Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 35 από 35

Θέμα: Μεγαλα On-off και Αστικος Κυκλος

Χαιρετώ κι από εδώ μιας και είμαι νέα ενεργή φορουμίτισσα (παλιά όμως παθητική...ε... αναγνώστρια)!
    Μπαίνω στο θέμα αφού και εγώ απορώ ποιός είναι ο λόγος που αγοράζει κάποιος - εκτός από εκείνους που έχουν τη σωματική ικανότητα να χειρίζονται ένα θηρίο σχεδόν σαν παπί - ένα π.χ. V-stromi μόνο και αποκλειστικά για να κινείται στην Αθήνα.
    Βλέπω καθημερινά πολλούς στο ...χμμμ... ύψος μου να το παλεύουν αρκετά καλά αλλλά όπως και να το κάνουμε το παπί rules σ΄αυτές τις συνθήκες. Το έχω ζήσει και το βρίσκω πολύ αγχωτικό να μανουβράρεις και να προσπαθείς να χωθείς μέσα στο πήξιμο με ένα μαστόδοντο ή με μια μεγάλη street ακόμα...!

(Αλήθεια captain, το μονοκύλινδρο τι λέει σε μικρά ταξιδάκια σε ανοιχτό δρόμο? Με ενδιαφέρει προσωπικά) Ξέρω ξέρω ....spammer!

Αρχικά δημιουργήθηκε από funmoto
    (Αλήθεια captain, το μονοκύλινδρο τι λέει σε μικρά ταξιδάκια σε ανοιχτό δρόμο? Με ενδιαφέρει προσωπικά) Ξέρω ξέρω ....spammer!
    Πάντως σε ένα μικρό ταξιδάκι που έκανα... ως την Ολλανδία μια χαρα τα κατάφερε

Το βασικό δεν είναι το μονοκύλινδρο όσο το πόσο άνετη σέλα και θέση οδήγησης έχει

ένα ΧΤ πχ θα κουράσει ενω μια F650 θα σε πάει άνετα

Δε συζηταω για "κοντινές" διαδρομές στους πέριξ νομούς, για πλάκα

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Εγω παντως εχοντας στην κατοχη μου μεχρι και πριν 1 χρονο SUPER TENERE 750, δεν ειχα κανενα προβλημα απο τους καθρεφτες περνουσα απο πανω και τους ιδιους ελιγμους που κανω με το παπι εκανα και με την μηχανη.(ΟΧΙ ΣΦΗΝΕΣ Η ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΥΣ ΕΛΙΓΜΟΥΣ!!)Μεχρι να το συνηθησω και να το μαθω το μηχανακι βεβαια, γιατι στην αρχη ειχα οντως προβλημα.Το προβλημα το σημαντικοτερο ειναι η καταναλωση και η φθορα που σε σχεση με παπι η σκουτερ ειναι πιο μεγαλη. ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΝΑ ΓΙΑ 2000 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ!!!!!! ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΙΚΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ 300 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ!!! ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    afou apantiso eristika oti ke ena arxidi me rodes na ixame afto 8a kavalagame giati etsi goustaroume
    ke afto afora stin eristiki episis erotisi tou filou pou ksekinise to thred..

meta 8a po ta eksis

tin motosikleta pou agorazis prota apo ola tin erotevese
    ke meta mpenoun logikes tou tipou mou aresi gia ekino i gia to alo

aftoi pou apantoun me vasi tin xristikotita tis moto sini8os dikeologoun tin praksi tous ke emesos plin safos krivoun tin adinamia tous se aftin tin moto pou exoun

ego lipon mia zoi kavalaga elafria stena clasic bikes i ss ke papia ke enduro ke oti me fotise o 8eos ala eftasa edo stin teleftea epilogi mou psaxnontas mia mixani aksiopisti ke to spoudeotero me kiros

diladi den me endieferan ta xiliometra tis telikis oute to sigkekrimeno stil motosikletas
    i8ela apla kati na pigeni me ton ogko mou na teriazoume mazi ke na prosdidi stin prosopikotita mou

na min fenete o enas apo tous dio gelios ego i imotosikleta

episis den exo sto mialo mou tin xristikotita exo pai taksidia me papakia 700 ores o giros tis kritis as poume

ke me suzuki gs 750cc 27 lepta a8ina korin8o px...

nomizo lipon oti i agorastes moto kitane ti 8eloun na kanoun me mia moto otan ise mikros pernis mia ss i genika mia elafria mixani ke kanis ta pexnidia sou

otan ginese andras omos

ke min pedeveste kanis den legete andras kato apo 30 xronon toulaxiston

kanis pio orimes epiloges aneksartita me to parel8on sou
    ke fisika pezi ke o palimpedismos
    ala otan exis ena pedi i ke dio
    i motosikleta ginete idos metaforas ke oxi noima tis zois

den mporis na kanis malakies eno exis feri ston kosmo ena pedi
    koularis giati i agapi tou pediou sou ine megaliteri ke spoudeoteri
    apo opio dipote mpourdelo me dio rodes

gia afto lipon oloi i orimi andres pou agapoun tin motosikleta ke dia8etoun ligo mialo
    pernoun megala on-off pou tous ipoxreonoun na min trexoun na min xorane anamesa se aftokinita na min kanoun sfines na ine pio sintiritiki ke na apolamvanoun diaforetika ena ditroxo

fisika panta iparxoun ke ekseresis exoume ke edo enan vlaka pou exi dio kores ke trexi san klania sto diastima ke to penevete kiolas

ala afti ine ekseresis

iparxoun diladi poli logi gia tin epilogi motosikletas

afto pou prepi na kseroume ine oti se kanenan den aniki odromos
    to mavro fidi ine gia olous
    ke sta arxidia mas pios viazete pios pai siga pios pernai i den pernaike genika
    i ka8e apopsi opos ke afti ine san tis kolotripides oli exoume apo mia

ke opos leei ke ena arxeo rito an den sas aresoun ta megala on-off fate mono tis patates

ala pros8eou afiste ta arxidia mas stin isixia tous
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dosko
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    afou apantiso eristika oti ke ena arxidi me rodes na ixame afto 8a kavalagame giati etsi goustaroume
    ke afto afora stin eristiki episis erotisi tou filou pou ksekinise to thred..
    με γεια σου και χαρα σου να καβαλας οτι θες
    και δεν υπαρχει κανενα υφος στην ερωτηση μου
    ηταν απλα γιατι καποιος να παρει ενα ογκοδες μηχανακι απο την στιγμη που θα το χρεισιμοποιει μεσα στην πολη
    και μην μου πεις αυτο εχουμε αυτο οδηγαμε.
    ή μηπως θα ηταν καλυτερα να πω
    "Μηχανοβιοι της καφετεριας, ναι οδηγανε και on-off"
    γιατι τα περισσοτερα που βλεπω στον δρομο δεν εχουν οχι μονο χωμα-λασπη αλλα ουτε και ιχνος απο μυγακια.

Για τα υπολοιπα που λες ειναι μια πολυ σωστη και ωριμη γνωμη, η οποια απανταει και στην αρχικη ερωτηση, παρουσιαζοντας μου ενα σκεπτικο στο οποιο δεν εχω μπει (ακομα μαλλον λογω ηλικιας)

τωρα για ατακες του στυλ

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    ke sta arxidia mas pios viazete pios pai siga pios pernai i den pernaike genika
    i ka8e apopsi opos ke afti ine san tis kolotripides oli exoume apo mia

ke opos leei ke ena arxeo rito an den sas aresoun ta megala on-off fate mono tis patates

ala pros8eou afiste ta arxidia mas stin isixia tous
    νταξει τι να πω

συγνωμη που με πατησες

και plz χαλαρωσε δεν χρειαζεται εκνευρισμος.
    φιλικα
    :rotflmao:

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Enduro Training III - Off road school για μεγάλα on-off
    από Nik0s στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2008, 14:26
  2. Ταξίδια, on-off και καταναλώσεις.
    από QSpec στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2007, 16:33
  3. Τι on-Off και μπουρδες...
    από liakaros στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2007, 15:22
  4. On-Off και πετρελαιοκινηση
    από tifoefs στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2006, 23:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ