Τι είναι οι αγωνιστικές βαλβίδες?Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrobeis
Αγωνιστικες Βαλβιδες 15 Ε εκαστη!!!!
Που βρίσκεις άζωτο για γέμισμα? Πόσο σου κοστίζει?
Αζωτο.
Τι είναι οι αγωνιστικές βαλβίδες?Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrobeis
Αγωνιστικες Βαλβιδες 15 Ε εκαστη!!!!
Αζωτο.
Παιδιά ο tam (που μάλλον έχει καιρό να μπει και δεν έχει δει τα post) πήρε μέσω δικτύου από μαγαζί στην Καβάλα τα ΒΤ002 με 270 ή 290 (δεν θυμάμαι). Έδωσε και 20 εδώ στο Ηράκλειο για τοποθέτηση και αν δεν κάνω λάθος του βγήκε ένα 70άρι πιο φθηνά από το φθηνότερο που είχε βρει. Αν είναι κανείς που ψήνετε πείτε μου να ζητήσω λεπτομέρειες.Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Εγώ πάλι έβαλα στο fz6 τα Bridgestone BT 002 Racing Street και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Τρομερή διαφορά με τα μαμά, αλλά και με ότι άλλο έχω οδηγήσει.
Πήγαν 380 Ε στο Ηράκλειο, ακριβότερα δηλαδή σίγουρα από ότι στην Αθήνα.
Πάντως και αυτός ενθουσιάστηκε σε σχέση με τα μαμά. (Εμένα πάλι δεν μου άρεσαν γιατί πρέπει να πηγαίνω με την ταυτότητα στα δόντια για να τον ακολουθώ). Τα περιθώρια για κλίση που έχουν πάντως είναι τεράστια. Αμφιβάλω αν εξαντλείται εκτός πίστας σε αντίθεση με τα μαμά.
Δρομερός και τριάθλιος....
285 ευρώ (μαζί και τα μεταφορικά) και 25 ευρώ η τοποθέτηση στο Ηράκλειο.
Δεν ενδιαφέρομαι για λάστιχα τώρα,αλλά να το έχουμε υπ'όψιν..Από που τα πήρες..;Έχει σελίδα στο νετ..;Αρχικά δημιουργήθηκε από tam
285 ευρώ (μαζί και τα μεταφορικά) και 25 ευρώ η τοποθέτηση.
Έχει τόσο χαμηλές τιμές ή ήταν ειδική τιμή για σένα..;![]()
![]()
Μέχρι να απαντήσει ο ίδιος ας σαλτσάρω εγώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Δεν ενδιαφέρομαι για λάστιχα τώρα,αλλά να το έχουμε υπ'όψιν..Από που τα πήρες..;Έχει σελίδα στο νετ..;
Έχει τόσο χαμηλές τιμές ή ήταν ειδική τιμή για σένα..;![]()
![]()
Όλα τα έχει σε πολύ καλές τιμές.
Αυτά που του ήρθαν ήταν φρεσκότατα.
Σε φθηνά λάστιχα μπορεί και να μην συμφέρει πολύ.
Εγώ κοιτούσα τα Anakee που στα μαγαζιά έπαιζαν στο 240. Αυτός νομίζω τα έδινε 200. Βάλε και τοποθέτηση 25 δεν κέρδιζα πολύ και έτσι είπα να μην μπω στην φασαρία.
Αλλά ξεχνάω το site που βάζει τις προσφορές. Γεράματα γαμώτ.
Δρομερός και τριάθλιος....
A,ρε Γιαννιώ,ξεχνάς.
Είναι ο χρήστης generic στο emarket.gr
Ιδου και μια δημοπρασία του:
http://www.emarket.gr/lot.cfm?lotID=7492833
Οι τιμές είναι ίδιες για όλους,φυσικά.
Το τηλέφωνό του είναι:2510-229599
Αυτά.
Οι βαλβιδες ειναι ακριβως αυτες που δειχνει ο Lampros...Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Τι είναι οι αγωνιστικές βαλβίδες?
Ειναι πολυ βολικες μιας και ιδιως στο μπροστα με τον διπλο δισκο,....συστηνω ανεπιφυλακτα
Αζωτο στο λαστιχαδικο και σε ορισμενα βενζιναδικα...με κοστος για πληρες γεμισμα 5Ε / Λαστιχο![]()
![]()
![]()
Δεν ξερω αν θα το προτεινα σε καποιον με τετοιο κοστος....
Τωρα σχετικα με τα Qualifier....
Αν και εχω μονο 150 χλμ φαινονται πολυ καλα....(θα μου πεις καινουργια λαστιχα....)
Σε βροχη οπου ηταν και ο ποιος μεγαλος φοβος μου, δεν ειχα κανενα προβλημα.
Στριφτερη διαδρομη μονο μια προς στιγμην.....:smilea:
Αλλα ακομα ειναι πολυ νωρις για εκτεταμενα συμπερασματα....