Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 52

Θέμα: Τι σε φτιάχνει περισσοτερο στο Vfr;

παίδες το 990 ειδικα το τελευταιο με το ABS και το injection ειναι πολυ καλο
    και ναι μπορει στ ρεπριζ να ειναι πιο γρηγορο
    γιατι?
    γιατι ειναι V2 και 990 cc

σε συγκριτικο-ταξιδιωτικο που ειχα διαβασει πριν καιρο το ειχαν βγαλει ως ιδανικη επιλογη μεταξυ
    BMW GT 1200
    GSXR 600
    Honda Deuville

βεβαια σε αυτο παιζουν και τα συμφεροντα των περιοδικων οπως ξερουμε
    αλλα σαν επιλογη αγορας δε με αφηνει αδιαφορο

μη βαρατε ρεεεεεεεε
    θεωρητικα μιλαω
    Όταν η πόλη κοιμάται.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kyriakosVFR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
    παίδες το 990 ειδικα το τελευταιο με το ABS και το injection ειναι πολυ καλο
    και ναι μπορει στ ρεπριζ να ειναι πιο γρηγορο
    γιατι?
    γιατι ειναι V2 και 990 cc

σε συγκριτικο-ταξιδιωτικο που ειχα διαβασει πριν καιρο το ειχαν βγαλει ως ιδανικη επιλογη μεταξυ
    BMW GT 1200
    GSXR 600
    Honda Deuville

βεβαια σε αυτο παιζουν και τα συμφεροντα των περιοδικων οπως ξερουμε
    αλλα σαν επιλογη αγορας δε με αφηνει αδιαφορο

μη βαρατε ρεεεεεεεε
    θεωρητικα μιλαω
    Θα χαρω πολυ που θα κουβεντιασουμε και απο κοντα ....να πω τον πονο μου βρε αδερφε!

Νέο μέλος
    Honda. Τσαλικις Σπυρος ,Μαραθωνος 24 τηλ.2106615126.Την προηγουμενη βδομαδα ειχε εναν VFR 06 ασημι για τεστ ραιντ ..Ελπειζω να το εχει ακομα ,ηταν και καλο με εξατμισεις ,αναρτισεις και φιλτρα και εκανε κορυφαιο θορυβω
    isido

ΠΑΛΑΙΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της trifonas

Exclamation

Με φτιαχνει ο φοβερος ηχος και η εκρηξη οταν μπαινει το V tec.
    Με φτιαχνουν τα φρενα αγκυρες.
    Με φταχνει η σιλουετα της και η διαχρονικοτητα της (Γιατι δεν βρισκεις μηχανες του 2002 να πωλουνται ακομα χωρις τρομερες αλλαγες).
    Που ακολουθω 1000αρια ατσαλακωτος.
    Και τελος,που εχς ενα τετοιο δικο μου!!!!!

Υ.Γ για το φιλο που φοβαται τις τελικες τις εχω δει 259 στο κοντερ και χωρις πολυ αγχος.

ΠΑΛΑΙΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της trifonas
    Σχετικα με το ΚΤΜ 990 ειναι καλο μηχανακι αλλα σημασια εχει ο οδηγος κακα τα ψεμματα.
    Σε πορεια που ειχαμε παει(γρηγορη)ημουν μπροστα(VFR) με ενα DUKE με διαφορα σε δρομο με στροφες απο GSXR 1000,R1,Z 750,KAW 636 και αλλες μηχανες χωρις να θελω να πω οτι ειμαι καλος οδηγος γιατι δεν ειμαι(ακομα δηλ).
    θελω να πω οτι καθε μηχανη ειναι στημενη για καποιο λογο και εχει τη δικη της συμπεριφορα, ποιος ειπε οτι 990, duke και αλλες δεν μπαινουν καλα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kyriakosVFR
    Θελω να πω οτι ειναι δυνατον εν on - off να ειναι το ιδιο γρηγορο ή και πιο γρηγορο απο το δικο μας κατα τα αλλα σουπερ μηχανακι.

Οδηγηστε ενα adventure και θα καταλαβετε τι εννοω....οτι προσγειωθηκα γιατι ειχα την εντυπωση
    οτι ενα μηχανακι τετοιου ειδους ΔΕΝ μπορει να σταθει διπλα στη βεφα

Και αυτο οχι μονο στις ευθειες αλλα και σε στροφη.

Και μην αρχησετε τα δεν αυτο και εκεινο αλλα προσπαθηστε να οδηγησετε ενα
    Να υποθέσω ό,τι δεν έχεις βρεθεί ακόμα δίπλα σε τσαντισμένο Vstrom. Και ειδικά σε κλειστό επαρχιακό.
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Απλά το κόψιμο του ,
    ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!! είναι πανέμορφο! είναι αεροπλάνο!
    πέρα απο την τχνολογική του πρωτοπορία....

Κρούκη μην με παρεξηγείς κατα βάθος είναι η μεγάλη μου αδυναμία... και ας είναι λίγο και όχι αρκετά καλύτερο απο το SV μας σε πράγματα που δεν μας ενδιαφέρουν όπως η τελικες έτσι?
    (αν βγει νεο 1000άρι V4 με τέτοιο κουκλί σουλούπι το έχω πάρει λέμε...)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas

Κρούκη μην με παρεξηγείς κατα βάθος είναι η μεγάλη μου αδυναμία... και ας είναι λίγο και όχι αρκετά καλύτερο απο το SV μας σε πράγματα που δεν μας ενδιαφέρουν όπως η τελικες έτσι?
    (αν βγει νεο 1000άρι V4 με τέτοιο κουκλί σουλούπι το έχω πάρει λέμε...)
    Δεν παραδεχομαι τιποτα, δεν επιβεβαιωνω τιποτα, αλλα επειδη εισαι εσυ μπαγασα τουμπεκιαζω.

Υ.Γ Σαν μοτο τουρισμου ειναι σαφως η μερα με την νυχτα με το SV δεν το συζηταω.
    Σαν σπορ μηχανη και παλι δεν μπορω να συγκρινω γιατι δεν κατασκευαστηκε γι'αυτο.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Πάντως ό,τι και να λέμε είναι ωραίο το VFR!
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Επί τής πετομηχανής
    Κατ' αρχάς γειά σας παιδιά , είμαι ένας καινούργιος vef(ar)as ,δηλαδή τί καινούργιος... wannabe είμαι γιατί δέν τό 'χω ανά...χείρας ακόμη , τήν πέμπτη μού τό φέρνουν . Κι επ' ευκαιρίας , μιάς πού αναφέρθηκε προηγουμένως γιά τέστ ντράϊβ , τώρα... κάτι μάς είπατε εσείς οί Αθηναίοι . Εδώ στή Θεσσαλονίκη δέν υπάρχει ούτε γιά δείγμα , νά δείς δηλαδή περί τίνος πρόκειται.... Ψάχνω απ' τίς αρχές τού καλοκαιριού αλλά κανείς δέν εδεεί νά φέρει κάνα . Πήρα ΠΟΛΛΑΠΛΑ τηλέφωνα στίς αντιπροσωπείες - ναί , έχουμε πολλές απ' αυτές - μπάς καί νομίσουνε ότι υπάρχει ζήτηση αλλά επί ματαίω... Στό τέλος υπέκυψα καί παράγγειλα αυτό το - όπως τ' ονομάζει η αντιπροσωπεία - μπορντώ ( στά Ελληνικα : μπουρδελέ ) μέ τήν πεποίθηση ότι η HONDA Αγγλίας έχει περισσότερο δίκιο στήν ονομασία ( candy glory red ) . Ευελπιστώ δηλαδή ότι θά μού 'ρθει πρός τό κόκκινο παρά πρός τό μπορντώ ( παναία μου.... ) Πάντως έτσι πού πάει τό πράγμα τό VFR είναι ποιό δυσεύρετο κι από χρυσό , οπότε μάλλον καλή επένδυση έκανα ;-) Ο λόγος(οι) πού τ' αγόρασα , κι ακόμα περισσότερο , μέ κλειστά μάτια ???
    Α) Φίλος μου πού δουλεύει στήν ΗΟΝDA Γερμανίας μού είπε ότι έχει ( σχεδόν ) τά τελειώτερα φρένα
    Β) Είναι πανέμορφη μηχανή - τουλάχιστο στά μάτια μου
    Γ) Δέν ξέρω γιατί , αλλά όταν προτοαντίκρυσα μπροστά μου - έστω καί φεύ - εκείνο τό ρημάδι τό κόκκινο , χρειάστηκε νά σκουπίσω τά σάλια μου - καί όχι , δέν πεινούσα...
    Δ) Δέν χρειάζεται νά τρέχει , απλά καί μόνο πού τό κοιτάς , δείχνει όντως σάν αεροπλάνο , λές καί ξεπήδησε από άλλη εποχή , από ταινία επ. φαντασίας...
    Ε) Είναι HONDA μέ ότι κι άν σημαίνει αυτό ( δίνω τό CBFS600 S μου γιά νά τό πάρω )...
    ΣΤ')Δέν είμαι καί πολύ παλιός στίς μηχανές , τρεισήμιση χρόνια μετράω τώρα μέ πρώτο μου μηχανάκι τό ανωτέρω , αλλά δέν ξέρω ρέ νά πάρει , κάθομαι καί χαζεύω μέ τίς ώρες τίς φωτογραφίες του - καλά νά 'στε παιδιά πού τίς κάνετε post ) καί κάτι - πολλά κάτι - μού κάνει κλίκ σ' αυτό τ' άτιμο....
    Αυτά , νά επαναλάβω γι' άλλη μία φορά , είναι η δική μου άποψη γιά τό συγκεκριμένο μηχανάκι κι ελπίζω νά μήν κάνω λάθος στήν επιλογή μου γιατί τό χρειάζομαι περισσότερο γιά τήν πόλη . Αλλά... εδώ πού τά λέμε... καί νά κάνω λάθος ( με 'σχωράτε ) ... χέστηκα... θά ζοριστώ , θά παιδευτώ , αλλά μάλλον θά τό 'χω γιά πολλά-πολλά χρονάκια ;-)

Πάνος

Αρχικά δημιουργήθηκε από PetoMhxanoVios
    Κατ' αρχάς γειά σας παιδιά , είμαι ένας καινούργιος vef(ar)as ,δηλαδή τί καινούργιος... wannabe είμαι γιατί δέν τό 'χω ανά...χείρας ακόμη , τήν πέμπτη μού τό φέρνουν . Κι επ' ευκαιρίας , μιάς πού αναφέρθηκε προηγουμένως γιά τέστ ντράϊβ , τώρα... κάτι μάς είπατε εσείς οί Αθηναίοι . Εδώ στή Θεσσαλονίκη δέν υπάρχει ούτε γιά δείγμα , νά δείς δηλαδή περί τίνος πρόκειται.... Ψάχνω απ' τίς αρχές τού καλοκαιριού αλλά κανείς δέν εδεεί νά φέρει κάνα . Πήρα ΠΟΛΛΑΠΛΑ τηλέφωνα στίς αντιπροσωπείες - ναί , έχουμε πολλές απ' αυτές - μπάς καί νομίσουνε ότι υπάρχει ζήτηση αλλά επί ματαίω... Στό τέλος υπέκυψα καί παράγγειλα αυτό το - όπως τ' ονομάζει η αντιπροσωπεία - μπορντώ ( στά Ελληνικα : μπουρδελέ ) μέ τήν πεποίθηση ότι η HONDA Αγγλίας έχει περισσότερο δίκιο στήν ονομασία ( candy glory red ) . Ευελπιστώ δηλαδή ότι θά μού 'ρθει πρός τό κόκκινο παρά πρός τό μπορντώ ( παναία μου.... ) Πάντως έτσι πού πάει τό πράγμα τό VFR είναι ποιό δυσεύρετο κι από χρυσό , οπότε μάλλον καλή επένδυση έκανα ;-) Ο λόγος(οι) πού τ' αγόρασα , κι ακόμα περισσότερο , μέ κλειστά μάτια ???
    Α) Φίλος μου πού δουλεύει στήν ΗΟΝDA Γερμανίας μού είπε ότι έχει ( σχεδόν ) τά τελειώτερα φρένα
    Β) Είναι πανέμορφη μηχανή - τουλάχιστο στά μάτια μου
    Γ) Δέν ξέρω γιατί , αλλά όταν προτοαντίκρυσα μπροστά μου - έστω καί φεύ - εκείνο τό ρημάδι τό κόκκινο , χρειάστηκε νά σκουπίσω τά σάλια μου - καί όχι , δέν πεινούσα...
    Δ) Δέν χρειάζεται νά τρέχει , απλά καί μόνο πού τό κοιτάς , δείχνει όντως σάν αεροπλάνο , λές καί ξεπήδησε από άλλη εποχή , από ταινία επ. φαντασίας...
    Ε) Είναι HONDA μέ ότι κι άν σημαίνει αυτό ( δίνω τό CBFS600 S μου γιά νά τό πάρω )...
    ΣΤ')Δέν είμαι καί πολύ παλιός στίς μηχανές , τρεισήμιση χρόνια μετράω τώρα μέ πρώτο μου μηχανάκι τό ανωτέρω , αλλά δέν ξέρω ρέ νά πάρει , κάθομαι καί χαζεύω μέ τίς ώρες τίς φωτογραφίες του - καλά νά 'στε παιδιά πού τίς κάνετε post ) καί κάτι - πολλά κάτι - μού κάνει κλίκ σ' αυτό τ' άτιμο....
    Αυτά , νά επαναλάβω γι' άλλη μία φορά , είναι η δική μου άποψη γιά τό συγκεκριμένο μηχανάκι κι ελπίζω νά μήν κάνω λάθος στήν επιλογή μου γιατί τό χρειάζομαι περισσότερο γιά τήν πόλη . Αλλά... εδώ πού τά λέμε... καί νά κάνω λάθος ( με 'σχωράτε ) ... χέστηκα... θά ζοριστώ , θά παιδευτώ , αλλά μάλλον θά τό 'χω γιά πολλά-πολλά χρονάκια ;-)

Πάνος

Καλοριζικο το Enterprise σου man

Επί τής πετομηχανής
    Ευχαριστώ φίλε Defiant

Άντε , 2 μερούλες μού μείνανε ακόμη μέχρι νά μού τό φέρουν
    (Νά παρει η οργή νά πάρει...όταν θές , δέν περνάν μέ τίποτα οί ώρες οί/καί οί μέρες...)

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PetoMhxanoVios
    Άντε , 2 μερούλες μού μείνανε ακόμη μέχρι νά μού τό φέρουν
    (Νά παρει η οργή νά πάρει...όταν θές , δέν περνάν μέ τίποτα οί ώρες οί/καί οί μέρες...)
    Μήπως το παρακάνουμε λίγο με τον τονισμό ???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Μήπως το παρακάνουμε λίγο με τον τονισμό ???
    Έσένά πόίός σέ έβάλέ ντάβά στά πλήκτρόλόγίά μάς ρέ μάστόρά;
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Έσένά πόίός σέ έβάλέ ντάβά στά πλήκτρόλόγίά μάς ρέ μάστόρά;
    Ρε αϊντε τράβα στο μαγαζί του Μήτσου του στραβοσουγιά που σε γυρεύει ο Μπούλης ο Κριέκας να του χώσεις την είσπραξη ...!!!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 98
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2018, 22:42
  2. Τι τελικη εχετε δει στο κοντερ
    από X_NR750 στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 122
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2007, 08:47
  3. Τι λαστιχα να βαλω στο Cbr 600f??
    από dankannn στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 4