Ta diabolic sto ebay exoun 340euro... kai oi zelatines 15 euro
ειναι λογικο ρε παιδια να εχουν διαφορες στην τιμη με το εξωτερικο.Αρχικά δημιουργήθηκε από R-1nas
αλλες φορολογιες και δασμους εχουν εδω.
τεσπα οποιος θελει να ψαχτει αγοραζει απο το ιντερνετ , οποιος δεν θελει κανει μια βολτα και παιρνει αυτο που θελει![]()
ARXONTAS
Βάλε και τα μεταφορικά...Αρχικά δημιουργήθηκε από R-1nas
(πάλι συμφαίρει, αλλά βάλτα)
Ατσάτσα
kalispera file gia na mpeis sto ebay prepi na kaneis egrafi kai na exeis logariazmo paypal,aksizi na agorazis apo to ebay
Thanks φιλαρακι,με το κρανος δε κρατιομουνα και το τσιμπησα αλλα σκεφτομαι για αλλες αγορες μεσω νετ,οτι χρειαζομαι απο δω και περα θα κοιταω πρωτα μεσα. το προβλημα ειναι πως εχω απλη συνδεση και ταλαιπωρουμαι πολυ μεχρι να βρω αυτο που θελω γιαυτο και ειχα ζητησει την βοηθεια σας(να συναντηθω με καποιον σε ενα νετ καφε)αλλα ποτε δεν την πηρα..Αρχικά δημιουργήθηκε από axtarmas
an xreiastite kati tha mporeso na voithiso![]()
thats ok..
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kost rider
Thanks φιλαρακι,με το κρανος δε κρατιομουνα και το τσιμπησα αλλα σκεφτομαι για αλλες αγορες μεσω νετ,οτι χρειαζομαι απο δω και περα θα κοιταω πρωτα μεσα. το προβλημα ειναι πως εχω απλη συνδεση και ταλαιπωρουμαι πολυ μεχρι να βρω αυτο που θελω γιαυτο και ειχα ζητησει την βοηθεια σας(να συναντηθω με καποιον σε ενα νετ καφε)αλλα ποτε δεν την πηρα..
thats ok..
![]()
![]()
ριξε μια ματια εδω
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
epithis asxoloume poli me to ebay kai pistevo oti kalivome se kati pou exo anagki otan to exo anagki tha mporeso na se boithiso aplos stelnemou ena email sto tomedim@yahoo.com kai ti akribos thelis kai tha sto psaxno giti den agorazis kateftias prepi na epikinonas mazi tous gia plirofories metaforika kai alla![]()
![]()
kai se emena oti thes mporeis na rwthseis....xroooooooooooooooonia sto kourmpeti.... prin kaneis otidhpote agora kaita kala to "biografiko" tou polhth giati paizoun polla akoma kai me user pou exoun 100% feedback
Προσωπικα προτιμω να εχω μια επικοινωνια με τον πωλητη πριν ακομη δωσω bid. Μου εχει τυχει να αναφερονται μεταφορικα αλλα στην πορεια να αλλαξουν. Γι αυτο ΠΑΝΤΑ σιγουρευομαι οτι, οτι τιμη βλεπω..ισχυει.