Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 48

Θέμα: Η εκδρομή είχε τραγική κατάληξη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Ρε παλιουρα,το βιντεο ειναι απο Επιδαυρο και το δυστυχημα που ανοιξε τη συζητηση εγινε εξω απο την Ναυπακτο....
    Καθε ποτε βλεπεις?
    Πωπω δεν παλευομαι σημερα......
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Νέο μέλος

ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ....
    ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΑΜΕ ΑΠΟ ΒΟΛΤΑ 4 ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ 500 ΜΕΤΡΑ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΒΓΗΚΕ ΣΤΕΓΝΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΘΕΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ STOP), ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚAΡΦΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ (ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ, ΜΕ CBR 954)........
    TA EIΔΑ OΛA!!!!!!!!!!!
    ΕΙΧΑΝ ΑΓΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, 2 ΜΕΡΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΩΜΟ, ΕΥΤΥΧΩΣ.........

ΠΡΟΣΟΧΗ .........................
    GSXR 750 Κ6.......!!!!!

σαρδελες με μελι.... Το avatar του/της tassosrr
    ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ
    ΟΙ ΓΑΛΑΤΕΣ.............

δυστυχός, σε παρέες όπως προαναφέρθηκε...παρουσιάζετε το φαινόμενο του τραίνου όταν κάνει ενας λαλακια να αρχίσουν κι αρκετοι άλλοι!
    Αυτό βεβαια μπορεί να συμβεί και στον καθένα μας σε μια στιγμη ξεχαρμανιάματος που ανοίγει το γκάζι λίγο παραπάνω. ΑΛΛΑ, δεν φταίνε μονο αυτα, αλλά και οι κακοί δρόμοι και οι συνθήκες που αντιμετοπίζουμε σε αυτούς. Κακό οδόστρωμα, ανεύθυνοι οδηγοί, ατομικά λάθη, λάδια, ξύδια, πετρέλαια, ζώα....ΧΑΜΟΣ!!
    ΠΡΟΣΟΧΗ παιδιά, και ελπίζω να μην υπάρξουν αλλα θύματα στην άσφαλτο!
    Όσο για το παιδί...... τι να λέμε κρίμα!
    CALCULATOR ISLAND

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Πωπω δεν παλευομαι σημερα......

Ρε δεν πας να αλλάξεις καμιά μπιέλλα; Που είδες και το βίντεο;
    Για μένα η ουσία είναι μία. Και μόνο. ΔΕΝ γίνεται ΔΕΝ επιτρέπεται να βλέπουμε ένα τόσο τραγικό γεγονός να το αναλύουμε ή να λέμε πέντε κουβέντες και μετά στο δρόμο να συμπεριφερόμαστε αναλόγως!
    Ας σκεφτούμε ΜΟΝΟ για μία ΦΟΡΑ ΟΛΟΙ μας τι ακριβώς κάνουμε σε κάποιες περιπτώσεις στο δρόμο. Πιστεύουμε δηλαδή ότι είμαστε τόσο μα τόσο ικανοί ώστε να πηγαίνουμε τάπα είτε με πολλά και να τα βγάλουμε πέρα τη δύσκολη στιγμή;
    Αυτά προς σχολιασμό.

ΥΓ. Πήγαινε αργά για να φτάσεις!!!

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos
    Πήγαινε αργά για να φτάσεις!!!
    Πες το ολόκληρο ντε:
    Πήγαινε αργά για να φτάσεις γρήγορα

Παιδιά όντως ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. Δεν μπορείτε να ξέρετε τι μας επιφυλάσει η επόμενη στροφή.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Ρε δεν πας να αλλάξεις καμιά μπιέλλα; Που είδες και το βίντεο;
    Για μένα η ουσία είναι μία. Και μόνο. ΔΕΝ γίνεται ΔΕΝ επιτρέπεται να βλέπουμε ένα τόσο τραγικό γεγονός να το αναλύουμε ή να λέμε πέντε κουβέντες και μετά στο δρόμο να συμπεριφερόμαστε αναλόγως!
    Ας σκεφτούμε ΜΟΝΟ για μία ΦΟΡΑ ΟΛΟΙ μας τι ακριβώς κάνουμε σε κάποιες περιπτώσεις στο δρόμο. Πιστεύουμε δηλαδή ότι είμαστε τόσο μα τόσο ικανοί ώστε να πηγαίνουμε τάπα είτε με πολλά και να τα βγάλουμε πέρα τη δύσκολη στιγμή;
    Αυτά προς σχολιασμό.

ΥΓ. Πήγαινε αργά για να φτάσεις!!!
    Nαι ok! Πρώτος εγώ θα σου πω, πως πάμπολες φορές έχω επιστρέψει στο σπίτι μου και με βλαστημάω για τις παπαριές-τάπες που έκανα κάποιες φορές (αρκετές) στο δρόμο, κυριολεκτικά αναρωτώμενος αν ψάχνω να βρω κάτι ή αν απλά είμαι ΜΑΛΑΚΑΣ.
    Όμως εδώ τίθεται ένα ερώτημα..
    Εμείς όλοι έχουμε πάρει μηχανές που έχουν το κώλο τους από άλογα για να πηγαίνουμε σιγά;
    Δε νομίζω.
    Απλά πιστεύω πως επειδή τα γκάζια τα έχουμε στο αίμα μας εκ των πραγμάτων πρέπει να προσπαθούμε διπλά και τρίδιπλα προκειμένου να ελένξουμε τον εαυτό μας όσο το δυνατόν πιό πολύ, διότι ως γνωστόν.. το γκάζι είναι γλυκό και αν έχεις και τη προδιάθεση είναι ακόμα πιο γλυκό!!
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    ΔΕΝ πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές λες κάτι διαφορετικό από αυτά που εγώ λέω. Ωστόσο ανακάλυψα μία διαφορά.
    Αυτό για τα γκάζια που έχουμε στο αίμα μας!!! Φιλαράκι να με συγχωρείς αλλά αυτό είναι απλώς δικαιολογίες. Γιατί εδώ σκοτώνονται με παπιά με χτακια με χλακια με ότι θες. Δεν είναι μόνο ούτε πάντα θέμα αλόγων και ταχύτητας.
    Άσε που δεν έχουμε όλοι μας επιλέξει τα σούπερ γρήγορα μηχανήματα. Γιατί;
    Μιλώντας για μένα προτίμησα ένα πιο σταθερό και πιο ήρεμο μηχάνημα από κάποιοι που τελικά δεν θα μπορούσα να οδηγήσω και θα με έστελνε στο πρώτο λάθος αδιάβαστο.

Που ειμαι; Τι κανω εδω; Το avatar του/της Pitsakos
    Κριμα στο παιδι και ζωη σε λογου μας!! Αν και παντα μ'αρεσε η ταχυτητα σημασια εχει να ξερεις που να τρεχεις και που οχι!!! Ακομη εχω πετυχει αρκετες φορες στο φορουμ οταν κανονιζεται καποια βολτα, αυτος που κανονιζει λεει πως αν δεν μπορεις να ακολουθησεις τις ταχυτητες ,δλδ εισαι αργος, μην ερθεις με λιγα λογια! Αν ψαξεται πιστευω πως θα βρειτε αρκετα! Σημασια δηλαδη ειναι να φτασεις γρηγορα στο προορισμο σου ή να απολαυσεις την διαδρομη;

Δεν λεω να πηγαινες και με πενεντα αλλα πιστευω πως τα 120 χλμ/ωρα ειναι πολυ καλη ταχυτητα ταξιδιου! Και να αντιδρασεις προλαβαινεις και να κοψεις να μπεις σε καποια στροφη για την πλακα σου!!!
    Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να ειναι ασχημη...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Λυπάμαι για το παιδί και κουράγιο σε αυτούς που μένουν πίσω.

Πάντως παιδιά αυτό που έχω να πώ είναι ότι δεν φταίει για όλα η ταχύτητα αλλά και η μαλακία και η απροσεξία των οδηγών αυτοκινήτων και μηχανών. Εγώ το καλοκαίρι του 2006 είχα ατύχημα στην εθνική οδό στο ύψος της Μαλακάσας (ξέρετε εκεί που έχει 3 λωρίδες ανα κατεύθυνση με διάζωμα στην μέση) με 110 χλμ κι αυτό γιατί ένώ πήγαινα στην μεσαία λωρίδα χαλαρά ένας γερανός απ΄την δεξιά λωρίδα που πήγαινε στην ίδια κατεύθυνση με εμένα άλλαξε ξαφνικά λωρίδα πάνω μου την ώρα που τον προσπερνούσα χωρίς βέβαια να ανάψει φλάς ή να δεί τον καθρέφτη του. Αποτέλεσμα ατύχημα εγώμια εβδομάδα στο νοσοκομείο με σπασμένα 5 πλευρά και 2 μήνεςσε ακινησία. Άρα αυτό που θέλω να πώ είναι ότι ΔΕΝ φταίει μόνο η ταχύτητα αλλά και η απροσεξία. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ !!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZMAN
    αλλά και η απροσεξία. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ !!!!!!
    Βασικα μονο αυτο φταιει

Σε ενα ατυχημα, ΕΝΑΣ εχει κανει την βλακεια
    Ενας φτανει

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Super εκδρομη
    από illuminatios στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2004, 12:02
  2. Εκδρομη -μαθημα........Στην Β.Ευβοια (Φωτο προστεθηκαν)
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 98
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2004, 07:26
  3. Εκδρομή της ΛΕ.ΜΟΤ.Α.
    από parji στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2004, 17:54
  4. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 22:55
  5. ΕΚΔΡΟΜΗ 28-11 σαββατοκυριακο
    από dariosk στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 2