο!Δεν τραβηξε ολο τον κόσμο πουτους γιουχαριζε!Πάντα θα έχουν καποιο δικο τους να δώσει την αφορμη για να κανουν ντου τα μάτ

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
    [B]Καποιοι εδω μέσα έχουν μπερδέψει την βουτσα με την φουτσα μου φαίνεται...

Κοίτα κατι τυποι σαν και εσένα ορίζοντα (αν και δεν σε ξέρω με αυτα που γράφεις μπορώ να καταλάβω εν μερη)
    Το 74' τους φοιτητές που ήταν μέσα τους έλεγαν ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ,ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ,ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗ,ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
    Οτι και τώρα λένε τους φοιτητές που κατεβαίνουν στους δρόμους,τρώνε ξύλο,χημικα γιατι ζητούν ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ!
    ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ!

.................................................................................................... .......................................
    ΣΥΜΦΩΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙς ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ , ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ , ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ , ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ , ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ.
    ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΕΣ .. ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ....ΠΟΥ
    ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ ΠΑΡΑ ΑΓΩΝΑ
    .................................................................................................... ........................................

(Και για να προλάβω κάποιους που θα πούνε οτι " γιατι μεχρι τώρα η παιδεια ήταν δωρεάν???"
    Με αυτη την λογικη ήταν στραβο το κλίμα να το φάει και ο γαιδαρος?)
    Διαβάστε και κανενα Νομο Πλαισιο -Ανάθεώρηση αρ. 16 δεν κάνει κακο!

Με την μόνη διαφορα φιλε μου οτι τοτε δεν υπήρχε το όργιο της προπαγανδας απο τα ΜΜΕ οπως τώρα, που απο ότι φαίνεται έχεις ρουφήξει παραπληροφόρηση!
    Τότε τον έβλεπες τον πούστη τον ασφαλίτη οτι σε παρακολουθει...
    +10000000000000000000

Τωρα τον έχεις παντου με τις κάμερες, τον έχεις παντου μεσα στις πορείες , τον έχεις κάτω απο κουκούλες...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙΣ ΕΜΑΙΛ ΚΙΝΗΤΑ ΑΦΜ ΚΑΡΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ......

Την αστυνομική ομως βια δεν θα την γνωρίσεις ούτε θα έρθει στο φώς ποτε γιατι ως γνωστών
    Οπου δεν φτάνει το Γκλοπ του ΜΑΤΑ φτάνει το μικρόφωνο του δημοσιογράφου...

ΤΗΝ ΒΙΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΖΑΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ .....

Το ασυλο ειναι κάτι που τους πονάει γι'αυτο και εχουν φαγωθει να το καταργήσουν, γιατι γιατι μέσω αυτου εχουν ξεκινησει οι πιο επαναστατικες και ανατρεπτικές ιδεές, γιατι ξέρουν οτι σε αυτα τα τετραγωνικά δεν θα έχουν εξουσιά!

ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΕΙΠΑ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ ... ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΤΑΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ...
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ

Ετσι λοιπόν και εγώ πριν μερικούς μηνες οταν ειχα κατέβει σε ενα πανεκεπαιδευτικό συλλαλυτίριο ειδα καποιο απο τα ακουνητα στρατιωτάκια (κατα Πολύδωρα ) να βάράνε ανεξέλεχτα κόσμο, να βρίζουν και να προκαλουν (Χειρονομίες, Διαφορα κοσμιτικα για οικογενειες μάνες κ.τ.λ.)

ΚΑΚΩΣ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΜΙΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ...
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΨΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ......

Να τραβάει και να σέρνει απο τα μαλλία κοπέλες, να σπάει το χέρι συμφοιτητη μου λεγοντας το θεικο "Θα προσκυνήσεις το Χιτλερ τώρα κωλόπαιδο" ΜΕΙΟΝ 1000000000

Ειδα τον φοιτητη στην Θεσσαλονίκη να τον χτυπούν αστυνομικοι με πολιτικά (Μαλιστα μερικοι απο αυτους ειχαν φορέσει και παλαιστινιακα φουλάρια, αν ξέρεις τι ειναι αυτα)
    Και να βγάζει ανακοινωση η Αστυνομία μαζί με τον Υπουργό οτι ο φοιτητης επεσε πάνω σε μια Ζαρντινιέρα...
    Και ακομα με αυτην την γελοια ανακοίνωση να μην αντιδρά κανεις...Βεβαια γιατι εχουμε αποβλακωθει και οτι και να μας πουνε ακομα οπως και τώρα να μας κοροιδευουν μπροστά στην μούρη σου φαινεται εντελώς φυσιολογικο...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΙΤΗΤΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΩΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ .... ΤΟ ΘΕΩΡΙΣΑ ΟΤΙ ΠΑΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΩΣΤΟ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ετσι λοιπόν οταν ξανα αποφασισεις να βγάλεις τα ακροδεξια σου μανιφέστα να το ψάξεις και περα απο την μυτη σου!\

ΛΑΘΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟ ΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ

.................................................................................................... ..............................

ΛΑΘΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟ ΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ

.................................................................................................... ..............................

δυστυχως αυτη την αισθηση αφησες οριζοντα....

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αλχημιστή φέρε και τους φίλους σου απο'δώ να πείτε όλοι μαζί το ποιματάκι φωναχτά..

Και γω πολύ αγανακτησμένος..,
    Λάμπρος
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

ΝΟΜΙΖΩ ΤΑ ΕΙΠΑ ΑΛΧΙΜΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΩς ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ......ΟΧΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΟΧΕΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ

παει να πει ο πρυτανης μπειτε μεσα βγαλτε οσους κανουν ζημιες διοτι πληρωνει ο ελληνικος λαος ..... αλλα δεν το αφηνουν ανωτερες δυναμεις

φταιει η πολυ δημοκρατια και η ελευθερια σε εισαγωγικα .... και πολλα αλλα

φταινε οι απο πανω που κοινουν ολο αυτο το παιχνιδι ...αυτη την εξουσια που δινει διαταγες

και τι φταιει ο κοσμακης τελικα ??

και εφοσον συμφωνα με την γνωμη πολλων ολοι ειναι καθοδηγουμενοι τοτε γιατι να μην ποιασω αυτον που μου κανει την ζημια να τον σπασω στο ξυλο και να το μαθει ο κοσμος και ο επομενος αντικαταστατησ του ????

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    ΜΗΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΛΕΙΣΤΟΜΥΑΛΟΙ......ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Χαιρομαι.Μα το Θεο χαιρομαι.
    +100000
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

ΝΟΜΙΖΩ ΤΑ ΕΙΠΑ ΑΛΧΙΜΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΩς ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ......ΟΧΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΟΧΕΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ

παει να πει ο πρυτανης μπειτε μεσα βγαλτε οσους κανουν ζημιες διοτι πληρωνει ο ελληνικος λαος ..... αλλα δεν το αφηνουν ανωτερες δυναμεις

φταιει η πολυ δημοκρατια και η ελευθερια σε εισαγωγικα .... και πολλα αλλα

φταινε οι απο πανω που κοινουν ολο αυτο το παιχνιδι ...αυτη την εξουσια που δινει διαταγες

και τι φταιει ο κοσμακης τελικα ??

και εφοσον συμφωνα με την γνωμη πολλων ολοι ειναι καθοδηγουμενοι τοτε γιατι να μην ποιασω αυτον που μου κανει την ζημια να τον σπασω στο ξυλο και να το μαθει ο κοσμος και ο επομενος αντικαταστατησ του ????
    ΠΙΑΣΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!

οι αστυνομια θα σε αφησει

και αν οχι γιατι

σκατοκατασταση ....

για να τελειωνω .... η γνωμη μου ειναι οτι σε περιπτωσεις βιας και καταστροφης δικης μου και μονο δικης μου περιουσιας εγω θα τον γαμησω τον τυπο .....

και αν αυτο σειμαινει οτι ειμαι ακροδεξιος και φασιστας ....

ναι ειμαι ....

κατα τα αλλα .....

Σελίδα 3 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Θελω V-strom.....αλλα απο που να το παρω
    από cyclist777 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2008, 21:17
  2. Απο πού να το αγοράσω...
    από lhasa2015 στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2007, 10:43