Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 86

Θέμα: ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΛΕΕΙ????

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Καλά τόσο χάλια είναι το guzzi που αποφάσισες να πάρεις Ζ?
    Την περίπτωση να πέσει κεραυνός να σε κάψει την σκεύτηκες?
    oxi δεν την σκευτηκε

δεν θα τον προλαβαινουν οι κεραυνοι

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

γιατι ωρε?τι εχει το καημενο το Ζ και το γλωσοτρωτε?
    λυσαξατε πια λες και ειστε ολοι ροσιδες να πουμε και το κατέχετε τοσο πολυ το αθλημα που οι επιδοσεις του Ζ η το στησιμο του δε κανουν για εσας τι να μας πουν 750 κυβικα και 100 ιπποι γτπ σωωωστααααααααααα τι να μας πει ενας καλοδουλεμενος 4κυλινδρος κινιτιρας σωωσταααααα στο μουγκελο-παγκρατι δεν εχει καλα κρατηματα στην κ5 πριν το φαναρι διπλα στα everest

ελεος πια οτι πληρωνεις παιρνεις και για τα λεφτα αυτα μηχανες σαν το Ζ η το fazer ειναι κορυφη

μου κανει λιγο πως ολοι βριζουν τον ολυμπιακο γιατι ειναι πρωτος ενω αν ηταν 4ος δε θα μιλαγε κανεις

:rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

σαρδελες με μελι.... Το avatar του/της tassosrr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    φιλε μου μην μασας το κρανακι εινια κορυφη (το εχω 2 χρονια τωρα)

απλως ειναι η καμπανια μου να μην το παιρνουν πολλοι γιατι εχω βαρεθει να το βλεπω παντου πλακα εκανα

καλοφορετο!

ouf kai den eklisa mati olo to bradi!!!!

thanks
    ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ
    ΟΙ ΓΑΛΑΤΕΣ.............

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Κοίτα χωρίς να είμαι ολυμπιακός, παραδέχομαι οτι είναι ένα αθλητικό σωματείο που ασχολείται με αγώνες και πάει πολύ καλά.
    Η λέξη κλειδί είναι αγώνες.
    Για αγώνες το Ζ δεν νομίζω.
    Σωματείο αθλητικό βέβαια μπορεί να είναι και ο σύλλογος ταβλαδόρων Κρανέας.
    Για εκεί το Ζ είναι μια χαρά.
    Καφενείο (οχι καφετέρεια, εκεί θέλει Ευρωπαικό για να σταθείς) ταβλάκι και καμιά μπυρίτσα.

Να αρχίσουμε να γινόμαστε αγοραστές κάποτε και οχι απλά πελέτες.

Κοίτα χωρίς να είμαι ολυμπιακός, παραδέχομαι οτι είναι ένα αθλητικό σωματείο που ασχολείται με αγώνες και πάει πολύ καλά.
    Η λέξη κλειδί είναι αγώνες.
    Για αγώνες το Ζ δεν νομίζω.
    Σωματείο αθλητικό βέβαια μπορεί να είναι και ο σύλλογος ταβλαδόρων Κρανέας.
    Για εκεί το Ζ είναι μια χαρά.
    Καφενείο (οχι καφετέρεια, εκεί θέλει Ευρωπαικό για να σταθείς) ταβλάκι και καμιά μπυρίτσα.

Να αρχίσουμε να γινόμαστε αγοραστές κάποτε και οχι απλά πελέτες.

φιλε μο δε ξερω αμα το ξερεις αλλα η πιστα των μεγαρων ειναι τιγκα στα Ζ τωρα τελευταια και σαφεστατα δε πιανουν τους αγωνιζωμενους αλλα ουτε και αυτη την προθεση εχουν ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ εσυ θεωρεις καφετεριας

να στο πω και αλλιως

πως λεγεται ο τυπος που παιρνει σουπερ ντουπερ ss και το εχει μεσα στην αθηνα να ανεβαζει θερμοκρασιες πρωτη δευτερα και αν ειναι τυχερος αντε και τριτη για λιγα μετρα

και παει δουλεια σπιτι καφε και καμμια βολτα μεχρι βουλα?

στη τελικη αν εσυ θεωρεις τον εαυτο σου ικανο να φερει στα ορια του ενα Ζ ειτε 750 ειτε 1000 και να θες και κατι παραπανω τοτε respect δε σε ξερω και δε μπορω να πω τιποτα για τις ικανοτιτες σου

ομως μπορω να πω με σιγουρια οτι το 80 % των αναβατων ειτε με Ζ ειτε με 999 η κ6 εν το εχουν φιλε μου

ασε εμας τα κουλαδια να θεωρουμε υπερ αρκετα τα μηχανακια της κατηγοριας και σε αυτο δε μπορεις να μου πεις τπτ νομιζω

(εδω καλα καλα μερικοι εχουν 4κυλινδρα και αλλαζουν ταχυτητα στις 4000 ρπμ λες και εχου μονοκυλινδρο)

δε περιμενω με 7000 ευρω να εχω wp η ohlins ουτε σωληνακια υψηλης η τετραπιστονες brebo μαμα ...φτωχοι πλην τιμιοι
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    εχεις δικιο :smilea:
    αυτο να λεγεται..αλλα σκεψου να βαλει καναν αντρα μοντελο σε μηχανη ή να αυξηθουν οι διαφημισεις αυτοκινητων με αντρες μοντελα....αρα θα παρουν πιο πολλες γυναικες τουτου και μηχανες...θεος φυλαξει φτου φτου φτου
    σορρυ κιολας που σαι γυναικα αλλα.....εγω 3 φορες ειχα ατυχημα ή παραλιγο ατυχημα και οι 3 απο γυναικα..βλεπω και τη μανα μου και την αδερφη μου και τις ξαδερφες μου και ειλικρινα......ε δεν ειπα οτι οι αντρες ειναι ΤΑ τιμονια αλλα εσεις ειστε κομματακι πιο αδιαφορες και εχετε κακη αντιληψη του χωρου..
    πηγα να σκοτωθω γιατι πατησε φρενο στη συγγρου να βγαλει απο την τσαντα το κραγιον και κοιταζοταν στον καθρεφτη..που να δει μπροστα που χε ουρα....ελεορ!

δεν ειπα οτι οι αντρες δεν κανουν μαλακιες αλλα δεν εχετε βγαλει και εντελως τυχαια τη φημη!! δες εδω να κλ@σεις στο γελιο

http://www.youtube.com/watch?v=7RMLt28n0-M <---- ΤΑ ΣΠΑΕΙΙΙ

http://www.youtube.com/watch?v=KSLbz...elated&search=

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	woman_under_car.jpg 
Προβολές:	109 
Μέγεθος:	23,8 KB 
ID:	79823
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    [B]εχεις δικιο :smilea:
    αυτο να λεγεται..αλλα σκεψου να βαλει καναν αντρα μοντελο σε μηχανη ή να αυξηθουν οι διαφημισεις αυτοκινητων με αντρες μοντελα....αρα θα παρουν πιο πολλες γυναικες τουτου και μηχανες...θεος φυλαξει φτου φτου φτου
    σορρυ κιολας που σαι γυναικα αλλα.....εγω 3 φορες ειχα ατυχημα ή παραλιγο ατυχημα και οι 3 απο γυναικα..βλεπω και τη μανα μου και την αδερφη μου και τις ξαδερφες μου και ειλικρινα......ε δεν ειπα οτι οι αντρες ειναι ΤΑ τιμονια αλλα εσεις ειστε κομματακι πιο αδιαφορες και εχετε κακη αντιληψη του χωρου..
    πηγα να σκοτωθω γιατι πατησε φρενο στη συγγρου να βγαλει απο την τσαντα το κραγιον και κοιταζοταν στον καθρεφτη..που να δει μπροστα που χε ουρα....ελεορ!

δεν ειπα οτι οι αντρες δεν κανουν μαλακιες αλλα δεν εχετε βγαλει και εντελως τυχαια τη φημη!! δες εδω να κλ@σεις στο γελιο
    τα εχω δει :rotflmao:

ΚΑΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΑ ΛΕΣ?

ΟΠΩΤΕ ΒΛΕΠΩ ΝΕΑΡΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΑΛΛΑΖΩ ΔΡΟΜΟ

Η ΠΑΩ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΩ

:rotflmao: :rotflmao:

τις τρεμω λιγο λιγοτερο απο τους -οχι ολους - ταριφες

:rotflmao:

γιατι νομιζεις δε ξερω να οδηγω αμαξι? φοβαμε μην κανω τα ιδια

στις μηχανες ομως βλεπω μια καλη παστα γυναικων να καβαλανε μπορει να μην ειναι γληγορες αλλα πιο επιδεξειες απο οτι με τα τουτου

τουλαχιστον ετσι εχω αντιλιφθει εγω

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    Γιατι οοοολες οι γυναικες κρυβουν μια σκυλα μεσα τους http://www.youtube.com/watch?v=Tm6Aj...elated&search= :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    αυτο για την κακη αντιληψη του χωρου σωστο.

πχ δν θα υπολογισουν ποτε σωστα τα τετραγωνικα σε ενα σπιτι!

πιστευω δν οδηγουν ας πουμε τοσο σωστα γιατι δν τους αρεσει.οι περισσοτεροι αντρες το ψαχνουν το θεμα κ βελτιωνονται.

παντως ειναι κ κατι κοριτσια που το εχουν κ πανε συνεχεια ταπα!!πλακα εχει να τις βλεπεις!ηξερα μια που οποτε εβλεπε ανοιχτο δρομο ψαρωνε με το παπι κ αλλαζε τις ταχυτητες με τα χερια!
    κ οποτε τα ανοιγαμε για πλακα μας περνουσε!(εεε ,ηταν πιο ελαφρια...γι αυτο...)

Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    Γιατι οοοολες οι γυναικες κρυβουν μια σκυλα μεσα τους http://www.youtube.com/watch?v=Tm6Aj...elated&search= :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    war is not the answer

:rotflmao: :rotflmao: :a5:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    φιλε μο δε ξερω αμα το ξερεις αλλα η πιστα των μεγαρων ειναι τιγκα στα Ζ τωρα τελευταια και σαφεστατα δε πιανουν τους αγωνιζωμενους αλλα ουτε και αυτη την προθεση εχουν ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ εσυ θεωρεις καφετεριας

να στο πω και αλλιως

πως λεγεται ο τυπος που παιρνει σουπερ ντουπερ ss και το εχει μεσα στην αθηνα να ανεβαζει θερμοκρασιες πρωτη δευτερα και αν ειναι τυχερος αντε και τριτη για λιγα μετρα

και παει δουλεια σπιτι καφε και καμμια βολτα μεχρι βουλα?

στη τελικη αν εσυ θεωρεις τον εαυτο σου ικανο να φερει στα ορια του ενα Ζ ειτε 750 ειτε 1000 και να θες και κατι παραπανω τοτε respect δε σε ξερω και δε μπορω να πω τιποτα για τις ικανοτιτες σου

ομως μπορω να πω με σιγουρια οτι το 80 % των αναβατων ειτε με Ζ ειτε με 999 η κ6 εν το εχουν φιλε μου

ασε εμας τα κουλαδια να θεωρουμε υπερ αρκετα τα μηχανακια της κατηγοριας και σε αυτο δε μπορεις να μου πεις τπτ νομιζω

(εδω καλα καλα μερικοι εχουν 4κυλινδρα και αλλαζουν ταχυτητα στις 4000 ρπμ λες και εχου μονοκυλινδρο)

δε περιμενω με 7000 ευρω να εχω wp η ohlins ουτε σωληνακια υψηλης η τετραπιστονες brebo μαμα ...φτωχοι πλην τιμιοι

Απο αυτά που λέω παραπάνω αυτά κατάλαβες?
    Εγώ έχω μονοκύλινδρο.
    Και δεν είμαι καθόλου γρήγορος.
    Απλά μου σπάει τα νεύρα να γίνεται οικονομία στην ΑΣΦΑΛΕΙΑ απο τον κατασκευαστή, και οι πτωχοί πλήν τιμιοι καταναλωτές και τα περιοδικά αντί να γκαρίζουν για τις αναρτήσεις για τα μοχλικά για τα φρένα για το βάρος ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ για την εμφάνιση τον καινούργιο προβολέα τις εξατμήσεις κάτω απο την σέλα.
    Τουλάχιστον οι guzzi έχουν ένα επίπεδο ασφάλειας.
    Και μην παραμυθιάζεσαι.
    Οι μισοί κάτοχοι Ζ την ψάχνουν για αναρτήσεις απο 636.
    Και πρός θεού δεν βγάζω τα feizerakia fmxakia cbfakia απ έξω.

Ρε Ευη, πολυ αερα δεν πηρες

Αντε κοριτσι μου να φτιαξεις κανα καφε στον Γιωργο:smilea:

Να καθαρισεις το σπιτι...να του κανεις κανα μασαζ.....αντε λεμε ακομα εδω εισαι

Warning!! Motorsports can be Dangerous....

Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
    Ρε Ευη, πολυ αερα δεν πηρες

Αντε κοριτσι μου να φτιαξεις κανα καφε στον Γιωργο:smilea:

Να καθαρισεις το σπιτι...να του κανεις κανα μασαζ.....αντε λεμε ακομα εδω εισαι

ρε του εφτιαξα καφε και βαζει τα μανιταρια που εσπασε λεμε

μασαζ οταν φτιαχνει την μηχανη ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ

αρα θα με ανεχτεις και αλλο παλιο κουλαδι :rotflmao:

καλο το μπουφανακι το καινουργιο τελικα?

Εγώ έχω μονοκύλινδρο.
    Απλά μου σπάει τα νεύρα να γίνεται οικονομία στην ΑΣΦΑΛΕΙΑ απο τον κατασκευαστή, και οι πτωχοί πλήν τιμιοι καταναλωτές και τα περιοδικά αντί να γκαρίζουν για τις αναρτήσεις για τα μοχλικά για τα φρένα για το βάρος ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ για την εμφάνιση τον καινούργιο προβολέα τις εξατμήσεις κάτω απο την σέλα.
    Και μην παραμυθιάζεσαι.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤα ισως να μην το καταλαβα οτι εννοουσες αυτα πριν με εξαιρεση για τα γκουζι διοτι δεν γνωριζω τιποτα για αυτα οπωτε δεν φερω γνωμη

εχεις δικιο απολυτο ...δεν παραμυθιαζομε πιστεψε με ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕς ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ Ζ εγω πρωσοπικα ....ασε .....:hypnotize

Εγώ έχω μονοκύλινδρο.
    Και μην παραμυθιάζεσαι.
    Δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα στο Ζ, σιγουρα θα μπορουσαν να ειναι καλυτερα...αλλα με καποιες μικρο βελτιωσεις εισαι οκ, μην ξεχναμε δυστυχως, οτι πληρωνεις περνεις.

Τωρα για τα περιοδικα...δεν πιστευω να θες απαντηση...

ρε του εφτιαξα καφε και βαζει τα μανιταρια που εσπασε λεμε

μασαζ οταν φτιαχνει την μηχανη ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ

αρα θα με ανεχτεις και αλλο παλιο κουλαδι :rotflmao:

καλο το μπουφανακι το καινουργιο τελικα?

Ααααα καταλαβα..και εγω σε λιγο να πεσει ο ηλιος..εχει πλυσιμο και συντηρηση

Το μπουφανακι σουπερ...και η ολοσωμη ακομα πιο σουπερ

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να δούμε λίγο και τα χρώματα;
    από Respect στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2007, 21:45
  2. Άντε να δουλέψει λίγο και το Rct...
    από gerodim στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2006, 15:42
  3. ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ
    από γεροπιτσιρικος στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2006, 10:34
  4. Παραλίγο να την πατήσω...και να με πατήσει!
    από jtoros στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2004, 13:03
  5. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 16:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ