Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 89

Θέμα: Λίμνη Πλαστήρα-γύρος της

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
    μα γιατι με προκαλεις να σπαμμαρω ενω δε θελω....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ναι καλά.... τραβάτε με κι ας είσαι!

Λές και δε σε ξέρουμε!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    @ΜΙΤΣΟΣLIMNOS: ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ!!!! ΡΕ ΤΙ ΜΛΚ ΕΙΝΑΙ!!!! ΕΓΡΑΨΕΣ ΛΕΜΕΕΕ!!!! :a19: :a19: :a19: :a19:

Τhank you!

Aπ ότι κατάλαβα σ αρέσουν κι εσένα τα βουκολικά!

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Ρε μπορειτε να ΜΗΝ μΕ βγαζετε "δουλεια" ?

Αρκετη μΕ βγαζω μονος μου ...

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Χώμα ΔΕΝ θα υπάρχει΄για να μην παρεξηγούμαστε. Κι αν πρέπει αναγκαστικά κάπου να περάσουμε θα το αποφύγουμε!
    γιατι βρε βλογιοκομενε!
    αν γινει τ αλλο σκ,2μερο και μπει και λιγο χωματακι....μεσα
    στη αναγκη το κοβουμε με το μητσαρα απ'το βουνο και φτανουμε μεχρι να πειτε σκορδοστουπι!:rotflmao:
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
    ..................
    μεχρι να πειτε σκορδοστουπι!:rotflmao:

Τους εβαλες κι εσυ δυσκολη λεξη ρε γαμωτ' ...

:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Λοιπον, να αναλυσω και εγω με τη σειρα μου λιγο το θεμα;

Η αποσταση απο Αθηνα μεχρι Μητροπολη Καρδιτσας (πολυ κοντινο χωριο στην λιμνη) ειναι 298 χλμ.

Απο αυτα τα 202 γινονται στην Εθνικη Οδο, και τα 96 σε επαρχιακο οδικο δικτυο με ως επι το πλειστον ανοιχτες καμπες.

ΑΝ στην Εθνικη Οδο κραταμε 140 χλμ ταχυτητα σταθερα, θα πηγαινουμε με περιπου 125 πραγματικα χιλιομετρα (αυτο μας ενδιαφερει εξαλλου και οχι το τι δειχνει το κοντερ).
    Αν ΔΕΝ σταματησουμε και δεν κοψουμε απο τα 140 χαω ΠΟΥΘΕΝΑ, αυτο σημαινει μια μεση ωραια ταχυτητα γυρω στα 120 χαω. Κατι που ομως πρακτικα ειναι πολυ δυσκολο να γινει λογω κινησης, προσπερασεων, ρανταρ κλπ (ειδικα μετα τις Αλυκες προς Στυλιδα).

- Πιο ρεαλιστικο για εμενα ειναι οτι θα εχουμε μια μωτ 90 χλμ, οποτε τα 202 χλμ θα καλυφθουν 2 ωρες κ 15 λεπτα.

- Σταση για υποχρεωτικο ανεφοδιασμο στην Λαμια 15 λεπτα. (2.30)

- Απο τον περιφερειακο της Λαμιας μεχρι την Μητροπολη ειναι 95 χλμ, το οποιο το GPS μου δινει οτι θα καλυφθει σε 2 ωρες περιπου (υπολογιζει μωτ 50 χλμ στο επαρχιακο δικτυο).

Αν εμεις κραταμε μια ταχυτητα των 100 χαω σταθερα, θα εχουμε μια μωτ περιπου 80 χαω πραγματικα. Κατα συνεπεια, και βαζοντας οτι σε καποια σημεια θα κοψ(ετ)ε λογω πιο σφιχτου στροφιλικιΟΥ, τα 95 χλμ θα τα καν(ετ)ε σε περιπου 1 ωρα και 30 λεπτα, μια μια μωτ 60 χαω.

Εγω με τον Χιο που ειμαστε γληγοροι θα το κανουμε σε ενα τεταρτακι κοβοντας μεσα απο το βουνο!

Οποτε για να ΦΤΑΣΟΥΜΕ στην λιμνη θελουμε χοντρικα 4 ωρες. Ξεκινοντας απο Αθηνα στις 8 πμ, θα ειμαστε εκει 12 το μεσημερι.

Τωρα, το αν αυτο ειναι πολυ η λιγο θα το δει ο καθενας ξεχωριστα... Εγω παντως ειμαι στο 50-50 για την εκδρομη, λογω αποστασης και διαθεσιμου χρονου...

ΔΕΝ απαντάω σε άλλο πέραν τούτου γιατί άμα συνεχίσουμε έτσι δεν πρόκειται να ποστάρω τη διαδρομή και δικαίως θα κράζετε.
    Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ανάλυση, απλώς πριν προχωράμε σε εύκολα συμπεράσματα να παραθέσω μερικές άλλες χλμ. αποστάσεις και κάντε την σύγκριση μόνοι σας.
    Το Καρπενήσι στο οποίο έχω φτάσει κι έχω γυρίσει μέσα σε μια μέρα απέχει από την Αθήνα 293 χλμ.
    Η καλαμάτα 284 χλμ. Ο Πύργος 315. Μην μου πείτε ότι δεν έχετε κάνει αυτές τις διαδρομές μέσα σε μια ημέρα;
    Πολύ παραπάνω μην μου πει κανείς ότι έχει περιοριστεί μόνο σε αυτές. Ρίξτε μια ματιά σε κάποιες καλές, όπως στην ορεινή Αρκαδία τους γύρους που κάναμε και βγάλτε συμπεράσματα.
    Η Καρδίτσα απέχει 305 χλμ! ΝΤΑΝ! Οκτώ περισσότερα από Καρπενήσι 10 λιγότερα από Πύργο.Γιατί φαγώνεστε ότι είναι μακρυά;
    Επίσης δεν αντιλαμβάνομαι το όλο θέμα με τις ταχύτητες. Σε 4 ώρες νομίζω χωρίς να έχω πάει εκεί ότι είναι πολύ. Αλλά άντε και τις κάνεις. Ξεκινώντας πουρνό πουρνό 12-12.30 το αργότερο είσαι εκεί. Σε ποια βόλτα για θυμίστε μου από αυτές που έχω παρευρεθεί είμαστε στον προορισμό μας νωρίτερα ή πολύ νωρίτερα;

Τεσπα δεν θέλω να πιέσω κανέναν. Και για να είμαι απόλυτα οκ με τον εαυτό μου, αν κάποιος νιώθει ότι δεν τον παίρνει καλύτερα να μην έρθει. Για τον ίδιο όχι για όσους πάμε. Για εκείνον. Να περάσουμε καλά πάμε όχι να χεστούμε πάνω μας. Και τέλος το ξαναλέω:
    ξεκινάμε για κάπου. Πάντα υπάρχουν καιεναλλακτικές. Βόλτα είναι ρε σεις όχι στρατιωτικό πρόγραμμα. Αφήστε με να ετοιμάσω τώρα διαδρομές κλπ.
    Φιλούρες...

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    Αφήστε με να ετοιμάσω τώρα διαδρομές κλπ.
    Φιλούρες...
    στα κλπ που αναφερεσαι εμπεριεχονται διαφ αξιοθεατα,ποταμια,εκλησακια,πηγες και πλατανια η
    μηπως.......ταβερνεια,ψησταριες,καντινες και τυροπιταδικα?:rotflmao:
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

Έλα τελείωσε. Ιδού η διαδρομή και τα στοιχεία:

ΔΙΑΔΡΟΜΗ:
    Ε75 κοινώς εθνική από Αθήνα ως Λαμία. Ευθεία πάνω προς Δομοκό Ε65 ο δρόμος, Ν. Μοναστήρι κι από εκεί προς Σοφάδες, τους οποίους περνάμε απέξω. Κι από εκεί αρσιτερά και τζουπ Καρδίτσα.
    Διάλειμα. Τα κεφάλια όξω.
    Ήρθε η ώρα για τη λίμνη.
    Πάμε προς Μεσενικόλα (που το προτείνουν και οι γνώστες) από Μητρόπολη περνάμε και πάμε:
    Μορφοβούνι, Κρυονέρι, Νεοχώρι, Μπελοκομίτη κι από εκεί πίσω προς Λαμπερό και Μοσχάτο.
    Υπάρχει και η άλλη επιλογή να πάμε προς Καστανιά και Καλλίθηρο αλλά μου είπαν ότι ο δρόμος είναι πολύ χάλια. Όποιος ξέρει ας πληροφορήσει σχετικά.

ΧΛΜ:
    305 ή 303 για καρδίτσα και μία εξηντάρα ο γύρος ΑΝ τον κάνουμε ολόκληρο.
    Να υπολογίζουμε γύρω στα 650 με 680 όλο το πακέτο.

ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ:
    08.00 στα γνωστά MacDonalds στην έξοδο από Αθήνα.
    Δεν θέλω α και ου κλπ. Η απόσταση δεν είναι μικρή και δεν έχω καμία όρεξη να ξεκινήσω μία ώρα μετά έχοντας φάει κανά 40λεπτο στα Μακ κι έχοντας πέσει σε βαρεμάρα.

ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ:
    Τα είπαμε δεν θα τα ξαναλέμε. 150 χλμ πρέπει να έχουμε για αρκετά μεγάλα διαστήματα. Άλλωστε υποψιάζομαι πως στο φεύγα θα έχουμε ξεμπουκώματα οπότε θα δούμε άλλες ταχύτητες στα κοντέρ.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
    Συνήθως δεν μπαίνει τέτοια παρατήρηση σε θρεντάκι για βόλτα αλλά θέλω να το πω.
    ΜΗΝ ξεχνάμε ΟΛΟΙ μας ότι πάμε για βόλτα όχι για... δυναμομέτρηση! Και πως οι δρόμοι γενικά δεν είναι καλοί πόσο μάλλον εκεί πάνω. Γι αυτό... ιδιαίτερη ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    Ειδικά στο δρόμο μετά το Δομοκό προς Καρδίτσα ο δρόμος είναι ΔΡΑΜΑ.
    Και κάτι τελευταίο. Το ξαναλέω σκοπός μας είναι να περάσουμε καλά. Όχι να γυρνάμε σαν τις άδικες κατάρες. Γι αυτό ΑΝ κουραστούμε ή δε νιώθουμε καλά ή το οτιδήποτε μπορούμε εύκολα να αλλάξουμε και προορισμό και πλάνο και τα πάντα.
    Όλα γίνονται για εμάς!!!!!

Καλή βόλτα συντρόφια...

ΥΓ. Όποιος δει λάθηστη διαδρομή ή ξέρει κάτι καλύτερο ας πληροφορήσει σχετικά.

Ξέχασα και συγγνώμη:

Ο καιρός παρακολουθείται στενά. Έχουμε βγάλει τους ρουφιάνους μας έξω και τον έχουμε για τα καλά.
    Ορίστε ο καιρός της Κυριακής ως τώρα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11-03-2007
    ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΧΩΡΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΜΕΤΡΙΟΙ, ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΙ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ.
    Που σημαίνει ότι μάλλον δεν θα βρούμε βροχή.

To infinity...and beyond! Το avatar του/της argy_kap
    Ξέχασα και συγγνώμη:

Ο καιρός παρακολουθείται στενά. Έχουμε βγάλει τους ρουφιάνους μας έξω και τον έχουμε για τα καλά.
    Ορίστε ο καιρός της Κυριακής ως τώρα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11-03-2007
    ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΧΩΡΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΜΕΤΡΙΟΙ, ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΙ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ.
    Που σημαίνει ότι μάλλον δεν θα βρούμε βροχή.

Τώρα άμα σου πω οτι το μετεο δίνει χιονόπτωση το Σάββατο???

http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=142

Έλεγα να πεταχτώ κι εγώ από Βόλο για να τα πούμε αλλά ο καιρός δεν μας τα λεεί καλά....

To infinity...and beyond! Το avatar του/της argy_kap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
    Πάντως παιδιά αν δεν σας κάτσει αυτό το Σαβ/κο η εκδρομή,το επόμενο Σάββατο 17/3 έχουμε συνάντηση τα μέλη του #moto στον Βόλο με σκοπό να ανηφορίσουμε το Πήλιο,η συνάντηση έχει δωθεί στις 11 στην προβλήτα των επιβατικών πλοίων στον Βόλο,είστε όλοι ευπρόσδεκτοι.Θα περιμένουμε μέχρι τις 11:30...

Για δώσε λεπτομέρειες....

.............................Οποτε για να ΦΤΑΣΟΥΜΕ στην λιμνη θελουμε χοντρικα 4 ωρες. Ξεκινοντας απο Αθηνα στις 8 πμ, θα ειμαστε εκει 12 το μεσημερι.

Τωρα, το αν αυτο ειναι πολυ η λιγο θα το δει ο καθενας ξεχωριστα... Εγω παντως ειμαι στο 50-50 για την εκδρομη, λογω αποστασης και διαθεσιμου χρονου...

Η διαδρομή μεχρι την Μητρόπολη ειναι 3 με 3.5 ώρες. Ο γύρος της λίμνης είναι μαζί με της φωτογραφίες το μασαμπούκομα και τον καφέ χαλαρά 4 με 5 ώρες Επιστροφή σε άλλες 3.5 με 4 ώρες (λόγω κούρασης) αν δεν σταματήσουμε στην Λαμία για καφέ. Σύνολο 12 με 13 ώρες Αν η εκκίνηση είναι στης 8, θα είμαστε στην 'ρενο' κατά της 9 το βράδυ με όλες της προϋποθέσεις καλές και πολύ σφιχτό πρόγραμμα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    Η διαδρομή μεχρι την Μητρόπολη ειναι 3 με 3.5 ώρες. Ο γύρος της λίμνης είναι μαζί με της φωτογραφίες το μασαμπούκομα και τον καφέ χαλαρά 4 με 5 ώρες Επιστροφή σε άλλες 3.5 με 4 ώρες (λόγω κούρασης) αν δεν σταματήσουμε στην Λαμία για καφέ. Σύνολο 12 με 13 ώρες Αν η εκκίνηση είναι στης 8, θα είμαστε στην 'ρενο' κατά της 9 το βράδυ με όλες της προϋποθέσεις καλές και πολύ σφιχτό πρόγραμμα.

Kαποιοι τα 'χουν πει αυτα (κατ' ιδιαν)... :a13:

Εγω το "καθηκον" μου το εκανα (ποικιλοτροπως) ...

Καλα "ξεμπερδεματα" και καλα να περασετε!

Οι κιτρινοι δρομοι ειναι χωματοδρομοι !!! :wacko:

Τους πιο πολλους βεβαια τους παρελειψα τοσο για μειωση του μεγεθους, οσο και γιατι ειστε ...

.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	plastira.jpg 
Προβολές:	115 
Μέγεθος:	98,1 KB 
ID:	80279

θα έλεγα οτι όποιος δεν αντεχει να οδηγεί κουρασμένος καλό θα ταν να μην ακολουθήσει, είναι αρκετό ζορι η συγκεκριμενη εκδρομη !κλαι πολύ μετρημενος ο χρόνος

get a tip
    ρωτηστε τους μικροπωλητες στο φραγμα πως θα πάμε στο παρατηρητηριο, είναι το καλύτερο κομμάτι της εκδρομης, προσοχή όμως γιατί με ss δεν νομίζω οτι είναι εφικτό να πάτε πάνω ...
    μοιραστητε καλύτερα σε δικάβαλα σε on off
    μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 04 Φεβ 2007 Λίμνη Πλαστήρα..
    από ronin1 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 07/02/2007, 15:38
  2. Λίμνη Πλαστήρα
    από motoforever στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2007, 14:08
  3. Για Πανελλήνια Χειμερινή στην λίμνη Πλαστήρα...
    από Bil στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 06/12/2005, 18:52
  4. λιμνη Πλαστηρα
    από grsart στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2005, 07:25
  5. Ο γυρος της Β.Ευβοιας σε 350 ωρες!!!!!!!!!!!!
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2004, 19:53

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF