Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 39 από 39

Θέμα: power commander

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xez334
    Αρχικα δημιουργήθηκε από TRE

Το δουλεύει καλύτερα από το τίποτα, φαντάζομαι ότι ''τίποτα'' εννοείς το εργοστασιακό πρόγραμμα έτσι δεν είναι?

Αλλά και πάλι λίγο υπερβολή δεν είναι αυτό. [/B]
    Oxi,δεν ειναι καθολου υπερβολη...Εχω συγκεκριμενα παραδειγματα φιλων γι'αυτα που σου λεω...Ολα απο street μηχανες και 4κυλινδρα εν σειρα...

Ναι,τιποτα εννοω να βαλεις φιλτρο-ολοσωμη/τελικο και τιποτα αλλο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Και όμως είναι!
    Αλλο να δουλευει κι αλλο να δουλευει σωστά.
    Ειπα να παει σε ενα εξατμησα και να φτιαξει το σωληνα μονο που ενωνει το τελικο με τα διχαλα,οχι να του φτιαξει καποιος τελικο χειροποιητο...

Τα περισσοτερα τελικα για τα 1000αρια ειναι 56mm σωληνα το διατρητο του τελικου,ανεξαρτητου μαρκας...Και με το P.C 3 USB το φερνεις και δουλευει αψογα...

Τελοσπαντων xez334 το σκεπτικο μου το καταλαβες πιστευω,απ'οτι ειδα εχεις ψαχτει και μονος σου οποτε περι ορεξεως...

βαλε δυο τελικα πανω να κανει λιγη φασαρια να γουσταρεις κι ασε τα υπολοιπα...αν ηθελες γκαζια ας επαιρνες κατι αλλο...πηρες ενα πολυ φθηνο τιμιο και χρηστικο μηχανακι...χαιρου το λοιπον και μην ασχοληθεις περεταιρω...ο εγκεφαλος θα ανταπεξελθει ανετα με τα δυο τελικα και θα γλιτωσεις και το εξτρα κοστος των υπολοιπων...συν τοις αλλοις αμφισβητω σθεναρα το οτι με commander και φιλτρο θα δεις διαφορα που να αξιζει το επιπλεον κοστος...ασε που ειναι ελαχιστοι αυτοι που μπορουν να το ρυθμισουν τουλάχιστον αξιοπρεπως...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    ...αν ηθελες γκαζια ας επαιρνες κατι αλλο..
    rein θεέ.... με την καλή κουβέντα είσαι βρε παλλκάρ΄μ
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    rein θεέ.... με την καλή κουβέντα είσαι βρε παλλκάρ΄μ
    παρακαλουνται οι κατοχοι ευρωπαϊκων σκουτεροπαπιων να μην κανουν κακοηθη σχολια ενδιαμεσω συζητησεων κατοχων ιαπωνικων μοτοσυκλεττων...
    ευχαριστω....:rotflmao:

Να θυμήσω ότι τις καλύτερες τιμές στο pc (άν το θέλει το παλουκάρι σώνει και καλά) είναι Αμερική (πχ το δικό μου το πήρα 280 δολλάρια καινούριο), αλλά παίζει και ένα χαράτσι γύρω στο 22.5% (19 φπα + 3.5 δασμοί) άν παίξει λάθος συνεννόηση (όπως έχω αναλύσει εξαντλητικά σε άλλο ποστ "αντ/κα από αμέρικα" ή γυαλίσει στους τελωνειακούς).

Το άν θα κάνει δουλειά στο συγκεκριμένο 1000άρι δε ξέρω -έχω ακούσει ότι και ον-οφφ μικρά βάζουνε τώρα, και κάπου το δικαιολογώ άν ψάχνουν για πιο γραμμικό γκάζι και κάμποση οικονομία αλλά δεν ξέρω τί κέρδος έχουν στις επιδόσεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    [B]

1)Αυτο που λες για καλιμπραρισμα του P.C me to ΤPS,se 3-4 μηχανες φιλων που τοποθετησαν P.C δεν ειδα να γινεται πουθενα...Και δεν νομιζω να μπορεις να πειραξεις το αβανς μεσω του P.C,παρα μονο τον ψεκασμο...

2)Ο εμπλουτισμος του μιγματος ειναι απαραιτητος σχεδον σε ολες τις μοτο που βαζεις πιο ελευθερο φιλτρο-εξατμιση,λογω μεγαλυτερης ποσοτητας αερα πουεισερχεται στον κινητηρα...

Εξαιρουνται καποιες μοτο που δουλευουν με πλουσιο μιγμα απο το εργοστασιο...

3)Ο χαρτης που κατεβαζεις απο την Dynojet δεν ειναι ενας,αλλα εξαρταται απο τα εξτρα που εχουν πανω τα διαφορα μηχανακια...Σιγουρα δεν θα ειναι ο καλυτερος,αλλα σιγουρα δουλευει καλυτερα απο το τιποτα,και ειναι και τζαμπα...
    1) TRE δεν ξέρω γιατί δεν το είδες, είναι το πρώτο που κάνεις.
    Άλλη η ΔΙΟΡΘΩΣΗ με 5% ανοιχτό γκάζι, άλλη με 20% , άλλη με 100%.
    Laptop είχαν συνδεδεμένο οι φίλοι σου?
    Αβάνς σε συγκεκριμμένα μοντέλα μόνο, ψάξε για ποια στο site της dynojet (για το XX μου ντέχει και ντεν τέλει).

2) Όταν λέμε εμπλουτισμό, εννούμε τον στιγμιαίο (στο απότομο άνοιγμα του γκαζιού).
    Έχεις ΄παίξει (ή τον - αν δεν ξέρεις ή δεν νοιώθεις είναι μικρή η διαφορά) ποτέ με καρμπ με αντλία επιτάχυνσης? Και ουσιαστικά αυτό της D/jet/ είναι μία ρουτίνα στο πρόγραμμα που κάνει στιγμιαίο - δηλαδή για milliseconds αλλά το μετράει σε περιστροφές κινητήρα- εμπλουτισμό με αύξηση του χρόνου ψεκασμού.
    ΜΗΝ το μπερδεύεις με τις επεμβάσεις στην αναλογία του μίγματος.
    Και μην είσαι σίγουρος ότι βάζοντας πιο ελεύθερες εξατμίσεις χρειάζεσαι -εκτός του WOT- πιο πλούσιο μίγμα...

3) Ο σωστός τρόπος (εφόσον είμαστε περφεκτιονιστές) είναι το κάθε μηχανάκι -και μετξύ ίδιου μοντέλου-να ρυθμίζεται μόνο του. Τώρα αν εσύ 'κλέψεις' έναν σωστό χάρτη από το gsxr του κολλητού σου (ή μήπως τελικά έχεις R1 :rotflmao: :rotflmao: ) που έχει ακριβώς τις ίδιες επεμβάσεις, δεν θα είσαι και πολύ off, αλλά δεν θα είσαι και 100% σίγουρος ότι έχεις την καλύτερη δυνατή ρύθμιση.

Πάντως τα περισσότερα που έχω γράψει δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερα μυστικά κρυμμένα σε καμμια΄βίβλο του Πανούτσου.
    Αντιθέτως υπάρχουν στο site της dynojet και μπορεί να τα διαβάσει οποιοσδήποτε γνωρίζει Αγγλικά.

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    παρακαλουνται οι κατοχοι ευρωπαϊκων σκουτεροπαπιων να μην κανουν κακοηθη σχολια ενδιαμεσω συζητησεων κατοχων ιαπωνικων μοτοσυκλεττων...
    ευχαριστω....:rotflmao:
    Παρακαλούνται οι κάτοχοι άλλων Ιαπωνικών μοτό να μη σχολιάζουν για μοτό που απλώς φέρουν το σήμα της Honda

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Παρακαλούνται οι κάτοχοι άλλων Ιαπωνικών μοτό να μη σχολιάζουν για μοτό που απλώς φέρουν το σήμα της Honda

τωρα που τα KTM ειναι μιζατα αποποιηθηκατε και την ρετσινια του Kick Twenty Minutes....:rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. antikofths kai power commander
    από SpyrosTDM στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2005, 19:01
  2. Power Commander III USB(ή χωρις usb)
    από DrIoannis στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2005, 08:40
  3. Power Commander σε FZ6