Σελίδα 3 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 195

Θέμα: 300

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Και εγω γυρισα απο την προβολη των 19:00...

ΓΑΜΑΤΗ !!!!

Ειναι απιστευτη η δουλεια που εχουν κανει οι ανθρωποι....ειδικα ορισμενες σκηνες μαχης σε αφηνουν με το στομα ανοικτο...

Η γενικοτερη αισθητικη της ειναι πολυ σκοτεινη και προσεγμενη και την υπηρετει με συνεπεια μεχρι το τελευταιο λεπτο...

Αν περιμενα απο μια ταινια μεταφορα κομικ να μαθω ιστορια γαμησε τα....μια μυθοπλασια ειναι που αντλει την εμπνευση της απο παραγματικα ιστορικα γεγονοτα...παρ΄ολο που η ωμη βια και οι μαχες κυριαρχουν , παρ΄ολο που νομιζεις οτι το αιμα θα σου ΄ρθει καταμουτρα ....

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΜΕ!!!

...και χαρηκα πολυ που καναμε αντιπερισπασμο η παλιοπαρεα την ημερα της γυναικας βλεπωντας μια καθαρα αντρικη ταινια... :rotflmao:

αν και η μια και μοναδικη κοπελα που ειχαμε μαζι μας το καταευχαριστηθηκε και αυτη...οταν την ρωτησαμε μας ειπε:

''Κορμαρες οι Σπαρτιατες!!!''

:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Trickster
    Μόλις κατέβασα και διάβασα και το comic. Ευελπιστώ πως η ταινία θα είναι εξίσου μαματη!!

Frank Miller rules!
    FAMOUS LAST WORDS:
    "Helmet? I don need no steenking helmet!"

Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
    Μόλις κατέβασα και διάβασα και το comic. Ευελπιστώ πως η ταινία θα είναι εξίσου μαματη!!

Frank Miller rules!
    θα γινω κακος αν σε πω να πας να το παρεις?
    10? εχει!

κ την αισθηση του καινουργιου κομικ με τη μηρωδια τυπογραφιου που δεν κατεβαζετε απο το νετ!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Εγω το ειχα παρει 20 πριν καιρο. Με επιασαν κοτσο??????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Trickster
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    θα γινω κακος αν σε πω να πας να το παρεις?

Χμμ κακός.. :smilea: :smilea: το κατέβασα για να κάνω σύγκριση με την ταινία, δεν είμαι συλλέκτης ρε συ..
    FAMOUS LAST WORDS:
    "Helmet? I don need no steenking helmet!"

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Ακουστε παιδια

Υπαρχουν πολυ σοβαροτερα θεματα να ασχοληθουμε απο αμερικανικες ταινιες προπαγανδας και παραπληροφορησης.
    Εγω ειμαι πολιτης με συνειδηση και δεν ασχολουμε με χαζομαρες. Απο σινεμα βλεπω μονο ανεξαρτητο κινηματογραφο , απο μουσικη ακουω μονο σοβαρη μουσικη που δεν αποβλακωνει (Θηβαιος - Θαλλασινος κλπ) τηλεοραση καθολου παρα μονο Βουλη και ειδησεις στην ΝΕΤ.
    Εχω κοψει τον καφε γιατι ειναι χασιμο χρονου , ποτο δεν πινω γιατι................ και ασχολουμε γενικα με σοβαρα θεματα οπως η παιδεια , το σκοπιανο , η ανεργια και αλλα τετοια.

Παω τωρα να δω το τελευταιο επεισοδιο της Μαριας της ασχημης που το εχασα χθες βραδυ.
    Keep on rocking in a free world !!!

Και η "Μαρία η άσχημη" ειναι κι αυτη μια πλευρά του ρατσισμού που υπάρχει στην χώρα μας και ζεί καταπιεσμένος στα έσωθεν και έξωθεν του καπιταλιστικού εσωστρεφικού υποσυνίδητου της σύγχρονης δυτικοποιημένης ανατολικοβοριονοτικής νοοτροπίας της κοινωνίας μέσα στην οποία ζούμε!

Αυυυτάαααα! :ZZZ:
    CALCULATOR ISLAND

Αρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt
    Και η "Μαρία η άσχημη" ειναι κι αυτη μια πλευρά του ρατσισμού που υπάρχει στην χώρα μας και ζεί καταπιεσμένος στα έσωθεν και έξωθεν του καπιταλιστικού εσωστρεφικού υποσυνίδητου της σύγχρονης δυτικοποιημένης ανατολικοβοριονοτικής νοοτροπίας της κοινωνίας μέσα στην οποία ζούμε!

Αυυυτάαααα! :ZZZ:
    γι αυτο απο δω και περα θα βλεπουμε ..............

Γιάννης ο όμορφος!~!

παρα μονο Βουλη

Σοβαρα προγραμματα βλεπεις

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    την ταινία την είδα και εγώ χθες στις 18.45 προβολή.

Αντίθετα με οτι λένε οι περισσότεροι εδώ, δεν νομίζω οτι υπήρχε μεγάλη παραπληροφόρηση.

Και η κοινωνική δομή της Σπάρτης αναφερόταν , με τους δύο Βασιλείς (Φαέθων και Λεωνίδας νομίζω) και η στρατιωτική εκπαίδευση των νεαρών.

Παραφωνία για μένα , η εικόνα των έφορων και οτι ο Εφιάλτης ήταν Σπαρτιάτης ( ;;;; ) που ήθελε να πολεμήσει μαζί με τους 300.

Θετικό οτι αναφέρονται και οι Αρκάδες , και οι Φωκιείς και οι Θεσπιείς στην μάχη, κάτι που ουτε καν σε Ελληνικές αναφορές δεν το βλέπεις.

Εντυπωσιακές εικόνες απο τον στρατό των Περσών και των "απεθάντων" (οχι αθανάτων που λένε στην ταινία) που απάρτιζαν την προσωπική φρουρά του Ξέρξη.

Για μένα με άριστα το 10 νομίζω οτι ενα 7 προς 8 αντικατοπτρίζει την ταινία.

Αρκετά πορωτική πάντως με φοβερές σκηνές μάχης και με φοβερή αίσθηση όταν τελειώνει η ταινία και δείχνει μια εικόνα απο τις Πλαταιές.... εκεί κόντεψα να πηδήσω απο την καρέκλα.

Gandalf.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

... Το avatar του/της dimzab
    Την περίμενα πως και πως να πάω να τη δω... και δε με απογοήτευσε.

Η ταινία είναι SUPER!!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Αντίθετα με οτι λένε οι περισσότεροι εδώ, δεν νομίζω οτι υπήρχε μεγάλη παραπληροφόρηση.

Και η κοινωνική δομή της Σπάρτης αναφερόταν , με τους δύο Βασιλείς (Φαέθων και Λεωνίδας νομίζω) και η στρατιωτική εκπαίδευση των νεαρών.

Παραφωνία για μένα , η εικόνα των έφορων και οτι ο Εφιάλτης ήταν Σπαρτιάτης ( ;;;; ) που ήθελε να πολεμήσει μαζί με τους 300.

Θετικό οτι αναφέρονται και οι Αρκάδες , και οι Φωκιείς και οι Θεσπιείς στην μάχη, κάτι που ουτε καν σε Ελληνικές αναφορές δεν το βλέπεις.

Εντυπωσιακές εικόνες απο τον στρατό των Περσών και των "απεθάντων" (οχι αθανάτων που λένε στην ταινία) που απάρτιζαν την προσωπική φρουρά του Ξέρξη.

Αρκετά πορωτική πάντως με φοβερές σκηνές μάχης και με φοβερή αίσθηση όταν τελειώνει η ταινία και δείχνει μια εικόνα απο τις Πλαταιές.... εκεί κόντεψα να πηδήσω απο την καρέκλα.

Gandalf.
    Ναι ρε φιλε!!! εκει που εδειξε τις Πλαταιες ανταριχιλα ... μακαρι να γυρισουν και ενα φιλμ με αυτο 120' λεπτα μονο μαχη ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    γι αυτο απο δω και περα θα βλεπουμε ..............

Γιάννης ο όμορφος!~!
    Ο ΠΕΝΤΑμορφος παρακαλώ....
    CALCULATOR ISLAND

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Gandalf.
    Σε εμπιστεύομαι μιας και εισαι πολυ ψαγμένος....οπότε λέω να πάω να την δω!
    CALCULATOR ISLAND

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Respect στη ταινια,
    την ειδα εχθες
    ατακες οπως:...εδω ειναι Σπαρτη,Μολων Λαβε,η Ταν η επι Τας,θα πολεμαμε στη σκια κα,σε κανουν να ανατριχιαζεις
    Καταπληκτικη σκηνοθεσια!
    ...cause the place seems still alive...

Σελίδα 3 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για Kawasaki Klx 250-300- D-tracker
    από ondrift στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2006, 22:19
  2. 16 και 31 Οκτωμβριου 0-300 Riding School
    από anco στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2006, 22:27